2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kasımın harika anneleri tekrardan aranızda olmak nasıl güzel bir duygu özlemişim sizleriiii hepiniziii
buradan ayrılıp biliyorsunuzki ev taşıdım iki gün pestilim çıkarcasına ev yerleştirdim sonra ve tatile gittik
biz oğlumla cumartesi normalde 9 saatte gelebileceğimiz yolu 14 saatte gelerek sakin sakin bir yolculuk yaptık ama tam anlamıyla
tatilim çok güzel geçti ilk gün eşimin evlilik yıldönümü süprizi ile geçti harika bir gündü hayatımda hiç ama hiç unutamıyacağım bir gündü
sonrasında mersine kayınvalidemlere gitttik onlarda dört gözle bizi bekliyorlardı el üstünde tuttular bizi
sonraki gün kanama ile uyanıp gözüm korktu bebeğimi ultrasonda parmağını emerken gördüm ve rahatladım :)
sonra denize gittik oğluşumla bol bol yüzdük güzel güzel mamalar yedik akşam yine babannemize gittik
sonrasındada yine aile ile güzel vakitler geçirdik kuzularım

esranında dediği gibi birileri bana özet geçse sizler nasılsınız

esrammm iyi oldugun habetrini almak çok güzel canım arkadaşım... köyün keyfini çıkar canım...eşininde gönlü olurr hem yazık
yasemin kuzusunu gördü,,,çok iyiymiş pipiloş...
aysunun ablasının bebeği tutmamış malaseff kuzumm
bizde iyiyiz teyzesi...haftasonun bağda babamızın aldıgı havuzaa girdik...kızarmışızz

günaydınnn canımmmm ohhh keyfini çıkar tatlımm köy arada iyi olur ortam güzel olunca temiz hava bol gıda bebişine ve sana burdakilerde hemen hemen hepsi iyilerdi cumadan haftasonu değişmedilerse

günaydın şekerimmm benimm:):):)
valla sorma, ortam da iyi biz de iyiyiz...
köy havası biraz gübre havası olsa da idare eder işte

sen de hoşgeldin canımm...
çok yordun kendini ondan oldu kanaman.. dikkat et artık. çok yorma kendini...
evi taşıdın ama bi kaç ay evi düzene sokmak için uğraşırsın şimdi :):)
sen de taşındın ya sıra bende artık :)

hayırlısı canım sende taşın artık :)

canım benim yaaa çok sağol... valla nasıl gönlü oldu hem de görsen.. çocuk gibi mutlu :) kayınpederim de benim hakkımda çok güzel şeyler söylemiş, eşim de nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyo babam senin hakkında şöyle dedi diye... :)

kayınvalidem sare ismini pek beğenmemiş sanırım... yorum yapmıyo.. kendi isminin konmasını istiyor ama yemezler :):) kusura bakmasın... diğer torunlarına deyip duruyor "ne koysun ismini sare mi umman mı" diye

Rabbim inşallah hayırlı zamanda verir bebeğini kucağına.. zamanı değilmiş diye düşünmek lazım... Vardır herşeyde bir hayır.

Yaseminde heyecan yapmıştı baya..çok şükür iyi haberlerini aldık :)

ayy sen zaten bembeyazsınnn yanmazsın anca kızarırsın eşin çokiyi etti havuz almakla...sana daspor oluyo hem... hem de stresini atıyosun suda..

günaydınn canım hoşgeldin iyi haberlerini almak güzelll bizde merak etmiştik seni...evinde hayırlı uğurlu olsun canım ağız tadıyla güzel sağlıklı günlerde oturursun inşallahh..

günaydın şekerimmm benimm:):):)
valla sorma, ortam da iyi biz de iyiyiz...
köy havası biraz gübre havası olsa da idare eder işte

onlarda köyün cilvesi kuzummm
kayınvaliden demek beğenmedi sare yi şu konyalılardaki ebe dede ismi koyma adetide beni öldürecek kaç torunu var diğerlerinde varmıymış umman olan

onlarda köyün cilvesi kuzummm
kayınvaliden demek beğenmedi sare yi şu konyalılardaki ebe dede ismi koyma adetide beni öldürecek kaç torunu var diğerlerinde varmıymış umman olan

beğenmedi... zor geldi heralde ayşe fatmadan sonra 1:

amann sormaaa... bi de hadi babayı geçtim, dedenin ismini koyma, kız olursa da babannenin ismini koyma ya da babannenin annesinin ismini koyma adetleri var bide... ama malesef hiiçç pabuç bırakmam kuru gürültüye... beni köylerinden almadılar sonuçta işime geldiğinde hatırlatıyorum

2 torunu var ama onların isimleri de babanne ile dedelerinin isimleri zaten. kızlarının çocukları.

eşime de dedesi çok sevdiği bir etliekmekçi arkadaşının ismini koymuş

iyi yapıyorsun canım işine geldiği gibi davran baştan nasıl alıştırırsan öyle devam eder demek eşinin etliekmekçi bir isim babası varr oda güzel bari aile dışından birinin ismi verilmiş...

