2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hahahahihohohoho sen sanki azsın hemen ne cahilliğimiz kalıyor nede baska bişeyimizzzz

:118: :118:

canım siz tamamen mi ilişikiyi kestiniz yaaa..? kızım riskli dönemde durmadın, şimdi mi duruyosun
çekiniyo mu eşin senin de hala??

sen düz duvarada tırmanırsın bu şevkle

tırmanırımmm

canım siz tamamen mi ilişikiyi kestiniz yaaa..? kızım riskli dönemde durmadın, şimdi mi duruyosun

ben kesmedim tek taraflı fesh edildi diyelimmm

ne bileyim kaçıyor nedense aramız açılsın istemiyorum yaa

tırmanırımmm

tek taraflı feshedildi

ama aysunnn bence sen bu sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyabilirsin bence canım. bak o da özlediğini itiraf etmiş hazır yani.. bence bu gece sen bişiler yap kuzum

kızlar 33.haftaya kadar serbest bıldıgım kadarıyla nıe kesıyorsunuz sımıdıden
sonra zaten kesıcez :)

ne? 33.haftadan sonra yok mu bi daha?? son 1-2 hafta kala kessek yeterli diye biliyodum ben

tünaydın sanada canım nasılsın?
tesekkur ederim canimmmmm
iyiym nolsun.... evde takiliyorum yat yat vakit gecmiyo
bu aralar hobilere sardim su sicak da upuzun gunlerde evde vakit gecmiyo
el becerim kes yapistr a yatkindir bnde
kizima hatira defteri, tokalar, suslemeler fln
yapiyorumiyi geliyo bana oyalaniyorum
bde sonra oturup yaptiklarimi seviyorumm
hamilelgim gayet iyi gdiyo simdilik bi sikintim yok bel agrilarim gecti
daha once pit pit gbi olan bebisimin hareketleri tekmelere donustu onun mutlulugu icindeyimm...
randevum vardi bu hafta gunlerdr kizimi gormedim babamiz da gelmek isteyince hafta sonuna aldik
heyecanla gorus gunu nu bekliyorum bi yandan

iste boyleee.. uzun yazdim dmii
nasil oldugumu sorduguna pisman olmadin dilerimm
sen nasilsinn bakalim kuzun nasil...????

bu arada kizlar yeme isini abartsaniz da size tavsiyem beyaz ekmegi bi an once cikarin hayatinizdan
ne bize ne bebise kattgi hic bi besleyici degeri yokmus paso sagliksiz kilo yaniii.....
ben kepek ekmegine gectim otekinden yarim yiyip doymazken bundan iki dilim yiyorum tamammm

yaaa bende onu diyorum kocişee son 2 ay hiç olmıcakk gel etme diyorum aamaaa bakalım ne olcak ben kazanıcagım kesindee

anam yine aynı muhabbet başladı
Kocişinin kaçması normal canım kocaman biir karnımız, tepikleyen bebekler var.. İnsan ister istemez çekiyor kendini..
Ama sen halledersin bu işi ben sana güveniyorum

bende 39. haftaya kadar devam diye biliyorum Aysun kız kocanın sabrına hayran kaldım valla maşallah tü tü

Uzun yaz ben okurum yahu problem değil
Benimde oğluşum sıkı çakıyor tekmeleri.. Hele hele babasına laf söyle veya uzak kalsın hiç acımadan indiriveriyor.. İlk defa dün akşam dışarıdan da hissedilir ve hafif görünür tekmeler attı.. Ama babamız yine kaçırdı

Ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum ben canım çünkü doymuyorum öglenleride dışarıdan söylediğimiz için kepek ekmeği şansı çok az oluyor.. İdare ediyoruz şimdilik böyle bakalım

tırmanırımmm

kızlar 33.haftaya kadar serbest bıldıgım kadarıyla nıe kesıyorsunuz sımıdıden
sonra zaten kesıcez :)

Bizde kestik gibi gibiii
korkuoz cünküüü

esram bu kadar da açık yazılmaz kiiiii

off bilemiyorumm

Bizde kestik gibi gibiii
korkuoz cünküüü

korkuyo musunuz? çekiniyo musunuz canım?
yani şöyle :
eğer korkuyosan bunun tıbbi açıklamaları var... hiç bir doktor eğer hamilelikte sorun yoksa ilişkiyi kesin demiyo.
ama çekiniyosan o ayrı bişey... karnın büyüdü, sen rahatsız olabilirsin eşin rahatsız olabilir. bu normal bi durum...

anam yine aynı muhabbet başladı
Kocişinin kaçması normal canım kocaman biir karnımız, tepikleyen bebekler var.. İnsan ister istemez çekiyor kendini..
Ama sen halledersin bu işi ben sana güveniyorum

aynı konu aynı konu.....
napalım şekerim yaaaa azman kocalar kıyamam ayağına yatınca ister istemez aklımız fikrimiz bu konuda oluyo
ben de güzeniyorum aysuna:) aysun bu gece kabuğunu kıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…