tek taraflı feshedildi
ama aysunnn bence sen bu sözleşmeyi tekrar yürürlüğe koyabilirsin bence canım. bak o da özlediğini itiraf etmiş hazır yani.. bence bu gece sen bişiler yap kuzum
ne? 33.haftadan sonra yok mu bi daha?? son 1-2 hafta kala kessek yeterli diye biliyodum ben
anam yine aynı muhabbet başladı
Kocişinin kaçması normal canım kocaman biir karnımız, tepikleyen bebekler var.. İnsan ister istemez çekiyor kendini..
Ama sen halledersin bu işi ben sana güveniyorum
bende 39. haftaya kadar devam diye biliyorum Aysun kız kocanın sabrına hayran kaldım valla maşallah tü tü
tesekkur ederim canimmmmm
iyiym nolsun.... evde takiliyorum yat yat vakit gecmiyo
bu aralar hobilere sardim su sicak da upuzun gunlerde evde vakit gecmiyo
el becerim kes yapistr a yatkindir bnde
kizima hatira defteri, tokalar, suslemeler fln
yapiyorumiyi geliyo bana oyalaniyorum
bde sonra oturup yaptiklarimi seviyorumm
hamilelgim gayet iyi gdiyo simdilik bi sikintim yok bel agrilarim gecti
daha once pit pit gbi olan bebisimin hareketleri tekmelere donustu onun mutlulugu icindeyimm...
randevum vardi bu hafta gunlerdr kizimi gormedim babamiz da gelmek isteyince hafta sonuna aldik
heyecanla gorus gunu nu bekliyorum bi yandan
iste boyleee.. uzun yazdim dmii
nasil oldugumu sorduguna pisman olmadin dilerimm
sen nasilsinn bakalim kuzun nasil...????
bu arada kizlar yeme isini abartsaniz da size tavsiyem beyaz ekmegi bi an once cikarin hayatinizdan
ne bize ne bebise kattgi hic bi besleyici degeri yokmus paso sagliksiz kilo yaniii.....
ben kepek ekmegine gectim otekinden yarim yiyip doymazken bundan iki dilim yiyorum tamammm
Uzun yaz ben okurum yahu problem değil
Benimde oğluşum sıkı çakıyor tekmeleri.. Hele hele babasına laf söyle veya uzak kalsın hiç acımadan indiriveriyor.. İlk defa dün akşam dışarıdan da hissedilir ve hafif görünür tekmeler attı.. Ama babamız yine kaçırdı
Ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum ben canım çünkü doymuyorumöglenleride dışarıdan söylediğimiz için kepek ekmeği şansı çok az oluyor.. İdare ediyoruz şimdilik böyle bakalım
günaydın annişler...
nilciğim hayırlı haberlerle gel kuzum...
[/COLOR]
Bende kepekli ekmek yiyemem hiççç
hele de hamileyken daha bi tuhaf gelio tadı
o yüzden beyaz ekmege devamm
ilk 5 ayımda toplam 3 kilo aldım ama şidmi sanki iştahım acılmaya başlıo gibi
sonra nasıl vercez o kiloları bilmiommmmmm
canım araştırdım biraz... eğer sorun yoksa devam edilebilir ama zaten istek azalır diyolar. drnevranın sitesinde güzel açıklamış konuyu.
walla biz tam gaz devam herhangi bir kesinti uygulamaya koymadik henuzzz
:78::90:
herhangi bi risk olsa doktor dile getirir dye dusunuyorum
henuz cok erken bnce ozel durumlari olanlar haric tabii
ilerde zaten zorunlu bi kesinti yasanicak simdiden greve girmeye gerek yok bnce
:90::113::90:
Hem aç konuyu hemde utançok alemsin
aysuncum, tuğbam sana gerekli cevabı vermiş
33.haftadan sonra yasak oldugunu soylemıstı arkadasım yenı dogum yaptı onun doktoru yasaklamsıtı
bende yasak oldugunu bıcok kısıdende duymustuM
Sağol canım bi sen düşünmüşsün beni
şimdi sağlık ocağından geldim.Herşey normal çok şükür ama
ferritin 7.7----4,6-204 aralığında olması lazımmış.
demir bağlama sınır 310 benim 338 çıkmış
demir serum 112---sınır 170 miş bu iyi
biraz demir düşük gibi,demir ilacına devam dedi.
Ama demir bağlama yüksek onu anlayamadım ferritin hafif düşük.
Bi de kolesterol da istemiştim sınır 200 benim 268 çıkmış yaaa:18: ama gebelikte gayet normal dedi,yine de korktummm
sizce nasıl kızlar?
Sağol canım bi sen düşünmüşsün beni
şimdi sağlık ocağından geldim.Herşey normal çok şükür ama
ferritin 7.7----4,6-204 aralığında olması lazımmış.
demir bağlama sınır 310 benim 338 çıkmış
demir serum 112---sınır 170 miş bu iyi
biraz demir düşük gibi,demir ilacına devam dedi.
Ama demir bağlama yüksek onu anlayamadım ferritin hafif düşük.
Bi de kolesterol da istemiştim sınır 200 benim 268 çıkmış yaaa:18: ama gebelikte gayet normal dedi,yine de korktummm
sizce nasıl kızlar?
