benim kayınvalidem utanır kızzzz
aman hemen bul bi açık... sanane hem sananebelki yeni uyandı hayret bişi
biz de doyduk ama azıcık yedik
son aylarda kilo alımı artabilir ama yine de dikkat etmek lazım canım... ana öğünleri güzelce yesek te ara öğünleri abartmamak lazım :)
:98::98::98::98:
esraa aklıma düşürdün yakısıklımı
yaaaa eşimmm sonunda itiraff ettiii bana seni çok özledim dediiii amaa yaklaşmıyor neden nedeeennnnnnnn
alsın tabii enerjiiiniiiii
burada yavru kurbagalar varrr düz duvara tırmanıyorlar yaaa çok tatlılarrrr
eşime dün diyorumkiii " ya aşkımmm kurbagalar gibi bende düz duvara mı tırmanayımm" bana " yerim senin tırmanışını" diyorrr
offf
hahahahihohohoho sen sanki azsın hemen ne cahilliğimiz kalıyor nede baska bişeyimizzzz
sen düz duvarada tırmanırsın bu şevkle
:118: :118:
canım siz tamamen mi ilişikiyi kestiniz yaaa..? kızım riskli dönemde durmadın, şimdi mi duruyosun
çekiniyo mu eşin senin de hala??
sen düz duvarada tırmanırsın bu şevkle
hiç canını sıkma canım. ben son doktora gittiğimde kilo vermişim. sıkıntımız var biraz borçlarımız da var tabi haliyle. doktor bana dedi ki şimdi herşey yolunda ama sakın kilo verme bu iyi birşey değil. ama ben de senin gibi midemin kabul ettiği kadar yiyorum. üstüne bir de bebişimi düşünmediğimden değil ama sigara alışkanlığımda var. kafama takıyorum herşeyi. millet meyve falan aş erir ben sigara aş eriyorum. ve inan hiç takmıyorum kafama. çünkü herşey Allahtan. sen ne kadar korunursan korun yada korunmazsan korunma yine olacağın önüne geçemezsin. herşeyin hayırlısı deyip yola devam etmek zorundasın. hayatta bazı şeyleri zorlasanda olmayacaksa olmaz. olacaksa da sen ne yaparsan yap olur. o sebeple kendini hiç üzme Allah'a sığın. herşeyin hayırlısını iste canım benim...[/QUOTy
sigara ve alkol problemim yok çok şükür yaaa eşime derim hep tek kötü alışkalnlıgım çay içmek ki eşim çaydan nefrtet eder onuda hamileliğimin başından beri agzıma sürmedim.Ama bana beslenmene dikkat etmiyorsun demesi dokundu gercekten ilk dört ayım serumlarla gecti şu an elimden geldiğince yiyorum hamilelikten önce bu kadar iştahsız degildim ne bileyim şu altı ağustos gelsede doktor içimi rahatlatsa
kızlar 33.haftaya kadar serbest bıldıgım kadarıyla nıe kesıyorsunuz sımıdıden
sonra zaten kesıcez :)
tırmanırımmm
ben kesmedim tek taraflı fesh edildi diyelimmm
ne bileyim kaçıyor nedense aramız açılsın istemiyorum yaa
tesekkur ederim canimmmmmtünaydın sanada canım nasılsın?
yaaa bende onu diyorum kocişee son 2 ay hiç olmıcakk gel etme diyorumaamaaa bakalım ne olcak ben kazanıcagım kesindee
tek taraflı feshedildi
ama aysunnn bence sen bu sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyabilirsin bence canım. bak o da özlediğini itiraf etmiş hazır yani.. bence bu gece sen bişiler yap kuzum
ne? 33.haftadan sonra yok mu bi daha?? son 1-2 hafta kala kessek yeterli diye biliyodum ben
bende 39. haftaya kadar devam diye biliyorum Aysun kız kocanın sabrına hayran kaldım valla maşallah tü tü
tesekkur ederim canimmmmm
iyiym nolsun.... evde takiliyorum yat yat vakit gecmiyo
bu aralar hobilere sardim su sicak da upuzun gunlerde evde vakit gecmiyo
el becerim kes yapistr a yatkindir bnde
kizima hatira defteri, tokalar, suslemeler fln
yapiyorumiyi geliyo bana oyalaniyorum
bde sonra oturup yaptiklarimi seviyorumm
hamilelgim gayet iyi gdiyo simdilik bi sikintim yok bel agrilarim gecti
daha once pit pit gbi olan bebisimin hareketleri tekmelere donustu onun mutlulugu icindeyimm...
randevum vardi bu hafta gunlerdr kizimi gormedim babamiz da gelmek isteyince hafta sonuna aldik
heyecanla gorus gunu nu bekliyorum bi yandan
iste boyleee.. uzun yazdim dmii
nasil oldugumu sorduguna pisman olmadin dilerimm
sen nasilsinn bakalim kuzun nasil...????
bu arada kizlar yeme isini abartsaniz da size tavsiyem beyaz ekmegi bi an once cikarin hayatinizdan
ne bize ne bebise kattgi hic bi besleyici degeri yokmus paso sagliksiz kilo yaniii.....
ben kepek ekmegine gectim otekinden yarim yiyip doymazken bundan iki dilim yiyorum tamammm
:118: :118:
canım siz tamamen mi ilişikiyi kestiniz yaaa..? kızım riskli dönemde durmadın, şimdi mi duruyosun
çekiniyo mu eşin senin de hala??
tırmanırımmm
ben kesmedim tek taraflı fesh edildi diyelimmm
ne bileyim kaçıyor nedense aramız açılsın istemiyorum yaa
tek taraflı feshedildi
ama aysunnn bence sen bu sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyabilirsin bence canım. bak o da özlediğini itiraf etmiş hazır yani.. bence bu gece sen bişiler yap kuzum
ne? 33.haftadan sonra yok mu bi daha?? son 1-2 hafta kala kessek yeterli diye biliyodum ben
tek taraflı feshedildi
Bizde kestik gibi gibiii
korkuoz cünküüü
Bizde kestik gibi gibiii
korkuoz cünküüü
esram bu kadar da açık yazılmaz kiiiii
off bilemiyorumm
Bizde kestik gibi gibiii
korkuoz cünküüü
anam yine aynı muhabbet başladı
Kocişinin kaçması normal canım kocaman biir karnımız, tepikleyen bebekler var.. İnsan ister istemez çekiyor kendini..
Ama sen halledersin bu işi ben sana güveniyorum
esram bu kadar da açık yazılmaz kiiiii
off bilemiyorumm
Hem aç konuyu hemde utançok alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?