biz daha almadık oto koltugu fln bebek arabası ablamın kızı 3 yasında onun var onu alıcaz bosuna masraf yapmaya gerek yok dedık
yepyenı duruyor ,
kızlar onumuz ramazan oruc tutmayı dusunen yok dımı aramızdaa
aysunn benımde 2 haftadır mıdem acayıp yanıyodu bısı yemek ıstemıyodum doktora gıttım rennıe dıe bı ılac verdı ılac önumde duruyo bu seferde mıdem yanmıyo:)) anlamadım gttı
bıde okumustum ben bebek yukarı cıktıkca gögus kafesımızın ordakı bı boru genıslıyomus orayada mıde asıdımı ne gıdıyomus o da yanmalara yol acıyomus bıraz salladım ama okumustum gercekten:))
ya bıde ablan 6 aylık evlıymıs ölemı bende senelerdır olmuyo zannedıyodum bence tup bebek ıcın erken karar vermısler canımo ya bende pkoluyum yanı hemde sıskoyum doktorlar bıraz zor olur v.s dedı ama bana doktorum 1 ay ılac verdı ılac sonrasında oldu bebek tup bebek ıcın ablanın doktoru acele etmıs bence
aaahh canım sorma o borçlar bitmiyor.. Sabah eşime diyorum sanırım biz bir delirdik.. Arabayı yeni yenilemiştik az-çok onun borcu var ev almıştık daha 1 yıl ödedik 4 yıl daha var.. Birde üzerine bebek yaptık. Ben çalışamıcam sanırım delirdik biz diyorum gülüyor bana..
İnşallah uyumlu bir bebeğimiz olurda ananeyle kalır yoksa yandığımızın resmidir
biz daha almadık oto koltugu fln bebek arabası ablamın kızı 3 yasında onun var onu alıcaz bosuna masraf yapmaya gerek yok dedık
yepyenı duruyor ,
ıyıyım bebem bende bu hurma doumu kolaylastırıyomus ya gunde 2 tane felan yıyelım bence abartmayalım bu aylarda dogruruz mazallah:))
sımdı esıme soylıyımde alsın ıyısınden bana hurma :)
yok ben goremıyorum artık
yepyenı duruyor ,
aaahh canım sorma o borçlar bitmiyor.. Sabah eşime diyorum sanırım biz bir delirdik.. Arabayı yeni yenilemiştik az-çok onun borcu var ev almıştık daha 1 yıl ödedik 4 yıl daha var.. Birde üzerine bebek yaptık. Ben çalışamıcam sanırım delirdik biz diyorum gülüyor bana..
İnşallah uyumlu bir bebeğimiz olurda ananeyle kalır yoksa yandığımızın resmidir
Yok canım tutamıcam ben .. allah affetsin.. İşe 9'da geldim saat 11:30 1 lt. su içmişim.. Nasıl tutayım mümkün görünmüyor... Artık telafi orcu tutucaz ne yapalım
ben denicektim ama kpss sınavında fenalık geçirdim resmen önümdeki cocugun suyundan içicektim az kaldıdüşün yanii o yüzden tutamıcam canım :31:
canımm hoşgeldin kuzummm
uzun hikaye canım acele etmedi aslında eşinin sperm miktarı baya düşük tatlım ondan bu şekilde oldu merakla bekliyorum inan kendiminkini bu kadar merak etmemiştim
Annelutfen.com - KRAFT Horn Travel Sistem Bebek Arabası
ben de bunu beğendim :)
ramaza gelmediği için o kadar pahalı ki bide :) kilosunu 38 liradan aldım
en iyisini yapmışsın canım.
ben tutmuyorum, aysun da tutmuyor :)
bizim şimdiye kazandığımız hep araba kredisine, uçak masraflarına gitti... bide öğrenim borçlarımız var... biz de arabayı değiştirdik ki daha alalı 1 yıl olmamıştı :)
sen ananesine bırakırım diyosun yine.. ben onu da düşünmüyorum... iki yıl ben bakıcam diyorum bakalım artık...