Hem aç konuyu hemde utançok alemsin
Aşkolsun.. Mesajı görmemişizdir.. Neden merak etmeyelim seni tatlım
Demir için banada düşük dedi doktor.. Birdaha ki ay tahlilleri tekrarla dedi.. Eğer yine düşük çıkarsa demir hapını 2 katına çıkaracakmış.. Kolestrol felan normal dedi ama.. Ben bakmadım değerlere açıkçası
Sanırım genelde böyle çıkıyor tatlım..
ama daha çok erken sonrası çok zor olur canımdoktor sakınca görmedikten sonra yola devam yani:))))
sizde bizdensiniz gardaşşşşşş
korkuyo musunuz? çekiniyo musunuz canım?
yani şöyle :
eğer korkuyosan bunun tıbbi açıklamaları var... hiç bir doktor eğer hamilelikte sorun yoksa ilişkiyi kesin demiyo.
ama çekiniyosan o ayrı bişey... karnın büyüdü, sen rahatsız olabilirsin eşin rahatsız olabilir. bu normal bi durum...
aynı konu aynı konu.....
napalım şekerim yaaaa azman kocalar kıyamam ayağına yatınca ister istemez aklımız fikrimiz bu konuda oluyo
ben de güzeniyorum aysuna:) aysun bu gece kabuğunu kıracak
istek azalması bizler için geçerli canım karşı cins aynen devam:)))bende psikolojik olarak çok etkilendim açıkçası
hıhh tuğbaa tam adamının agzına laf verdin heemen kullan zatennn
kızlar merhabalar umarım hepiniz bebişlerinizle beraber iyisinizdir.valla sizin hızınıza yetişemiyorum işlerimden dolayı ondan çok giremiyorum ya.çok şükür hamileliğin yarısına geldik.rabbim sorunsuz yola devam etmeyi nasip etsin hepimize.konu sanırım eşlerle beraberlik.valla benimkinde korku isteksizlik namına hiçbir şey yok.allahtan eve yorgun geliyorda ben sinsice kenara çekiliyorum.
benım doktorum hıc yorum yapmıyor bızde soramıyoruzz ne yapsak
bilmemmm ben biraz tedirgin oluom belki ondannn
ama şimdi başbaşa bi tatilde her an her şey olabilir dırırırımmmm
Aşkolsun.. Mesajı görmemişizdir.. Neden merak etmeyelim seni tatlım
Demir için banada düşük dedi doktor.. Birdaha ki ay tahlilleri tekrarla dedi.. Eğer yine düşük çıkarsa demir hapını 2 katına çıkaracakmış.. Kolestrol felan normal dedi ama.. Ben bakmadım değerlere açıkçası
Sanırım genelde böyle çıkıyor tatlım..
anladım canım... doktoruma sorarım zamanı geldiğinde
aşkoll nilllllll...
canım ben anlamam değerlerden sonuçta olması gereken aralığın içinde kalıyor yani değil mi bu sonuçlar?
kızlar merhabalar umarım hepiniz bebişlerinizle beraber iyisinizdir.valla sizin hızınıza yetişemiyorum işlerimden dolayı ondan çok giremiyorum ya.çok şükür hamileliğin yarısına geldik.rabbim sorunsuz yola devam etmeyi nasip etsin hepimize.konu sanırım eşlerle beraberlik.valla benimkinde korku isteksizlik namına hiçbir şey yok.allahtan eve yorgun geliyorda ben sinsice kenara çekiliyorum.
öyle mi bunu eşim duymasınnnnn
yaa napım ben korkuom aslına bakarsan aşkım o kadar korkmuo da
bilmemmm ben biraz tedirgin oluom belki ondannn
ama şimdi başbaşa bi tatilde her an her şey olabilir dırırırımmmm
himmm o zaman bse dyemem tatlim damak zevki bu sonucta istemye istemye yiyemezsin kiBende kepekli ekmek yiyemem hiççç
hele de hamileyken daha bi tuhaf gelio tadı
o yüzden beyaz ekmege devamm
ilk 5 ayımda toplam 3 kilo aldım ama şidmi sanki iştahım acılmaya başlıo gibi
sonra nasıl vercez o kiloları bilmiommmmmm
tabi canimmm zaten hic bse yapmasan da bi emzirme demek 500 kalorinin yakilmasi demekmisemziricez elimizden geldiğince...
yürüyecez.. Zaten evde olacağımız için bol bol spor yapıcaz ama bu kilo muhakkak gidecek.. Başka yolu yok
Yani bebeklerin savaşı bitecek bizimki başlayacak
kaju sen şeker yuklemesı fln yaptırdınmı
ben ılk aylarda tahlıl yaptırdım bıdahada ıstemedı benden
senınle aynı haftadayız ya oyuzden sana soruyrm ozellıkle
Yani hamilelikte olması gereken değerler,gayet iyi dedi ama insan yine de merak ediyo,kolesterol niye yükselir
yoksa diğerleri iyi bi de demir ilacına devam..
neyse kendi dr umla da bi konuşur içimi daha da rahatlatırım..takıntılıyım da biraz bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?