2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

basmazlar korkma... öğrenimlerde taksit sayısı arttırılsın diye bür sürü mail gönderdim ve çok ağır konuştuğum şeylerde vardı bişey olmadı çözdüler...

mesela dedim yıllarca ödemeyenlere indirim yapın biz zamanında ödemek isteyenlere de hiç bir kolaylık sağlamayın.. sizin hakkeniyet dediğiniz şey bu mu? dedim... bişey olmadı bence bişey çıkabilir çok sesli olmaktan...

buyrun bekleriz canım, bir kurban daha kesilecek o zaman :))

canım güzel haberlerle gel inşallah doktordan. tatilinde güzel geçer umarım. evet ya aşerelim dimi, ben aşerdim birkaç kez ama basit şeylerdi bulduk hemen, gece gece aşermek lazım

evet farkettim canım tek tek yazdım...

kızlar bir çıkarsa çok iii olacak yaaaaaaaa, bizim burda doğum iznine çıkan aslınında sıkıntıları varmış, müdür ücretlisi bitince gelsin felan diyormuş, o 6 ayda ücretsiz almıştı personelden, oo öyle olcaksa hiç gelmesin gibi imalı şeyler söylüyormuş arkasından (((( aynısını banada yaparsaa

Arkadaşlar uzun zamandır sadece okumaya ve takip etmeye zamanım oluyordu. Nasılsınız herşey yolundadır umarım söz konusu haklar sebebiyle beraber haraket etmenin değerine inanıyorum.Ama özel sektörde böyle gelişmelerin yaşanması çöle kar yağması gibi birşey, ücretli izin mevzu yüzünden işten çıkartılan ve onun yerine kıdem tazminatı ödenen bir sürü tanıdığım var bide iş hukuku çalıştığım için bana gerçekçi gelmiyor mevcut durumun değişmesi. Neyse alışveriş işlerini ben Ağustosa bıraktım bebek arabası mobilya falan siz nasıl planlıyorsunuz. Şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar varmı az kilo almasına rağmen hamilelik şekeri çıkan şimdi anne bir hanımla konuştum, dikkat etmek lazımmış ben 3 ağustosta randevuda yaptırcam. Siz de yaptırın mutlaka. Bu sıralar kilo almam hızlandı, kilo beni biraz depresif yaptı. siz nasılsınız? sıcaklarda neler yapıyorsunuz?..

bu durumda bir tazminat hakkın doğuyor diye biliyorum tatlım.. ama iş kaybınmı önemli tazminatmı ? önce bunu belirlemek lazım.. Ben işyerimden vazgeçerim şahsen

bu durumda bir tazminat hakkın doğuyor diye biliyorum tatlım.. ama iş kaybınmı önemli tazminatmı ? önce bunu belirlemek lazım.. Ben işyerimden vazgeçerim şahsen

iş yerimden ayrılmak istemiyorum kuzum yaa Kurumsal bir şirkette çalışıyorum, eşimde burda, maaşı fena değil, yani evde çok sıkılır bu kasabaada :18:

hepsi hepimize yapar canım bunu vicdan var onlarda...

Ben geldim Lavinyacım çok güzel yazmışsın hemen atıyorum

at canım..

bizlerde biliyoruz özel sektörü ama bir umut hakkımızı arayalım yinede... ben de yarın yaptıracağım şeker yüklememi... alışveriş bitti bende bebek arabası kaldı onuda yaza doğru kışın arabayla nerde gezecem... odasınıda aldım kuzum bitti hemen hemen çok ufak tefek şeyler kaldı...

ona yapan sana yapmaz mı canımmm gıcıklarrrr keyifleri bilir çıkarsınlar bizde hakkımızı alalım benim burdaki hamilede ücretlisi bitince gelecekk

iş yerimden ayrılmak istemiyorum kuzum yaa Kurumsal bir şirkette çalışıyorum, eşimde burda, maaşı fena değil, yani evde çok sıkılır bu kasabaada :18:

offffffffffffff hayırlısı olsun kuzum.. halimize bakın ya belki 1 kez hamileliği yaşıyoruz çoğumuz ve öyle de kalacağız ama onun bile tadını çıkartamıyoruz bunları düşünmekten.. köle gibiyiz kızlar ya nerde özgürlük, nerde demokrasi?

Kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. Çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. Çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. kolay gelsin....

arkadaşlar değiştirerek gönderelim bimere, başvuru yap kısmından

hoşgeldin canımm

tabi çıkarırlarr ben 14 aydır bu firmada çalışıyorum bana ödeyeceği sigortayla kıdem tazminatı aynı zateenn birde işe gitmiceem dolayısıyla çıkarmak daha mantıklı olacaktırrr çalışma bakanının açıklamış oldugu komikkk kıdem tazminatından sonraa biz iyiceee oyuncak oluruuz iş verenin elindee zatennn

bizde eylülde başlıcaz inşAllah canımm ancak hazırlanırız ama doğum çantasını birdahaki ay başlarım diye düşünüyorum Allah korusun erken doğumdan

bende 5 ay 1 haftalık hamileyim canım 9.5 kg aldım alınıyor yani canını sıkma sen kilo topiğimize yazıyormusun kilo takibi yapıyoruz

canım paylaşsana bebeğin odasını felan teyzeleride görsün neyi var neyi yok kuzunun...

burcu şeker yüklemesi yaptırdın mı?

aynı şirkette mi çalışıyorsunuz kızz ay çok heyecanlı ben ögrenciyken staj yapıcaktım eşimin çalıstıgı yerdee istemedii bir usta laf söylerseymişş laf atarlarmış bana kıskanırmışş dayanamazmışş o yüzden iizn vermedi uyuz

haklısın tatlım.. Ne diyim allah yardımıcın olsun

ona yapan sana yapmaz mı canımmm gıcıklarrrr keyifleri bilir çıkarsınlar bizde hakkımızı alalım benim burdaki hamilede ücretlisi bitince gelecekk

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizim şirkette daha tazminatını alamayan çıkmadı sanıyorum sorun olmayacak tazminat, fakat ben bırakmak istemiyorum ama bırakırlarsa da yapacak bişi yok bebeğime bakarım bu arkadaş 2 ayı zorluyor ücretsz umarım verirler yoksa 3 aylık bebeğimi nasıl bırakırım bilmiyorumm

Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullansın yakışıklı. Umarım tatilin iyi geçmiştir bize bir köy ismi verecektin bende tatili planlıyorumda. Bu arada senin kilon işin nasıl beraber devam ediyorduk ama sanki bu aralar ben seni kiloda falzla kilo almakla geçtim gibi:) Ankara çok ısındı sanki yerimde terliyorum sende öylesindir eminim. Araba olarak ben bu ara Quinny e ağırlık veriyorum onu alcam gib.. Mobilya yı nasıl hallettin nereden aldın bende bamaya başlıyacağım. Öpüyorum

anneme dedimde kadıncağız " kıızım sütten kesilmiş olsa en azından 1 yaşında olsa bakarımda çok küçük 3-4 aylık bebek anneyi arar olmaz dedi"

eşimde aynı düşünüyor hamd olsun eşimin kazandığı bize yetiyor bebek 2 yaşayana kadar düşünmüyoruz 2 yaşına gelincede yarım gün annanede yarım gün kreşte olacak Allah nasip ederse tabi

inan aynı şeyleri yaşamışız bende bu sıralar tatlıya sardım nedense ve bebişte de tek tük hareketler var,fazla değil neden acaca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…