2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler, iyi bir hafta olmasını dilerim.

Biz iyiyiz teyzeleri, cçtesi eşimle alışveriş yaptık, ehhh büyüyen ihtiyaçlarımızı karşıladık :))) sonra abimin nikahına gittik. çok güzeldi abim gelinimiz çok mutluydular, inşallah çok mutlu olurlar, Allah gönüllerine göre versin, ikiside pırlanta gibiler. oyyy kızım dayısının nikahınıda gördü ya, hep karnımı okşadım durdum, dua ede ede izledim.

pazar günüde eşim sözünü tuttu, bu haftaki yorulmama karşın pazar günü elini bir şeye sürmeyeceksin, ne istersen yapılacak dedi :))) bütün gece çalışmasına rağmen sabah erkenden kalktık, kahvaltımızı tüm öğünlerimizi dışarda yedik, denize gittik, saatlerce yüzdük, çok şımarıklık yaptım ama ne istesem yaptı Allah razı olsun. çok fazla yedim ama çok yüzdüğüm için sanırım kiloma yansımamış

esracım keyfin iyi çok mutlu oldum. ne güzel yaa köy herşey doğal, bak hem şeker yüklemesine gideceğin haftaya denk gelmesi süper olmuş, doğal yiyeceklerle besleneceksin, düzene girecek şekerin.

tadını çıkar arkadaşım, derin derin nefes al bebeişe bol oksijen gitsin. yürüşe çıkmadığın için üzülme evin içinde yürü, egzersiz yap.

okudum kayınvalide pek beğenmemiş ismi. salla ya eşin tamam diyorsa kimse karışamaz :)

günaydın canım.

ohhh güzel bir haftasonu daha.

günaydın canım. havuz sefası yapılmış ne güzel. sende doğal ortamda vakit geçirmişsin çok şanslısın.

canım gözün aydın bebişi görmüşsün. onun o poposunu yesinler annesiiii. 3,5 kg almışsın ama dikkat ettin canım sen. Allahın takdiri diyeceksin, üzme kendini ne olur, bak isteyipte alamayanlar var (

canım ya geçmiş olsun. içip kustuktan sonra ne anlamı var değil mi (( konuş bakalım doktorunla, bebeğin hareketlerini takma, sen hissedemiyorsundur, o mutlaka kıpraşıyorsur annesi.

canımm günaydınn.. ne güzel şekerin de bebeğin de iyiymiş yaa çok sevindim...
keşke benim de iyi çıkasaydı yaaaufff darlandım bak Allahın izniyle 10 günde düzelticem ben o şekeri, normal seviyesine indiricem

kayınvalideye benzetmek te değişik olmuş

bizim bebişte gözleri,dudakları bana; çenesi, yüz şekli, saç şekli babasına benziyodu... koca koca çukur gözleri vardı

senede bi kere böyle 1 hafta geleceğiz zaten... bırakıyım da mutlu olsunlar napıyım :)

esramm avvio çanta almak istiyorum demiştin...bak butikbebede indirimde canımm

Avvio - Butikbebe

gördüm canım yaaa size sorcaktım ben de.. alsam mı diye... hangi modeli alsam ki... bilemedim...cepliler daha iyi olur sanki dimi?

evet o enerji bana lazım

canım bacaklarını bol bol havaya kaldır.. ben çok faydasını gördüm...

gördüm canım yaaa size sorcaktım ben de.. alsam mı diye... hangi modeli alsam ki... bilemedim...cepliler daha iyi olur sanki dimi?

canım ben hiç yakından görmedim bu çantaları:44: diyorumki gideyim bakayım mağazasında beğendiğim modelin fiyatını internetteki kampanyalardan kıyaslayım öylee alayım...

günaydın canımm... maşalah abinlerne kadar hızlı çıktılar, bikaç ay içinde isteme nikah falan... :) Rabbim mutluluklarını daim etsin inşallah...

sağol canım gerçekten iyi geldibana köy hayatı :) istanbulun hareketliliğinden böyle sakin ve doğal bir hayata geçmek birazcanımın sıkılmasına neden olsa da gerçekten iyi geldi. en çok ta ona seviniyorum, yemekler herşey doğal.. işyerindeki gibi kahve çikolata istemiyorum tatlı istediğimde bi kaçhurma meyve ile geçiştiriyorum.

evet beğenmedi kayınvalidem... hiç te takmıyorum... eşim tamam dedi ya gerisi hikaye...

canım ben hiç yakından görmedim bu çantaları:44: diyorumki gideyim bakayım mağazasında beğendiğim modelin fiyatını internetteki kampanyalardan kıyaslayım öylee alayım...

canım mağazası nerde vardır ki... nette araştırdım en uygun şuan butikbebede var. teyzem bana çok kullanışlı olduğunu söylemişti.

alsam da problem olursa iade mi etsem diyorum... kaçırmak istemiyorum çünkü...

