2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Mutluu pozitiffff gülücük dolu sabahlar güzel annelerrrr

Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?

Günaydın canımm ... eyvahhhhhh hocam ben kahvaltımı yaptım ama folici unuttum yaaaaa(( akşam içsem olarmıı

folic asid içildi su içilmeye çalışılıyo kahvaltı yapıldı mideee bulanıyoooo

Şİmdi neden içmiyorsunnn ssz[/QUOTE]

iş yerindeyimm çünkü bennnnn folicte evde kaldı( bi günlükten bişey çıkmaz sanıırm yaaaa

greyfurt ilac alımında önerilmiyor diye biliyorum. ilacın vucuttan atılmasını engelliyor.hergün folikasit kullanıyorsan dikkat et

bu konuda seminer aldım canım, greyfurt bazı ilaç gruplarıyla birleştiğinde toksik etki yaratıyor. tansiyon, psikiyatri, kolestrol, kalp ilaçları gibi ilaçlar. bizler için bir zararı yok :) hatta demir haplarının emilimini c vitamini arttıyor. aklınızda şüphe varsa içmeyin ben 2 portakal, 1 greyfurt içerek tüketiyorum

folic asid içildi su içilmeye çalışılıyo kahvaltı yapıldı mideee bulanıyoooo

ha gayrettt canımm

ben 4 su bardağı içtim dün, gerçi suyun yerini tutamaz ama çok sıvı tüketiyorum ondan susamıyorum sanırım.

su çok içmeli çokk. Allahtan önümüz yaz. İster istemez bol bol sıvı tüketicez

iş yerindeyimm çünkü bennnnn folicte evde kaldı( bi günlükten bişey çıkmaz sanıırm yaaaa

akşam iç ama canım mutlaka.
Ben işyerinde çekmeceme koyuyotum foliğimi. Burda içiyorum

tatlım 5+1 iken gittiğimde kese vardı ama kalp atışı yoktu, 2,4 mm'di. 7+2'de gittim gümbür gümbür bir ses ve 1,16 cm'lik miniğim vardı. bakalım 16 nisanda ne kadar olacak? :)

tatlım 5+1 iken gittiğimde kese vardı ama kalp atışı yoktu, 2,4 mm'di. 7+2'de gittim gümbür gümbür bir ses ve 1,16 cm'lik miniğim vardı. bakalım 16 nisanda ne kadar olacak? :)

Maşallah Maşallah kuzuyaa

yok yok unutmam bende aslaa artıkk akşama ilk işim foliclenmek:))
ay kızlar ben çok sabırsızım sanki yaa şimdiden çocuk kıyafetlerine ,bebek odalarına bakmaya başladımm.. yok perdesi yok halısı:)) dün eşimle gezerken bebek odası süslemeleri yapan bi mağazanın vitrininde takılmış kalmışım adam kaç metre yalnız yürümüşş ben diye başkasına konuşmuşş:)))

Akşam da annemle konuştuk komşumuzun kızı 5 aylık hamileyken bebeğini kaybetmiş kıyamam yaa Allahım kuzularımızı bize bağışlasınn Allah korusun Yarabbim..

gittiğiniz hafta-gün ve bebeğin boyu kalp atış sayısı gibi bilgileri herkes yazabilir mi

5+1 iken gittiğimde kese vardı bebek 2,4 mm'di ama kalp atışı yoktu. 7+2'de gittiğimde kalbi pıtır pıtır atıyordu, tam SAT'a göre 7+2 olarak devam ediyordu. boyu da 1,16 cm olmuştu

demin ayağa kalkınca kasığımın biraz üzerinde sağ tarafa doğru büyük bir acı hissettim ve hemen geçmedi. hiç böyle olmamıştı. hala sızlıyor orası. acaba bişi olmuş mudur ?

gittiğiniz hafta-gün ve bebeğin boyu kalp atış sayısı gibi bilgileri herkes yazabilir mi

gunaydın canıor senınle dogum aynı gune denk gelıy r bende henuz kalp atısını duyamadım ben asılmayla gebe kaldım asılamayı yapan drum cumartesı kalp atısı ıcın gelın dedı dunde devlette rapor almak ıcın muayene oldum kese buyumus yolk salk olusmus ordakı drda en gec yedıncı haftaya kadar duymanız gerekır dedı bılgıne:)senınkı ne durumda su an

günaydın herkese..bizde geldik burdayız
nasılsınız bakalım...
esra kahvaltı yaptık folik içtik yumurta yedik..2 bardak su içtim şimdilik
yaaa pazartesi gelsinnnnnnnnnnnn bizde görelim bebişi ve kalp atışını

demin ayağa kalkınca kasığımın biraz üzerinde sağ tarafa doğru büyük bir acı hissettim ve hemen geçmedi. hiç böyle olmamıştı. hala sızlıyor orası. acaba bişi olmuş mudur ?

endişe etme bende de oluyor ara ara rahim içi genişlediği için ligamentlerin ağrısı onlar iyi düşün :)

canımm yok telaşlanma bişey olmamıştır.dün benimde aynı şekildeydi hatta sabahtan öğleye kadar geçmedi..Rahim yavaş yavaş genişliyo hazırlıyo kendini.. Miniklerimiz varlıklarını hissettiriyo bizlere:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…