2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet huzur bozmayı çok iyi becerir de akşam bir şey yapmadı yapamadı zaten muhattap da olmadım ben pastayı yedi mutlu oldu meyveliydi pasta elmalar ekşiydi kayınpeder yemez baba sen yeme bu dilini elmalar ekşi dedim kaynanama verdim vay efendim o onu yemezmiş baska dilim istermişumursamadım bile muzlu olan dilimi kayınpedere verdim onu ben alacam diyor bu kayınpedere dedim baba kivili kısımıda yemezsin sen artık kivili kısımdan yedi kaynanacığım gene yaptı yapacağınıda herkes gülüp geçti halineteşekkür ederiz burcu ablası rabbim senin kızının da yaş günlerini göstersin inşşşşşş...
gömürce kötü olmak kötü olmak demek değil ki canım zaten sen istesende kötü olamazsın
ee gelin hanım görümce hanımın beğenisini kazanmış siz hep iyi anlaşacaksınız :13:inş mutlu olurlar dostlarını güldürsünler düşmanlarını ağlatsınlar abin ve eşi canımm
resimi gördüm beğendim yorumumu yaptım şekerimmm

:))))))))) allam ya pasta muhabbetine bak, kadın çocuk gibi ya :)))) sanki yabancıya gidiyor muzlu tarafı eşi ayol. ayyy sen bu kadınla iyi baş ediyorsun, maşallahın var ben sinir olurdum, idare etmeyi öğrenmişsin.

haklısın sadece görümce dedin dimi. ahh canım iyi görümce pek duymadığım için direk cadı olarak algıladım

hee gördüm Allah razı olsun, senin kalbinde güzel ki Allah işlerini rast getiriyor canım. :)

kaynanamı dr kendi haline bırakın bizde aynen öyle yapıyoruz canım
kız bende görümceyim hemide 3 abim var 3 kere görümce oldum ilkinde 8 yaşında ikincide 10 yasında üçüncüde 12 yasındaydım gelinlerimizde beni çok severlerdesem de inanma
evet allah işlerimi rast getiriyor şükür rabbim her yerde ağlatmaz ya bazende güldürür bizi değil mi

seni sevmeyen ölsün şekerim, bulmuşlarda bunuyorlar. boşver, heee Allah hep ağlatcak değil ya bak arada ne güzel gülüyoruz :)))

sende çocukmuşun kız abinler evlendiğinde, neyini sevmemişler anlamadım

burcu mailine baksana birrr

hee baktım anam o kim ama zayıf halini çok beğendim zayıflık güzel yahu.

ölsün demi beni sevmeyennn:89::89::89::82:evet ben çocuktum kardeşim bebekti oda en büyükde 2 yaşındaydı en küçük gelin geldiğinde 6 yasındaydı:101:abimler bizi severler ya ondan sebeb sevmiyorlar bizi zaten şimdi abimlerle o eski sıcaklıkta yok aramızda:97:
zayıf olmak güzel değil mi şekerim:112:

Selam hamişler...
Eşimle aylar sonra kahvaltıya gittik (herşey turfanda-sera diye yedirmek istemiyordu dışarıda) ve gene aynı şeyleri yedim, sadece bir fark bir iki lokma reçel yedim, yeşil yerine de siyah zeytin...
Kızartma yemedim, bir de lüks olarak peynirli sıkma yedim....
Aferim bana kızartmadan uzak duruyorum....

afiyet şeker bal olsunnn

Oğlum bugün hiç kıpırdamadı, eşime diyorum bırak uyusun işte çocuk diyor, ben de kıpırdasın istiyorum diyorum, rahat huzur ver çocuğa diyor....

afiyet şeker bal olsunnn

Löp löp et olmasın ama, 5 kilo alınır mı arkadaş, hamileliğin ilk aylarında geniş bir elbisem vardı akşam bi yere giderke nefil efil giyerim diyordum, bi giydim sabah çok sıcak serin tutar diye, anam arkası kapanmıyor, gözlerim doldu ağlama krizi geliyordu, toparlandım hemen başka bi şey giydim....
Böhüüü.....
Evladıma s ıkıntı vermeyeceğini bilsem az yerim bol spor yaparım ya kilomu sabit tutarım ya da 1-2 kilo vermeye çabalarım ama ancak dengeli beslenip hafif spor yapabilirim...
Eşime şimdiden diyorum uzay yürüyüşü diye bir laet var ayakta bacaklarını çeke çek yürüyorsun hem elektiriksiz hem sessiz (çocuğa olumusz etk iedecek bir fonksiyonu olmaz ileride diye) tamam alalım aşkım diyor, o da kilolu kalmamı istemiyor sağlığım bozulur diye, bir de bozulan psikolojimi eklersek tam şeker bal yani...

Koşu bandım vardı ama hafif yürüsen bir mantığı olmuyordu hızlı yürüsen apartman inliyordu gümbürtüden sattım komşularımla sıkıntı yaşatmasın diye....
Sessiz bir spor aleti almam lazım o yüzden...

Oğlum bugün hiç kıpırdamadı, eşime diyorum bırak uyusun işte çocuk diyor, ben de kıpırdasın istiyorum diyorum, rahat huzur ver çocuğa diyor....

benim kızımda bugün pek hareketsiz aynı annesi gibi :) bugün bebeklerimiz yoruldu galiba...benim eşimde 'bi rahat ver çocuk dinlensin her dk senin için taklamı atsın diyor ' :))) izmirde bugün 42 derece gosteriyor termometre.klima zararlı diye acmıyorumda vantilatörle pişiyoruz duş alıyoruz saat başı ...

neyi var bunların bugün anlamadım benimkide hareketsiz birazda ağrım var gibi tedirginim o yüzden ama benim eşimde rahat bırak diyo bizi birtek biz anlarız

merhaba kızlar...nasılsınız bakalım..yanıyoruz valla adana da..çok sıcak ya...geçsin şu yaz artık gerçekten dayanılmıyor..

merhaba kızlar...nasılsınız bakalım..yanıyoruz valla adana da..çok sıcak ya...geçsin şu yaz artık gerçekten dayanılmıyor..

Biz İstanbul'da çatlıyoruz siz orda nasıl dayanıyorsunuz yaa..
Off Adana ve sıcak birbirinden ayrılamayan 2 kelime sanki :)

bende bayılcam sıcaktan hiç bir yere sığamaz oldum ,benim oğlumda sabah bir iki hareket etti sonra bir daha tık yok hiç dumadan hep oynasın istiyorumm

hamile halimde sıcakta çok zorlanıyorum , ki ben sıcağı çok severim soğukla hiç aram yoktur, sıcak olsun diyen ben bile kaçacak yer arıyorum......

bende bayılcam sıcaktan hiç bir yere sığamaz oldum ,benim oğlumda sabah bir iki hareket etti sonra bir daha tık yok hiç dumadan hep oynasın istiyorumm

Benimki de sağ tarafımdaydı az önce taş gibi bi sertlik yaptı,sonra kaçti gitti sıpa

benim kızım çok güzel hareket halinde şimdi oyun havalarında çostu diyebilirim babasına çekmiş bu sıpam galiba

ölüyorum sıcakdan ölüyorum.....
benimkide oynamıo çok mıymıntı bişi olcak zaar. kızlarrr bebek şekeri sepeti vs bakmaya başladınızmı ..model beğenen varmı.yani ne hazırlıklara başladınız.henüz ben daha hiç bişi yapmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…