slm kızlar... ben bu sabah kalktığımda gögüslerimde tutkala benzeyen birşey wardı..sanırım süt ama çok erken değilmi daha 5 aylıkken gelirmi? aranızda başına gelen warmı?
hosgeldin bebek sabunları -M.Yasar bebek- » |
KIZLAR BİRAZ ÖNCE ÇOK TATLI Bİ HANIMLA KONUŞTUM..HEDİYELİK SABUNLARI ARAŞTIRIRKEN BULDUM ŞEHNAZ HANIMI..BURSADANMIŞ...BEBEĞİMİN 40 MEVLÜDÜ İÇİN SABUN FİKRİ KAFAMA YATTI...2-3 TL ARASIYMIŞ FİYATLAR...30 KİŞİ DAVET ETSEM MALİYETİDE FAZLA OLMUYOR...BİDE DİYORUM ŞU FORMATTA PEMBE HAVLULARR HAZIRLASAM...
Eki Görüntüle 464266
NE DERSİNİZ? OLURMU SİZCEEEE?
canım çok güzel olurda, sen kurabiye şeker bide bunlardan mı dağıtacaksın. Ben tam anlamadım.
kafamdan bin tane kurt geçiyorr burcum ama kararsızım...
Bebek çikolatası ve süslü bebek şekerini doğumda dağıtırız allah kısmet ederse...kendim kurabiye yaparım diyorum ama çok ağırlaşırsam son zamanlardaa o öylece kalır yapamam muhtemelen
Kırk mevlüdü içinde bu 2sini düşündüm...beynimdeki fırtınaa beni çıldırtacakkk biri bana durr desinnAyy korkarım omuydu şumuydu derkenn seçenek çokluğunda kaybolup gidicemmm
anaa oylemı bıseyelerı anlamamıstım zaten o daha supermıs ama nerde bızde oyle yapacak kımseeeben kendım yaparım gene benım bahsettıgım 40ı cıkınca yapılan mevlüttü işte
hosgeldin bebek sabunları -M.Yasar bebek- » |
KIZLAR BİRAZ ÖNCE ÇOK TATLI Bİ HANIMLA KONUŞTUM..HEDİYELİK SABUNLARI ARAŞTIRIRKEN BULDUM ŞEHNAZ HANIMI..BURSADANMIŞ...BEBEĞİMİN 40 MEVLÜDÜ İÇİN SABUN FİKRİ KAFAMA YATTI...2-3 TL ARASIYMIŞ FİYATLAR...30 KİŞİ DAVET ETSEM MALİYETİDE FAZLA OLMUYOR...BİDE DİYORUM ŞU FORMATTA PEMBE HAVLULARR HAZIRLASAM...
Eki Görüntüle 464266
NE DERSİNİZ? OLURMU SİZCEEEE?
kızlar ben geldim merakta kalmayın istedim evdeyim şimdi belim devam ediyor...
ablamın sonucu açıklandı maalesef negatiffhayırlısı olsun Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...
ahh canım saolasın eksık olma ksımet belkı gelırızsen gel ben sana yapaımm kuzuu kırk uçurmaya gel yeter ki
oy çok şekermişş sunum harikaa
ablamın sonucu açıklandı maalesef negatiffhayırlısı olsun Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...
Üzüldüm ya devam edecek ama değil mi denemelere
ahh canım saolasın eksık olma ksımet belkı gelırız
hayırlısı canım ıns bıdahakı sefere
Üzüldüm ya devam edecek ama değil mi denemelere
belinin arkasına küçük yastık koy tatlım
hadi yaaa( üzüldüm canım , allahtan ümit kesilmez Allah yardımcıları olsun üzme kendinii
kız burcu sen nerdesin yahuu ??
Kız tatildeyim ya cuma diye girdim şimdi denize gidiyorum öpildünüz burası da çok sessiz
dualarımızı Allah kabul etsin canım...bende okudum şimdi...
oyy oyy dedeciğinnmi geldi demek sana...ne güzel:)) gözün aydın canım
evet gerçekten eline aldığını yerleştirmek ister.koltuğun üstünde telefon falan görse hemen getirir annee ııhh der bana verir.bide şimdi yeni konuşmaya başladı bıcır bıcır.aytiiss diyo.artist kim oğlum diyorum babaaa diyo.:))bazen bir koku geliyor,oğlum kakamı yaptın diyorum,totosunu çeviriyor bana bide bacağını kaldırıyor anne koklaa diyo.abdest alacağım <zaman direk yanımda bitiyor ayağını kaldırıyor anne bıcın bıcın.bacağında küçük yara görse anne acıyoo,bir yeri kaşınsa anne kaşı.çok fena bilmediği bişey yok.:)
senin tatil kaç gündü öyle :) bayadır yok gib geldin bana
ohh benim içinde gir öptükkk
kocaman bir günaydınnnnnnnn
ohh afiyet olsun şeker bal olsunnn canımmm senin yemek yediğini duymak çok güzel vallagünaydın canım, sabah geldim pc yi açtım, arkadaşlar kahvaltıya çağırdı, ahanda şimdi geldim yerimebaya yedim, iyiki evde bişiler yememişim.
nasılsın canım? nasıl geçti dün?
ben akşam çok güzel dinlendim, eşim geldi almaya dışarda yedik, evde de iş çıkmadı, eve gittim duş aldım uzandım. bugün güzel bir gün abimin nikahı var akşam. eşimle çıkışta buluşup alışverişi yapcaz sonra gitcez.
bu sabah kıyafetimi denedim, çok güzel oldu, zaten alırken satıcı kız uzunca süre giyersin demişti, rahat giyerim 8. aya kadar. foto çektim fırsat bulunca koyayım.
çokkk sıcak bu arada
ohh afiyet olsun şeker bal olsunnn canımmm senin yemek yediğini duymak çok güzel valla(bayram mı ilan etsek bugunu)
demek büyük gün bugun görümce oluyorsun tam anlamıyla öyle miirabbim bir yastıkta kocatsın abin ve sevdiğini inşş
benim akşamımda güzeldi canım dün annemden 6,30 geldim eşim eve gelmiş açım nerdesin dedi yoldayken koşa koşa eve geldim diyebilirim sonra eşimin karnını doyurdum gezmeye gittik neşeliydi eşim alışveriş yaptık sonra burda düğün vardı davullu zurnalı :118:eşim babamlara gidelim dedi sakin sakin balkonda oturalım dedi giderken esranın persembe günü olan doğum günü için pasta aldık büşrasız doğum günü pastası olmazdı çünkü
kaynanmda cay demledik pasta yedik kaynanam pek bir sevindi cici boğazım benim:):)
eşimi tembihledim annemede pasta ayırmamı söyle balkonda dedim kadın hediyesini aldı pastadan haberi yok dedim
eşimde ben e dediysem balkonda tekrar etti değilse kalan pasta kaynanmda kalırdı
anlayacağın benim gecemde güzel geçti rabbim ağızımızın tadını bozmasın inşşş
söylemeyi unutmuşummmm...kız zaten senin elbiseyi denemene gerek yoktu ki sen zaten formunu kaybetmedin kiiimerak etme nikahın en güzel hamilesi sen olacaksınnn çünkü için güzel şekerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?