Sağol canım bi sen düşünmüşsün beni
şimdi sağlık ocağından geldim.Herşey normal çok şükür ama
ferritin 7.7----4,6-204 aralığında olması lazımmış.
demir bağlama sınır 310 benim 338 çıkmış
demir serum 112---sınır 170 miş bu iyi
biraz demir düşük gibi,demir ilacına devam dedi.
Ama demir bağlama yüksek onu anlayamadım ferritin hafif düşük.
Bi de kolesterol da istemiştim sınır 200 benim 268 çıkmış yaaa:18: ama gebelikte gayet normal dedi,yine de korktummm
sizce nasıl kızlar?
ama ama bende düşünüommmm
bunlar hakkında hiç bi fikrim yok
20 sinde bende gidicem o zaman anlarız
ne kadar sürdü şeker yüklemesi ?
ne içiriolar şekerli su falan duymuştum ?
anladım canım... ben de eşim de aynı isteği duyuyoruz ama o çekiniyor biraz biraz.. beni hiç etkilemedi diyebilirim :) o çekinince ben de kendimi rahat hissedemiyorum tabii.
kullanırım tabisi
canım hoşgeldin nerlerdesin sen.. uzun zamandır girmiyosun. çok yorma kendini...
sen niye sormuyosun canım??
tatilde kırılır o merak etme
benım doktorum hıc yorum yapmıyor bızde soramıyoruzz ne yapsak
:)))
Şeker yüklemem yarın sabah olacak canım kısmetse,bakalım bende deli gibi onu merak ediyorum,bugün kü kan tahlilinde düşük çıkmış ama yarın yüklemeden sonra ne olur
hoşbuldum esracım.bu sıcak havalar beni mahfetti bi yatarken iyiyim ondada allahtan yatak odasına klima taktırdık.kızımın pıtpıtlarını hissetmeye başladım başlayalı çok iyiym.
Yani hamilelikte olması gereken değerler,gayet iyi dedi ama insan yine de merak ediyo,kolesterol niye yükselir
yoksa diğerleri iyi bi de demir ilacına devam..
neyse kendi dr umla da bi konuşur içimi daha da rahatlatırım..takıntılıyım da biraz bu konularda
şimdiye kadar plesentanda problem olmadıysa, kanama problemin olmadıysa,kendini nadasa çekmen için tek sorun isteksizlik tatlım..
Ama problemin olduysa mutlaka doktoruna bir danış...
Valla kızlar ben eşimin benden uzak kalmasını istemiyorum.. O nedenle ne evet ne hayır durumundayım.. Abartılmadığı suretçe problem olmaz bence... Şimdiye kadar olmadı yani
şeker yüklemesi 24.haftalarda yapılıyordu dimi.
yani bende eşleri nadasa bırakma taraftarı değilim ama benimde istemem lazım ve bu sıcak havalardada o istek çok zor geliyo be.
biz senle aynı dogum tariihindeyiz ben daha hıssedemeiyorum ya neden
:)))
Şeker yüklemem yarın sabah olacak canım kısmetse,bakalım bende deli gibi onu merak ediyorum,bugün kü kan tahlilinde düşük çıkmış ama yarın yüklemeden sonra ne olur
şeker yüklemesi 24.haftalarda yapılıyordu dimi.
doktorun henuz dile getrmemis olabilir ama sen sormalisin bence devam etmemizde herhangi bi problem var mi dye....benım doktorum hıc yorum yapmıyor bızde soramıyoruzz ne yapsak
evet yaaaaaa siz de olmasaniz kendimi bu itirafimla mart kedisi sanicam burda kizlarkızlar noluyorr sizeee ne bu isteksizlikk:89::89::89: ne bu kaçmakk birde esramla bana bakınnn bizde maşAllah hormonlar tavan yapmış şekildee devam ediyooruzzzzz
ben geldimmm çok yorulmadan geldim ama
ama sıcak kafamı bulandırmış moonsunun yazdıkları profilimde gözüküyor ya gidip diyet başlığına yazmışım:78:
hemen kaçtım başlığıma geri geldimm
fıstık bu önümüzdeki 2 hafta içide hissedebilirsinbelkide hissediyorsun ama ayırt edemiyor olabilirsin 2 haftaya kadar bebişin vuruşları kuvvetlenir merak etme
ya benim kuzuda bu gün hiç kıpırdamadı gibiacep yüksek ses müzik açıp rahatsızmı etsem bebeyi
Niltt
fıstık değerlerin iyi çıkmış şükür inşallah yarınkide güzel çıkar
benim de bu hafta yapilcak canim anlatirim sana yapilincabende kan tahlilimi yaptırdım hepsi normal kan degerlerim cok az düşük cıktı
ama daha doktoruma gösteremedim
20 sinde işteee
ben en çok şeker yüklemesini merak ediommm
doktorun henuz dile getrmemis olabilir ama sen sormalisin bence devam etmemizde herhangi bi problem var mi dye....
evet yaaaaaa siz de olmasaniz kendimi bu itirafimla mart kedisi sanicam burda kizlar
kurumus kalmissiniz simdiden walla sopalicam hepiniziii
:78: hamileliğime verin artıkayyyy çookk komiiikkkkk erginsenaya mı yazdınnn yerimmm seniiiii
baya gülüyorum şimdiiii ay rezil ettin kız beniiiii
crazy girlllll rahat bırak bebeyiiiii
ay saol canımm inşAllahh heyecanla bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?