2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ama ama bende düşünüommmm

bunlar hakkında hiç bi fikrim yok
20 sinde bende gidicem o zaman anlarız
ne kadar sürdü şeker yüklemesi ?
ne içiriolar şekerli su falan duymuştum ?

ama ama bende düşünüommmm

bunlar hakkında hiç bi fikrim yok
20 sinde bende gidicem o zaman anlarız
ne kadar sürdü şeker yüklemesi ?
ne içiriolar şekerli su falan duymuştum ?

:)))

Şeker yüklemem yarın sabah olacak canım kısmetse,bakalım bende deli gibi onu merak ediyorum,bugün kü kan tahlilinde düşük çıkmış ama yarın yüklemeden sonra ne olur

hoşbuldum esracım.bu sıcak havalar beni mahfetti bi yatarken iyiyim ondada allahtan yatak odasına klima taktırdık.kızımın pıtpıtlarını hissetmeye başladım başlayalı çok iyiym.

benım doktorum hıc yorum yapmıyor bızde soramıyoruzz ne yapsak

şimdiye kadar plesentanda problem olmadıysa, kanama problemin olmadıysa,kendini nadasa çekmen için tek sorun isteksizlik tatlım..

Ama problemin olduysa mutlaka doktoruna bir danış...

Valla kızlar ben eşimin benden uzak kalmasını istemiyorum.. O nedenle ne evet ne hayır durumundayım.. Abartılmadığı suretçe problem olmaz bence... Şimdiye kadar olmadı yani

sıkma canını inşallah yolundadır canım gerci benimde canım sıkkın biraz ne kadar keyiflenmeye calışsamda içim içimi yiyor 6 ağustosu iple cekiyorum ssende hemen doktorunla konuş rahatla takıntı bende de var malesef

yani bende eşleri nadasa bırakma taraftarı değilim ama benimde istemem lazım ve bu sıcak havalardada o istek çok zor geliyo be.

ben geldimmm çok yorulmadan geldim ama
ama sıcak kafamı bulandırmış moonsunun yazdıkları profilimde gözüküyor ya gidip diyet başlığına yazmışım:78:
hemen kaçtım başlığıma geri geldimm

yani bende eşleri nadasa bırakma taraftarı değilim ama benimde istemem lazım ve bu sıcak havalardada o istek çok zor geliyo be.

İsteğin sıcak havayla ilgisi olduğunu sanmıyorum, hamileliğin vermiş olduğu bir sıkıntı o daha çok sonuçta geçen yazı düşünün böylemiydiniz veya böylemiydik

biz senle aynı dogum tariihindeyiz ben daha hıssedemeiyorum ya neden

fıstık bu önümüzdeki 2 hafta içide hissedebilirsin belkide hissediyorsun ama ayırt edemiyor olabilirsin 2 haftaya kadar bebişin vuruşları kuvvetlenir merak etme

ya benim kuzuda bu gün hiç kıpırdamadı gibi acep yüksek ses müzik açıp rahatsızmı etsem bebeyi

Niltt
fıstık değerlerin iyi çıkmış şükür inşallah yarınkide güzel çıkar

:)))

Şeker yüklemem yarın sabah olacak canım kısmetse,bakalım bende deli gibi onu merak ediyorum,bugün kü kan tahlilinde düşük çıkmış ama yarın yüklemeden sonra ne olur

şeker yüklemesi 24.haftalarda yapılıyordu dimi.

bende kan tahlilimi yaptırdım hepsi normal kan degerlerim cok az düşük cıktı
ama daha doktoruma gösteremedim
20 sinde işteee

ben en çok şeker yüklemesini merak ediommm

benım doktorum hıc yorum yapmıyor bızde soramıyoruzz ne yapsak
doktorun henuz dile getrmemis olabilir ama sen sormalisin bence devam etmemizde herhangi bi problem var mi dye....

kızlar noluyorr sizeee ne bu isteksizlikk:89::89::89: ne bu kaçmakk birde esramla bana bakınnn bizde maşAllah hormonlar tavan yapmış şekildee devam ediyooruzzzzz
evet yaaaaaa siz de olmasaniz kendimi bu itirafimla mart kedisi sanicam burda kizlar
kurumus kalmissiniz simdiden walla sopalicam hepiniziii

ayyyy çookk komiiikkkkk erginsenaya mı yazdınnn yerimmm seniiiii

baya gülüyorum şimdiiii ay rezil ettin kız beniiiii

crazy girlllll rahat bırak bebeyiiiii

ay saol canımm inşAllahh heyecanla bekliyoruzzz

kuruyanlar arasında bende varım napim ya okadar enerjim sönükkii hiç başka şeye harcayacak kadar bonkör olamıyorum saolsun kocişte anlayışlı

ayyyy çookk komiiikkkkk erginsenaya mı yazdınnn yerimmm seniiiii

baya gülüyorum şimdiiii ay rezil ettin kız beniiiii

crazy girlllll rahat bırak bebeyiiiii

ay saol canımm inşAllahh heyecanla bekliyoruzzz
:78: hamileliğime verin artık ama nasıl kaçtım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…