ya şimdi otobuse binip ineceğimi düşündüğümden ağır gibi geldi tabi piyasayı bilemiyorum canlar:26: bu ana kucağı oto koltugu olarakta kullanılabiliyor mu
günaydın canım,
suratını muhakkak koru lekenmeler yapıyormus gunes ben bacaklarımı cıkardım güneşe
onun dısında yuzerken suratımda güneşlendı tabıkı
ben 50 faktör sebamed kullandım,mayo yada bikini altını ıslak bırakma iltihaplanırsın dedı benım doktorum
ıslak kalmadım antalyadaydık zaten cıktıgım an sıcaktan kuruyordu degıstırmeye fırsat kalmadan :)
şapkan fln olsun güneş gecmesın yanı anlayacagın güneşten kacın :)
ben daha doktorumla tatile cıkacagımı konuşmadımmm
randevum 20 sinde , o günde tatilden dönmüş oluoruz
o yüzden size danışıorum
o zaman bu dediğini bugün alım eczaneden
var mıdır acaba bütün eczanelerde:44:
bi de denize girmem de sakınca olmaz di mi
havuz tehlikeli onu biliorum da
deniz için bi şey duymadım ?
Günaydın Şekerparelerrr
Ne var ne yok ?
şimdi size bi soru ;
ben tatile çıkıcam ya,
güneş hamilelere yasak di mi?
yani hep gölge de şemsiye altında oturmam gerekio:44:
bi de güneş koruyucu olarak ne önerirsiniz ?
evde var bi milyon tane ama hamilelikte hepsi olmuo iştee
Bi de tatilde nelere dikkat etmem gerekio ?
bilgilerinizi paylaşın benimleeeeee
ya şimdi otobuse binip ineceğimi düşündüğümden ağır gibi geldi tabi piyasayı bilemiyorum canlar:26: bu ana kucağı oto koltugu olarakta kullanılabiliyor mu
cahalsın diyorum inanmıysin bana bebişimmm :):):)
oto koltuğu olmuyo canım. zaten doğar doğmaz oto koltuğuna oturmıcak, pusetinde gidicek nereye giderse... ilerde de alırız koltuğunu.
yazmıştım kiii kullanılabiliyomuş zaten
Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
dün ayrıntılı usg ye gittim ya benim doktorum gecen hafta bebegin fl ölçüsünü haftasına göre 4 gün ileride ölçmüştü dünkü radyolog fl yi haftasına göre 1 hafta geri ölçmüş dün netten araştırdım moralim bozuldu yaa doktor hiçbir yorum yapmadı radyolog yani kendi doktorum 6 agustosta cagırdı beni hiç rahat uyuyamadım bugün kızlar moralim çok bozuk yaa((
canım gunes kremı olarak senelerdır sebamedı bılırım ben sebamed +50 faktör tanıdıklarım bebeklerıne de bundan kullanıyor sonra şapka önerıyorum böle fotor tarzında genıs hasır sapkalardan ustundede mutlaka sıle bezı veya pareolardan olsun ama uzun kollusundan alkı kolların kızarıp canını acıtmasın
Benim aldığım ana kucağı gibi olan hem pusetin üstüne monte ediliyor (sök-tak) hemde arabaya sabitlenebiliyor canım.. Başka bişeye gerek kalmadı yani.. Büyüdüğü zaman kullanacağı pusetide yanında veriyorlar yani 1 defa aldım ilk gününden 5 yaşına kadar (tabi oturucam illa deyip abartırsa) kullanabilinirliği var..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
24. haftası dolan anneler... güncelleyin bakalım :)
dün ayrıntılı usg ye gittim ya benim doktorum gecen hafta bebegin fl ölçüsünü haftasına göre 4 gün ileride ölçmüştü dünkü radyolog fl yi haftasına göre 1 hafta geri ölçmüş dün netten araştırdım moralim bozuldu yaa doktor hiçbir yorum yapmadı radyolog yani kendi doktorum 6 agustosta cagırdı beni hiç rahat uyuyamadım bugün kızlar moralim çok bozuk yaa((
kızım ne cahalı sendeeee ana kucağı oto koltugu yazıyor birçok yerdee belli kg ya gleene kadar o kullanılacak
Radyolog'unla kendi doktorun aynı kişimi ? Yani 2 ölçümü de yapan doktor aynımı canım? Cihaz farklılıklarından böyle sorunlar olabiliyor çünkü.. Şimdilik kafana takma bence bir sorun olsaydı seni hemen hemen 1 ay sonrasına çağırmazdı bence
Esraaaaa sana msj atmıştım okudun mu tatlımm ?
:canım bozma moralini hemen... ölçüm aletleri farklı olabilir...
6sında neden çağırdı peki?
evet bu sefer ben cahillik etim
güle güle buyusun bebegın içinde inş canımmm ne almıştın sen bizimle paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?