biraz yatıyım demiştim baya uyumuşum gece kim uyuyacaksa benim yerime..
kızlar ben çok sık acıkıyorum ve canım tatlı şeyler istemezdi kolay kolya sürekli tatlı şeyler çekiyo...içecekler,meyve,dondurma,çikolata.....yasak olduğundan mıdır nedir dr. kılo alma ayda yarım kılo 1 kılo al dıyo ben 2 kg alıyorum...ne olacak benım bu halim...
hayırlıısyla doğumu bekliyorum doğumdan sonra yıyemediklerimi yiyeceğim yaaaaa...
bebeğim bugün pek hareketli değil nedense...hiç yerinde durmazdı normalde...
hoşgeldin canımm
tabi çıkarırlarr ben 14 aydır bu firmada çalışıyorum bana ödeyeceği sigortayla kıdem tazminatı aynı zateenn birde işe gitmiceem dolayısıyla çıkarmak daha mantıklı olacaktırrr çalışma bakanının açıklamış oldugu komikkk kıdem tazminatından sonraa biz iyiceee oyuncak oluruuz iş verenin elindee zatennn
bizde eylülde başlıcaz inşAllah canımm ancak hazırlanırız ama doğum çantasını birdahaki ay başlarım diye düşünüyorumAllah korusun erken doğumdan
bende 5 ay 1 haftalık hamileyim canım 9.5 kg aldımalınıyor yani canını sıkma sen kilo topiğimize yazıyormusun kilo takibi yapıyoruz
aynı şirkette mi çalışıyorsunuz kızzay çok heyecanlı ben ögrenciyken staj yapıcaktım eşimin çalıstıgı yerdee istemedii bir usta laf söylerseymişş laf atarlarmış bana kıskanırmışş dayanamazmışş o yüzden iizn vermedi uyuz
Ben sırf bu sebeple iş değişikliği yaptım ortaklığımı bitirip , eşimle çalışmaya başladım benim iş yerinden alacağımda kıdemimden fazlaydı strese girmek istemedim. Valla canım çok yemiyorum ama bu aralar hareketsizim sanki, bide kalorili şeyler yedim sanırım. Bende kaçıncı haftada kaç kilo aldınız konusuna devamla yazıyorum hafta hafta aldığıma bakıyorum:) İşe gelince çocuklarımız için çalışıp ama çocuğun için en önemli dönemi ayrı geçiriyoruz kendinede çocuğada haksızlık yapmak zorunda kalıyorsun. Allah hepimize kolaylık versin
hee aynı işyerinde ama burası çok büyük kuzum ben muhasebe ve mali işlerinde o IT destek yazılımcı, birlikte gdip geliyoruz şanslıyıkk
kıskanççççç eşin var
anneme dedimde kadıncağız " kıızım sütten kesilmiş olsa en azından 1 yaşında olsa bakarımda çok küçük 3-4 aylık bebek anneyi arar olmaz dedi"
eşimde aynı düşünüyor hamd olsun eşimin kazandığı bize yetiyor bebek 2 yaşayana kadar düşünmüyoruz 2 yaşına gelincede yarım gün annanede yarım gün kreşte olacak Allah nasip ederse tabi
canım paylaşsana bebeğin odasını felan teyzeleride görsün neyi var neyi yok kuzunun...
burcu şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Arkadaşlar uzun zamandır sadece okumaya ve takip etmeye zamanım oluyordu. Nasılsınız herşey yolundadır umarım söz konusu haklar sebebiyle beraber haraket etmenin değerine inanıyorum.Ama özel sektörde böyle gelişmelerin yaşanması çöle kar yağması gibi birşey, ücretli izin mevzu yüzünden işten çıkartılan ve onun yerine kıdem tazminatı ödenen bir sürü tanıdığım var bide iş hukuku çalıştığım için bana gerçekçi gelmiyor mevcut durumun değişmesi. Neyse alışveriş işlerini ben Ağustosa bıraktım bebek arabası mobilya falan siz nasıl planlıyorsunuz. Şeker yüklemesi yapılan arkadaşlar varmı az kilo almasına rağmen hamilelik şekeri çıkan şimdi anne bir hanımla konuştum, dikkat etmek lazımmış ben 3 ağustosta randevuda yaptırcam. Siz de yaptırın mutlaka. Bu sıralar kilo almam hızlandı, kilo beni biraz depresif yaptı. siz nasılsınız? sıcaklarda neler yapıyorsunuz?..
