Merhaba arkadaslar siz boyle sicaklardan sikayet ederken bu konuda sansli oldugumu dusundum burda gunlerdir yagmur tabi benim isime geliyor zaten sevmem sicagi Allah yardimciniz olsun! Benimde derdim baska yaklasik bir haftadir hemoroid illetiyle ugrasiyorum cok kotu bir seymis Allah kimseye vermesin! Dr soyledim bi ilac verdi dunden bu yana kullaniyorum istemeye istemeye ama hala kotu gibi...boyle problem yasayan ve bitkisel bisey kullanip faydasini goren var mi?
geçmiş olsun canım biz sıcaklardan sen hemoroid ile ugraşıyorsun desene....umarım çabuk geçer.eşimdede oluyor ama 1 haftada geçiyor doktora gitmeyi sevmediği için,acısını çekerek kendiliğinden geçmesini beklıyor.
selam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız
dün teyzoşlar doktor amcadaydık maşAllh kuzumu gördükpoposunu döndü bizeee foto net vermedi öcü gibi çıkmış kızım 1 ayda 3.5 kg almışımmm
haftaya detayı ultrasona giricez devlet hastanesinde yapılıyor mu detaylı
yarın sabahtan tetenoz aşısı için sağlık ocagına gidicem öğleden sonrada diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksemmm
canım selam maşallah bebişine bak endişelerin yersizmiş.bu kiloları ne yapıcaz sıcaklarda iştahım kesildi akşam çok az yiyiyorum ama bende bu ay 3 kilo almışım daha doktora gitmemede 1 hafta var :44: ne diyeceğim doktora şimdiden stres sardı 2 kilonun üstüne kızıyorum demişti en son .:44: aslında ben kendi vücudumu tanıyorum şişlik çok fazla oluyor bende o yüzden tartıyada fazla geliyorum ben böyle mutluyum ama gelgörki bunu doktora anlat :44: detaylı ultrason için benim doktorum devlette yaptırırsan benim baktığım kadar bakarlar çok bir şey bekleme dedi.o yüzden bende özele gidicem.bazı hastaneler kendi haslaraına çok uygun fiyata bakıyorlar senin gittiğin doktorun hastanesinde fiyatı sordunmu?başka özel yerleride bir araştır bence.selam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız
dün teyzoşlar doktor amcadaydık maşAllh kuzumu gördükpoposunu döndü bizeee foto net vermedi öcü gibi çıkmış kızım 1 ayda 3.5 kg almışımmm
yarın sabahtan tetenoz aşısı için sağlık ocagına gidicem öğleden sonrada diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksemmm
geçmiş olsun canım.su gibi şey bendede çok oluyor canım , ama doktoruma sordum o su değildir diyor hep , bende anlamadım yada fazla suyu vüzut atıyor olabilir.seninle 1 gün var aramızda benimde bebek sata göre 4 gün geride çıkıyor bende haftaya gidicem ayrıntılıya en doğru haftası ayrıntılıda çıktığı için bebeğin 10 gün geri gözükmüştür.yani bebeğin gerilememiştir. belkide en başından beri 10 gün gerideydi ama usg de ölçümler farklı çıkabiliyor işte.haftasına göre kilosu iyiyse korkma.Herkese merhabalarsanırım herkes iyi geçmişe çok bakamıyorum ama öyle umut ediyorum kızımla ben iyi gibiyiz sinirler tavan durumda bende nedense çok duygusal ve çok sinirliyim dokunanı yakacak durumdayım neyse doktorun verdiği antibiyotiği içemedim ne yazık ki iki tane aldım zar zor ama bir gün boyunca akşama kadar kustum hiç bir şey yiyemedim tabi çok kötüydü , ama doktorumu da aramadım zaten salı günü randevum vardı ondan önce gitmek istemiyorum gidince anlatacağım artık derdimi bakalım ne diyecek benim kızımda hareketsiz bence sıcakların onlarda farkında ondan hareketsizler dün gece sanki yine az suyum geldi ama emin olamadım .... gece şey yaptıktan sonra oldu da ondan tam emin olamadım:26::26::26::26::26: ama doktora gidince soracağım bakalım ilişki konusunda bir şey diyecek mi ?:26::26::26::26::26::26: Ayrıntılı ultrasona girdi her şey iyi ama adetime göre 10 gün geride çıktım yeni sat hesaplaması istedi doktorumdan gidince söyleyeceğim , normalde de geriydi ama 4 gün filandı 10 gün geri çıkınca şok oldum tabi benden son durumlar böyle işte kendinize çok iyi bakın
