iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah
kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?
günaydın canım.... sanırım bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar plasentena... spor yapıyo musun??
evet 7. aydan sonra doğum çantası ve bebeğin zaruri ihtiyaçlarınıhazır tutmak gerek... erken doğum yapan arkadaşıma kızmıştım niyebu kadar erken aldın herşeyi diye... (6. ayda almıştı ) iyi ki de almış, hazır etmiş...
bi de 7. aydan sonra ağırlaşırız, bebek hazırlığı yapmak zorlaşır...
kajum günaydın... valla buralar öyle serin ki :) iyi ki kaçmışım istanbuldan :)
günaydın canım.... sanırım bi kaç haftaya kadar yukarı çıkar plasentena... spor yapıyo musun??
evet 7. aydan sonra doğum çantası ve bebeğin zaruri ihtiyaçlarınıhazır tutmak gerek... erken doğum yapan arkadaşıma kızmıştım niyebu kadar erken aldın herşeyi diye... (6. ayda almıştı ) iyi ki de almış, hazır etmiş...
yani sen üzerine alınma diyorsun o zaman neden beni alıntı yapıp cevaplıyooonnnn
ahh canım yaaa çatlarsın çatlasınn kızzz...kocişee senin o güzel gözlerin yeterr hayatım...göbektee neymişşş hıhhhhhhhhhyok kız pasta hem ev sahibine de ikramda yardımcı olur diy öyle dusundum :26:
Allahım yardımcımız olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalım pıtırcıklarımızı
dün kocişim aradı ben başladım ağlamaya karnım çatlamış diyee oda hayatım ben seni her halinle seviyorum bebeğimizi tasıyorsun normal dedi sonra bu olayı anlatınca kızdım kendime
yooo kızarızz sana...porçözz falan yok bi daha...Günaydın....
Çok şükür düzeldik biz, bağırsaklarımız düzeldi...
Ama duramadım sabah kullandığım tuvaleti (evde 3 tuvalet var, biri klasik eğilmekte zorlanıyorum artık oyüzden onu kullanmıyorum) biri herkesin(misafir falan) kullandığı tuvalet, huylu bir tip olduğumdan onu da kullanmıyorum, diğeri de ebeveyn tuvaleti, onu ben kullanıyorum banyo ve tuvalet için...
Temizleyeyim dedim, kireç olmuş lavabo porçöz dökeyim dedim amanın o ne kokudur, 3-4 kere soludum sanırım kendimi bir attım banyodan dışarı, neyse çabuk geçti, eşim aradı o sıra, köpürdü bana, duramıyorsun kendine zarar vereceksin diye...
Ama evde otur otur nereye kadar, ona kalsa hiçbir şey yapmayacağım, o da işten yorgun gelince yapamayacak ki yapsa bile benim titizliğime ulaşamaz ben aşırı titizim, ev naynini olacak ve ben dellenicem....
Daha dikkatli olarak, temizliğimi yapmam lazımi zaten 3 ay sonra göbeğimden bir şey yapamaz hale gelicem, o zamana kadar, evimin basit işelrini yavaş yavaş yapmam lazım, ondan sonra da kadın tutarım artık haftalık ya da 15 günlük.... Yoksa dellenirim evde bir toz tanesi görsem ben...
çekılıs yaptık ya kız onun ıcın hedıye alcamm guzel bısı almak ıstıyom bakalım artık
kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?
canım gemlıkte pastane yada cıcekcı varsa onlarla görusebılırsın telefonla yada yolunun ustunde varsa böle böle bısı yapmak ıstıyorum onlarında servısı vardır ıllakı bı yol gösterırler sana
Deli kısmının yanında dırdır kısmı daha süper bende onu da bir görsen şaşar kalırsın bak...
maşallah uzunn zaandır bu kadar çok yazan olmuyodu.....
haftaya pazartesi iş başı canım maaaselef
gerçi bu kadar da yetti bana... verimli zaman geçirince insana bi kaç gün bile yetiyo
waowww süpermiş :) annesininbirtanesi yapmış benimki de onla aynı zatenn.. ayy bi anda tırstım yaaa :18: 111 günümüz kalmış
off çok kötü meleğim yaa... ultrasonlarda hep korktum kalp atışları zayıf diyecek diye... Rabbim kimsenin başına vermesin... insan hamile olunca, bebeğini hissedince daha bi iyi anlıyo zorunlu kürtajların üzüntüsünü, sıkıntısını... İnşalah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarnasip etsin Rabbim...
