2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım paylaşsana bebeğin odasını felan teyzeleride görsün neyi var neyi yok kuzunun...

burcu şeker yüklemesi yaptırdın mı?

dün paylaşmıştım canım detaylarınıda yazmıştım onu bulayım tekrar atarım sizlere...

saol canım sitelerden aldım birazdan atayımda bakın...

kızlar yaaa burnum kanadı... niye ki acaba?? en son 5-6 yaşındayken kanamıştı burnum :26:

eşim geldi biraz ağladım, sıkıldımm bunaldımmm bırak gideyim, diye ondan oldu heralde :26::26::26::26:

benimde kanıyor korkma... kan basıncı arttığı için oluyor endişe yok :)

kızlar yaaa burnum kanadı... niye ki acaba?? en son 5-6 yaşındayken kanamıştı burnum :26:

eşim geldi biraz ağladım, sıkıldımm bunaldımmm bırak gideyim, diye ondan oldu heralde :26::26::26::26:

A h esraammm yaramaz esraammmm geçmiş olsun sıcaktan olmuş olabilirr eşini bırakıp nereye gidiyorsun bakim sen

canım doktor olabilir demişti damar genişleer dedi

Bebişin derin bir nefes almış tatlım, sanırım iç geçirmiş .. Onun için burnun kanamış (malum kan yoluyla oksijen gidiyor ya) Merak etme benimde kanıyor arada.. Kocacığınla şunun şurası 3 gün daha geçireceksin dayan be tatlım azcık :) :) gel burda bizimle takıl olmadı

AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?

evine yakınsa ortam iyiyse süper devam et tabi ama bende ne ortam süper ne insanlar nede evime yakın

BENİMDE ÖYLE OLSA BENDE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜRDÜM AÇIKÇASI KUZUM
BU ARADA SEN VE EŞİN NE MEZUNUYDUNUZ

inş. 2 ay ücretsiz verirlerde çıkmam

bak yaaa, güzel hatunu bulmuşşş kaptırmak istemiyor bence

enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi

Stres yaptığın için olmuştur hayatım korkma sakın

esra güneşte fazla kalma bide stres yapma tadını çıkar şu köyün yahu...gez kırlarda...çiçeği kokla böceğin sesini dinle...zarradan kar çıkarmaya bak....hamileler için doğal ortam terapi gibi aslında...

geçmiş olsun..

hadi ya... peki o zaman

A h esraammm yaramaz esraammmm geçmiş olsun sıcaktan olmuş olabilirr eşini bırakıp nereye gidiyorsun bakim sen

ufff aysun 2-3 gün tamam hadi bilmedin 4-5 gün dayanırım ama insan sesine hasret kaldım be canım... eşim de anlıyorum seni diyo geliyo sürekli zaten...
annemlerle konuştum kardeşlerim teyzemler falan hepsi toplanmış şamata yapıyolarmış :2::2: kıskandım
ağlıyorum nolur gideyim cumartesi diyorum, nayır bitanem beni seni yanımda istiyorum diyo, dicek bişi bulamıyorumbu sefer de

canım doktor olabilir demişti damar genişleer dedi

ay ne bileyim hiç burnum kanamamıştı benim bi tuhaf oldum.. ağlıyodum yüzümü yıkamaya gittim burnumdakikanı görünce daha çok ağladım :26:

geçmiş olsun canım

sağol canım.

canım burda paylaşırsan yine sayfalar arasında kalacak...ciciler topiğine ekle baride ne zaman girersek siteye bakabilelim....

esram geçmiş olsun..stres yaptın ondan olmuştur..bide bu haftalarda normalmiş..eee havalarda maluım çok sıcakk...korkma canım...:26:

Bende 3 gündür çok afedersiniz bi cırcırımsı haller

Bi fıkra var ya
"kadın cırcır olmuş dr a gitmiş demiş ki
tohtur bey afedersin emme içtiğin su gibi gidiyo"demiş..

