mrb aybuke bende senın gıbıyım aynen 2. asılamamda hamıle kaldım ve 25 kasıma denk gelcek kısmet olursa bu arada senın nası gıdıo keseyı gordunmu kalp sesını duydunmu canım ben henuz duyamadım ve ne zamana gıtsem dra dıe kararsızım
herkese merhaba arkadaşlar. ben de aranıza Allah nasip ederse 2012 kasım annesiyim. bugün itibariyle 6+4 hafttalık hamileyim :)
hoşgeldin cnm Allah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin. senin ilk gebelıkmı tedaviylemi oldu?
teşekkürler Amin. evet ilk gebeliğim tedaviyle olmadı. inşallah herşey yolunda gider
geçmiş olsun cnm..allah bidaha yaşatmasın..tüp bebekti senin yanlış hatırlamıyosam..benimde tüp ama çok şükür lekelenmem yok kasık batmalarım oluyo ara ara..o bile endişelendiriyo bişey olurmu diye...iki hafta once kanamam olmustu doktor dusuk tehlikesi var dedi 4 gun hastanede yattim evdede surekli yatiyorum igne kullaniyorum 3 ignem kaldi hic leke veya kan yoktu fakat dun aksamdan beri kahverengi akintim vardi cuma gunu gidecegim doktor kontrolune bugun gittik ve cok sukur doktor ilk defa guzel konustu cok az bisey kalmis dedi ve ben duser diye bekliyodum ama neredeyse atlatti sayilir dedi cok sevindim 15 gun sonra gel dedi allahim bize bagisladi cok sukur bebisimizi
Kirpinaza bayıldım kokarcagül fln mı koysam çokgaz şişkinliği yaptırıyor benimki
Kizlar bisey sorcam size ben 6 hafta dolunca kalp atislarini duydum bebegimin. Kayinvalidem basta olmak uzere bi kac kisi daha erken canlanan ( kalp atisi duyulan ) bebegin erkek oldugunu soyluyolar. Sizce bu mantikli mi. Bi de bi arkadas yazmisti adini hatrlamiyorum bebek kesenin sag sol hangi yanina yapisirsa cinsiyet ordan da belli olurmus die. Sag hangisiydi, sol hangisi? Kafama takildi gece gece.
kızlar kalp atışı için gittiginizde bebekleriniz kaç günlükken kaç mm di ???
günaydın kasım ayı anneleri..
bugun doktora gidenler haftalarını ve ne gördüklerini yazsın mutlaka
karnımdaki gaz benı mahvedıyor
aynaya bakıyorum 4-5 aylık gibiyim.
ben mi abarttım bu beslenme olayını cevizler-fındıklar şişirdi beni :18::18:
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah benim nurtopu gibi mide bulantım var ne güzel dimi
bu arada yumurta kontrolörü yedim yumurtamı ben pekmezde yedim
sormadım doktora ama günümüzde çok fazla düşük olduğu için temkinli yaklaşıyorlar herhalde, eşim bence sana kıyamadı zayıfsın bana baktı ondan diyoraslında eşimde iri yarı değildir ama uzun boyludur. sağlık ocağındaki aile hekimimize sorduğumda ilk gebelik düşük riskinden 3 ay yasaklanabiliyor dedi. 3 ay ohaaaa dicektim demedim tabi zaten normalde de çok sık değildik, nasıl hamile kaldım ben bile şaşıyorum bu arada yolladığın linkte çeşitli pozisyonlarda olmaz demıssin anlamadım ben
herkese günaydın kızlar:
bende dün doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı..
ama aynı gaz problemi bendede var ve ne yapıcağımı bilmiyorum hatta bu sabah karın ağrısıyla uyandım of of sanıyorum bizim bebişler acayip gazman olacaklar..
bu arada bende 6+5 ken gitmiştim kalp atışı 126ydı boyuda 8 milimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?