Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......
görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????
çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....
biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadımkayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.
sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
günaydınnn canımmmm ohhh keyfini çıkar tatlımm köy arada iyi olur ortam güzel olunca temiz hava bol gıda bebişine ve sanaburdakilerde hemen hemen hepsi iyilerdi cumadan haftasonu değişmedilerse
günaydın kasımın harika anneleri tekrardan aranızda olmak nasıl güzel bir duygu özlemişim sizleriiii hepiniziii
buradan ayrılıp biliyorsunuzki ev taşıdım iki gün pestilim çıkarcasına ev yerleştirdim sonra ve tatile gittik
biz oğlumla cumartesi normalde 9 saatte gelebileceğimiz yolu 14 saatte gelerek sakin sakin bir yolculuk yaptık ama tam anlamıyla
tatilim çok güzel geçti ilk gün eşimin evlilik yıldönümü süprizi ile geçti harika bir gündü hayatımda hiç ama hiç unutamıyacağım bir gündü
sonrasında mersine kayınvalidemlere gitttik onlarda dört gözle bizi bekliyorlardı el üstünde tuttular bizi
sonraki gün kanama ile uyanıp gözüm korktu bebeğimi ultrasonda parmağını emerken gördüm ve rahatladım :)
sonra denize gittik oğluşumla bol bol yüzdük güzel güzel mamalar yedik akşam yine babannemize gittik
sonrasındada yine aile ile güzel vakitler geçirdik kuzularım
esranında dediği gibi birileri bana özet geçse sizler nasılsınız
günaydın şekerimmm benimm:):):)
valla sorma, ortam da iyi biz de iyiyiz...
köy havası biraz gübre havası olsa da idare eder işte
sen de hoşgeldin canımm...
çok yordun kendini ondan oldu kanaman.. dikkat et artık. çok yorma kendini...
evi taşıdın ama bi kaç ay evi düzene sokmak için uğraşırsın şimdi :):)
sen de taşındın ya sıra bende artık :)
esrammm iyi oldugun habetrini almak çok güzel canım arkadaşım...köyün keyfini çıkar canım...eşininde gönlü olurr hem yazık
yasemin kuzusunu gördü,,,çok iyiymiş pipiloş...
aysunun ablasının bebeği tutmamış malaseff kuzumm
bizde iyiyiz teyzesi...haftasonun bağda babamızın aldıgı havuzaa girdik...kızarmışızz
hayırlısı canım sende taşın artık :)
günaydın kasımın harika anneleri tekrardan aranızda olmak nasıl güzel bir duygu özlemişim sizleriiii hepiniziii
buradan ayrılıp biliyorsunuzki ev taşıdım iki gün pestilim çıkarcasına ev yerleştirdim sonra ve tatile gittik
biz oğlumla cumartesi normalde 9 saatte gelebileceğimiz yolu 14 saatte gelerek sakin sakin bir yolculuk yaptık ama tam anlamıyla
tatilim çok güzel geçti ilk gün eşimin evlilik yıldönümü süprizi ile geçti harika bir gündü hayatımda hiç ama hiç unutamıyacağım bir gündü
sonrasında mersine kayınvalidemlere gitttik onlarda dört gözle bizi bekliyorlardı el üstünde tuttular bizi
sonraki gün kanama ile uyanıp gözüm korktu bebeğimi ultrasonda parmağını emerken gördüm ve rahatladım :)
sonra denize gittik oğluşumla bol bol yüzdük güzel güzel mamalar yedik akşam yine babannemize gittik
günaydın şekerimmm benimm:):):)
valla sorma, ortam da iyi biz de iyiyiz...
köy havası biraz gübre havası olsa da idare eder işte
onlarda köyün cilvesi kuzummm
kayınvaliden demek beğenmedi sare yi şu konyalılardaki ebe dede ismi koyma adetide beni öldürecekkaç torunu var diğerlerinde varmıymış umman olan
günaydın herkese
beğenmedi... zor geldi heralde ayşe fatmadan sonra1:
amann sormaaa... bi de hadi babayı geçtim, dedenin ismini koyma, kız olursa da babannenin ismini koyma ya da babannenin annesinin ismini koyma adetleri var bide... ama malesef hiiçç pabuç bırakmam kuru gürültüye... beni köylerinden almadılar sonuçtaişime geldiğinde hatırlatıyorum
2 torunu var ama onların isimleri de babanne ile dedelerinin isimleri zaten. kızlarının çocukları.