patates haşladım işe yarar inşallah bol bol da su içiyorum ama,su kaybetmeyeyim diye..

canım burda paylaşırsan yine sayfalar arasında kalacak...ciciler topiğine ekle baride ne zaman girersek siteye bakabilelim....

bebiş odası

YUX MOBİLYA - Ankara Bebek Çocuk Genç Odaları Aksesuar[mixed]/0/

tatile gitmeden önce bebeğin oda takımını aldım kızlar model bu.. gardrop camsız olan 2 bölme olacak, yatak 140a 80 olacak alt açma ünitesi yok, kulplar bir yıldız bir de ay şeklinde 2 çeşit olacak... yatağın altı 2 büyük çekmece nevresimlerini vs koymak için... şifonyerin 2 arka yanında görülen kahverengi kısımları çekince raflı baharat dolabı gibi dolap çıkıyor ıvır zıvırlarını koymak için... gardrobun sol üst köşesinde görülen kısım ses ve harekete duyarlı ışık bebek uyanıp ağlayınca korkmasın diye kendiliğinden yanıyor... o kısımda şifonyerdeki gibi çekilen raf şeklinde... gardrobun içinde de 3 çekmece olan kısım var 1ini minik minik bölmüşler çorap patik vs koymak için... eve gelip yerleştirdiğimde de detaylı fotoğraflarını koyacağım..

ciciler topiğinin linkini at kuzu bana orayada atayım :)

sağol canım, ben hep dikkat etmişimdir, ee hamilelikte kat be kat arttı. işte şeytan dürtüyor seni, bebişini düşün azcık tadına bak bari bırak canım, o çıkınca istediğini yersin :)))

AMİN CANIM İNŞ. SEN DÜŞÜNÜYORMUSUN ?

enemm süper henüz mağdur deiliz ama mağdur olmak istemiyoruzz sadece
kasım anneleri daha uygun değil mi

işimden ayrılmayı kast ediyorsan düşünmüyorum canım, ama 6 ay izinlide kalamam, burdaki işler çok yoğun, yeni bir fabrika daha açtık, benim sorumluluğum arttı. benim işlerimi geçici olarak bile takip edebilecek biri yok , o yüzden belki izinde bile ara ara kontrol etmem lazım burayı

benim uzun zamandır kanıyor ama senin belliki stresten olmuş, kuzum kalsaydın ya niye bunun için tartıştın, evde yalnız ne yapacaksın

canım özel mesaj attım beslenme lsitemi kızların canı ceker diye oraya attım

canım mehendisizizzz
ben envorimental o industrial engineerr

ikinizde muhendissiniz hee, eşimde endüstri mühendisi

ben işletme bizim şirketede başvurun gıı :) komşii oluruz

Mağdur adayıyız

Olur Kasım anneleri diyelim kendimize.. Maili gönderebilecek herkez başına kasım anneleri yazsın kızlar bu kadar sese mutlaka bir tepki gelir

şimdi bu yazıyı tüm gazetecilere atalımmı diyorsunuz ?????