iş yerimden ayrılmak istemiyorum kuzum yaa Kurumsal bir şirkette çalışıyorum, eşimde burda, maaşı fena değil, yani evde çok sıkılır bu kasabaada :18:
anneme dedimde kadıncağız " kıızım sütten kesilmiş olsa en azından 1 yaşında olsa bakarımda çok küçük 3-4 aylık bebek anneyi arar olmaz dedi"
eşimde aynı düşünüyor hamd olsun eşimin kazandığı bize yetiyor bebek 2 yaşayana kadar düşünmüyoruz 2 yaşına gelincede yarım gün annanede yarım gün kreşte olacak Allah nasip ederse tabi
biraz yatıyım demiştim baya uyumuşum gece kim uyuyacaksa benim yerime..
kızlar ben çok sık acıkıyorum ve canım tatlı şeyler istemezdi kolay kolya sürekli tatlı şeyler çekiyo...içecekler,meyve,dondurma,çikolata.....yasak olduğundan mıdır nedir dr. kılo alma ayda yarım kılo 1 kılo al dıyo ben 2 kg alıyorum...ne olacak benım bu halim...
hayırlıısyla doğumu bekliyorum doğumdan sonra yıyemediklerimi yiyeceğim yaaaaa...
bebeğim bugün pek hareketli değil nedense...hiç yerinde durmazdı normalde...
canım güzel haberlerle gel inşallah doktordan. tatilinde güzel geçer umarım. evet ya aşerelim dimi, ben aşerdim birkaç kez ama basit şeylerdi bulduk hemen, gece gece aşermek lazım
biz annemle 2 sokak kadar yakında oturuyoruz, evimde işime 10-15 dk uzaklıkta araba ile ilçe burası, süt izni olacak işte 4 buçukta işten çıkacağım, haftasonları çalışmayacağım, biraz anneme güveniyorum, tanıdık bakıcılarda var genş kadınlardan, bilmiyorum aklım karışık, işimi bırakmak istememin sebebi bu ilçede çalışacağım başka yer yok desem ki 2 yıl sonra başka iş bulayım ? olmaz yani kıytırık işler var bu saatten sonrada yapamam 7 yıldır bu şirketteyim bazı şeyleri oturttum, herkesi tanıyorum, eşimin maaşı bizede yeter aslında ama ben 7 yıl daha çalışıp primleri doldursaydım çok iyi olacaktı 35-36 yaşında primlerim doluyor :)
hadi yaa süperr ama sen muhasebecisin yaa herkesin maaşını biliyorsundurkime ne kadar zam oldugunu vs
sorma hamile oldugumdan beri iyicee arttıııı :26: kıyafet kontrolü makyaj kontrolü yapılıyor sabahları görseenn
askılı badi elbise şortla evde dolaştırmıyorr kızıyorr perdelleri çektiriyorrr ay hapis gibiiiidelirdi adammm
canım önümüzdeki p.tesi yaptıracağım. umarım bişi çıkmaz, zaten az yiyorum hepten aç kalacağım o zaman((
evet ya pek iç açıcı bir durum yok maalesefben daha birşey yapmadım ama araştırıyorum, bakalım 7. ayın sonuna kadar herşeyi alınacak inşallah. erken gelir belkim, sonradan eksikle uğraşmayım
inşallah çalışmak isteyenler işlerini bırakmak zorunda kalmazlar, yasa çıksa bile 6 ay kalamam evde, burda yetkime sahip kimse yok, 6 ay boşlarsam işi bırakmak zorunda kalırım.
güzel düşünmüşsün canım inşallah planladığın gibi olur
çok yeme canım ya onları, hem kilo hem bebeğe faydası yok.
