Mutluu pozitiffff gülücük dolu sabahlar güzel annelerrrr
Nasılsınız bakalım? Kahvaltılar yapıldımı ? Folicler alındı mı ? Sular içiliyor mu?
gittiğiniz hafta-gün ve bebeğin boyu kalp atış sayısı gibi bilgileri herkes yazabilir mi
Günaydın kızlaarrr :) napiyosunuzz büyüdü mü bebişleeerrr
1 günda ne kadar su tüketilmeliymiş hamileyken?
folik asiti sabah mı alıyorsun canım?
Günaydın canımm ... eyvahhhhhh hocam ben kahvaltımı yaptım ama folici unuttum yaaaaa(( akşam içsem olarmıı
günde en az 2 litre canım. çok ama çok önemli su içmek.
Folic asidi de kahvaltıdan sonra alıyorum ben.
ben 4 su bardağı içtim dün, gerçi suyun yerini tutamaz ama çok sıvı tüketiyorum ondan susamıyorum sanırım.
greyfurt ilac alımında önerilmiyor diye biliyorum. ilacın vucuttan atılmasını engelliyor.hergün folikasit kullanıyorsan dikkat et
folic asid içildi su içilmeye çalışılıyo kahvaltı yapıldı mideee bulanıyoooo
ben 4 su bardağı içtim dün, gerçi suyun yerini tutamaz ama çok sıvı tüketiyorum ondan susamıyorum sanırım.
iş yerindeyimm çünkü bennnnn folicte evde kaldı( bi günlükten bişey çıkmaz sanıırm yaaaa
günaydın kasım ayı anneleri..
bugun doktora gidenler haftalarını ve ne gördüklerini yazsın mutlaka
karnımdaki gaz benı mahvedıyor
aynaya bakıyorum 4-5 aylık gibiyim.
ben mi abarttım bu beslenme olayını cevizler-fındıklar şişirdi beni :18::18:
tatlım 5+1 iken gittiğimde kese vardı ama kalp atışı yoktu, 2,4 mm'di. 7+2'de gittim gümbür gümbür bir ses ve 1,16 cm'lik miniğim vardı. bakalım 16 nisanda ne kadar olacak? :)
ha gayrettt canımm
su çok içmeli çokk. Allahtan önümüz yaz. İster istemez bol bol sıvı tüketicez
akşam iç ama canım mutlaka.
Ben işyerinde çekmeceme koyuyotum foliğimi. Burda içiyorum
gittiğiniz hafta-gün ve bebeğin boyu kalp atış sayısı gibi bilgileri herkes yazabilir mi
Maşallah Maşallah kuzuyaa
demin ayağa kalkınca kasığımın biraz üzerinde sağ tarafa doğru büyük bir acı hissettim ve hemen geçmedi. hiç böyle olmamıştı. hala sızlıyor orası. acaba bişi olmuş mudur ?
günaydın ay_secimm beni de eklermisin listeye yaş:28 sat:13 şubat tahmini doğum:20 kasım
yarışmacı arkadaşlara başarılar
demin ayağa kalkınca kasığımın biraz üzerinde sağ tarafa doğru büyük bir acı hissettim ve hemen geçmedi. hiç böyle olmamıştı. hala sızlıyor orası. acaba bişi olmuş mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?