2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar... ben bu sabah kalktığımda gögüslerimde tutkala benzeyen birşey wardı..sanırım süt ama çok erken değilmi daha 5 aylıkken gelirmi? aranızda başına gelen warmı?

böyle erkenden gelen varmış, kurcalama ama göğüslerini, ilk süt bebek için çok yararlıymış.

canım çok güzel olurda, sen kurabiye şeker bide bunlardan mı dağıtacaksın. ben tam anlamadım.

canım çok güzel olurda, sen kurabiye şeker bide bunlardan mı dağıtacaksın. Ben tam anlamadım.

kafamdan bin tane kurt geçiyorr burcum ama kararsızım...

Bebek çikolatası ve süslü bebek şekerini doğumda dağıtırız allah kısmet ederse...kendim kurabiye yaparım diyorum ama çok ağırlaşırsam son zamanlardaa o öylece kalır yapamam muhtemelen

Kırk mevlüdü içinde bu 2sini düşündüm...beynimdeki fırtınaa beni çıldırtacakkk biri bana durr desinn Ayy korkarım omuydu şumuydu derkenn seçenek çokluğunda kaybolup gidicemmm

verdiğin linke baktım da bayıldım canım, ben mevlüt yapmayacağım ama bebeğimi görmeye gelenlere böyle bir kutu yada kese içinde sabun şeker veya havlu hazırlatsam mı diye düşünmedim değil

anaa oylemı bıseyelerı anlamamıstım zaten o daha supermıs ama nerde bızde oyle yapacak kımseeeben kendım yaparım gene benım bahsettıgım 40ı cıkınca yapılan mevlüttü işte

sen gel ben sana yapaımm kuzuu kırk uçurmaya gel yeter ki

oy çok şekermişş sunum harikaa

kızlar ben geldim merakta kalmayın istedim evdeyim şimdi belim devam ediyor...

ablamın sonucu açıklandı maalesef negatiff hayırlısı olsun Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...

sen gel ben sana yapaımm kuzuu kırk uçurmaya gel yeter ki

oy çok şekermişş sunum harikaa
ahh canım saolasın eksık olma ksımet belkı gelırız

ablamın sonucu açıklandı maalesef negatiff hayırlısı olsun Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...

hayırlısı canım ıns bıdahakı sefere

Üzüldüm ya devam edecek ama değil mi denemelere

ahh canım saolasın eksık olma ksımet belkı gelırız

hayırlısı canım ıns bıdahakı sefere

saolun canlarım hayrlısıyla olur inşAllah içim yandı Allahım aratmadan göndersin meleklerini yarın doktora gidecekler tekrardan...

ben cıkıyorum öpüyorum sizleri AEO..

belinin arkasına küçük yastık koy tatlım

hadi yaaa ( üzüldüm canım , allahtan ümit kesilmez Allah yardımcıları olsun üzme kendinii

Üzüldüm ya devam edecek ama değil mi denemelere

kız burcu sen nerdesin yahuu ??

(( canım gerçekten çok üzüldüm. inşallah bir dahakine tutar bebişleri.

sanada geçmiş olsun.

dualarımızı Allah kabul etsin canım...bende okudum şimdi...

oyy oyy dedeciğinnmi geldi demek sana...ne güzel:)) gözün aydın canım

Amin canım..
Yaa sorma dedeciğim geldi,çok şükür bu günlere çok sağol tatlımmm...

Ama sen böyle anlattıkça benim onu göresim ve ısırasım geliyo
çok tatlıııı Allah size bağışlasın inşallah,sağlıklı uzun ömürler versin..

En azından istirhat edersin canım yaa..
Ablan için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah,bi daha ki sefer pozitif diye bildirirsin burda...

--Neyse kızlar ben kaçıyorum kocişle buluşacağız dışarda öpüyorum hepiciğinizi görüşmek üzere

kocaman bir günaydınnnnnnnn

günaydın canım, sabah geldim pc yi açtım, arkadaşlar kahvaltıya çağırdı, ahanda şimdi geldim yerime baya yedim, iyiki evde bişiler yememişim.

nasılsın canım? nasıl geçti dün?

ben akşam çok güzel dinlendim, eşim geldi almaya dışarda yedik, evde de iş çıkmadı, eve gittim duş aldım uzandım. bugün güzel bir gün abimin nikahı var akşam. eşimle çıkışta buluşup alışverişi yapcaz sonra gitcez.

bu sabah kıyafetimi denedim, çok güzel oldu, zaten alırken satıcı kız uzunca süre giyersin demişti, rahat giyerim 8. aya kadar. foto çektim fırsat bulunca koyayım.

çokkk sıcak bu arada

ohh afiyet olsun şeker bal olsunnn canımmm senin yemek yediğini duymak çok güzel valla(bayram mı ilan etsek bugunu)
demek büyük gün bugun görümce oluyorsun tam anlamıyla öyle miirabbim bir yastıkta kocatsın abin ve sevdiğini inşş
benim akşamımda güzeldi canım dün annemden 6,30 geldim eşim eve gelmiş açım nerdesin dedi yoldayken koşa koşa eve geldim diyebilirim sonra eşimin karnını doyurdum gezmeye gittik neşeliydi eşim alışveriş yaptık sonra burda düğün vardı davullu zurnalı :118:eşim babamlara gidelim dedi sakin sakin balkonda oturalım dedi giderken esranın persembe günü olan doğum günü için pasta aldık büşrasız doğum günü pastası olmazdı çünkü
kaynanmda cay demledik pasta yedik kaynanam pek bir sevindi cici boğazım benim:):)
eşimi tembihledim annemede pasta ayırmamı söyle balkonda dedim kadın hediyesini aldı pastadan haberi yok dedim
eşimde ben e dediysem balkonda tekrar etti değilse kalan pasta kaynanmda kalırdı
anlayacağın benim gecemde güzel geçti rabbim ağızımızın tadını bozmasın inşşş

söylemeyi unutmuşummmm...kız zaten senin elbiseyi denemene gerek yoktu ki sen zaten formunu kaybetmedin kiiimerak etme nikahın en güzel hamilesi sen olacaksınnnçünkü için güzel şekerimmmm

ohhh maşallah o gergin geceden sonra böyle bir akşam çok güzel olmuş. kaynananda mutlu olmuş, herşeye rağmen sevindim, çünkü huzur bozmada üzerine yok onun. eşinde bak ne iyi adam ne dediysen yapmış :))) afferim ona. kızının doğum gününü kutlarım, Allah uzun güzel sağlıklı mutlu nice yaşlar görmesini nasip etsin.

evettt görümce oluyorum. amannn ne görümce, ben kendi görümcemi örnek alıcam ablalık yapıcam gelinimize, onun mutluluğu abimin yuvasının mutluluğu. ama kız da çok tatlı iyi herşeye koşan akıllı bir kız. gerçekten ebim iyi insanmış ki Allah böylesini nasip etti. sağol canım inşallah mutlu olurlar.

söylemeyi unutmuşummmm...kız zaten senin elbiseyi denemene gerek yoktu ki sen zaten formunu kaybetmedin kiiimerak etme nikahın en güzel hamilesi sen olacaksınnnçünkü için güzel şekerimmmm

ahhh canım sağolasın, o senin güzelliğin. evet eskisinden pek farkım yok. bak ekledim resim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-56.html#post25504415

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…