bebeğim geçmişi okurken gördüm...kuzucuguu görmüşün haftasonu hadi gözün aydınn amannn salla gitsin kilocukları, doğumdan sonraa vercezz yaa canımm

olmaz olurmuu pek keyiflidir şimdi eşinn...sanada farklı bi ortam olur...organikk ürünler yer içersin bebeğimm

valla eşin senden yanaysaa hiç açtırma bilee ağızlarını..dediğin gibi seni köylerinden almadılarr eninde sonunda...aman kuzum bari senin isim derdin olmasın..aramızdaaa kayınvalide-kayınpeder ismi problemi olan epeyce hamiş var zatenn

cidden bu havuz işi pek iyi oldu...nasıl keyif aldık kızımla...kıpır kıpırdıı yavrumm kuzumm bebeğimmm annesi kurban olsun onu yaradanaa
kızz görsenn kıpkırmızıyımm resmen...ben tövbee Allah bronzlaşamam zaten...marmarisin bodrumun güneşii bilee beni esmerleştiremediii kıpkırmızı pancar olurum sonraa yavaş yavaş açılırr tenimm

beysalımm kuzum hoşgeldin canım...evinde ağız tadıylaa otur...güzel günlerdeee pipiloşunlaa inşallahh yorma kendini bol bol dinlen canım...

iyi yapıyorsun canım işine geldiği gibi davran baştan nasıl alıştırırsan öyle devam eder demek eşinin etliekmekçi bir isim babası varr oda güzel bari aile dışından birinin ismi verilmiş...

evet ilk torun eşim olmayınca ondan öncekilere kalmış aile büyüklerinin isimleri

elini verirsen kolunu da istiyolar canım... kötü niyetlerinden değil de işte... gelinsin ya istiyolar ki hizmet etsin... işime geleni yapıyorum ben de. zorda kaldım mı geçip odama uzanıyorum

günaydın kızlar ve bebecikleriii

biz cumt. günü şeker yüklmesi yaptırdık, 2 saat bekledim ay içim darılıyordu beklerken açlık bir yandan,
ameliyathanenin orda bekleme yerindeydik 3 tane yeni doğan bebek gördüm buruş buruşş minicikk Allahımmm sen ne büyüksünnnnn

sezeryana girerken hamişler eşleriyle sonkez el ele tutuşuyorlar eşi el sallıyor felan, kadn duygulanıyor ağlıyor felan bende onları görünce ağlyorum, duygulanıyorum eşimde elimi tutuyor.

çok değişik bir duygu sanki her seferinde ben giriyormuşum o sezeryana gibi hissettim. ahhh 15 dk sonra bebiş çıktığında babanın sevincini anlatamam

sonra taze anneyi çıkardıklarında hemen eşine bebğine soruyor, nasıl diye eşide güler yüzlü br şekilde anlatıyor senin gibi pembe pembe yanakları varrrr diyoo o dkkada ben bittim tüylerim diken diken olduuu

neyse sonra kendi bebişimi görmek üzere doktorun yanına gittik, şekerimn normal olduğunu söledi ve ben br ohh çektim, senin hakkı sana şeker yediriyor demekki diye takıldı , deniz hanım fevkalede şeker bir insan dertleşebiliyorum onunla, eşimle bebeğimzi gördük çok tatlıydı bu sefer yandan da olsa yüz fotosunu alabildikkk annesnin kuzusuuu minicikk burnu var, biz bu burun yapısı ve küçük çenesini eşime ve kayınvalideme benzettik kayınvalidem yuvarlak yüzlü, açık mavi gözleri vardr bembeyazdır, çok dadluu ve keyfine düşkün bir oğluşş olacakkk

sonra Geliboluya gittik arkadan annemlerde geldi ben paso yedimm kızlar :18: haftasonu feci şiştim, kordonda her gördüğümde canım istedi, yürüyüşte yaptık, pazar günü denize götürdü amcam bizi harikaydı deniz ılıcıktııı, ayyy nasıl güzel geldi anlatamam, sonrada piknik derken zaman geçti, gece 10 buçukta anca evimizdeydikk

günaydn canım

ohh ne güzel işte organik kahvaltılarda yapıyorsundur ? eşini mutlu etmişsin sonuçta onun köyü, kitap okuyarak yatış olarak geçirirsin sende böyle

tabi bell i bir zmanadan sonra sıkılırsın ama olsun sayılı gün geçr :)

canım çok sevindim güle güle oğlunla eşinle oturun inş. yeni evinizde, ne mutlu size

tatilinde çok güzel geçmiş çok sevindim kuzummm

günaydın bi tanemm

evet canım iyidi kuzum

Malesef öyle canım iyi niyetli olup iş düşürmemeye kalksan suyunu çıkarmaya çalışırlar insanın.. sen yorma kendini enerjini ekistralara kullanma

kızlar ayaklarında şişlik oluşmaya başlayanınız oldumu benim ayakkabılar ayağıma tam oturuyor gibi ne yapsak şu ödemi önlemek için acepp:44::44:

bana iyi bi değişiklik oldu... gerçekten dinleniyorum canım çok şükür. eşim de tarladan bahçeden biraz daha çıkıp gelebilse... napıyım esra, herkes çalışıyo ben eve gelsem abes kaçar diyo.. e haklı... arasıra kaçıp geliyo yine de

isim hakkı bana ait, cıngar çıkarırım valla en başta eşim demişti, erkek olursa babamın ismini koymak isterim diye.. ben de tamam demiştim.. (kayınpederimin adı erkek kardeşimin adı aynı :):) zorlanmadım yani buna tamam derken ) kız olursa karışmıcaktı doğal olarak... sağolsun karışmıyor, karıştırmıyor da... sare ismini öyle aman aman çok çok beğenmedi ama alıştı artık.. sare diye seviyor kızımızı :)

aysunnnnnnnnnnn canımmm senin de mi bebişin utangaç çıktı :) yerim ben onun poposunu yaaa... ayrıntılı ve şeker yüklemesi devletteumarımvardır.. zira biz bu ikisine bi de muayeneye 250 tl civarı verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…