2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm guzel anneşer nasılsınız hızınıza yetısmek mumkun degıl valla sayfalar hızla ılerlemıs ben yetısemıyrm valla bu kakao yagının sabunu nasıl oluyr ya bende alıcam gogus uclarım cok acıyr sımdıden aktardanmı alıyrsnuz ben catlaklar ıcın beb yagı kullanıyrm ama sanırım yyne catlıycam ben ya

ay Allah kolaylık versın komsuna cnm ınşalla gazlı olmazlar gercekten okusanda yaşamk cok farklı mesela zamanla cözumler buluyosun ve duzene gıryo mesela yaren çok emen bı bebektı o 2 aylık surecte zorlandıktan sonra kendı kendıme care buldum onun uyanmasına fırsat vermedn onu emzırıyodum uykuya devam edıyodu ama eger onun uyanmasını bekleyıp aglayıp mıkırdandıysa uykusu acılıyodu ve gecenın bı yarısı uyanabılıyodu heeee bıde bakın eger sabahın körunde kalkmaktan hoşlenmıyosanız mutlak doğumdan önce odanıza bı kara perde yaptırın benım 5 yegenım var ve hıcbırı erken kalkmaz kızm dahıl olamk uzere cunku ufacıkta olsalar gece gunduz kavaramları var onalrında

hoşgeldin canım.
eskisi kadar çok konuşmuyoruz aslında :)
kakao yağının sabun şeklinde olanı varmış. kalıp sabun görünümünde ama sabun değil. onu tavsiye etti arkadaşlar.

cnm aktarlarda satılyo aynı alıs mulıs hacı şakır tıınde

biz zaten çalıştığımız için sürekli erken kalkarız canım. bana kalkmak, emzirmek, mama hazırlamak zor gelmiyor. çünkü inşallah bebeğim 2 yaşına gelene kadar onun yanında olucam işe gitmicem... işe gitme problemi olmadıktan sonra uyku sorunumda olmaz.

hoşgeldin canım.
eskisi kadar çok konuşmuyoruz aslında :)
kakao yağının sabun şeklinde olanı varmış. kalıp sabun görünümünde ama sabun değil. onu tavsiye etti arkadaşlar.

hosbulduk cnm tesekkur ederım bılgılerınız ıcın valla paylasımlar ıyı oluyr boyle hemen alıcam bende dogumdan sonra bıde bunun acısını cekmek ıstemıyrm

ya TATLIM tabı öledde bak bebiş olunca ınsanın guzel bı uykuya cok ıhtıyacı oluyo gercekten sonra onun ıcın care arıyosun hanı arada bı olan uykusuzluk la gecelerce olan uykusuzluk yıpratıyo ınsan ıster ıstemez gerılıyo
çalışmıcak olman guzel tatlım o gunler gelmıyo bı daha gerı ayyy öl ttalı oluyolarkı

kızlar bu kakao yağını aktardan mı alıcaz şeffaf olanlardan dimi?
benımde gögüs uçlarım çok hassaslaşmaya başladı daha şimdiden...emziririken yara olcak dıye korkuyorum.

yemeğimizi yedik geldik ama hala kimsecikler gelmemiş :)

hosbulduk cnm tesekkur ederım bılgılerınız ıcın valla paylasımlar ıyı oluyr boyle hemen alıcam bende dogumdan sonra bıde bunun acısını cekmek ıstemıyrm

kabus oldu resmen:)

o mis kokuyu nasıl bırakır işe giderim ben... çok zordur eminim...

kızlar bu kakao yağını aktardan mı alıcaz şeffaf olanlardan dimi?
benımde gögüs uçlarım çok hassaslaşmaya başladı daha şimdiden...emziririken yara olcak dıye korkuyorum.

canım şeffaf derken??
kalıp sabun şeklinde olandan isticez aktardam.

AY canım geçmiş olsın Allah korusun evladını evlatlarımızı çok yoruldun yol seni sarstı sanırım guzel haberlerini beklioruzzz

günaydın canımm... sakin ol.. inşallah bişey yoktur.

Canım çok geçmiş olsun.. Umarım önemli bişey değildir. Dinlenince geçecek bir durumdur.. Kendine dikkat et.. Doktordan dönünce haber et.:26::26:

Canlarım dualarınız için Allah razı olsun doktordan geldik şimdi oğlum hastaneye gidene kdar hiç hareket etmedi beni meraktan öldürdü sonra sıra beklerken başladı tepklemeye doktora girdik eli ağzında parmağını emiyordu yavrum Allaha şükür kalbi atıyor sağlıklı hatta büyümüş kocaman olmuş çok tatlıydı tombik yanakları vardı ama beni çok korkuttu teyzeleri doktor herhngi bi sorun yok dedi herşeyi normal dedi gelişimi çok güzel dedi
sizi merakta bırakmak istemedik teyzeleri dualarınız içintekrar çok teşekkür ederiz alıntı yaptığım ve yapamadığım tm teyzoşlar Allah sizden razı olsun

herkese hayırlı günler kızlar şimdi biraz dinlenmem gerekiyor sizleri seviyoruz umarız herkes iyidir

canım benim yaa çok şükür... rahat bi nefes aldım. geçmiş olsun, Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
neyden olabileceğini söyledi mi peki doktor?
çok yoruldun ama sen...

herhangi birşey söylemedi tatlım ama cumadan beri çok yoruldum sanırım ondan oldu bundan sonra daha dikkatli olacam çok korktum çünkü

canım benim yaa çok şükür... rahat bi nefes aldım. geçmiş olsun, Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
neyden olabileceğini söyledi mi peki doktor?
çok yoruldun ama sen...

Sevindim canım bebeğinin iyi olmasına benimkide sabahtan beri durmuyordu anca sakinleşti.. Güreşiyordu içerde resmen.. Kanama neden olmuş peki ? Doktor bir neden gösterdimi ?

yürüüüü beee kim tutarrr fıstığımmm seniiiiiii

çok güzellerr

canım geçmiş olsun bişeyiniz yokmuşşşş

ay çok sevindimm maşallah bebikine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…