personel ve insan kayları maaşları ayarlıyor biz bilmiyoz kuzum, burası baya büyük bir sürü bölüm var, zatn kıytırık iş olsa 1 dk bile durmam bebikime bakarım valla
hadi yaaa seviyor demekki seniiiiii :) evde bile mi cüş :))
aysun ne yiyip ne içiyon kuzum sen....ah canım benim canımda neler çekiyor arada yarım bardak kola içiyorum nescafede napimmm azıcıktan bişi olmaz
2 kg iyi ben 3- 3.5 kg alıyorum her hafta 1 kilo
çok iradelisin canım hemde bilinçli bak hem fazla kılo almıyorsun hemde faydasız şeyler yemiyosun...normalde canım çekmez ama çekiyo şimdi...upuzun zaman sonra kahvaltıda reçel bal bile yedim...normalde kahvaltıda şekerli sevmem tuzlu severim...canım önümüzdeki p.tesi yaptıracağım. umarım bişi çıkmaz, zaten az yiyorum hepten aç kalacağım o zaman((
evet ya pek iç açıcı bir durum yok maalesefben daha birşey yapmadım ama araştırıyorum, bakalım 7. ayın sonuna kadar herşeyi alınacak inşallah. erken gelir belkim, sonradan eksikle uğraşmayım.
inşallah çalışmak isteyenler işlerini bırakmak zorunda kalmazlar, yasa çıksa bile 6 ay kalamam evde, burda yetkime sahip kimse yok, 6 ay boşlarsam işi bırakmak zorunda kalırım.
canım önümüzdeki p.tesi yaptıracağım. umarım bişi çıkmaz, zaten az yiyorum hepten aç kalacağım o zaman((
evet ya pek iç açıcı bir durum yok maalesefben daha birşey yapmadım ama araştırıyorum, bakalım 7. ayın sonuna kadar herşeyi alınacak inşallah. erken gelir belkim, sonradan eksikle uğraşmayım.
evine yakınsa ortam iyiyse süper devam et tabi ama bende ne ortam süper ne insanlar nede evime yakın
o zaman çıkma canım yaa
seviyor ama sıkmasa da iyiçıldırıkkk korkma kimse beğenmez beni bu halimle diyorum yok anacım kontrol var sürekli şimdi akşama arkadaşına gidicezz yok onu giyme bir sürü şey
Kızlar yazılarımız şu gazetecilerede gönderelim.. Bir başlık bulalım ama :)) Kendimize isim bulalalım
Mağdur Anneler mesela
Bulduğum iletişim adresleri burda
cuneyt.ozdemir@radikal.com.tr / Cüneyt özdemir
mdemir@hurriyet.com.tr / Metehan demir
asli.aydintasbas@milliyet.com.tr
mehves.evin@milliyet.com.tr
AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?
BENİMDE ÖYLE OLSA BENDE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜRDÜM AÇIKÇASI KUZUM
BU ARADA SEN VE EŞİN NE MEZUNUYDUNUZ
inş. 2 ay ücretsiz verirlerde çıkmam
bak yaaa, güzel hatunu bulmuşşş kaptırmak istemiyor bence
enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi
Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullansın yakışıklı. Umarım tatilin iyi geçmiştir bize bir köy ismi verecektin bende tatili planlıyorumda. Bu arada senin kilon işin nasıl beraber devam ediyorduk ama sanki bu aralar ben seni kiloda falzla kilo almakla geçtim gibi:) Ankara çok ısındı sanki yerimde terliyorum sende öylesindir eminim. Araba olarak ben bu ara Quinny e ağırlık veriyorum onu alcam gib.. Mobilya yı nasıl hallettin nereden aldın bende bamaya başlıyacağım. Öpüyorum
aysun ne yiyip ne içiyon kuzum sen....
çok iradelisin canım hemde bilinçli bak hem fazla kılo almıyorsun hemde faydasız şeyler yemiyosun...normalde canım çekmez ama çekiyo şimdi...upuzun zaman sonra kahvaltıda reçel bal bile yedim...normalde kahvaltıda şekerli sevmem tuzlu severim...
AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?
BENİMDE ÖYLE OLSA BENDE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜRDÜM AÇIKÇASI KUZUM
BU ARADA SEN VE EŞİN NE MEZUNUYDUNUZ
inş. 2 ay ücretsiz verirlerde çıkmam
bak yaaa, güzel hatunu bulmuşşş kaptırmak istemiyor bence
enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?