saol canim hep etraftan duymusdumda kotu oldugunu bende simdi anladim,hamileligin hediyesi heralde banakan dolasimi problemim vardi,ilk 3 ayida hareketsiz gecirdim sanirim hepsinin etkisi bunu yaratti... neyse sukur bunada Allah daha beterinden saklasin! senin ask bebisinin cinsiyeti kesinlesmisdir heralde ben gecen hafta onaylattim kiz olucagini :)
oyy canım 3,5 çok gibi görünsede birden alıyoruz işte bende hızlı gittim ama benim dr. her ay düzenli kilo takibi yapıp sıkmıyor. ben çok yediğimi söylediğimde hamileler yemeyi sever kendinizi yormadan yiyn diyor. evdeki tartıyı da kaldırdım doğuma giderken tartılıcam yeter.selam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız
Herkese merhabalarsanırım herkes iyi geçmişe çok bakamıyorum ama öyle umut ediyorum kızımla ben iyi gibiyiz sinirler tavan durumda bende nedense çok duygusal ve çok sinirliyim dokunanı yakacak durumdayım neyse doktorun verdiği antibiyotiği içemedim ne yazık ki iki tane aldım zar zor ama bir gün boyunca akşama kadar kustum hiç bir şey yiyemedim tabi çok kötüydü , ama doktorumu da aramadım zaten salı günü randevum vardı ondan önce gitmek istemiyorum gidince anlatacağım artık derdimi bakalım ne diyecek benim kızımda hareketsiz bence sıcakların onlarda farkında ondan hareketsizler dün gece sanki yine az suyum geldi ama emin olamadım .... gece şey yaptıktan sonra oldu da ondan tam emin olamadım:26::26::26::26::26: ama doktora gidince soracağım bakalım ilişki konusunda bir şey diyecek mi ?:26::26::26::26::26::26: Ayrıntılı ultrasona girdi her şey iyi ama adetime göre 10 gün geride çıktım yeni sat hesaplaması istedi doktorumdan gidince söyleyeceğim , normalde de geriydi ama 4 gün filandı 10 gün geri çıkınca şok oldum tabi benden son durumlar böyle işte kendinize çok iyi bakın
aman al gitsin kiloları ya napalım ne yesek yarıyor işte:)) bebeklerimiz sağlıklı olsunda bizimle uğraşmasınlar bir zahmet..canım selam maşallah bebişine bak endişelerin yersizmiş.bu kiloları ne yapıcaz sıcaklarda iştahım kesildi akşam çok az yiyiyorum ama bende bu ay 3 kilo almışım daha doktora gitmemede 1 hafta var :44: ne diyeceğim doktora şimdiden stres sardı 2 kilonun üstüne kızıyorum demişti en son .:44: aslında ben kendi vücudumu tanıyorum şişlik çok fazla oluyor bende o yüzden tartıyada fazla geliyorum ben böyle mutluyum ama gelgörki bunu doktora anlat :44: detaylı ultrason için benim doktorum devlette yaptırırsan benim baktığım kadar bakarlar çok bir şey bekleme dedi.o yüzden bende özele gidicem.bazı hastaneler kendi haslaraına çok uygun fiyata bakıyorlar senin gittiğin doktorun hastanesinde fiyatı sordunmu?başka özel yerleride bir araştır bence.
geçmiş olsun canım.su gibi şey bendede çok oluyor canım , ama doktoruma sordum o su değildir diyor hep , bende anlamadım yada fazla suyu vüzut atıyor olabilir.seninle 1 gün var aramızda benimde bebek sata göre 4 gün geride çıkıyor bende haftaya gidicem ayrıntılıya en doğru haftası ayrıntılıda çıktığı için bebeğin 10 gün geri gözükmüştür.yani bebeğin gerilememiştir. belkide en başından beri 10 gün gerideydi ama usg de ölçümler farklı çıkabiliyor işte.haftasına göre kilosu iyiyse korkma.
İyi geceler fıstıklar nabersiniz?
Eşimi evde yakalamışım 2 gündür akşam serinlikte deli gibi yürüyüş yaptık,bi de ben dayanamadım çok afedersiniz söylemesi ayıp kokoreç yedim yaa
ama elimde değil dayanamadım fena geldi kokusu,6-7 aydır yemiyordum ve en sevdiğim şeydir.
bebişim de sevdi galiba hareket halindeydi o an
neyse doğurana kadar bu ilk ve sondu zaten...
afiyet olsun şekerim, hamileler seviyor genelde. ben yemem ama eşim kokoreççi benimmçok müşterisi var hamilee olan
Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......
görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????
çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....
biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadımkayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.
sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?