2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebek şeker sepeti için daha erken sanki ama diğer herşeyi tamam gibi bişey:) dayanamadım kıyafetten biberon fırçasına kadar biçok seyı aldım valla..bırazda önumuzde dahada sıcaklar var çıkıp dolasamam dıye erken halledıyım dedım..

ya bbu sıcaklar yüzünden zaten ben daha parmağımı oynatamadım yemin ediorum.vantilatör nere ben oraya ya .çok fenayım çocum çıplak kalacak

merhabalar kızlar, 24.haftamızdayız bende daha hiçbişi almadım..
odasını alışverişini eylülde yapmayı planlıyorum.hepsini bi seferde toplu halde.. bakalım listem oluştu gibi..araştırmalar yapıyorum şimdilik..

Merhaba arkadaslar siz boyle sicaklardan sikayet ederken bu konuda sansli oldugumu dusundum burda gunlerdir yagmur tabi benim isime geliyor zaten sevmem sicagi Allah yardimciniz olsun! Benimde derdim baska yaklasik bir haftadir hemoroid illetiyle ugrasiyorum cok kotu bir seymis Allah kimseye vermesin! Dr soyledim bi ilac verdi dunden bu yana kullaniyorum istemeye istemeye ama hala kotu gibi...boyle problem yasayan ve bitkisel bisey kullanip faydasini goren var mi?

geçmiş olsun canım biz sıcaklardan sen hemoroid ile ugraşıyorsun desene....umarım çabuk geçer.eşimdede oluyor ama 1 haftada geçiyor doktora gitmeyi sevmediği için,acısını çekerek kendiliğinden geçmesini beklıyor.

güzel pazarlar herkese nerelerdesiniz ben pineklemekle meşgulum sanırım bebeğimde öle takılıyo hiç ses soluk yok korkmaya başlıyorum artık ama ne fayda inat etti hareket etmemeye bu hafta izinliyim evdeyim bol bol dinlencem inşallah kontrolüm var bu hafta ayrıca şeker yüklemesi yapılacak ilk gebeliğimde şekerim çıkmıştı bunda çıkmaz inşallah bebeğimi merak ediyorum uzun zaman oldu görmeyeli ösledimmmm

slm kızlar cok sıcak nazıllıde hava 45 derece vantılator calışıyo ama fayda etmıyo cok terlıyorum cok cu içiyorum şişkinlik yapıyo 22+4 üm bebişim bugun fazla hareketlı degıl nedense göbiş fotosu koymak istiyorum bende buraya koysam olurmu ??

Uzun bir aradan sonra yine biz geldik
umarım herkes iyidir

geçmişi az okudumda dün çoğumuzun bebekleri hareketsiz kalmış,
benim oğlumda çok hareketsizdi oynasın diye neler neler yaptım tık yok,
eşimde aynı sizinkiler gibi ' bıraksana hayatım uyusun rahatsız etme'
sabahta tam tersi sabah 6dan itibaren resmen coştu paşam

kızlar bir grip oldum anlatamam size,
5 gündür hala geçmedi nefes almakta zorlanıyorum :2:
bizim buralar Allahtan serin şu an yağmur yağıyor ama ben yanıyorum nedense

Allah yardımcınız olsun kızlar Türkiye cayır cayır yanıyormuş,
biz burda yine iyiyiz çok şükür

Bu arada hala isime karar veremedik, eşim inatçı ben inatçı kaldık öyle,
o Kaan diye tutturdu bende ya Enes yada Emir istiyorum :26:
bu gidişle bebeğim doğduğunda hala isimsiz olacak

