2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya şimdi otobuse binip ineceğimi düşündüğümden ağır gibi geldi tabi piyasayı bilemiyorum canlar:26: bu ana kucağı oto koltugu olarakta kullanılabiliyor mu

cahalsın diyorum inanmıysin bana bebişimmm :):):)
oto koltuğu olmuyo canım. zaten doğar doğmaz oto koltuğuna oturmıcak, pusetinde gidicek nereye giderse... ilerde de alırız koltuğunu.

yazmıştım kiii kullanılabiliyomuş zaten

http://www.e-bebek.com/travel_siste...fid=visilabs&gclid=COmS_-qckbECFQpd3wod4QItgg

Son düzenleme:

Saol cnm bnmmmm
hamilelikte cok acemiyim yaa tatilde bi şey olur die de bi yandan korkuorumm
ama tatilde denizsiz, yüzmeden bi dinlenme de düşünemiorum deniz aşığıyım cünküüü

bende hemen kurur diye düşünüorum
hamile mayomu bu akşam alıcam ..inşallah bulabilirim bildigim net bi magaza yok avm de bakıcaz artık
şapka, gözlük,terlik vs. bunlar var
su an tek eksik görünen
hamile mayosu ve güneş yağı

yok canımmm doktorum deniz daha guvenli dedi ve bu kremi verdi eczanelerde vardır herhalde istersen şimdiden siparş et yoksada getirirler :)

canım gunes kremı olarak senelerdır sebamedı bılırım ben sebamed +50 faktör tanıdıklarım bebeklerıne de bundan kullanıyor sonra şapka önerıyorum böle fotor tarzında genıs hasır sapkalardan ustundede mutlaka sıle bezı veya pareolardan olsun ama uzun kollusundan alkı kolların kızarıp canını acıtmasın

ya şimdi otobuse binip ineceğimi düşündüğümden ağır gibi geldi tabi piyasayı bilemiyorum canlar:26: bu ana kucağı oto koltugu olarakta kullanılabiliyor mu

Benim aldığım ana kucağı gibi olan hem pusetin üstüne monte ediliyor (sök-tak) hemde arabaya sabitlenebiliyor canım.. Başka bişeye gerek kalmadı yani.. Büyüdüğü zaman kullanacağı pusetide yanında veriyorlar yani 1 defa aldım ilk gününden 5 yaşına kadar (tabi oturucam illa deyip abartırsa) kullanabilinirliği var..

dün ayrıntılı usg ye gittim ya benim doktorum gecen hafta bebegin fl ölçüsünü haftasına göre 4 gün ileride ölçmüştü dünkü radyolog fl yi haftasına göre 1 hafta geri ölçmüş dün netten araştırdım moralim bozuldu yaa doktor hiçbir yorum yapmadı radyolog yani kendi doktorum 6 agustosta cagırdı beni hiç rahat uyuyamadım bugün kızlar moralim çok bozuk yaa((

Radyolog'unla kendi doktorun aynı kişimi ? Yani 2 ölçümü de yapan doktor aynımı canım? Cihaz farklılıklarından böyle sorunlar olabiliyor çünkü.. Şimdilik kafana takma bence bir sorun olsaydı seni hemen hemen 1 ay sonrasına çağırmazdı bence

Eczaneye bi danışıcam canım cok saolll
hamile mayomu bu akşam bakarken üzerine de dedigin gibi uzun kollu bi şey lazım

güle güle buyusun bebegın içinde inş canımmm ne almıştın sen bizimle paylaşırmısın

canım bozma moralini hemen... ölçüm aletleri farklı olabilir...
6sında neden çağırdı peki?

kızım ne cahalı sendeeee ana kucağı oto koltugu yazıyor birçok yerdee belli kg ya gleene kadar o kullanılacak

evet bu sefer ben cahillik etim

aynı degil canım radyologunda cihazı aman aman degildi yani renkli falan degildi doktorumun radyologun verdiği rapordan haberi yok göstermedim henüz ama fl ölçüsü birinde nasıl gününden ileri çıkarken diğerinde 1 hafta geri çıkar yaa içim içimi yiyor 6 ağustosu nasıl bekleyecegim nolur dua edin

canım hıc uzme kendını okadarcık gunden bısı olmaz bızımde öle oluyo her usg makınesı aynı ölçmuyo bence korkulcak bısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…