2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

becerikli hatunnn herşeyi düşünmüşsün maşallah canım rabbim ağız tadıyla tamamlamayı nasip etsin

çok güzeller canım eline sağlık güzel sağlıklı günlerde kullan

Allah korusun canlarım inşAllah zmaanında bebeklerimizi sağlıklı hayırlı şekilde dunyaya getirelim ve hemen besleyelim hiç ağrımız sancımız olmasın sanki dogum yapan biz değilmişiz gibi olsun

mama veriyolar canım mecburen
erken doğum yapan arkadaşımın da ikinci gün gelmiş...

ne güzel canım... benim cildim de çok hassas yaa.. hep yara oluyomuş sende oldu mu?

cnm hıc abrtmıyorum ben amelıyat oldum bı kere sesım cıkmadı yanı hıc dayanılmıcak bı acı gelmedı ama o gögus yarası varya aglaya aglaya emzırdım resmen öle kötukı o zman en pahalı ılaçlarrı aldım yok gecmedı sonra bı komsu geldı ılla herkez bışey derya bana kakao yagı al dedı aktardan ama bu sabun gıbı kalıp olandan ay cnm ınanmazsın o gece etıkısnı gösterdı 2 gune hıcbışeyım kalmadı benım cok dua ettım ona onu koyuyosun erıyo orda herkezın aklında bulunmalı

CNM BIŞEY SORCAM BENDE TEMUZ ANNELERINI TAKIP EDIYORUM da
bakıyorum cogu sezeryan yasak yururlugemı gırmedı yoksa benım tahmınım gıbı kılıını uyduruyolarmı

canım sezeryan yasaklanmadı sadece kısıtlamak amacıyla pirimlerini düşürdüler doktorlar sezeryan doğumlardan daha çok para alıyor o yüzden den sebepli sebepsiz sezeryan yapılıyordu hem bunun önüne geçmek için hemde doğum yapacak kişinin keyfi sezeryan olmasını önlemek için bikaç önlem getirildi ama tamamen yasaklanmadı

CNM BIŞEY SORCAM BENDE TEMUZ ANNELERINI TAKIP EDIYORUM da
bakıyorum cogu sezeryan yasak yururlugemı gırmedı yoksa benım tahmınım gıbı kılıını uyduruyolarmı

canım hiç bi bilgim yok bu konuda. ama kabul edilmiş, yürürlüğe girmemiş olabilir.

Allah korusun canlarım inşAllah zmaanında bebeklerimizi sağlıklı hayırlı şekilde dunyaya getirelim ve hemen besleyelim hiç ağrımız sancımız olmasın sanki dogum yapan biz değilmişiz gibi olsun

amin amin aminnn......

sen sezeryan mı oldun canım normal mi??
kakao yağı... bunu not ediyim ben. hastane çantama da koyayım.

evet tatlım genel anestesı altında sezeryan oldum unutma tatlım kakao yağını can kurtarıcı ama mutlaka beyaz sabun gıbı olanından

ay canımm ALllah yar ve yardımcımız olsunnn nasıl yaparız bilmem ben tartılara küsüm zaten son aylarda baya kilo alınıyrmuşş

valla aysuncum hiiççç umrumda değil kilo falan, ben zevkine vara vara doya doya kafaya bişey takmadan yaşamaya çalışıyorum hamileliği.. Doktorum bu ay çok almışsın dedi.. Aç mı kalayım gözüm başım dönüyor dedim.. Haklısın dedi
Çatlarsam çatlarım.. Çok kilo alırsam alırım napiyim.. Önlemini alıyorum tabiki ama çok kafaya takmıyorum açıkçası

Oğlum doğsun veririm kilo da neymiş

cnm prımlerını duşurduler derken hanı özelde sezeeryan fıyatımı duştu yoksa bızı etkılemıcek sadece dr u etkılıcek bı durummu benım bıldıgım zorunlu durumlarda olcaktı sezeryan ama bakıyorum yıne ıstek uzerıne yapılıyo temmuzz topiğinde

evet tatlım genel anestesı altında sezeryan oldum unutma tatlım kakao yağını can kurtarıcı ama mutlaka beyaz sabun gıbı olanından

bi araştırayım bunu...

