2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Bebeğimin hiçbir eşyi hazır değil valla ben de şu sıcakların azıcık geçmesini bekliyorum, 40 derece sıcaklık var hissedilen 45-50 arası....
Mahfolduk valla sıcaktan, bir de her şey yazlık kış bebeği olacaklar malum, daha kışa uygun şeylerin gelmesini bekliyorum, ama 2 set hastane çıkışı almayı düşünüyorum, 0-3 ay bol bol onlardan kullanılacak çünkü....

umarım normal konuma gelir canım
1saat yürüyüş yap dedi doktorum,hergün olmasada yürümeye çalışıyorum
bunun dışında yorucu hiçbir iş yapma dedi
umarım sorun olmadan atlatırız bu dönemi

ahh canım yaaa çatlarsın çatlasınn kızzz...kocişee senin o güzel gözlerin yeterr hayatım...göbektee neymişşş hıhhhhhhhhh kızın gelinceee hiç bişeyi takmayacaksın kafaya emin ol...

yooo kızarızz sana...porçözz falan yok bi daha... illaki senin yapman gerekiyorsa bile...ağzını burnunu iyice kapatarak dök ilacı...sonraa öylece bırak...üstünden biraz zaman geçip etkisini kaybedincee fırçala canım

çekılıs yaptık ya kız onun ıcın hedıye alcamm guzel bısı almak ıstıyom bakalım artık

haa tamam canımmm...bende kocişe falan bişeycik alıcan sandım kızz buara biçoğumuzun yıl dönümü falanyaa..sizinde evlilik yıl dönümüzün sandım..bebecikler için alternatif daha çok mervecikk...unnado,minimoy,butikbebe, vipdükkanda var

aradım şimdi inşAllahhhh kabul ederlerde bende kocişime kalpli güzel bir pasta ve bebeğinin ağzından yazılmış güzel bir mektup gönderirim bu kadarı kafi herhalde duygulanmasına hem arkadaşlarınıda seviyorum iyi insanlar maşAllah hep birlikte bir guzel yerler

Deli kısmının yanında dırdır kısmı daha süper bende onu da bir görsen şaşar kalırsın bak...

dirdiriiiii yaramaz seni inşAllah ultrasonun çok güzel geçer canım bende cumartesi gidicem inşAllah

eşimde oruçlu olucak nasıl yapıcaksak offf

bizsiz duramadın dimiii hemen gelmişsinnnn

ay amin canım Allah yardımcıları olsun çok üzldüm Allahım korusun meleklerimzi

esram günaydın canım sanada hoşgeldin ,,, yeni gelen tüm annişler sizlerde hoşgeldiniz
alıntı yapamadım başım döndü benimde ekim başı gibi bende izne çıkmayı düşünüyorum inşallah ozamana kadar dayanabilirim

Yok bir daha yanaşmam, babası gelsin yapsın bana ne .....

inşAllah canımm dediğin gibi olur şimdilik ince mor mor erken baslamadı mı yaa daha 5 aylıgız neyse artık gece zeytinyağlan sabah akşam lierac kremlen güreşçiler gibiyim

13 Yaşımdan beri hiçbir orucumu tutmamazlık yapmadım, uzun yol ve regl dışında, içim cız ediyor ama kış olsa belki atlatırım diyebilirdim ancak 16 saat susuz kalmak çok çok zor oyüzden benim eşim de yalnız tutacak...

evt cnm oazartesı baslıcak oda ıse cıkcam sımdı öptum hepınızı

bızımkı mayıstaydı kuzum 20 temmuz nısan yıldönumu gercı ama bebecıkler ıcın sormustumm tskr ederımm mınımoyu ılk kez gördm bakım bı

Açlığı geçtim de 16 saat susuzluğa nasıl dayanacaksın???
Hadi öğlene kadar uyuduk desek, geriye gene 8 saat kalır, o süre boyunca nasıl bebeği susuz bırakacaksın...???

tüm gün evdeyim ytarım uzanırım diyorum ama
yinede zor.. sık acıkıyorum çok susuyoruz
sanırım tutamam
komşumuz 30 yıllık kadındoğum doktoru ona sormuş eşim
dayanabilirse tutsun tarzında konuşmuş
bebeğin bu dönem çok hreketli olduğundan beni zorlayacağınıda eklemiş...