canım geçmiş olsunnn

marmaris içmelerde bir otelde kötü başlayan bir tatildi... otel hoşuma gitmedi,
malesef hamilelikten ötürü öne aldığım tatil otel yüzünden mahvoluyordu neyse boşverelim bu kısımları.. otele rağmen deniz güzldi.. her gün erkenden kalktık kahvaltı sonra bol bol yüzmek ve plajda oturduk şemsiyenin altında.. 11,30-12 arası kalkıyordum meyve yiyordum.. sonra 12,30da öğle yemeği oluyordu hafif bir salata ayranla geçiştirip otele dönüyordum duş alıyordum biraz kitap okuyup yatıyordum. akşam 4 de tekrar denize 6-7ye kadar kalıyordum sonra duş ve yemek akşamları yürüyüş. marmarisin içini ya da içmeleri geziyorduk...
elimizde tatil atlası var inceliyoruz napalım vs diye... perşembe günü etrafı gezmeye karar verdik...atlasın söylediği istikametleri gezdik.. önce kız kumuna gittik ayaklarımıza çakıllar bata bata 600 mt denizin içinde türüdük mükemmeldi... sonra turgutlu şelalesine gittik su içinde yürüye yürüye şelaleye çıktık.. bir güzel yayık ayranı ve gözleme eşlik etti bize.. sonra hisarönü, orhaniye, selimiye, bozburun, turunç.. ve o koylara aşık olduk, o denize durgun ve tertemiz... ve selimiye aklımızda kaldı... cuma bitecek olan tatilimizi uzattık pazara kadar ve 2 günü orada geçirmeye karar verdik.. gi,derken sedir adası yani kleopatra adasına uğradık... bir köye giriyorsunuz aracınızı parkediyorsunuz ve teknelerle süren 20dakkalık muhteşem bir deniz yolculuğundan sonra küçük bir adaya ulaşıyorsunuz.. koruma altına alınmış bir ada ve tahta bir köprüyle yürüyerek o muhteşem güzelliğe ulaşıyorsunuz gözleriniz kamaşıyor.. saatlerce durup izleyesiniz geliyor... hani şu denizbank reklamındaki suyun fosforlu mavi rengi var ya deniz o renk.. kocaqman kocaman balıklarla yüzüyorsunuz hiç çıkasınız gelmiyor.. kumlarını kleopatra için sevgilisi antonius mısırdan getirtmiş ateşe tutulunca yanıyormuşşş.. şu an o kadar az kalmış ki koruma altında kumlara basılmıyor... güneşlendiğiniz yer zeytin ağaçlarının altı her yer ağustus böceği dolu mükemmel bir ambiyans... aşık oluyorsunuz ve neden kleopatra değilim diyorunuz? hatta bunu diyen erkekleri bile duydum.. ve sonra selimiyeye yol alıyoruz... küçücük bir köy selimiye, sessiz ,sakin tertemiz.. çarşaf gibi denizi var pırıl pırıl minicik balıklarlar yüzüyorsunuz... yemyeşil etrafında kocaman kocaman dağların olduğu mükemmel bir yer... kimse yok zannediyorsunuz ama bir bakıyorsunuz yer yok pansiyonlarda... pansiyon dediğim şeylerde köylüler evlerini pansiyona dönüştürmüşler, 2-3 odalı yerler... (oda başı fiyat ödüyorsunuz..) turist 1 ya da 2 tane herkes yerli turist ve elit insanlar... plaj yok küçücük kıyı şeridi var 1 şezlong boyunca herkes tesisinin önüne5-6 şezlong koymuş ya da iskele yapmış orada şezlonglar var.. al eline kitabını yüzdükten sonra sessizliğin doğanın sesiyle kitabını oku.. acıktın mı etrafta yemek yapan yerler var kendiş evinde gibi anneler yapıyor :) kimse kimsenin ekmeğini bölmemiş köyde herşeyi apylaşmışlar ekmeği biri yapıyo biri pansiyon biri yemek yeri biri hediyelik eşya satıyor herşey bölüşülmüş... küçük küçük dükkanları gezin el işi çok güzel şeyler var emek kokuyor... akşam ıssız bi yere gönderdiler bizi.. bildiğiniz iskele üzerine 5-6 tane masa kurmuşlar üzerlerinde kandiller balık restoranı olmu.. balıkları da günlük köylüler kendilerine tutmak için çıkıyorlar ya 1 ya 2 şer tane düşüyor onu da getirip restorana satıyorlar... mis gibi mutfağa gidiyorsunuz kovadan balığınızı seçiyorsunuz mezelerinizi sonra masanıza yerleşiyorsunuz.. taze kalamar tava ile ne mükemmel oluyor... durgun denizin üzerinde sessizlikte şehir ışıkları olmadan balığınızı yiyorsunuz ve bir kez daha aşık oluyorsunuz.. diyorum insan burada yaşlanmaz, ölmez... :) sabah kahvaltıda pansiyonumuzun kendi yaptığı peynir, zeytine kendi üretimleri olan domates salatalık ev yapımı reçel ve balla ve mis gibi tereyağıyla güne başlıyorsunuz... ve dönüş geliyor oranın mis gibi bazlamasından götürmek istiyorsunuz ve gidiyorsunuz bir köy evine size çay ikram ederken bir yandasn da bazmala yapıyorlar.. 7 tanesi için 1 saat bekliyorsunuz ve dönüş yolu başlıyor içiniz kanayarak....kırk plan yaptık buaraya nasıl yerleşebiliriz diye...hala da yapıyoruz... yılın her ayı denize giriliyormuş ve ocakta çok güzel oluyormuş selimiye her yer badem ağacıymış ve o ayda çiçek açıyormuş bademler... kar yağmış gibi oluyormuş... aşık oldum her yıl oradayız artık...