bu arada ben de 2.5 kilo almışımmm, topiceekledim :) aysunn duy sesimi

burcuxx annesinibirtanesi bulemsu ve esraa

24.haftamız bitti kızlar şaka gibi

kilo topicine yazarken Allah Allah bi yanlışlık var 5 ayım yeni bitti diyorum... halbuki 6. ay bitmiş :26::26::26::26:

6 ayda 7,5 kilo... 1,5 kilo fazlam var sanırım :)
doktor nerene aldın bu kiloyu,hiç belli olmuyo dedi :)

hayatbanagüzel burcuxxx annesininbirtanesi diğer tüm annler hepinize de kocaman günaydın ...

hayatbanagüzel burcuxxx sevindim sizin adınıza şekerler güzel bir haftasonu geçirmişsiniz bizde kapm yaptık cumartesi sabahtan gittik gece pilajda kalıp pazar döndük ama ben çok yoruldum hemde hiçbirşey yapmadığım halde hala o yorgunluk devam ediyor ...

üstelik 2 gündür canım sıkkın konuşmaya bile üşeniyorum sabah kalkarkalkmaz ağlamaklıydı sesim üfff yine neyden etkilendiğimi kestiremiyorum şuandada işyerindeyim tutamıyorum kendimi üffffff yine ilaca başlamak istemiyorumm :84: şu kasım hayırlısıyla bi gelse hayırlı güzel sağlıklı bir şekilde süreci tamamlasak

bebek mağazalarında buluruz gibime gelmişti esram yaa...yoksa avvionun mağazası olup olmadıgını bilmiyorumm bilee evet daha önce unnado, minimoy'a falanda girmişti ama butikbebede daha uygun geldi banada...benim beğendiklerim...

http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=603&kid=594&urunid=37221

http://www.butikbebe.com/urundetay.aspx?id=603&kid=594&urunid=37215

günaydın canım, benimde oluyor hatta bakıyorum şimdi başlamışlar şişmaye, akşamları ayaklarımı tanıyamıyorum (( ama suyumu içiyorumi tuzlu yemiyorum hareketsizde kalmıyorum, yinede oluyorsa yapacak birşeyim yok. akşamları ayaklarımı kaldırınca biraz hafifliyor.

sağol canım, uzun zamandır beraberlerdi, çok önceden karar vermişlerdi evlenmeye, bizde nişan söz düğün arası uzun tutulmaz, malum en stresli dönemler, hemen eveririz bir tatsızlık olmadan. bende de öyle olmuştu, uzunca bir flörtten sonra herşey bir anda oldu bitti :)))

sana çok faydası olacak bu köy hayatının, ben en verimli şekilde kullanacağına eminim.

valla maşallah diyelim, 24. haftamızı tamamladık çok şükür. ben bu sabah tartıldım. 64,5 kg mım. bu ay 2 kiloyu hedef almıştım olmadı, neyse doğumdan sonra sefasını sürcem bende :)))

ayyy canım ne tatlı bir oğlun var maşallah yüzün çok net çıkmış ayyy yemelik gerçekten. demek oğlan baba tarafına benziyor, oğlanlar babalarına benzesin zaten dimi. benim kızımda bana benziyor.

gözün aydın canım herşeyin iyi çıkmış maşallah. haftasonunda güzel geçmiş. ohhhh yarasın bebişine.

canım birincisini bende beğendim de ikincisi çok yayık uzun geldi bana...
alsak mı napsak yaa... bukadar uyguna da daha bulamam ki.. 100lira üzerine kargo bedava fırsatı davar :)

en güzeli uzatmamak zaten... uzadıkça cıvığını çıkarıyor etraftakiler, bunaltıyolar iyice...

bebek seni yiyor heralde canım. benim annemde bi iki kiloyla doğum yaparmış hep... ama 3,5 kg den aşağı doğmamışız hiçbirimiz... beni yediniz bitirdiniz diyor annem
doğumdan sonra zevkli olucak senin, kilo problemin olmayınca :)
ben kendime güveniyorum nedense... 9 ayda aldım, 9 ayda vericem diyorum kendimi hiç kasmadan sıkmadan....

bulemsu aysun nerdeler buarada??

evt canım bende aynı işlemleri uyguluyorum inş. daha fazla ilerlemezler :18: akşamları alev alev yanıyor biraz kaldırınca bende raharlıyorum

bende bu sabah tartılıp yazacaktım kilo topiğine ama unutmuşum..çok acele çıktımda evden...yarın tartılırr yazarım canım

canım birincisini bende beğendim de ikincisi çok yayık uzun geldi bana...
alsak mı napsak yaa... bukadar uyguna da daha bulamam ki.. 100lira üzerine kargo bedava fırsatı davar :)

??[/B]

uff bende bilemedim valla...86.90 çok abartıda değil fiyatı...iade ederim en kötü ihtimal diyorum..oda arkadaşımda avvio olmazda başka bi marka oluırr..bu fiyata güzel çantalar var bebek magazalarıdna diyorr:44:

napsakkkı yaawwwff?