günaydın canım... hiç korkma... inan ayrıntılı o kadar zevkli ki... benimki yarım saat kadar sürdü... biraz canım acıdı... ultrason aletini doktor karnıma çok bastırdı, rahat bırak kendini dediyse de pek bırakamadım... cidden acıdı çünkü... bebeğim de korktu sanırım,hiç hareket etmedi gün boyunca.sıkma kendini... bi de cd veriyolar ki izlemeye doyamıyor insan
hilalim, o çantalardan almaktan vazgeçtim yaaa... bi göreyim diyorum.. boyutları genelde 50*15*40 mış bana çok büyük gelmedi...
burcuxx günaydın canım.. evet çok iyi geldi, uykum açıldı resmen:)
lavinyamm günaydın balım. eğer ayda 2, 2,5 kilodan fazla alıyosan problem olurcanım.. senin sanmıyorum ben o kadar aldığını... ama yine de dikkat etmek zorundayız... bana köy iyi geldi o yüzden...
mervecikk günaydın canımm... sıkma kendini... boşver. eşinizinde mi hala...??
bulamsuuu...hadikolay gelsin canımmm. Allaha emanet ol.
kestaneşekeriim günaydın canımm...
ahh canım yaaa çatlarsın çatlasınn kızzz...kocişee senin o güzel gözlerin yeterr hayatım...göbektee neymişşş hıhhhhhhhhhkızın gelinceee hiç bişeyi takmayacaksın kafaya emin ol...
yooo kızarızz sana...porçözz falan yok bi daha...illaki senin yapman gerekiyorsa bile...ağzını burnunu iyice kapatarak dök ilacı...sonraa öylece bırak...üstünden biraz zaman geçip etkisini kaybedincee fırçala canım
haa tamam canımmm...bende kocişe falan bişeycik alıcan sandım kızzbuara biçoğumuzun yıl dönümü falanyaa..sizinde evlilik yıl dönümüzün sandım..bebecikler için alternatif daha çok mervecikk...unnado,minimoy,butikbebe, vipdükkanda var
ahh canım yaaa çatlarsın çatlasınn kızzz...kocişee senin o güzel gözlerin yeterr hayatım...göbektee neymişşş hıhhhhhhhhhkızın gelinceee hiç bişeyi takmayacaksın kafaya emin ol...
yooo kızarızz sana...porçözz falan yok bi daha...illaki senin yapman gerekiyorsa bile...ağzını burnunu iyice kapatarak dök ilacı...sonraa öylece bırak...üstünden biraz zaman geçip etkisini kaybedincee fırçala canım
haa tamam canımmm...bende kocişe falan bişeycik alıcan sandım kızzbuara biçoğumuzun yıl dönümü falanyaa..sizinde evlilik yıl dönümüzün sandım..bebecikler için alternatif daha çok mervecikk...unnado,minimoy,butikbebe, vipdükkanda var
aradım şimdi inşAllahhhh kabul ederlerde bende kocişime kalpli güzel bir pasta ve bebeğinin ağzından yazılmış güzel bir mektup gönderirim bu kadarı kafi herhalde duygulanmasınahem arkadaşlarınıda seviyorum iyi insanlar maşAllah hep birlikte bir guzel yerler
dirdiriiiiiyaramaz seni inşAllah ultrasonun çok güzel geçer canım bende cumartesi gidicem inşAllah
eşimde oruçlu olucak nasıl yapıcaksak offf
bizsiz duramadın dimiii hemen gelmişsinnnn
ay amin canım Allah yardımcıları olsun çok üzldümAllahım korusun meleklerimzi
maşallah uzunn zaandır bu kadar çok yazan olmuyodu.....
