Günaydın güzel anneler, tatlı bebişler, iyi bir hafta olmasını dilerim.
Biz iyiyiz teyzeleri, cçtesi eşimle alışveriş yaptık, ehhh büyüyen ihtiyaçlarımızı karşıladık :))) sonra abimin nikahına gittik. çok güzeldi abim gelinimiz çok mutluydular, inşallah çok mutlu olurlar, Allah gönüllerine göre versin, ikiside pırlanta gibiler. oyyy kızım dayısının nikahınıda gördü ya, hep karnımı okşadım durdum, dua ede ede izledim.
pazar günüde eşim sözünü tuttu, bu haftaki yorulmama karşın pazar günü elini bir şeye sürmeyeceksin, ne istersen yapılacak dedi :))) bütün gece çalışmasına rağmen sabah erkenden kalktık, kahvaltımızı tüm öğünlerimizi dışarda yedik, denize gittik, saatlerce yüzdük, çok şımarıklık yaptım ama ne istesem yaptı Allah razı olsun. çok fazla yedim ama çok yüzdüğüm için sanırım kiloma yansımamış
esracım keyfin iyi çok mutlu oldum. ne güzel yaa köy herşey doğal, bak hem şeker yüklemesine gideceğin haftaya denk gelmesi süper olmuş, doğal yiyeceklerle besleneceksin, düzene girecek şekerin.
tadını çıkar arkadaşım, derin derin nefes al bebeişe bol oksijen gitsin. yürüşe çıkmadığın için üzülme evin içinde yürü, egzersiz yap.
okudum kayınvalide pek beğenmemiş ismi. salla ya eşin tamam diyorsa kimse karışamaz :)
günaydın canım.
ohhh güzel bir haftasonu daha.
günaydın canım. havuz sefası yapılmış ne güzel. sende doğal ortamda vakit geçirmişsin çok şanslısın.
canım gözün aydın bebişi görmüşsün. onun o poposunu yesinler annesiiii. 3,5 kg almışsın ama dikkat ettin canım sen. Allahın takdiri diyeceksin, üzme kendini ne olur, bak isteyipte alamayanlar var (
canım ya geçmiş olsun. içip kustuktan sonra ne anlamı var değil mi (( konuş bakalım doktorunla, bebeğin hareketlerini takma, sen hissedemiyorsundur, o mutlaka kıpraşıyorsur annesi.
Biz iyiyiz teyzeleri, cçtesi eşimle alışveriş yaptık, ehhh büyüyen ihtiyaçlarımızı karşıladık :))) sonra abimin nikahına gittik. çok güzeldi abim gelinimiz çok mutluydular, inşallah çok mutlu olurlar, Allah gönüllerine göre versin, ikiside pırlanta gibiler. oyyy kızım dayısının nikahınıda gördü ya, hep karnımı okşadım durdum, dua ede ede izledim.
pazar günüde eşim sözünü tuttu, bu haftaki yorulmama karşın pazar günü elini bir şeye sürmeyeceksin, ne istersen yapılacak dedi :))) bütün gece çalışmasına rağmen sabah erkenden kalktık, kahvaltımızı tüm öğünlerimizi dışarda yedik, denize gittik, saatlerce yüzdük, çok şımarıklık yaptım ama ne istesem yaptı Allah razı olsun. çok fazla yedim ama çok yüzdüğüm için sanırım kiloma yansımamış
Günaydınn günaydınn günaydınn güzel prens ve prenses anneleriiiiii......
görüşmeyeli nasılsınızlarrr?????
çokkkközledim hepinizi...
moonsun,bulamsu,niltt,milona,lavinya,applepay,burcuxx,annesininbirtanesi,emeki,ensarnaz,beysal,kozete...ve şuan aklıma gelmeyen tüm güzel yürekli güzel insanlarrrr.....
biz iyiyiz çok şükür... 8 saatlik bir araba yolculuğu sonunda eşimin köyüne geldik cumartesi günü.... yolculuğumuz biraz zor geçti, yolları karıştırdık çünkü1:
evde genelde tek başımayım.. ne kayınvalidem ne başkası... kızımla bol bol kitap okuyoruz, Kuran okuyoruz, müzik dinleyip tv izliyoruz...
köy yerinde yürüyüşe de çıkamıyoruz... en sinir bozucu tarafı bu sanırım köyün :26:
sabah 5ten sonra kuş cıvıltalarından, horoz sesinden uyuyamıyorum
çok ilginç bir deneyim oluyor benim için... ilk kez köyde kalıyorum çünkü. herşey doğal, herşey bereketli, çok sakin sade bir yaşam... bi kaç gün daha burdayız... eşime gidelim diye ısrar etmiyorum, çünkü sandığım kadar kötü değilmiş :) geldiğimden beri yatmaktan başka bişey yapmadımkayınvalidem sağolsun hiç yormuyor bizi.
