inşallah gazlı bi bebek olmaz gerçekten...
üst komşumuzun bebeği var bi kaç aylık... gazı mı var kolik mi çocuk çatlıyo geceleri ağlamaktan
ilk 2 ay hem yeni doğum yaptın, hem cahilsin bişey bilmiyosun... her ne kadar kitaplardan öğrensek te işe yaramıyor malesef... biri geliyo "öyle yap,böyle yapma" diğeri geliyo "olmaz öyle, şöyle yap"... her kafadan bi ses. çok zor çokk...
slm guzel anneşer nasılsınız hızınıza yetısmek mumkun degıl valla sayfalar hızla ılerlemıs ben yetısemıyrm valla bu kakao yagının sabunu nasıl oluyr ya bende alıcam gogus uclarım cok acıyr sımdıden aktardanmı alıyrsnuz ben catlaklar ıcın beb yagı kullanıyrm ama sanırım yyne catlıycam ben ya
slm guzel anneşer nasılsınız hızınıza yetısmek mumkun degıl valla sayfalar hızla ılerlemıs ben yetısemıyrm valla bu kakao yagının sabunu nasıl oluyr ya bende alıcam gogus uclarım cok acıyr sımdıden aktardanmı alıyrsnuz ben catlaklar ıcın beb yagı kullanıyrm ama sanırım yyne catlıycam ben ya
ay Allah kolaylık versın komsuna cnm ınşalla gazlı olmazlar gercekten okusanda yaşamk cok farklı mesela zamanla cözumler buluyosun ve duzene gıryo mesela yaren çok emen bı bebektı o 2 aylık surecte zorlandıktan sonra kendı kendıme care buldum onun uyanmasına fırsat vermedn onu emzırıyodum uykuya devam edıyodu ama eger onun uyanmasını bekleyıp aglayıp mıkırdandıysa uykusu acılıyodu ve gecenın bı yarısı uyanabılıyodu heeee bıde bakın eger sabahın körunde kalkmaktan hoşlenmıyosanız mutlak doğumdan önce odanıza bı kara perde yaptırın benım 5 yegenım var ve hıcbırı erken kalkmaz kızm dahıl olamk uzere cunku ufacıkta olsalar gece gunduz kavaramları var onalrında
hoşgeldin canım.
eskisi kadar çok konuşmuyoruz aslında :)
kakao yağının sabun şeklinde olanı varmış. kalıp sabun görünümünde ama sabun değil. onu tavsiye etti arkadaşlar.
biz zaten çalıştığımız için sürekli erken kalkarız canım. bana kalkmak, emzirmek, mama hazırlamak zor gelmiyor. çünkü inşallah bebeğim 2 yaşına gelene kadar onun yanında olucam işe gitmicem... işe gitme problemi olmadıktan sonra uyku sorunumda olmaz.
kızlar bu kakao yağını aktardan mı alıcaz şeffaf olanlardan dimi?
benımde gögüs uçlarım çok hassaslaşmaya başladı daha şimdiden...emziririken yara olcak dıye korkuyorum.
hosbulduk cnm tesekkur ederım bılgılerınız ıcın valla paylasımlar ıyı oluyr boyle hemen alıcam bende dogumdan sonra bıde bunun acısını cekmek ıstemıyrm
ya TATLIM tabı öledde bak bebiş olunca ınsanın guzel bı uykuya cok ıhtıyacı oluyo gercekten sonra onun ıcın care arıyosun hanı arada bı olan uykusuzluk la gecelerce olan uykusuzluk yıpratıyo ınsan ıster ıstemez gerılıyo
çalışmıcak olman guzel tatlım o gunler gelmıyo bı daha gerı ayyy öl ttalı oluyolarkı
kızlar bu kakao yağını aktardan mı alıcaz şeffaf olanlardan dimi?
benımde gögüs uçlarım çok hassaslaşmaya başladı daha şimdiden...emziririken yara olcak dıye korkuyorum.
AY canım geçmiş olsın Allah korusun evladını evlatlarımızı çok yoruldun yol seni sarstı sanırım guzel haberlerini beklioruzzz
nothing:44:Hiç kimse sesini çıkarmıyor..beklemedeyim bebeğim...kociştee bişeycik demiyor...
kızzzzzzzzzz bayıldım bunlara...ı love my daddy ne süper bişeymişş yaaaa
kuzum allah esirgesin bişeyciği yoktur kuzucugunun ...aklına kötüsünü getirmee:26: Hemen git doktoruna ihmal etmeee:26: Dualarım seninlee canım bacımmmmm:26:
günaydın canımm... sakin ol.. inşallah bişey yoktur.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
cok gecmıs olsun umarım onemlı bısey deıldır ıyı haberlerını beklıyoruz
günaydın kızlar
sizi karnınızdakıler uyutmadı benı de oglus yavrum hafıf rahatsızdı zaten dun gece atesı 39 a cıktı kalktık oturduk üsütnü soydum ilaç verdim düşünce gerı yattık eşimde nöbetteydı yazın hastalık da ayrı bı zor oluyo valla
bacagımda cok kötüydü dün aksam magnezyum aldım bugun ıyı gıbıyım bakalım
benım kız pıt pıt atıyo kızlar hıckırık tuttu yavrumu
Canım çok geçmiş olsun.. Umarım önemli bişey değildir. Dinlenince geçecek bir durumdur.. Kendine dikkat et.. Doktordan dönünce haber et.:26::26:
canım geçmiş olsun çok az ise bişey olmaz diye biliyorum.rahmin genişlemesinden dolayı olabiliyor bazen..benim görümcem 5 ay adet gördü hamileliğinde..ama tabi hemen doktora gitmekte fayda var.progetan diye bi ilaç var onu verdiklerinde kanaman kesilir.inşallah sağlıklıdır bebişin..