eylülekim85 senin için kuzum dün atmıştım ama okumamışsın...

deliiii senden de böyle bekliyordum zatiiiiii geçmiş olsun tatlışkommm

oy oy esraa gitme yaa sen benim yerimde olsan kafayı yerdin herhaldee biz gittiğimizde 1-2 kere sadece dışarı çıkıoyurz ondada ya görumcem ya kayınpederim peşimize takılır geri kalan 1 hafta boyunca evdeyiz temizlik yemek laf sözzz onlarla ugrasıyorummm boşver tadını çıkar daha çok annenlerle şamata yaparsın

ben o kadar sorun yaşamama rağmen memlekete gidersem eger sırf eşimin kalbi kırılmasın dıye kayseriye de gitmeyi göze aldımm

başka biri olsa kapısından geçmezde geçirmezde napıcaksın onlar eşlerimizin ailesi sabrediyoruz

ay ne güzel oksijen mi gitti yani :):)
kocamı bırakmak istemiyorum ama burda da durmak istemiyorum artık

Stres yaptığın için olmuştur hayatım korkma sakın

sağol canım...

güneş görmüyorum ki ev de serin...
busıcakta evimde de olsam dışarı çıkmazdım ama evimde olayım sıkılıyım razıyım
köy hayatı hiç bana göre değilmiş.. en fazla 4-5 gün dayanırım ben.

esram geçmiş olsun..stres yaptın ondan olmuştur..bide bu haftalarda normalmiş..eee havalarda maluım çok sıcakk...korkma canım...:26:

sağol bitanem...

benim uzun zamandır kanıyor ama senin belliki stresten olmuş, kuzum kalsaydın ya niye bunun için tartıştın, evde yalnız ne yapacaksın

tartışmadım canım.. tam tersi sıkıldım diye omuzunda ağladım. anlıyor beni ama yapacak bişey yok işte akşam dışarı çıkıcaz, çok güzel bi çay bahçesi varmış ormanlık bi alanın içinde, oraya götürcekmiş beni. o da beni mutlu etmeye çalışıyor ama pes ettim nediyim elimden bu kadarı geldi.

evet canım onu kast ediyorum, sende benm gibi düşünüyorsun, anladım cnm zor bu işler ama ben de ara ara gelmeye rağzıyım yeterki 2 ay ücretsiz versinler evden hallederim destek
yani sorumluluğun va bebişte küçük anne olmak zor yaa

geçmiş olsun kuzum aynı sorundan muzdaripizzz, ben doktoru aradım muz ye bol bol dedi, bizde haşlanmış patates dedi,
lavinyamde kahvenin içine limon sıkıp ye dedi onuda yaptım bu gün daha iyiyim sanki inş. geçerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…