sizler nasılsınız... keşke biri bana özet geçse... kim nerde ne yaptı... hepinizi çok merak ediyorum çünkü...
esracım keyfin iyi çok mutlu oldum. ne güzel yaa köy herşey doğal, bak hem şeker yüklemesine gideceğin haftaya denk gelmesi süper olmuş, doğal yiyeceklerle besleneceksin, düzene girecek şekerin.
tadını çıkar arkadaşım, derin derin nefes al bebeişe bol oksijen gitsin. yürüşe çıkmadığın için üzülme evin içinde yürü, egzersiz yap.
okudum kayınvalide pek beğenmemiş ismi. salla ya eşin tamam diyorsa kimse karışamaz :)
günaydın kasımın harika anneleri tekrardan aranızda olmak nasıl güzel bir duygu özlemişim sizleriiii hepiniziii
buradan ayrılıp biliyorsunuzki ev taşıdım iki gün pestilim çıkarcasına ev yerleştirdim sonra ve tatile gittik
biz oğlumla cumartesi normalde 9 saatte gelebileceğimiz yolu 14 saatte gelerek sakin sakin bir yolculuk yaptık ama tam anlamıyla
tatilim çok güzel geçti ilk gün eşimin evlilik yıldönümü süprizi ile geçti harika bir gündü hayatımda hiç ama hiç unutamıyacağım bir gündü
sonrasında mersine kayınvalidemlere gitttik onlarda dört gözle bizi bekliyorlardı el üstünde tuttular bizi
sonraki gün kanama ile uyanıp gözüm korktu bebeğimi ultrasonda parmağını emerken gördüm ve rahatladım :)
sonra denize gittik oğluşumla bol bol yüzdük güzel güzel mamalar yedik akşam yine babannemize gittik
sonrasındada yine aile ile güzel vakitler geçirdik kuzularım
esranında dediği gibi birileri bana özet geçse sizler nasılsınız
günaydın canım.
ohhh güzel bir haftasonu daha.
esrammm iyi oldugun habetrini almak çok güzel canım arkadaşım...köyün keyfini çıkar canım...eşininde gönlü olurr hem yazık
yasemin kuzusunu gördü,,,çok iyiymiş pipiloş...
aysunun ablasının bebeği tutmamış malaseff kuzumm
bizde iyiyiz teyzesi...haftasonun bağda babamızın aldıgı havuzaa girdik...kızarmışızz
günaydın canım. havuz sefası yapılmış ne güzel. sende doğal ortamda vakit geçirmişsin çok şanslısın.
selam canlar nasılsınız dün ve bugün baaya yoruucu birgün geçirdik kızımlaa siz nasılsınız
dün teyzoşlar doktor amcadaydık maşAllh kuzumu gördükpoposunu döndü bizeee foto net vermedi öcü gibi çıkmış kızım 1 ayda 3.5 kg almışımmm
haftaya detayı ultrasona giricez devlet hastanesinde yapılıyor mu detaylı
yarın sabahtan tetenoz aşısı için sağlık ocagına gidicem öğleden sonrada diyetisyene gidicem hangi yüzle gideceksemmm
canım gözün aydın bebişi görmüşsün. onun o poposunu yesinler annesiiii. 3,5 kg almışsın ama dikkat ettin canım sen. Allahın takdiri diyeceksin, üzme kendini ne olur, bak isteyipte alamayanlar var
Herkese merhabalarsanırım herkes iyi geçmişe çok bakamıyorum ama öyle umut ediyorum kızımla ben iyi gibiyiz sinirler tavan durumda bende nedense çok duygusal ve çok sinirliyim dokunanı yakacak durumdayım neyse doktorun verdiği antibiyotiği içemedim ne yazık ki iki tane aldım zar zor ama bir gün boyunca akşama kadar kustum hiç bir şey yiyemedim tabi çok kötüydü , ama doktorumu da aramadım zaten salı günü randevum vardı ondan önce gitmek istemiyorum gidince anlatacağım artık derdimi bakalım ne diyecek benim kızımda hareketsiz bence sıcakların onlarda farkında ondan hareketsizler dün gece sanki yine az suyum geldi ama emin olamadım .... gece şey yaptıktan sonra oldu da ondan tam emin olamadım:26::26::26::26::26: ama doktora gidince soracağım bakalım ilişki konusunda bir şey diyecek mi ?:26::26::26::26::26::26: Ayrıntılı ultrasona girdi her şey iyi ama adetime göre 10 gün geride çıktım yeni sat hesaplaması istedi doktorumdan gidince söyleyeceğim , normalde de geriydi ama 4 gün filandı 10 gün geri çıkınca şok oldum tabi benden son durumlar böyle işte kendinize çok iyi bakın
canım ya geçmiş olsun. içip kustuktan sonra ne anlamı var değil mi