pozisyon meselesini çok açık yazamadım ama, tam da eşinle senin durumuna benzer bişeyi kastetmiştim. Tabi hamilelik dönemine de bağlı , göbek büyüklüğü bazı pozisyonları çok zor hale getiriyor, anladın sen onu :44: özellikle erkeğin üstte olduğu şekiller :26:
burda biraz yaratıcılığımızı devreye sokmak gerek; istendiğinde değişik şeyler üretilebilir bence
ben, açıkçası doktorun birkaç hafta sakıncalı bekleyin dediği dönemde bile duramamıştımen azından kocamı tatmin etmek için bişeyler yapmıştım, erkekleri çok fazla mahrum bırakmaya da gelmez şekerim =)
biz de kalmayalım tabi
gözün aydın bir sıkıntı çıkmamış. gaz olayını bende çabuk bitti. demek her bünye farklı. 5. haftamda vardı ve çok rahatsız ediciydi. inşallah seninkide geçer.
benim bebişte 6+5 te 7,9 mm idi. kalp atış sayısını doktor söylemedi, daha sayılamayacak kadar küçük dedi ama sesi duydum.
teşekkürler canım
ama nhepimiz sorunsuz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza ne yapalım gaza bulantıyada katlanıcaz artık..
yeterki onlar sağlıklı olsun..
nasıl garip bir olay dimi mide bulantısı benim en korkulu rüyalarımdan ama şikayet edemiyorum bebeğimin sağlığını düşünüyorum ilaç içmiyorum sanırım annelik böle böle hissettiriyo kendini
kizlarrrr gunaydin herkeseeee
Günaydın kızlaarrr :) napiyosunuzz büyüdü mü bebişleeerrr
ay_she canim listeye sen ekliyormussun benide eklermisin 20 yasindayim sat 27 ocak tahmini dogum tarihi 2 kasim ilk bebegim
biz iyiyiz canım bebişlerde iyşidir herhalde sen neler yapıyosun sende gelişmeler nedir?
kızla sizlere bişey sorucağım benim yüzümün heryerinde sivilceler çıkıyor5.haftadan beri diğer hamileliklerimde böyle bişey olmamıştı yüzüm kırmızı kırmızı sivilce doldu kendimi çok çirkin hissediyorum
Günaydın kızlaarrr :) napiyosunuzz büyüdü mü bebişleeerrr
Mutluu pozitiffff gülücük dolu sabahlar güzel annelerrrr
Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?
kahvaltı yapıldı. falik asit alındı. su içiliyor hocam.
Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?
kızla sizlere bişey sorucağım benim yüzümün heryerinde sivilceler çıkıyor5.haftadan beri diğer hamileliklerimde böyle bişey olmamıştı yüzüm kırmızı kırmızı sivilce doldu kendimi çok çirkin hissediyorum
eklıyorum canım hayırlı olsunn :) font boyutunu büyük tutarsan iyi olur cunku okunmuyorr
hamdolsun canım ben de iyiyim iş güç koşturmaca :) aynı
eklıyorum canım hayırlı olsunn :) font boyutunu büyük tutarsan iyi olur cunku okunmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?