şimdilik bize müsade kızlar hepinizi çok özledik ve öpüyoruz paşamla
eğer giremezsem yine şimdiden hayırlı Ramazanlar herkese

haha bızım bebeler grup halınde oynamam kararı almış sanırım bıızım ufaklıkta perşembe cuma aynı moddaydı yanı az oynadı nedense ama cuma akşamı bı costu pır costu pek şukur ıcım rahatladı şimdi onun ACISINI ÇIKARIRCASINA yerınde durmuyo sağdan soldan

selam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız

dün teyzoşlar doktor amcadaydık maşAllh kuzumu gördük poposunu döndü bizeee foto net vermedi öcü gibi çıkmış kızım 1 ayda 3.5 kg almışımmm

haftaya detayı ultrasona giricez devlet hastanesinde yapılıyor mu detaylı

yarın sabahtan tetenoz aşısı için sağlık ocagına gidicem öğleden sonrada diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksemmm

saol canim hep etraftan duymusdumda kotu oldugunu bende simdi anladim,hamileligin hediyesi heralde bana kan dolasimi problemim vardi,ilk 3 ayida hareketsiz gecirdim sanirim hepsinin etkisi bunu yaratti... neyse sukur bunada Allah daha beterinden saklasin! senin ask bebisinin cinsiyeti kesinlesmisdir heralde ben gecen hafta onaylattim kiz olucagini :)

cnm merhabalar bebişini görmusun ne guzel ne yapıyordu ufaklık ne kadar olmuş anneseı
ay ben bu ay 7 kg almıştım merakla beklıyorum 3.5 u görunce super de3dım
cnm aaştırma hastaneseınde detaylı yapıyolar ama devletı bılmıyorum be özelde cok cok uygun bı fıyata yaptırdı
inşalla detaylıda guzel cıkar cnm ama şimdiden söleyım ben detaylıda hıc bışey anlamadım anladıgım ve utlu oldugu tek şey saglıklıu olmasıydı

Herkese merhabalar sanırım herkes iyi geçmişe çok bakamıyorum ama öyle umut ediyorum kızımla ben iyi gibiyiz sinirler tavan durumda bende nedense çok duygusal ve çok sinirliyim dokunanı yakacak durumdayım neyse doktorun verdiği antibiyotiği içemedim ne yazık ki iki tane aldım zar zor ama bir gün boyunca akşama kadar kustum hiç bir şey yiyemedim tabi çok kötüydü , ama doktorumu da aramadım zaten salı günü randevum vardı ondan önce gitmek istemiyorum gidince anlatacağım artık derdimi bakalım ne diyecek benim kızımda hareketsiz bence sıcakların onlarda farkında ondan hareketsizler dün gece sanki yine az suyum geldi ama emin olamadım .... gece şey yaptıktan sonra oldu da ondan tam emin olamadım:26::26::26::26::26: ama doktora gidince soracağım bakalım ilişki konusunda bir şey diyecek mi ?:26::26::26::26::26::26: Ayrıntılı ultrasona girdi her şey iyi ama adetime göre 10 gün geride çıktım yeni sat hesaplaması istedi doktorumdan gidince söyleyeceğim , normalde de geriydi ama 4 gün filandı 10 gün geri çıkınca şok oldum tabi benden son durumlar böyle işte kendinize çok iyi bakın

Son düzenleme:
canım selam maşallah bebişine bak endişelerin yersizmiş.bu kiloları ne yapıcaz sıcaklarda iştahım kesildi akşam çok az yiyiyorum ama bende bu ay 3 kilo almışım daha doktora gitmemede 1 hafta var :44: ne diyeceğim doktora şimdiden stres sardı 2 kilonun üstüne kızıyorum demişti en son .:44: aslında ben kendi vücudumu tanıyorum şişlik çok fazla oluyor bende o yüzden tartıyada fazla geliyorum ben böyle mutluyum ama gelgörki bunu doktora anlat :44: detaylı ultrason için benim doktorum devlette yaptırırsan benim baktığım kadar bakarlar çok bir şey bekleme dedi.o yüzden bende özele gidicem.bazı hastaneler kendi haslaraına çok uygun fiyata bakıyorlar senin gittiğin doktorun hastanesinde fiyatı sordunmu?başka özel yerleride bir araştır bence.

geçmiş olsun canım.su gibi şey bendede çok oluyor canım , ama doktoruma sordum o su değildir diyor hep , bende anlamadım yada fazla suyu vüzut atıyor olabilir.seninle 1 gün var aramızda benimde bebek sata göre 4 gün geride çıkıyor bende haftaya gidicem ayrıntılıya en doğru haftası ayrıntılıda çıktığı için bebeğin 10 gün geri gözükmüştür.yani bebeğin gerilememiştir. belkide en başından beri 10 gün gerideydi ama usg de ölçümler farklı çıkabiliyor işte.haftasına göre kilosu iyiyse korkma.

