2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy hadi inş tahmını dogum tarıhlerımızde aynı bende cokkk hafıf bulantı ve kasıklarda batma dısında bişey yok henüz. bende dr a gitmedim daha dogrusu doktorum 5nisanda gel dedi kalp atışınıda keseyide göremedim daha kısmetse perşembe günü gidicem sende git bence cok erteleme derim ben

herkese merhaba arkadaşlar. ben de aranıza Allah nasip ederse 2012 kasım annesiyim. bugün itibariyle 6+4 hafttalık hamileyim :)

geçmiş olsun cnm..allah bidaha yaşatmasın..tüp bebekti senin yanlış hatırlamıyosam..benimde tüp ama çok şükür lekelenmem yok kasık batmalarım oluyo ara ara..o bile endişelendiriyo bişey olurmu diye...

Kirpinaza bayıldım kokarcagül fln mı koysam çokgaz şişkinliği yaptırıyor benimki

çok doğru söylüyosun banada inanılmaz şişkinlik yapıyo ama ben kıyamıycam çünkü çok bekledim minik kuşumu

Kizlar bisey sorcam size ben 6 hafta dolunca kalp atislarini duydum bebegimin. Kayinvalidem basta olmak uzere bi kac kisi daha erken canlanan ( kalp atisi duyulan ) bebegin erkek oldugunu soyluyolar. Sizce bu mantikli mi. Bi de bi arkadas yazmisti adini hatrlamiyorum bebek kesenin sag sol hangi yanina yapisirsa cinsiyet ordan da belli olurmus die. Sag hangisiydi, sol hangisi? Kafama takildi gece gece.

selam kızlarr

uzun zaman oldu girmeyeli, ama buralarda hava o kadar güzel ki eşim işten eve gelir gelmez yemeğimizi yiyip kendimizi dışarı atıyoruz

girmeyeli aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgeldiniz kızlar

ve büyük gün yarın sonunda benim randevu günümde geldi,
dua edin kızlar inşallah kalp atışlarını bizde görebiliriz sorunsuz bir şekilde

bu gece uyku yok bana belli :18:

benim bildiğim karnında ilk hareketleri erken hissedilen bebek erkektir diye söylüyor büyükler.. kalp atışı değildir o canım.. nihayetinde hepimizin aynı zamanlarda kalp atışları başladı Allaha şükür..
kesedeki bebek yorumuna gelince,
bebek kesenin solunda duruyorsa erkek, sağına yakınsa kız diyorlar.. :44:

günaydın kasım ayı anneleri..
bugun doktora gidenler haftalarını ve ne gördüklerini yazsın mutlaka
karnımdaki gaz benı mahvedıyor
aynaya bakıyorum 4-5 aylık gibiyim.
ben mi abarttım bu beslenme olayını cevizler-fındıklar şişirdi beni :18::18:

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah benim nurtopu gibi mide bulantım var ne güzel dimi

bu arada yumurta kontrolörü yedim yumurtamı ben pekmezde yedim

günaydın anneler bende şu anda kahvaltı hazırlamaktayım o arada size bi bakayım dedim
çilekçim aynı gaz problemi bende de var daha önceki hamileliklerimde bu kadar gaz problemim olmamiştı
ben geçen hafta dr.gittiğimde soracaktım unutmuşum :26::26::26:​

günaydın kızlar, nasılsınız?

akşam mide bulantısına rağmen baya yemek yedim bende şaşırdım. sonra hemen uyumuşum

şişkinliktir o gider canım. yemen gerekenleri ye sen yinede.

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah benim nurtopu gibi mide bulantım var ne güzel dimi

bu arada yumurta kontrolörü yedim yumurtamı ben pekmezde yedim

bu sabah canım yumurta istemedi, meyve yedim. pekmez midemi yakıyor. tabi yiyince hemen kontrol olalım diyorsunuz. hıhh

herkese günaydın kızlar:
bende dün doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı..
ama aynı gaz problemi bendede var ve ne yapıcağımı bilmiyorum hatta bu sabah karın ağrısıyla uyandım of of sanıyorum bizim bebişler acayip gazman olacaklar..

bu arada bende 6+5 ken gitmiştim kalp atışı 126ydı boyuda 8 milimdi..

pozisyon meselesini çok açık yazamadım ama, tam da eşinle senin durumuna benzer bişeyi kastetmiştim. Tabi hamilelik dönemine de bağlı , göbek büyüklüğü bazı pozisyonları çok zor hale getiriyor, anladın sen onu :44: özellikle erkeğin üstte olduğu şekiller :26:

burda biraz yaratıcılığımızı devreye sokmak gerek; istendiğinde değişik şeyler üretilebilir bence

ben, açıkçası doktorun birkaç hafta sakıncalı bekleyin dediği dönemde bile duramamıştım en azından kocamı tatmin etmek için bişeyler yapmıştım, erkekleri çok fazla mahrum bırakmaya da gelmez şekerim =)
biz de kalmayalım tabi

gözün aydın bir sıkıntı çıkmamış. gaz olayını bende çabuk bitti. demek her bünye farklı. 5. haftamda vardı ve çok rahatsız ediciydi. inşallah seninkide geçer.

benim bebişte 6+5 te 7,9 mm idi. kalp atış sayısını doktor söylemedi, daha sayılamayacak kadar küçük dedi ama sesi duydum.

kızlar forumda 2011 anneleri kısmına girdim baktım.aynı bizim gibi başlamışlar..
baktım en basşlarına müjde vermişler sonra keseler görünmüş..Aynı ya herşey..Şimdi son yazışmalara baktım
3 ay 4-5 gunluk bebekleri aynı kişiler..Bebekleri ile ilgili konuşuyorlar.
Topik devam ediyor..
Biz de devam edelim tüylerim diken diken oldu duygulandım

allahım bize de nasip etsin..valla bi hoş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…