günaydın güzel anneler nasılsınız ben birazdan kontrole ve şeker yüklemesine gidicem 50mg glikoz içtim 11 de kan vercem dua edin kızlar şeker çıkmasın ilk gebeliğimde çıkmıştı diyet yapmıştım gebelikte diyette iğrenç oluyo yani ve bebeşimi görcem inşallah bu aralar pek hareketsizdi korkuyorum oyüzden bakalım cinsiyetimiz ne diyecek hala kesin değildi çünkü .))) dua edin bana görüşürüz

gunaydın hepınıze guzel bır hafta dılıyorum kızlar
bizde haftasonu bı delilik yaptık kayınavldemler memlekette 1 aydır ramazadanda da orda olacaklar esım gıdelım mı dedı ama ıznımız yok 310 km (tokat-zile) sırf haftasonu 1 gun ıcın yanı deger mı dıye düşünürken bı anda cıktık gıttık süpriz yaptık cok sevındıler akşam köylerıne felan gıttık oglum hıcbısey yemıyodu orda taze salatalık fılan yeme ımkanı oldu kuzumun bende bol bol hamur ısı yedım valla cok guzeldı ıyı kı 3-4 gunlugune gelmemısız 3-4 kg yle gerı donerdım dedım

kızlar ben hamılelıgımı sat a göre sayıyorum bıde zaten trımesterler var onlarda yardımcı oluyor 25 haftalık oldum ama 10 gun sonra 6 ayımı tamamlıycam dıyorum ben dıger turlu saysam 10 ayda dogum oluyormus gıbı oluyor bu bana daha mantıklı gelıyor o yuzden 6 ay kılomu haftaya ıleteyım dıyorum ben

günaydın canım inşallah çıkmaz şeker de sevdiğin yemeklerden uzak kalmazsın hadi hayırlısı canım inş. kuzun iyidir sağlıklı haberlerini alırsınız

kızlar merhaba kasım annişleri naıslsınız :)

ben iyiyim yani iyi olmaya çalışıyorum...cuma günü ıkılı testım vardı daha önce de kayıplarım oldugu ıcın

doktor çok genel tarama yaptı ayrıntılı inceledi ve bebegımın kalbindeki bi damarda ters bir akıntı olduğunu saptadı

beni direk genetiğe sevk etti kromozom testi istedi benden ve eşimden...bu ters akıntı konusunu ayrıntılı anlatmadı

ıkılı testının sonucu cıksın gel konusalım dedı bu cuma sanıyorum cıkıcak ıkılı test kan sonucum...

konuyu genetıkcı ile konsutum ve kendım arastırdım biraz bu duktus venozus bebeğin kalbindeki bi damar ve bu damarda

bana doğru ters akıntı var bebege doğru değil..bu da gelişme geriliğine yol açıyormuş ama benım bebegım haftasından

8 gün ileride .....başka başka sonucları da var ama onları

düşünmek istemıyorum aynı sorunu yaşayıp da bebgıne kavusan 2 kişi gördüm kk da ınsallah ben de sağlıkla kucaklarım bebegımı

ama maalesef çok fazla risk var ve 40. haftaya kadar yaşamasını dahi beklemıyo dr...yasabılıcek duruma gelınce ya da gelebılrıse

sezeryanla alınır diyor...bu akşam özeldekı doktoruma gidicem ayrıntılı konusucaz bakalım o ne diyecek

işte böyle kızlar bebegım çok iyi organ gelişimi el bacak vücut uzunlugu haftası herseyı çok iyi ama kalbindekı damar sorun.

yine de moralimi bozmamaya calısıyorum benım stres yapmamam ve iyi beslenmem çok önemliymiş

ocak annelerinden kızlar salatı tefriciye başlayalım dediler...eğer sizde okursanız ve bildirirseniz çok sevinirim

günaydın canım güzel olmuş size de değişiklik olmuştur.. ben bayramda bile memlekete gitmeye karamsar bakıyorum bakalım ne yapcaz dönerken zor oluyor aileden ayrılması bu dönemde de malum daha fazla etkileniyorsun ş hesaplamalarıda hiç anlamıyorum yaws 40. haftayı bekliycez işte nasipse bildiğim bu

selam kızlar naasılsınız biz geldikkkk maşAllah 400 gram 25 cm olmuş kuzucummm bugün akşama misafirimiz var çaya ne yapsam sizce beni yormucak hazırda olur öğleden sonra diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksem 3.5 kg almısızz

kızlar canım sıkkın biraz sabah lierac kremimi sürecektim ki ne göreyimmmm mor mor göbeğimin altında çatlaklar başlamışşşş n ne yapsam boşşş

arkadaşlar benim idrarda bakteri çıktı neden olur ki suyu artır dedi aile hekimi aşıda vurunduk kolum acıyor işte böyle canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…