canım bozma moralini hemen... ölçüm aletleri farklı olabilir...
6sında neden çağırdı peki?
evet bu sefer ben cahillik etim
aynı degil canım radyologunda cihazı aman aman degildi yani renkli falan degildi doktorumun radyologun verdiği rapordan haberi yok göstermedim henüz ama fl ölçüsü birinde nasıl gününden ileri çıkarken diğerinde 1 hafta geri çıkar yaa içim içimi yiyor 6 ağustosu nasıl bekleyecegim nolur dua edin
güle güle buyusun bebegın içinde inş canımmm ne almıştın sen bizimle paylaşırmısın
kajuya illa 100 defa ekleticeksin yani aysunnn..
hiç takip etmiyosun hiçççç
Saol cnm bnmmmm
hamilelikte cok acemiyim yaa tatilde bi şey olur die de bi yandan korkuorumm
ama tatilde denizsiz, yüzmeden bi dinlenme de düşünemiorum deniz aşığıyım cünküüü
bende hemen kurur diye düşünüorum
hamile mayomu bu akşam alıcam ..inşallah bulabilirim bildigim net bi magaza yok avm de bakıcaz artık
şapka, gözlük,terlik vs. bunlar var
su an tek eksik görünen
hamile mayosu ve güneş yağı
aynı degil canım radyologunda cihazı aman aman degildi yani renkli falan degildi doktorumun radyologun verdiği rapordan haberi yok göstermedim henüz ama fl ölçüsü birinde nasıl gününden ileri çıkarken diğerinde 1 hafta geri çıkar yaa içim içimi yiyor 6 ağustosu nasıl bekleyecegim nolur dua edin
Annelutfen.com - GRACO Symbio Travel Sistem Bebek Arabası
Bundan aldım ben canım ama burdaki fiyatı biraz pahalı ben 980 tl verdim 10 taksitte aldım..
ya biliyorum paylaştıda birdaha not edeyim dedimmmm
sonunda hatanı kabul ettinnn
ya biliyorum paylaştıda birdaha not edeyim dedimmmm
merak etme canım ölçümden ölçüme değişme gösterebiliyor. bence bi sorun yoktur. ben son gittiğimde kendi doktoruma bebişim 2 gün öndeydi. 18+4 olacağına 18+6 dedi doktorum. 20 gün sonra çağırdı. aynı yerde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor. bence bu konuda fazla hırpalama tatlım. herşey yolundadır...
mütavazı takılıyorum ben
tabi tabii
yarın sabah 8 de kontrolümüz var şimdiden yazıyım da beni merak etmeyin.. yarın büyük ihtimalle işe gelmem. öğleden sonra da ev bakmaya çıkarız. hatta cuma da olmam belki :) cumartesi sabahta yola çıkıyoruz, 1 hafta yokuz...özlicem sizi...
mütavazı takılıyorum ben
tabi tabii
yarın sabah 8 de kontrolümüz var şimdiden yazıyım da beni merak etmeyin.. yarın büyük ihtimalle işe gelmem. öğleden sonra da ev bakmaya çıkarız. hatta cuma da olmam belki :) cumartesi sabahta yola çıkıyoruz, 1 hafta yokuz...özlicem sizi...
ben hamıle mayosu almadım normal mayo aldım alt ust olarak degıstırmem gerekırse kolay olsun dıe 2 parca aldım
ama göbüşümü kapattım annem cok tembıhledı gobegını acıp dolasma edepsız olur torunum dedı bıkını gıymedım oyuzden :)
korkma yuzmek ıyı hamıleler ıcın
gonlunce guzel gecırecegın bır tatıl olur ınsallah
mütavazı takılıyorum ben
tabi tabii
ben yemege gıdıyorum kızlar kolay gelsınn hepınızee
yani sen yarından sonra yoksun işin özü bu gibi.. Ama arada girersin sen dayanamazsın
Doktordan sonra haber et iyiyiz de de merak etmeyelim şekerim
ama ama sen de gidersen nolucak halimiz kimsecikler yokk
güzel sonuclar al inşAllah canımmm
neden yola cıkıyorsunuz konyaya ev toplamaya mı :26:
Bizde seni özlerizzzzzz hemde coook
ama eşin gelio sen kavuşuosun anladıgım kadarıyla hmmm ??
EE ben buna coooooook sevinirim yaaaa
Afiyet olsun tatlımmm
tam kavuşma değil 2 hafta beraberiz ama ondan sonra da çok çok azıcık bişi kalıcak.. bi kaç hafta ayrı kalıcaz belkide... sonra beraberis heppp
ben de özlerim ama arada girer yazarım canım mutlaka :)
ayy durun daha gitmyiorummm :) cuma girerim yine
Günaydın kızlar, bugünde yoğunum biraz ama çok şükür işler iyi olsunda yoğun olalım, baya hareket ediyorum iş sayesinde :)))
akşam kızım çok acayip hareketliydi, hemen eşimi çağırdım, ikimizde ağzımız 1 karış açık seyrettik karnımıhatta eşim bu çıkacak galiba burcu dedi :))) sonra kızımızı okşadıda sakinleşti gecede çok kıpırdadı.
annesininbirtanesi canım Allah kabul etsin dualarını. bende erkenden kalktım ütü yaptım :)))
niltt canım güzel haberlerle gel inşallah.
aysuncum inşallah ablanın bebişi tutar.
esra ohh ne güzel koçişle gidiyorsdun bebişi görmeye:))) çok özledim bende yavrumu
emeki günaydın canım, evet felaket sıcak bugün, ohhh tatile gidiyorsun, haftasonu izmir kavrulacakmış ohhh serinlersin bol bol :))
bulemsu canım meraklandım göremeyince seni, bende çok özledim seni, gerçi çalışmaktan ilgilenemedim hiç topikle. eşinin işi hayırlı olsun, napalım her işin zorluğu var, ekmek parası, Allah güç kuvvet sağlık versinde çalışalım. eltinede selam söyle, arkadaşlarım soruyor hamile kadına böyle teklif yapılır mı diye. ama taş anlar, o anlamaz((
hayatbanaguzell canım belliydi bir süpriz olduğu maşallah çok hoşuma gitti. düşünceli romantik erkekmiş :)) bir başka oluyo
merwecik_20 selam canım, birkaç hafta çektim bende mide yanması şimdilerde yok çok şükür :))
diğer hamişler, hepinize selam.
bu cevabı bile 2 satte yazdım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?