istanbulda oturmak istediğim evlerin kirası biraz yüksek... eşimin ağzına laf vermemek için daha uygun bi yerde oturmayı göze aldım
bende tutamıycam sanırım kadir gecesı tutarım dıyorum kayınannem yok tutma sakın dıo :) benımı dusunuyo torununumu anlamadım da neyseee
anladım tatlım allah hayırlısını versın ınsallah olmustur bebısı ama olmadıysa da sakın uzulmesın bak esımın kuzenı 7 yıldır evlı ıkısındede bı sorun olmamasına ragmen bı ton tedavı asılama v.s oldu tedavıyı bıraktıgı anda geldı meleklerı sımdı hamıle ya bolbol dua baska çözumu yok olmustu ınsallah
canımm o kesin torununu düşünüyordurrryoksa umurlarındamıyızzz
bende ole dusundum :) ne yalan sölimm
ramaza gelmediği için o kadar pahalı ki bide :) kilosunu 38 liradan aldım
en iyisini yapmışsın canım.
ben tutmuyorum, aysun da tutmuyor :)
bizim şimdiye kazandığımız hep araba kredisine, uçak masraflarına gitti... bide öğrenim borçlarımız var... biz de arabayı değiştirdik ki daha alalı 1 yıl olmamıştı :)
sen ananesine bırakırım diyosun yine.. ben onu da düşünmüyorum... iki yıl ben bakıcam diyorum bakalım artık...
istanbulda oturmak istediğim evlerin kirası biraz yüksek... eşimin ağzına laf vermemek için daha uygun bi yerde oturmayı göze aldım
Günaydın Şekerparelerrr
Ne var ne yok ?
şimdi size bi soru ;
ben tatile çıkıcam ya,
güneş hamilelere yasak di mi?
yani hep gölge de şemsiye altında oturmam gerekio:44:
bi de güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz ?
evde var bi milyon tane ama hamilelikte hepsi olmuo iştee
Bi de tatilde nelere dikkat etmem gerekio ?
bilgilerinizi paylaşın benimleeeeee
canım bu iki yönlu değil galiba birde 7.6 kg diyor çok ağır :26:
kirası uygun yerlere bakın sanırım başakşehirdeydı annenler,oralar pahalıdır..
oruc bu sene bıze mekruh :)
benim bebeğime 1 yıl bakmam, karşıma çıkacak sürprizlere bağlı tatlım.. Dışarıdan da çalışabiliyorum ben eğer kendi bağlantılarımdan projeler gelirse bende bakabilirim.. Ama şimdilik hiç bir şey yokmuş gibi düşünüyorum.. Öyle düşününcede süre 6 aya iniyor
Hayırlısı ne yapalım.. Hiç değilse yaşadığı ve büyüdüüğü yer iyi bir yer olacak borçlarımızı çözünce, onun için çalışıyoruz yani
canım bu iki yönlu değil galiba birde 7.6 kg diyor çok ağır :26:
Günaydın Şekerparelerrr
Ne var ne yok ?
şimdi size bi soru ;
ben tatile çıkıcam ya,
güneş hamilelere yasak di mi?
yani hep gölge de şemsiye altında oturmam gerekio:44:
bi de güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz ?
evde var bi milyon tane ama hamilelikte hepsi olmuo iştee
Bi de tatilde nelere dikkat etmem gerekio ?
bilgilerinizi paylaşın benimleeeeee
yok 2 yönlü canım bunlar... Hem arka hem ön kontrollü.. 7 kg bana ağır gelmedi.. Kurduk kaç defa baktık gayet hafifti ama tabi tercih meselesi..
canım iki yönlü... 7.6 çok ağır değil aslında.. en hafifleri zaten 6.5 kg den başlıyor...
evet başakşehirdeler.. biz de kayaşehire bakıcaz
herşey çocuklarımız için :)
bereketleriyle gelirler inşallahh..
günaydın canım
" SOLANTE PREGNA" fiyatı 70 lira civarında tamamen hamilelere özel 50 faktörlü güneş kremi doktorum bana vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?