kızlarrr gunaydın hemen gözume carpan ılk habere yorum yazıp gecmısı okuyım
beysall cok sevındım kız kocan ne romantık adammıss bee:))) tebrık ederım yıldonumunuz ıcın ıyı tatıller tatlım
günaydın canım bi rahat bırakmadılar bugünde beni giremedim topiğeşükür iyi olmaya çalışıyoruz bebekimmm sabah bende kramplara merhaba dedim acil kalsiyumu arttırmalıyım
çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
bulemsu bugün gelecekti, belki annesinde kalmaya karar vermiştir.
sağol canım. evet dün burda çok yoruldum, çok terledim, akşam duş alıp koltukta uyuya kalmışım.( eşim yemek yapmayı seviyor, mutfağıda kirletmiyor :))
bugünde biraz yoğunluk var, idare etmeye çalışıyorum. eşim annesinin adını koymamızı istemiyor, kendi araştırıyor bakalım bulabilecek mi bişiler
sizde şimdilik konu kapanmış gibi sanırım okudum canım. inşallah gönlüne göre olur.
beysal eşine maşallah diyim ne güzel düşünmüş, bu arada geçmiş olsun, yorgunluktan olmuştur, iyidir oğlun annesi.
esra hadi az kaldı, size çok iyi gelecek bu beraberlik, temelli kavuşursunuz inşallah.
arcak oğluna geçmiş olsun canım. dediğin gibi yazın hastalık daha zor oluyor.
applepay iyi tatiller canım, ben almıştım mayo, baya rahat ediyorum, karnımın görünmesini istemiyorum. inşallah bulursun gönlüne göre bişi.
merwecik canım gözün aydın bulmuşsun incilerini :)))
hayatbanagüzel şimdiden tebrik ederim yıldönümünüzü, bizimki bebişin doğumuna denk gelebilir :))
aysuncum günaydın, gitmek zorunda değilsin eşinin memleketine gerçekten uzak(
kızlar yanımda stajer vardı işleri öğretiyordum açamadım neti
teşekkür ederimmm tatşımm
çok güzeller yerinn kızınıı
sağol bitanemmm evett 2+1 olacağızz
canım geçmiş olsun iyi haberlerle gel, telaşa kapılma hemen yorgunluk yapmıştırr
aminn tatlımmm çok sağulun kızlarrrrrrrrrrr
canım benim yaa çok şükür... rahat bi nefes aldım. geçmiş olsun, Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
neyden olabileceğini söyledi mi peki doktor?
çok yoruldun ama sen...
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun doktordan geldik şimdi oğlum hastaneye gidene kdar hiç hareket etmedi beni meraktan öldürdü sonra sıra beklerken başladı tepklemeye doktora girdik eli ağzında parmağını emiyordu yavrum Allaha şükür kalbi atıyor sağlıklı hatta büyümüş kocaman olmuş çok tatlıydı tombik yanakları vardı ama beni çok korkuttu teyzeleri doktor herhngi bi sorun yok dedi herşeyi normal dedi gelişimi çok güzel dedi
sizi merakta bırakmak istemedik teyzeleri dualarınız içintekrar çok teşekkür ederiz alıntı yaptığım ve yapamadığım tm teyzoşlar Allah sizden razı olsun
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun doktordan geldik şimdi oğlum hastaneye gidene kdar hiç hareket etmedi beni meraktan öldürdü sonra sıra beklerken başladı tepklemeye doktora girdik eli ağzında parmağını emiyordu yavrum Allaha şükür kalbi atıyor sağlıklı hatta büyümüş kocaman olmuş çok tatlıydı tombik yanakları vardı ama beni çok korkuttu teyzeleri doktor herhngi bi sorun yok dedi herşeyi normal dedi gelişimi çok güzel dedi
sizi merakta bırakmak istemedik teyzeleri dualarınız içintekrar çok teşekkür ederiz alıntı yaptığım ve yapamadığım tm teyzoşlar Allah sizden razı olsun
valla aysuncum hiiççç umrumda değil kilo falan, ben zevkine vara vara doya doya kafaya bişey takmadan yaşamaya çalışıyorum hamileliği.. Doktorum bu ay çok almışsın dedi.. Aç mı kalayım gözüm başım dönüyor dedim.. Haklısın dedi
Çatlarsam çatlarım.. Çok kilo alırsam alırım napiyim.. Önlemini alıyorum tabiki ama çok kafaya takmıyorum açıkçası
Oğlum doğsun veririm kilo da neymiş
yürüüüü beee kim tutarrr fıstığımmm seniiiiiii
kızlar selam bende battaniye ördüm 1 günde tam benlik.Malum bizimkiler kış çocugu şu dut iplerden aldım örmeside çok zevkli netteki resmini koyayım görunEki Görüntüle 461229 Eki Görüntüle 461229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?