2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Yok canım tutamıcam ben .. allah affetsin.. İşe 9'da geldim saat 11:30 1 lt. su içmişim.. Nasıl tutayım mümkün görünmüyor... Artık telafi orcu tutucaz ne yapalım

canımm hoşgeldin kuzummm

uzun hikaye canım acele etmedi aslında eşinin sperm miktarı baya düşük tatlım ondan bu şekilde oldu merakla bekliyorum inan kendiminkini bu kadar merak etmemiştim

güle güle kullanın canım cok guzelmıs hakkaten,borcsuz olmuyor bızımde ev kredımız var ve 8 senesı var daha
ben de calısmaya mecburummm
evımızde cok kucuk bunu satsak yenısını alsak dıyorum eşim gülüyor nerdeeeee :)
rızkıyla gelır ınsallah bereket getırırler bıze ınsallah karamssar olmayalım kızlar

ben denicektim ama kpss sınavında fenalık geçirdim resmen önümdeki cocugun suyundan içicektim az kaldı düşün yanii o yüzden tutamıcam canım :31:

sımdı esıme soylıyımde alsın ıyısınden bana hurma :)
yok ben goremıyorum artık

ramaza gelmediği için o kadar pahalı ki bide :) kilosunu 38 liradan aldım

en iyisini yapmışsın canım.
ben tutmuyorum, aysun da tutmuyor :)

bizim şimdiye kazandığımız hep araba kredisine, uçak masraflarına gitti... bide öğrenim borçlarımız var... biz de arabayı değiştirdik ki daha alalı 1 yıl olmamıştı :)
sen ananesine bırakırım diyosun yine.. ben onu da düşünmüyorum... iki yıl ben bakıcam diyorum bakalım artık...

istanbulda oturmak istediğim evlerin kirası biraz yüksek... eşimin ağzına laf vermemek için daha uygun bi yerde oturmayı göze aldım

Yok canım tutamıcam ben .. allah affetsin.. İşe 9'da geldim saat 11:30 1 lt. su içmişim.. Nasıl tutayım mümkün görünmüyor... Artık telafi orcu tutucaz ne yapalım

ben denicektim ama kpss sınavında fenalık geçirdim resmen önümdeki cocugun suyundan içicektim az kaldı düşün yanii o yüzden tutamıcam canım :31:

bende tutamıycam sanırım kadir gecesı tutarım dıyorum kayınannem yok tutma sakın dıo :) benımı dusunuyo torununumu anlamadım da neyseee

canımm hoşgeldin kuzummm

uzun hikaye canım acele etmedi aslında eşinin sperm miktarı baya düşük tatlım ondan bu şekilde oldu merakla bekliyorum inan kendiminkini bu kadar merak etmemiştim

anladım tatlım allah hayırlısını versın ınsallah olmustur bebısı ama olmadıysa da sakın uzulmesın bak esımın kuzenı 7 yıldır evlı ıkısındede bı sorun olmamasına ragmen bı ton tedavı asılama v.s oldu tedavıyı bıraktıgı anda geldı meleklerı sımdı hamıle ya bolbol dua baska çözumu yok olmustu ınsallah

kirası uygun yerlere bakın sanırım başakşehirdeydı annenler,oralar pahalıdır..
oruc bu sene bıze mekruh :)

bende tutamıycam sanırım kadir gecesı tutarım dıyorum kayınannem yok tutma sakın dıo :) benımı dusunuyo torununumu anlamadım da neyseee

canımm o kesin torununu düşünüyordurrr yoksa umurlarındamıyızzz

aminn canımmmm herkes bol bol dua etti baya yasinler fatihalar ayetel kursiler okundu Rabbim katında kabul etsin

Günaydın Şekerparelerrr
Ne var ne yok ?

şimdi size bi soru ;

ben tatile çıkıcam ya,
güneş hamilelere yasak di mi?
yani hep gölge de şemsiye altında oturmam gerekio:44:
bi de güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz ?
evde var bi milyon tane ama hamilelikte hepsi olmuo iştee

Bi de tatilde nelere dikkat etmem gerekio ?
bilgilerinizi paylaşın benimleeeeee

benim bebeğime 1 yıl bakmam, karşıma çıkacak sürprizlere bağlı tatlım.. Dışarıdan da çalışabiliyorum ben eğer kendi bağlantılarımdan projeler gelirse bende bakabilirim.. Ama şimdilik hiç bir şey yokmuş gibi düşünüyorum.. Öyle düşününcede süre 6 aya iniyor
Hayırlısı ne yapalım.. Hiç değilse yaşadığı ve büyüdüüğü yer iyi bir yer olacak borçlarımızı çözünce, onun için çalışıyoruz yani

günaydın canım
" SOLANTE PREGNA" fiyatı 70 lira civarında tamamen hamilelere özel 50 faktörlü güneş kremi doktorum bana vermişti

canım bu iki yönlu değil galiba birde 7.6 kg diyor çok ağır :26:

canım iki yönlü... 7.6 çok ağır değil aslında.. en hafifleri zaten 6.5 kg den başlıyor...

kirası uygun yerlere bakın sanırım başakşehirdeydı annenler,oralar pahalıdır..
oruc bu sene bıze mekruh :)

evet başakşehirdeler.. biz de kayaşehire bakıcaz

herşey çocuklarımız için :)
bereketleriyle gelirler inşallahh..

günaydın canım,
suratını muhakkak koru lekenmeler yapıyormus gunes ben bacaklarımı cıkardım güneşe
onun dısında yuzerken suratımda güneşlendı tabıkı
ben 50 faktör sebamed kullandım,mayo yada bikini altını ıslak bırakma iltihaplanırsın dedı benım doktorum
ıslak kalmadım antalyadaydık zaten cıktıgım an sıcaktan kuruyordu degıstırmeye fırsat kalmadan :)
şapkan fln olsun güneş gecmesın yanı anlayacagın güneşten kacın :)

yok 2 yönlü canım bunlar... Hem arka hem ön kontrollü.. 7 kg bana ağır gelmedi.. Kurduk kaç defa baktık gayet hafifti ama tabi tercih meselesi..

ya şimdi otobuse binip ineceğimi düşündüğümden ağır gibi geldi tabi piyasayı bilemiyorum canlar:26: bu ana kucağı oto koltugu olarakta kullanılabiliyor mu

günaydın canım
" SOLANTE PREGNA" fiyatı 70 lira civarında tamamen hamilelere özel 50 faktörlü güneş kremi doktorum bana vermişti

ben daha doktorumla tatile cıkacagımı konuşmadımmm
randevum 20 sinde , o günde tatilden dönmüş oluoruz
o yüzden size danışıorum
o zaman bu dediğini bugün alım eczaneden
var mıdır acaba bütün eczanelerde:44:

bi de denize girmem de sakınca olmaz di mi
havuz tehlikeli onu biliorum da
deniz için bi şey duymadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…