haftaya pazartesi iş başı canım maaaselef
gerçi bu kadar da yetti bana... verimli zaman geçirince insana bi kaç gün bile yetiyo
waowww süpermiş :) annesininbirtanesi yapmış benimki de onla aynı zatenn.. ayy bi anda tırstım yaaa :18: 111 günümüz kalmış
off çok kötü meleğim yaa... ultrasonlarda hep korktum kalp atışları zayıf diyecek diye... Rabbim kimsenin başına vermesin... insan hamile olunca, bebeğini hissedince daha bi iyi anlıyo zorunlu kürtajların üzüntüsünü, sıkıntısını... İnşalah hayırlı zamanda hayırlı evlatlarnasip etsin Rabbim...
günaydın canım... hiç korkma... inan ayrıntılı o kadar zevkli ki... benimki yarım saat kadar sürdü... biraz canım acıdı... ultrason aletini doktor karnıma çok bastırdı, rahat bırak kendini dediyse de pek bırakamadım... cidden acıdı çünkü... bebeğim de korktu sanırım,hiç hareket etmedi gün boyunca.sıkma kendini... bi de cd veriyolar ki izlemeye doyamıyor insan
hilalim, o çantalardan almaktan vazgeçtim yaaa... bi göreyim diyorum.. boyutları genelde 50*15*40 mış bana çok büyük gelmedi...
burcuxx günaydın canım.. evet çok iyi geldi, uykum açıldı resmen:)
lavinyamm günaydın balım. eğer ayda 2, 2,5 kilodan fazla alıyosan problem olurcanım.. senin sanmıyorum ben o kadar aldığını... ama yine de dikkat etmek zorundayız... bana köy iyi geldi o yüzden...
mervecikk günaydın canımm... sıkma kendini... boşver. eşinizinde mi hala...??
bulamsuuu...hadikolay gelsin canımmm. Allaha emanet ol.
kestaneşekeriim günaydın canımm...
Açlığı geçtim de 16 saat susuzluğa nasıl dayanacaksın???
Hadi öğlene kadar uyuduk desek, geriye gene 8 saat kalır, o süre boyunca nasıl bebeği susuz bırakacaksın...???
Bebeğimin hiçbir eşyi hazır değil valla ben de şu sıcakların azıcık geçmesini bekliyorum, 40 derece sıcaklık var hissedilen 45-50 arası....
Mahfolduk valla sıcaktan, bir de her şey yazlık kış bebeği olacaklar malum, daha kışa uygun şeylerin gelmesini bekliyorum, ama 2 set hastane çıkışı almayı düşünüyorum, 0-3 ay bol bol onlardan kullanılacak çünkü....
umarım normal konuma gelir canım
1saat yürüyüş yap dedi doktorum,hergün olmasada yürümeye çalışıyorum
bunun dışında yorucu hiçbir iş yapma dedi
umarım sorun olmadan atlatırız bu dönemi
aradım şimdi inşAllahhhh kabul ederlerde bende kocişime kalpli güzel bir pasta ve bebeğinin ağzından yazılmış güzel bir mektup gönderirim bu kadarı kafi herhalde duygulanmasınahem arkadaşlarınıda seviyorum iyi insanlar maşAllah hep birlikte bir guzel yerler
dirdiriiiiiyaramaz seni inşAllah ultrasonun çok güzel geçer canım bende cumartesi gidicem inşAllah
eşimde oruçlu olucak nasıl yapıcaksak offf
bizsiz duramadın dimiii hemen gelmişsinnnn
ay amin canım Allah yardımcıları olsun çok üzldümAllahım korusun meleklerimzi
esram günaydın canım sanada hoşgeldin ,,, yeni gelen tüm annişler sizlerde hoşgeldiniz
alıntı yapamadım başım döndü benimdeekim başı gibi bende izne çıkmayı düşünüyorum inşallah ozamana kadar dayanabilirim
inşAllah canımm dediğin gibi olur şimdilik ince mor morerken baslamadı mı yaa daha 5 aylıgız neyse artık gece zeytinyağlan sabah akşam lierac kremlen güreşçiler gibiyim
Günaydın canım... Giderken pek bi nazlanıyordun valla şanslısın ne diyim.. Buralar yanıyordu bu sabah biraz iyi... Gece sıcaktan bütün çakralarım açıldı yoga yapsam bu kadar etkili olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?