evet huzur bozmayı çok iyi becerir de akşam bir şey yapmadı yapamadı zaten muhattap da olmadım benohhh maşallaho gergin geceden sonra böyle bir akşam çok güzel olmuş. kaynananda mutlu olmuş, herşeye rağmen sevindim, çünkü huzur bozmada üzerine yok onun. eşinde bak ne iyi adam ne dediysen yapmış :))) afferim ona. kızının doğum gününü kutlarım, Allah uzun güzel sağlıklı mutlu nice yaşlar görmesini nasip etsin.
evettt görümce oluyorum. amannn ne görümce, ben kendi görümcemi örnek alıcam ablalık yapıcam gelinimize, onun mutluluğu abimin yuvasının mutluluğu. ama kız da çok tatlı iyi herşeye koşan akıllı bir kız. gerçekten ebim iyi insanmış ki Allah böylesini nasip etti. sağol canım inşallah mutlu olurlar.
ahhh canım sağolasın, o senin güzelliğin. evet eskisinden pek farkım yok. bak ekledim resim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-56.html#post25504415
evet huzur bozmayı çok iyi becerir de akşam bir şey yapmadı yapamadı zaten muhattap da olmadım benpastayı yedi mutlu oldu meyveliydi pasta elmalar ekşiydi kayınpeder yemez baba sen yeme bu dilini elmalar ekşi dedim kaynanama verdim vay efendim o onu yemezmiş baska dilim istermiş umursamadım bile muzlu olan dilimi kayınpedere verdim onu ben alacam diyor bu kayınpedere dedim baba kivili kısımıda yemezsin sen artık kivili kısımdan yedi kaynanacığım gene yaptı yapacağınıda herkes gülüp geçti haline teşekkür ederiz burcu ablası rabbim senin kızının da yaş günlerini göstersin inşşşşşş...
gömürce kötü olmak kötü olmak demek değil ki canım zaten sen istesende kötü olamazsın
ee gelin hanım görümce hanımın beğenisini kazanmış siz hep iyi anlaşacaksınız :13:inş mutlu olurlar dostlarını güldürsünler düşmanlarını ağlatsınlar abin ve eşi canımm
resimi gördüm beğendim yorumumu yaptım şekerimmm
kaynanamı dr kendi haline bırakın bizde aynen öyle yapıyoruz canım:))))))))) allam ya pasta muhabbetine bak, kadın çocuk gibi ya :)))) sanki yabancıya gidiyor muzlu tarafı eşi ayol. ayyy sen bu kadınla iyi baş ediyorsun, maşallahın var ben sinir olurdum, idare etmeyi öğrenmişsin.
haklısın sadece görümce dedin dimi. ahh canım iyi görümce pek duymadığım için direk cadı olarak algıladım
hee gördüm Allah razı olsun, senin kalbinde güzel ki Allah işlerini rast getiriyor canım. :)
kaynanamı dr kendi haline bırakın bizde aynen öyle yapıyoruz canım
kız bende görümceyim hemide 3 abim var 3 kere görümce oldum ilkinde 8 yaşında ikincide 10 yasında üçüncüde 12 yasındaydım gelinlerimizde beni çok severlerdesem de inanma
evet allah işlerimi rast getiriyor şükür rabbim her yerde ağlatmaz ya bazende güldürür bizi değil mi
burcu mailine baksana birrr
ölsün demi beni sevmeyennn:89::89::89::82:evet ben çocuktum kardeşim bebekti oda en büyükde 2 yaşındaydı en küçük gelin geldiğinde 6 yasındaydı:101:abimler bizi severler ya ondan sebeb sevmiyorlar bizi zaten şimdi abimlerle o eski sıcaklıkta yok aramızda:97:seni sevmeyen ölsün şekerim, bulmuşlarda bunuyorlar. boşver, heee Allah hep ağlatcak değil ya bak arada ne güzel gülüyoruz :)))
sende çocukmuşun kız abinler evlendiğinde, neyini sevmemişler anlamadım
hee baktım anam o kimama zayıf halini çok beğendim zayıflık güzel yahu.
afiyet şeker bal olsunnnSelam hamişler...
Eşimle aylar sonra kahvaltıya gittik (herşey turfanda-sera diye yedirmek istemiyordu dışarıda) ve gene aynı şeyleri yedim, sadece bir fark bir iki lokma reçel yedim, yeşil yerine de siyah zeytin...
Kızartma yemedim, bir de lüks olarak peynirli sıkma yedim....
Aferim bana kızartmadan uzak duruyorum....
afiyet şeker bal olsunnn
Oğlum bugün hiç kıpırdamadı, eşime diyorum bırak uyusun işte çocuk diyor, ben de kıpırdasın istiyorum diyorum, rahat huzur ver çocuğa diyor....
Oğlum bugün hiç kıpırdamadı, eşime diyorum bırak uyusun işte çocuk diyor, ben de kıpırdasın istiyorum diyorum, rahat huzur ver çocuğa diyor....
merhaba kızlar...nasılsınız bakalım..yanıyoruz valla adana da..çok sıcak ya...geçsin şu yaz artık gerçekten dayanılmıyor..
merhaba kızlar...nasılsınız bakalım..yanıyoruz valla adana da..çok sıcak ya...geçsin şu yaz artık gerçekten dayanılmıyor..
bende bayılcam sıcaktan hiç bir yere sığamaz oldum ,benim oğlumda sabah bir iki hareket etti sonra bir daha tık yok hiç dumadan hep oynasın istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?