canım paylaşsana bebeğin odasını felan teyzeleride görsün neyi var neyi yok kuzunun...
burcu şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullansın yakışıklı. Umarım tatilin iyi geçmiştir bize bir köy ismi verecektin bende tatili planlıyorumda. Bu arada senin kilon işin nasıl beraber devam ediyorduk ama sanki bu aralar ben seni kiloda falzla kilo almakla geçtim gibi:) Ankara çok ısındı sanki yerimde terliyorum sende öylesindir eminim. Araba olarak ben bu ara Quinny e ağırlık veriyorum onu alcam gib.. Mobilya yı nasıl hallettin nereden aldın bende bamaya başlıyacağım. Öpüyorum
kızlar yaaa burnum kanadı... niye ki acaba?? en son 5-6 yaşındayken kanamıştı burnum :26:
eşim geldi biraz ağladım, sıkıldımm bunaldımmm bırak gideyim, diye ondan oldu heralde :26::26::26::26:
kızlar yaaa burnum kanadı... niye ki acaba?? en son 5-6 yaşındayken kanamıştı burnum :26:
eşim geldi biraz ağladım, sıkıldımm bunaldımmm bırak gideyim, diye ondan oldu heralde :26::26::26::26:
canım önümüzdeki p.tesi yaptıracağım. umarım bişi çıkmaz, zaten az yiyorum hepten aç kalacağım o zaman((
evet ya pek iç açıcı bir durum yok maalesefben daha birşey yapmadım ama araştırıyorum, bakalım 7. ayın sonuna kadar herşeyi alınacak inşallah. erken gelir belkim, sonradan eksikle uğraşmayım.
inşallah çalışmak isteyenler işlerini bırakmak zorunda kalmazlar, yasa çıksa bile 6 ay kalamam evde, burda yetkime sahip kimse yok, 6 ay boşlarsam işi bırakmak zorunda kalırım.
güzel düşünmüşsün canım inşallah planladığın gibi olur
çok yeme canım ya onları, hem kilo hem bebeğe faydası yok.
evine yakınsa ortam iyiyse süper devam et tabi ama bende ne ortam süper ne insanlar nede evime yakın
o zaman çıkma canım yaa
seviyor ama sıkmasa da iyiçıldırıkkk korkma kimse beğenmez beni bu halimle diyorum yok anacım kontrol var sürekli şimdi akşama arkadaşına gidicezz yok onu giyme bir sürü şey
Kızlar yazılarımız şu gazetecilerede gönderelim.. Bir başlık bulalım ama :)) Kendimize isim bulalalım
Mağdur Anneler mesela
Bulduğum iletişim adresleri burda
cuneyt.ozdemir@radikal.com.tr / Cüneyt özdemir
mdemir@hurriyet.com.tr / Metehan demir
asli.aydintasbas@milliyet.com.tr
mehves.evin@milliyet.com.tr
dün paylaşmıştım canım detaylarınıda yazmıştım onu bulayım tekrar atarım sizlere...
saol canım sitelerden aldım birazdan atayımda bakın...
benimde kanıyor korkma... kan basıncı arttığı için oluyor endişe yok :)
A h esraammm yaramaz esraammmmgeçmiş olsun sıcaktan olmuş olabilirr eşini bırakıp nereye gidiyorsun bakim sen
canım doktor olabilir demişti damar genişleer dedi
geçmiş olsun canım
dün paylaşmıştım canım detaylarınıda yazmıştım onu bulayım tekrar atarım sizlere...
saol canım sitelerden aldım birazdan atayımda bakın...
benimde kanıyor korkma... kan basıncı arttığı için oluyor endişe yok :)
canım burda paylaşırsan yine sayfalar arasında kalacak...ciciler topiğine ekle baride ne zaman girersek siteye bakabilelim....
aysun ne yiyip ne içiyon kuzum sen....
çok iradelisin canım hemde bilinçli bak hem fazla kılo almıyorsun hemde faydasız şeyler yemiyosun...normalde canım çekmez ama çekiyo şimdi...upuzun zaman sonra kahvaltıda reçel bal bile yedim...normalde kahvaltıda şekerli sevmem tuzlu severim...
AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?
enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi
canım özel mesaj attım beslenme lsitemi kızların canı ceker diye oraya attım
canım mehendisizizzz
ben envorimental o industrial engineerr
Mağdur adayıyız
Olur Kasım anneleri diyelim kendimize.. Maili gönderebilecek herkez başına kasım anneleri yazsın kızlar bu kadar sese mutlaka bir tepki gelir
hadi ya... peki o zaman
ufff aysun 2-3 gün tamam hadi bilmedin 4-5 gün dayanırım ama insan sesine hasret kaldım be canım... eşim de anlıyorum seni diyo geliyo sürekli zaten...
annemlerle konuştum kardeşlerim teyzemler falan hepsi toplanmış şamata yapıyolarmış:2::2: kıskandım
ağlıyorum nolur gideyim cumartesi diyorum, nayır bitanem beni seni yanımda istiyorum diyo, dicek bişi bulamıyorumbu sefer de
ay ne bileyim hiç burnum kanamamıştı benim bi tuhaf oldum.. ağlıyodum yüzümü yıkamaya gittim burnumdakikanı görünce daha çok ağladım :26:
sağol canım.
Bende 3 gündür çok afedersiniz bi cırcırımsı haller
Bi fıkra var ya
"kadın cırcır olmuş dr a gitmiş demiş ki
tohtur bey afedersin emme içtiğin su gibi gidiyo"demiş..
patates haşladım işe yarar inşallah bol bol da su içiyorum ama,su kaybetmeyeyim diye..
hadi ya... peki o zaman
ufff aysun 2-3 gün tamam hadi bilmedin 4-5 gün dayanırım ama insan sesine hasret kaldım be canım... eşim de anlıyorum seni diyo geliyo sürekli zaten...
annemlerle konuştum kardeşlerim teyzemler falan hepsi toplanmış şamata yapıyolarmış:2::2: kıskandım
ağlıyorum nolur gideyim cumartesi diyorum, nayır bitanem beni seni yanımda istiyorum diyo, dicek bişi bulamıyorumbu sefer de
ay ne bileyim hiç burnum kanamamıştı benim bi tuhaf oldum.. ağlıyodum yüzümü yıkamaya gittim burnumdakikanı görünce daha çok ağladım :26:
sağol canım.
ikinizde muhendissiniz hee, eşimde endüstri mühendisi
ben işletmebizim şirketede başvurun gıı :) komşii oluruz
şimdi bu yazıyı tüm gazetecilere atalımmı diyorsunuz ?????
canım geçmiş olsunnn
Bebişin derin bir nefes almış tatlım, sanırım iç geçirmiş.. Onun için burnun kanamış (malum kan yoluyla oksijen gidiyor ya) Merak etme benimde kanıyor arada.. Kocacığınla şunun şurası 3 gün daha geçireceksin dayan be tatlım azcık :) :) gel burda bizimle takıl olmadı
Stres yaptığın için olmuştur hayatım korkma sakın
esra güneşte fazla kalma bide stres yapma tadını çıkar şu köyün yahu...gez kırlarda...çiçeği kokla böceğin sesini dinle...zarradan kar çıkarmaya bak....hamileler için doğal ortam terapi gibi aslında...
geçmiş olsun..
esram geçmiş olsun..stres yaptın ondan olmuştur..bide bu haftalarda normalmiş..eee havalarda maluım çok sıcakk...korkma canım...:26:
benim uzun zamandır kanıyor ama senin belliki stresten olmuş, kuzum kalsaydın ya niye bunun için tartıştın, evde yalnız ne yapacaksın
sağol canım, ben hep dikkat etmişimdir, ee hamilelikte kat be kat arttı. işte şeytan dürtüyor seni, bebişini düşün azcık tadına bak bari bırak canım, o çıkınca istediğini yersin :)))
işimden ayrılmayı kast ediyorsan düşünmüyorum canım, ama 6 ay izinlide kalamam, burdaki işler çok yoğun, yeni bir fabrika daha açtık, benim sorumluluğum arttı. benim işlerimi geçici olarak bile takip edebilecek biri yok , o yüzden belki izinde bile ara ara kontrol etmem lazım burayı
benim uzun zamandır kanıyor ama senin belliki stresten olmuş, kuzum kalsaydın ya niye bunun için tartıştın, evde yalnız ne yapacaksın
Bende 3 gündür çok afedersiniz bi cırcırımsı haller
Bi fıkra var ya
"kadın cırcır olmuş dr a gitmiş demiş ki
tohtur bey afedersin emme içtiğin su gibi gidiyo"demiş..
patates haşladım işe yarar inşallah bol bol da su içiyorum ama,su kaybetmeyeyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?