eşime de dedesi çok sevdiği bir etliekmekçi arkadaşının ismini koymuş
bebeğim geçmişi okurken gördüm...kuzucuguu görmüşün haftasonu hadi gözün aydınnselam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız
dün teyzoşlar doktor amcadaydık maşAllh kuzumu gördükpoposunu döndü bizeee foto net vermedi öcü gibi çıkmış kızım 1 ayda 3.5 kg almışımmm
haftaya detayı ultrasona giricez devlet hastanesinde yapılıyor mu detaylı
yarın sabahtan tetenoz aşısı için sağlık ocagına gidicem öğleden sonrada diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksemmm
canım benim yaaa çok sağol... valla nasıl gönlü oldu hem de görsen.. çocuk gibi mutlu :) kayınpederim de benim hakkımda çok güzel şeyler söylemiş, eşim de nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyo babam senin hakkında şöyle dedi diye... :)
kayınvalidem sare ismini pek beğenmemiş sanırım... yorum yapmıyo.. kendi isminin konmasını istiyor ama yemezler :):) kusura bakmasın...diğer torunlarına deyip duruyor "ne koysun ismini sare mi umman mı" diye
Rabbim inşallah hayırlı zamanda verir bebeğini kucağına.. zamanı değilmiş diye düşünmek lazım... Vardır herşeyde bir hayır.
Yaseminde heyecan yapmıştı baya..çok şükür iyi haberlerini aldık :)
ayy sen zaten bembeyazsınnn yanmazsın anca kızarırsıneşin çokiyi etti havuz almakla...sana daspor oluyo hem... hem de stresini atıyosun suda..
iyi yapıyorsun canım işine geldiği gibi davran baştan nasıl alıştırırsan öyle devam eder demek eşinin etliekmekçi bir isim babası varr oda güzel bari aile dışından birinin ismi verilmiş...
Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......
görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????
çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....
biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadımkayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.
sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
esrammm iyi oldugun habetrini almak çok güzel canım arkadaşım...köyün keyfini çıkar canım...eşininde gönlü olurr hem yazık
yasemin kuzusunu gördü,,,çok iyiymiş pipiloş...
aysunun ablasının bebeği tutmamış malaseff kuzumm
bizde iyiyiz teyzesi...haftasonun bağda babamızın aldıgı havuzaa girdik...kızarmışızz
evet ilk torun eşim olmayınca ondan öncekilere kalmış aile büyüklerinin isimleri
elini verirsen kolunu da istiyolar canım... kötü niyetlerinden değil de işte... gelinsin ya istiyolar ki hizmet etsin... işime geleni yapıyorum ben de. zorda kaldım mı geçip odama uzanıyorum
bebeğim geçmişi okurken gördüm...kuzucuguu görmüşün haftasonu hadi gözün aydınnamannn salla gitsin kilocukları, doğumdan sonraa vercezz yaa canımm
olmaz olurmuu pek keyiflidir şimdi eşinn...sanada farklı bi ortam olur...organikk ürünler yer içersin bebeğimm
valla eşin senden yanaysaa hiç açtırma bilee ağızlarını..dediğin gibi seni köylerinden almadılarr eninde sonunda...aman kuzum bari senin isim derdin olmasın..aramızdaaa kayınvalide-kayınpeder ismi problemi olan epeyce hamiş var zatenn
cidden bu havuz işi pek iyi oldu...nasıl keyif aldık kızımla...kıpır kıpırdıı yavrumm kuzumm bebeğimmmannesi kurban olsun onu yaradanaa
kızz görsenn kıpkırmızıyımm resmen...ben tövbee Allah bronzlaşamam zaten...marmarisin bodrumun güneşii bilee beni esmerleştiremediiikıpkırmızı pancar olurum sonraa yavaş yavaş açılırr tenimm
beysalımm kuzum hoşgeldin canım...evinde ağız tadıylaa otur...güzel günlerdeee pipiloşunlaa inşallahhyorma kendini bol bol dinlen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?