marmaris içmelerde bir otelde kötü başlayan bir tatildi... otel hoşuma gitmedi,
malesef hamilelikten ötürü öne aldığım tatil otel yüzünden mahvoluyordu neyse boşverelim bu kısımları.. otele rağmen deniz güzldi.. her gün erkenden kalktık kahvaltı sonra bol bol yüzmek ve plajda oturduk şemsiyenin altında.. 11,30-12 arası kalkıyordum meyve yiyordum.. sonra 12,30da öğle yemeği oluyordu hafif bir salata ayranla geçiştirip otele dönüyordum duş alıyordum biraz kitap okuyup yatıyordum. akşam 4 de tekrar denize 6-7ye kadar kalıyordum sonra duş ve yemek akşamları yürüyüş. marmarisin içini ya da içmeleri geziyorduk...
elimizde tatil atlası var inceliyoruz napalım vs diye... perşembe günü etrafı gezmeye karar verdik...atlasın söylediği istikametleri gezdik.. önce kız kumuna gittik ayaklarımıza çakıllar bata bata 600 mt denizin içinde türüdük mükemmeldi... sonra turgutlu şelalesine gittik su içinde yürüye yürüye şelaleye çıktık.. bir güzel yayık ayranı ve gözleme eşlik etti bize.. sonra hisarönü, orhaniye, selimiye, bozburun, turunç.. ve o koylara aşık olduk, o denize durgun ve tertemiz... ve selimiye aklımızda kaldı... cuma bitecek olan tatilimizi uzattık pazara kadar ve 2 günü orada geçirmeye karar verdik.. gi,derken sedir adası yani kleopatra adasına uğradık... bir köye giriyorsunuz aracınızı parkediyorsunuz ve teknelerle süren 20dakkalık muhteşem bir deniz yolculuğundan sonra küçük bir adaya ulaşıyorsunuz.. koruma altına alınmış bir ada ve tahta bir köprüyle yürüyerek o muhteşem güzelliğe ulaşıyorsunuz gözleriniz kamaşıyor.. saatlerce durup izleyesiniz geliyor... hani şu denizbank reklamındaki suyun fosforlu mavi rengi var ya deniz o renk.. kocaqman kocaman balıklarla yüzüyorsunuz hiç çıkasınız gelmiyor.. kumlarını kleopatra için sevgilisi antonius mısırdan getirtmiş ateşe tutulunca yanıyormuşşş.. şu an o kadar az kalmış ki koruma altında kumlara basılmıyor... güneşlendiğiniz yer zeytin ağaçlarının altı her yer ağustus böceği dolu mükemmel bir ambiyans... aşık oluyorsunuz ve neden kleopatra değilim diyorunuz? hatta bunu diyen erkekleri bile duydum.. ve sonra selimiyeye yol alıyoruz... küçücük bir köy selimiye, sessiz ,sakin tertemiz.. çarşaf gibi denizi var pırıl pırıl minicik balıklarlar yüzüyorsunuz... yemyeşil etrafında kocaman kocaman dağların olduğu mükemmel bir yer... kimse yok zannediyorsunuz ama bir bakıyorsunuz yer yok pansiyonlarda... pansiyon dediğim şeylerde köylüler evlerini pansiyona dönüştürmüşler, 2-3 odalı yerler... (oda başı fiyat ödüyorsunuz..) turist 1 ya da 2 tane herkes yerli turist ve elit insanlar... plaj yok küçücük kıyı şeridi var 1 şezlong boyunca herkes tesisinin önüne5-6 şezlong koymuş ya da iskele yapmış orada şezlonglar var.. al eline kitabını yüzdükten sonra sessizliğin doğanın sesiyle kitabını oku.. acıktın mı etrafta yemek yapan yerler var kendiş evinde gibi anneler yapıyor :) kimse kimsenin ekmeğini bölmemiş köyde herşeyi apylaşmışlar ekmeği biri yapıyo biri pansiyon biri yemek yeri biri hediyelik eşya satıyor herşey bölüşülmüş... küçük küçük dükkanları gezin el işi çok güzel şeyler var emek kokuyor... akşam ıssız bi yere gönderdiler bizi.. bildiğiniz iskele üzerine 5-6 tane masa kurmuşlar üzerlerinde kandiller balık restoranı olmu.. balıkları da günlük köylüler kendilerine tutmak için çıkıyorlar ya 1 ya 2 şer tane düşüyor onu da getirip restorana satıyorlar... mis gibi mutfağa gidiyorsunuz kovadan balığınızı seçiyorsunuz mezelerinizi sonra masanıza yerleşiyorsunuz.. taze kalamar tava ile ne mükemmel oluyor... durgun denizin üzerinde sessizlikte şehir ışıkları olmadan balığınızı yiyorsunuz ve bir kez daha aşık oluyorsunuz.. diyorum insan burada yaşlanmaz, ölmez... :) sabah kahvaltıda pansiyonumuzun kendi yaptığı peynir, zeytine kendi üretimleri olan domates salatalık ev yapımı reçel ve balla ve mis gibi tereyağıyla güne başlıyorsunuz... ve dönüş geliyor oranın mis gibi bazlamasından götürmek istiyorsunuz ve gidiyorsunuz bir köy evine size çay ikram ederken bir yandasn da bazmala yapıyorlar.. 7 tanesi için 1 saat bekliyorsunuz ve dönüş yolu başlıyor içiniz kanayarak....kırk plan yaptık buaraya nasıl yerleşebiliriz diye...hala da yapıyoruz... yılın her ayı denize giriliyormuş ve ocakta çok güzel oluyormuş selimiye her yer badem ağacıymış ve o ayda çiçek açıyormuş bademler... kar yağmış gibi oluyormuş... aşık oldum her yıl oradayız artık...

kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?

sakıncalı... havalar çok sıcak, günler uzun... sussuz kalmaya dayanamayız canım... tehlikeli zaten 16 saat susuz kalmak hamileyken.

ben de 2 set alıcam... zaten gelenler bi sürü hediye getirirler

yürüyüşlerini aksatma sen yine de... akşam üstü çık, gündüz yürüme...
geçer inşallah canım...umutsuz, karamsar olma... keyfini çıkar hamileliğin :):):)

duramammmm.. siz burda kaynatırken ben nasıl gidip uyuyayımmm

kayınpederime yemek yapıyım dükkana gönderiyim dedim, eşimi aradım... kaç kişilik olsun dedim.. ben sanıyorum ki 2 kişi dicek :) 5-6 kişilik iyi olur yaa demez mi
yemeği işyerine bırakıp biz de gidicez.. kalkıp hazırlanıyım, süsleniyim azıcık dedim.. kaç gündür köylü kızı gibi oldum yaa

günaydın canımm.. ben de ekim başı ya da ekimin 15inde çıkıcam izne Allah izin verirse...

Günaydın canım... Giderken pek bi nazlanıyordun valla şanslısın ne diyim.. Buralar yanıyordu bu sabah biraz iyi... Gece sıcaktan bütün çakralarım açıldı yoga yapsam bu kadar etkili olmazdı

kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?

Canım ben tutamayacam bu sene.. o kadar susuzluğa dayanamam.. Bebeğim çok küçük dahaaaa
Ama kocama eşlik edicem hem sahurda hem iftarda.. Ona yemek hazırlarım böyle sevap kazanırım bende

inşAllah canımm dediğin gibi olur şimdilik ince mor mor erken baslamadı mı yaa daha 5 aylıgız neyse artık gece zeytinyağlan sabah akşam lierac kremlen güreşçiler gibiyim

Çatlaklarla kafayı buldun bozdun anacım sen Çatlıcaz hepimiz bunun kaçışı yok lazer yaptırıcaz sonra ilk günkü gibim olacak..

aysunumm

meleğim takma artık şu çatlakları kafana... herkes bir iki çatlıyor kimi az kimi çok.. kremlerini sürdükten, sıvı alımını devam ettirdikten sonra üzülmeye gerek var mı... biz anne olucaz, hayattaki en kutsal en mübarek sıfatı taşıcaz... bundan daha önemli ne olabilir ki... eşin dene güzel konuşmuş... ben eminim artık eşin seni teselli için değil gerçekten inanarak içten söylüyor tüm bunları...

bi de sen böyle eksik gedik buldukça onun da gözüne batmaya başlayabilir... sen rahat ol, sıkma kendini... eminim ne eşinin umrnda olur ne senin o zaman.... hem dedimya mor kalmıcakonlar... beyazlıcak... kaldı ki sen zaten beyaz tenlisin, belli bile olmaz onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…