zeytinyağının da çok iyi geldiğini duymuştum canım.
bir de göğüs kalkanı almak ta lazım. ben biliyorum başıma geleceği çünkü. ilk günden yara olur kesin.

aynen cnm emzırıken hepsı gısıyo benım 6 ayda 30 kg bırden hatta 31 olarak gıtmıştı ay sorması ayıp 1 ayda kaç kg almışın ben yanıma arkdaş arıyorumda benım gıbı olan ben 7 kg aldım 1 ayda

Ben şuan bile sabun gibi olanını kullanıyorum çatlaklar için.. Şükür tık yok şimdilik.. Bende çantaya koyayım canım çok sağolasın önerin için

bi araştırayım bunu...

zeytinyağının da çok iyi geldiğini duymuştum canım.
bir de göğüs kalkanı almak ta lazım. ben biliyorum başıma geleceği çünkü. ilk günden yara olur kesin.

aman aman hele o gögus kalkanı varya ne sevımsız bışey onuda denedım cocuk cekıyo sut gelıyo o arda o memeye yapışıyo ya sonuçta plastık kut ıslanınca memeden cıkıyo bebegın agzında kalıyo falan luzunsuz cocuk havada cekıyo al sana gaz ay cok sevımsız sen yıne al cnm da ben fazda göremedım hıc

yok ben her ay 1 kilo alanlardandım.. Bu ay 2 kilo almışım onu konu etti lafı tıktım ağzına ama şuan totelde 7 kilo almış görünüyorum.
bugün tarttırsa ne derdi acaba doktor

Ben şuan bile sabun gibi olanını kullanıyorum çatlaklar için.. Şükür tık yok şimdilik.. Bende çantaya koyayım canım çok sağolasın önerin için

ne demek tatlım ay nasıl erıyo dımı kokusuda hoş bne catlak ıçın bışey kullanmıyorum kızımdada kullanmadım dr um cıldının cok elastık yapısı var dedı kızımda 30 kg de catlamadıgımdan şimdide kullanmıyorum ama kullan tatlım ılk doğum cıldını tanımıyosun henuz

yok ben her ay 1 kilo alanlardandım.. Bu ay 2 kilo almışım onu konu etti lafı tıktım ağzına ama şuan totelde 7 kilo almış görünüyorum.
bugün tarttırsa ne derdi acaba doktor

ay seneın dr benı görse ne olurdu bılemedım 2 kg cıge laf ettı he bende hep öle gıdıyodum bu ay ne oldu hala bılmıyorum 22 nın içindeydım gıttıgımde toplamda 10 kg oldu bu ay 2 kg den fazlayla gelme dedı bakalım ne olcak

evet evet çok çabuk eriyor.. Vazelin kakao yağı, portakal yağı gibi bir reçete yazmıştı arkadaşlar onu yaptım.. hiç çatlamadım şimdilik.. Sadece tek hatam vazelini pembe almışım her yanım pembe oluyor

haha pembe pembe kızım görse ne hoşuna gıder

canım emzirdikten sonra göğsüne koyduğun kalkandan bahsediyorum ben. üzerindeki kıyafete değmemesi için, göğsü koruması için bir kalkan sadece.

offf offf ne çok şey var öğrenmemiz bilmemiz gereken

he gögus pedımı cnm şimdi anladım ay kızımda yoktu ama şmdi onlar çok guzel jel var ıcınde ve nemlı yumuşak tutmayı saglıyo
ah yavrun daha bunllar ne bebk doğunca neler öğrenıyo ınsan ne careler arıyo ah bıde kuzucuk gazlıysa tamamdır bızım 2 aya yakın bıraz zor gectı sonradan cok uslu duzenlu bbek halıne geldı ama o ılk 2 ay biraz lohusalık depresyonuna gırdım

inşallah gazlı bi bebek olmaz gerçekten...
üst komşumuzun bebeği var bi kaç aylık... gazı mı var kolik mi çocuk çatlıyo geceleri ağlamaktan

ilk 2 ay hem yeni doğum yaptın, hem cahilsin bişey bilmiyosun... her ne kadar kitaplardan öğrensek te işe yaramıyor malesef... biri geliyo "öyle yap,böyle yapma" diğeri geliyo "olmaz öyle, şöyle yap"... her kafadan bi ses. çok zor çokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…