2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım benimm bozma moralini hemen
yanlışlık olmuş olabilirr
dualarımız seninlee tabi ki

ben hamıle mayosu almadım normal mayo aldım alt ust olarak degıstırmem gerekırse kolay olsun dıe 2 parca aldım
ama göbüşümü kapattım annem cok tembıhledı gobegını acıp dolasma edepsız olur torunum dedı bıkını gıymedım oyuzden :)
korkma yuzmek ıyı hamıleler ıcın
gonlunce guzel gecırecegın bır tatıl olur ınsallah

Hiçç bozma moralini benim doktor radyologun raporundan sonra ultrasona bile almadı bunlar yeterli haftasına uyumlu dedi.. Cihaz farkıdır o boşu boşuna huzurun kaçmasın yani

merak etme canım ölçümden ölçüme değişme gösterebiliyor. bence bi sorun yoktur. ben son gittiğimde kendi doktoruma bebişim 2 gün öndeydi. 18+4 olacağına 18+6 dedi doktorum. 20 gün sonra çağırdı. aynı yerde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor. bence bu konuda fazla hırpalama tatlım. herşey yolundadır...

sonunda hatanı kabul ettinnn

mütavazı takılıyorum ben

ya biliyorum paylaştıda birdaha not edeyim dedimmmm

tabi tabii

yarın sabah 8 de kontrolümüz var şimdiden yazıyım da beni merak etmeyin.. yarın büyük ihtimalle işe gelmem. öğleden sonra da ev bakmaya çıkarız. hatta cuma da olmam belki :) cumartesi sabahta yola çıkıyoruz, 1 hafta yokuz...özlicem sizi...

haklısın canım bende öyle düşünmek istiyorum Allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin yaa.Eşimde dün biraz moralimi bozdu beslenmene dikkat etmiyorsun falan dedi midemin kabul ettiği kadar yiyorum hatta zorluyorum çogu zaman kendimi o da canımı sıktı

yani sen yarından sonra yoksun işin özü bu gibi.. Ama arada girersin sen dayanamazsın
Doktordan sonra haber et iyiyiz de de merak etmeyelim şekerim

ama ama sen de gidersen nolucak halimiz kimsecikler yokk

güzel sonuclar al inşAllah canımmm

neden yola cıkıyorsunuz konyaya ev toplamaya mı :26:

Bende koca göbeğimi öööle açmak istemiorummm
saol cnm bnmm inşallahhhh

Bizde seni özlerizzzzzz hemde coook
ama eşin gelio sen kavuşuosun anladıgım kadarıyla hmmm ??
EE ben buna coooooook sevinirim yaaaa

ben yemege gıdıyorum kızlar kolay gelsınn hepınızee

Afiyet olsun tatlımmm

yani sen yarından sonra yoksun işin özü bu gibi.. Ama arada girersin sen dayanamazsın
Doktordan sonra haber et iyiyiz de de merak etmeyelim şekerim

evet yokum görünüyo ama arada girer haberdar ederim sizi :)

ama ama sen de gidersen nolucak halimiz kimsecikler yokk

güzel sonuclar al inşAllah canımmm

neden yola cıkıyorsunuz konyaya ev toplamaya mı :26:

ben de gideyim sen istediğin gibi at koştur buralarda

canım cumartesi sabah çıkıcaz, geze geze akşehire gidicez önce kayınvalidemlere... orda 4-5 gün kalıcaz. (eşimin işleri var) ordan da evimize geçicez. evi biraz toplarız. kalanı da sonra kayınvalidemler yaparlar

Bizde seni özlerizzzzzz hemde coook
ama eşin gelio sen kavuşuosun anladıgım kadarıyla hmmm ??
EE ben buna coooooook sevinirim yaaaa

Afiyet olsun tatlımmm

tam kavuşma değil 2 hafta beraberiz ama ondan sonra da çok çok azıcık bişi kalıcak.. bi kaç hafta ayrı kalıcaz belkide... sonra beraberis heppp

ben de özlerim ama arada girer yazarım canım mutlaka :)

ayy durun daha gitmyiorummm :) cuma girerim yine

Cok sevindim bu işeee
sonra istanbuldasınız hep di mi ?

yarın içinde hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh

Günaydın kızlar, bugünde yoğunum biraz ama çok şükür işler iyi olsunda yoğun olalım, baya hareket ediyorum iş sayesinde :)))

akşam kızım çok acayip hareketliydi, hemen eşimi çağırdım, ikimizde ağzımız 1 karış açık seyrettik karnımı hatta eşim bu çıkacak galiba burcu dedi :))) sonra kızımızı okşadıda sakinleşti gecede çok kıpırdadı.

annesininbirtanesi canım Allah kabul etsin dualarını. bende erkenden kalktım ütü yaptım :)))

niltt canım güzel haberlerle gel inşallah.

aysuncum inşallah ablanın bebişi tutar.

esra ohh ne güzel koçişle gidiyorsdun bebişi görmeye:))) çok özledim bende yavrumu

emeki günaydın canım, evet felaket sıcak bugün, ohhh tatile gidiyorsun, haftasonu izmir kavrulacakmış ohhh serinlersin bol bol :))

bulemsu canım meraklandım göremeyince seni, bende çok özledim seni, gerçi çalışmaktan ilgilenemedim hiç topikle. eşinin işi hayırlı olsun, napalım her işin zorluğu var, ekmek parası, Allah güç kuvvet sağlık versinde çalışalım. eltinede selam söyle, arkadaşlarım soruyor hamile kadına böyle teklif yapılır mı diye. ama taş anlar, o anlamaz ((

hayatbanaguzell canım belliydi bir süpriz olduğu maşallah çok hoşuma gitti. düşünceli romantik erkekmiş :)) bir başka oluyo

merwecik_20 selam canım, birkaç hafta çektim bende mide yanması şimdilerde yok çok şükür :))

diğer hamişler, hepinize selam.

bu cevabı bile 2 satte yazdım ((

bize günaydın yok mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…