Allah beterinden saklasın canım,onlar sağlıklı olsunda gerisinin dermanı var :) yediklerinden kabız olduysan zorlanmaylada oluyor hemoroid.istersen biraz ishal edecek şeyler ye belki faydası olur...benim ayrıntılı ultr.'da bacakları kapalıydı ama kız olarak görüyorum dedi .sanırım benim aşk bebeğimde kız olacak fakat ayrıntılı ultr.'da nasıl oluosa kansızlık çıktı...ama bendemi,bebektemi anlamadım.o şaşkınlıklada soramadım.9 agustosta tekrar ayrıntılı ultr. gircez.bende cuma günü sağlık ocagına gidip kan verdim yarın sonuçları alacagım inşallah,durumu aile hekiimize anlatınca 'sakın moralini bozma.bebek anne rahminden,dogana kadar hatta doğduktan sonra bile kanımızı iliğimizi emer.o herşeyi senin vücüdundan karşılıyor strese girip kendinide bebeğinide sıkma''' dedi.. .Birde tetenoz aşısı oldum.bu haftalarda yapılıyormuş.24.haftada şeker yüklemesi yapılacakmış.randevu defterimize ekledik sen aşı oldunmu? isim buldunuzu siz aşk kızınıza ?

İyi geceler fıstıklar nabersiniz?

Eşimi evde yakalamışım 2 gündür akşam serinlikte deli gibi yürüyüş yaptık,bi de ben dayanamadım çok afedersiniz söylemesi ayıp kokoreç yedim yaa

ama elimde değil dayanamadım fena geldi kokusu,6-7 aydır yemiyordum ve en sevdiğim şeydir.
bebişim de sevdi galiba hareket halindeydi o an

neyse doğurana kadar bu ilk ve sondu zaten...

oyy canım 3,5 çok gibi görünsede birden alıyoruz işte bende hızlı gittim ama benim dr. her ay düzenli kilo takibi yapıp sıkmıyor. ben çok yediğimi söylediğimde hamileler yemeyi sever kendinizi yormadan yiyn diyor. evdeki tartıyı da kaldırdım doğuma giderken tartılıcam yeter.
geçende ebe dedi tetenoz aşısı vurunurken çok kilo almışsın diye 8 kilo galibaa :) dr.um sorun etmiyor dedim:)

çok da takılma neye göre nasıl hesaplıyorlar bilmem ama zaten boyunu ölçmedi benim dr. kemiğini,baş çevresini kolunu falan ölçtü biri 2 gün ileri biri gününde biri 5 gün ileri tuhaf sonuçlar veriyor.birde alanında gayet iyi olan bir profösöre gittim. sıkıntı yok dedi çok şükür.

aman al gitsin kiloları ya napalım ne yesek yarıyor işte:)) bebeklerimiz sağlıklı olsunda bizimle uğraşmasınlar bir zahmet..

afiyet olsun şekerim, hamileler seviyor genelde. ben yemem ama eşim kokoreççi benimm çok müşterisi var hamilee olan

afiyet olsun şekerim, hamileler seviyor genelde. ben yemem ama eşim kokoreççi benimm çok müşterisi var hamilee olan

Sağol canım.Ayyyy resmen içimi rahatlattın diyebilirim yaa ohh..:))Ya öyle böyle değil deli gibi canım çekti dayanamadım sonunda..

Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......

görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????

çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....

biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü 1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadım kayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.

sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...

günaydınnn canımmmm ohhh keyfini çıkar tatlımm köy arada iyi olur ortam güzel olunca temiz hava bol gıda bebişine ve sana burdakilerde hemen hemen hepsi iyilerdi cumadan haftasonu değişmedilerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…