2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

biz heralde 9 ay birşey yapmayacağız. eşim bebeğe birşey olur diye istemiyor. bende en azından bu 3 ay yapmak istemiyorum. bu durum aramızda sorun olmadı. ikimizde aynı düşüncedeyiz. yataktan kalkerken yada bir iş yaparken nasıl ani hareketten kaçınıyorsak, birlikte olmakta sarsıcı bence ve ben göze alamıyorum. doktorda bir sorun yok dedi ama olur hassas bir surum vardır, ne biliyim kanamam felan gelir, vicdanım beni öldürür.

teşekkürler canım
ama nhepimiz sorunsuz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza ne yapalım gaza bulantıyada katlanıcaz artık..
yeterki onlar sağlıklı olsun..

teşekkürler canım
ama nhepimiz sorunsuz alalım bebişlerimizi kucaklarımıza ne yapalım gaza bulantıyada katlanıcaz artık..
yeterki onlar sağlıklı olsun..

nasıl garip bir olay dimi mide bulantısı benim en korkulu rüyalarımdan ama şikayet edemiyorum bebeğimin sağlığını düşünüyorum ilaç içmiyorum sanırım annelik böle böle hissettiriyo kendini

ay_she canim listeye sen ekliyormussun benide eklermisin 20 yasindayim sat 27 ocak tahmini dogum tarihi 2 kasim ilk bebegim

aynen beysalcım annelik böyle bişey işte bize yavaş yavaş göseteriyo kendini aman onlar iyi olsunda biz herşeye rağzıyız..

kizlarrrr gunaydin herkeseeee

günaydınnnn:

Günaydın kızlaarrr :) napiyosunuzz büyüdü mü bebişleeerrr

biz iyiyiz canım bebişlerde iyşidir herhalde sen neler yapıyosun sende gelişmeler nedir?

kızla sizlere bişey sorucağım benim yüzümün heryerinde sivilceler çıkıyor
5.haftadan beri diğer hamileliklerimde böyle bişey olmamıştı yüzüm kırmızı kırmızı sivilce doldu kendimi çok çirkin hissediyorum

Mutluu pozitiffff gülücük dolu sabahlar güzel annelerrrr

Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?

ay_she canim listeye sen ekliyormussun benide eklermisin 20 yasindayim sat 27 ocak tahmini dogum tarihi 2 kasim ilk bebegim

eklıyorum canım hayırlı olsunn :) font boyutunu büyük tutarsan iyi olur cunku okunmuyorr

biz iyiyiz canım bebişlerde iyşidir herhalde sen neler yapıyosun sende gelişmeler nedir?

hamdolsun canım ben de iyiyim iş güç koşturmaca :) aynı

bendede sadece adetim yaklaşırken çıkardı, şimdi arada bir çıkıyor. çok fazla değil ama bide ağrı yapıyorlar.

Günaydın kızlaarrr :) napiyosunuzz büyüdü mü bebişleeerrr

günaydın canım. büyüyorlardır inşallah. sen nasılsın?

Mutluu pozitiffff gülücük dolu sabahlar güzel annelerrrr

Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?

kahvaltı yapıldı. falik asit alındı. su içiliyor hocam.

canım sanırım hormonlardan dolayı çıkıyormuş bazı hamilelerde olabiliyor benimde aksine cildim temizlenmiş gibi sivilce falaln kalmadı

eklıyorum canım hayırlı olsunn :) font boyutunu büyük tutarsan iyi olur cunku okunmuyorr

hamdolsun canım ben de iyiyim iş güç koşturmaca :) aynı

merhaba benı de eklermısın.
20 subat sat tahmöını dogum 27 kasım..yaş:32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…