2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
biraz yatıyım demiştim baya uyumuşum gece kim uyuyacaksa benim yerime..

kızlar ben çok sık acıkıyorum ve canım tatlı şeyler istemezdi kolay kolya sürekli tatlı şeyler çekiyo...içecekler,meyve,dondurma,çikolata.....yasak olduğundan mıdır nedir dr. kılo alma ayda yarım kılo 1 kılo al dıyo ben 2 kg alıyorum...ne olacak benım bu halim...

hayırlıısyla doğumu bekliyorum doğumdan sonra yıyemediklerimi yiyeceğim yaaaaa...

bebeğim bugün pek hareketli değil nedense...hiç yerinde durmazdı normalde...

ah canım benim canımda neler çekiyor arada yarım bardak kola içiyorum nescafede napimmm azıcıktan bişi olmaz

2 kg iyi ben 3- 3.5 kg alıyorum her hafta 1 kilo

Ben sırf bu sebeple iş değişikliği yaptım ortaklığımı bitirip , eşimle çalışmaya başladım benim iş yerinden alacağımda kıdemimden fazlaydı strese girmek istemedim. Valla canım çok yemiyorum ama bu aralar hareketsizim sanki, bide kalorili şeyler yedim sanırım. Bende kaçıncı haftada kaç kilo aldınız konusuna devamla yazıyorum hafta hafta aldığıma bakıyorum:) İşe gelince çocuklarımız için çalışıp ama çocuğun için en önemli dönemi ayrı geçiriyoruz kendinede çocuğada haksızlık yapmak zorunda kalıyorsun. Allah hepimize kolaylık versin

hee aynı işyerinde ama burası çok büyük kuzum ben muhasebe ve mali işlerinde o IT destek yazılımcı, birlikte gdip geliyoruz şanslıyıkk

kıskanççççç eşin var

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

canım bak biz buradan takip ediyoruz istersen sende listeye dahil olabilirsin

hee aynı işyerinde ama burası çok büyük kuzum ben muhasebe ve mali işlerinde o IT destek yazılımcı, birlikte gdip geliyoruz şanslıyıkk

kıskanççççç eşin var

hadi yaa süperr ama sen muhasebecisin yaa herkesin maaşını biliyorsundur kime ne kadar zam oldugunu vs

sorma hamile oldugumdan beri iyicee arttıııı :26: kıyafet kontrolü makyaj kontrolü yapılıyor sabahları görseenn

askılı badi elbise şortla evde dolaştırmıyorr kızıyorr perdelleri çektiriyorrr ay hapis gibiiii delirdi adammm

biz annemle 2 sokak kadar yakında oturuyoruz, evimde işime 10-15 dk uzaklıkta araba ile ilçe burası, süt izni olacak işte 4 buçukta işten çıkacağım, haftasonları çalışmayacağım, biraz anneme güveniyorum, tanıdık bakıcılarda var genş kadınlardan, bilmiyorum aklım karışık, işimi bırakmak istememin sebebi bu ilçede çalışacağım başka yer yok desem ki 2 yıl sonra başka iş bulayım ? olmaz yani kıytırık işler var bu saatten sonrada yapamam 7 yıldır bu şirketteyim bazı şeyleri oturttum, herkesi tanıyorum, eşimin maaşı bizede yeter aslında ama ben 7 yıl daha çalışıp primleri doldursaydım çok iyi olacaktı 35-36 yaşında primlerim doluyor :)

canım paylaşsana bebeğin odasını felan teyzeleride görsün neyi var neyi yok kuzunun...

burcu şeker yüklemesi yaptırdın mı?

canım önümüzdeki p.tesi yaptıracağım. umarım bişi çıkmaz, zaten az yiyorum hepten aç kalacağım o zaman ((

evet ya pek iç açıcı bir durum yok maalesef ben daha birşey yapmadım ama araştırıyorum, bakalım 7. ayın sonuna kadar herşeyi alınacak inşallah. erken gelir belkim, sonradan eksikle uğraşmayım.

iş yerimden ayrılmak istemiyorum kuzum yaa Kurumsal bir şirkette çalışıyorum, eşimde burda, maaşı fena değil, yani evde çok sıkılır bu kasabaada :18:

inşallah çalışmak isteyenler işlerini bırakmak zorunda kalmazlar, yasa çıksa bile 6 ay kalamam evde, burda yetkime sahip kimse yok, 6 ay boşlarsam işi bırakmak zorunda kalırım.

güzel düşünmüşsün canım inşallah planladığın gibi olur

çok yeme canım ya onları, hem kilo hem bebeğe faydası yok.

canım güzel haberlerle gel inşallah doktordan. tatilinde güzel geçer umarım. evet ya aşerelim dimi, ben aşerdim birkaç kez ama basit şeylerdi bulduk hemen, gece gece aşermek lazım

Sağol canım inşallah yaa..

Evet bizde öyle yapalım diyoruz,diğer arkadaş doğurdu doğuracak zaten yapalım bişeyler artık dedik

evine yakınsa ortam iyiyse süper devam et tabi ama bende ne ortam süper ne insanlar nede evime yakın

personel ve insan kayları maaşları ayarlıyor biz bilmiyoz kuzum, burası baya büyük bir sürü bölüm var, zatn kıytırık iş olsa 1 dk bile durmam bebikime bakarım valla

hadi yaaa seviyor demekki seniiiiii :) evde bile mi cüş :))

inşAllah canımm saol Rabbim hepimizin gönlünce hayırlısını versin

o zaman çıkma canım yaa

seviyor ama sıkmasa da iyi çıldırıkkk korkma kimse beğenmez beni bu halimle diyorum yok anacım kontrol var sürekli şimdi akşama arkadaşına gidicezz yok onu giyme bir sürü şey

ah canım benim canımda neler çekiyor arada yarım bardak kola içiyorum nescafede napimmm azıcıktan bişi olmaz

2 kg iyi ben 3- 3.5 kg alıyorum her hafta 1 kilo
aysun ne yiyip ne içiyon kuzum sen....

çok iradelisin canım hemde bilinçli bak hem fazla kılo almıyorsun hemde faydasız şeyler yemiyosun...normalde canım çekmez ama çekiyo şimdi...upuzun zaman sonra kahvaltıda reçel bal bile yedim...normalde kahvaltıda şekerli sevmem tuzlu severim...

AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?

evine yakınsa ortam iyiyse süper devam et tabi ama bende ne ortam süper ne insanlar nede evime yakın

BENİMDE ÖYLE OLSA BENDE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜRDÜM AÇIKÇASI KUZUM
BU ARADA SEN VE EŞİN NE MEZUNUYDUNUZ

inş. 2 ay ücretsiz verirlerde çıkmam

bak yaaa, güzel hatunu bulmuşşş kaptırmak istemiyor bence

enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi

Mağdur adayıyız

Olur Kasım anneleri diyelim kendimize.. Maili gönderebilecek herkez başına kasım anneleri yazsın kızlar bu kadar sese mutlaka bir tepki gelir

canım quinny buzz mı zapp xtra mı düşünüyorsun? ben zapp xtra aldım hafif olması nedeniyle :))

canım özel mesaj attım beslenme lsitemi kızların canı ceker diye oraya attım

canım mehendisizizzz
ben envorimental o industrial engineerr

kızlar yaaa burnum kanadı... niye ki acaba?? en son 5-6 yaşındayken kanamıştı burnum :26:

eşim geldi biraz ağladım, sıkıldımm bunaldımmm bırak gideyim, diye ondan oldu heralde :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…