2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annesininbirtanesi

canım avvio bej rengi olan çantayı aldım ben bu arada :) hani çapraz fermurları olan kare kare deseni olan var ya.. onu işte :)

annesininbirtanesi

canım avvio bej rengi olan çantayı aldım ben bu arada :) hani çapraz fermurları olan kare kare deseni olan var ya.. onu işte :)

esramm köyde internet bilem var sen sıkılıyon yaaa

Kız anacım napiim yaa,sinir oldum,bi de korktum hani besin zehirlenmesi falan filan olur allah korusun..
Teşekkür ederim kuşum...

ay Allah korusun canımmm bende cırcır olsam da tum bagırsaklarımı temızlesem yaaa ay iğrencimmm [SUB][/SUB]

takma kafana kuzum ya az kaldı bak bugünde geçti... benim geceleri çok kanıyor burnum sabah kalktığımda tıkanmış oluyor ve temizlerken farkediyorum.. 2 kez de sabah banyoda kanamıştı ama biliyordum eltim söylemişti korkma olacak diye... sen de endişe etme :)

Sağol hayatım yaa,noluyo bize böyle
evet bende yarın dr a gideceğim için sorayım bende..

evet kahve limon da işe yarar doğru ya bak bende deneyeyim..patatesi denedim şimdi..

biz kimseyi almayız yanımıza çıktığımızda.. çağırsak gelirler de çağırmayız.
offf seninki de zormuş be canım yaa. otur kalk tv izle kitap oku...
neyse bugün biraz çardağa inip kahve içicem... kitabımı da alıyım yanıma değişiklik yapıyım...
akşamada eşimle yemekten sonra çıkarız dışarıya...
ya aysun görsen nasıl çocuk gibi oldu ben burdayım diye.. sevinmesi üzülmesi çocuk gibi resmen :) ağlıyorum, geliyo karnımı öpüyo, üzmeyelim kızımızı diye :) gel de dayan şimdi buna

Sağol hayatım yaa,noluyo bize böyle
evet bende yarın dr a gideceğim için sorayım bende..

evet kahve limon da işe yarar doğru ya bak bende deneyeyim..patatesi denedim şimdi..

doktorum daha devam ederse serum takıcaz dedi su takviyesi bol su içmeyi unutma kuzummm

hayatta tanımazlar çünküm benimki 2006 mezunu seninki mezun olmuş benmki başlamışşş

seninki çüçükkmüş kız valla iyi denk gelecekti :)

güle güle kullan canım çok güzel :))

tamam canım..içimi rahatlattınız valla :)

esramm köyde internet bilem var sen sıkılıyon yaaa

ay Allah korusun canımmm bende cırcır olsam da tum bagırsaklarımı temızlesem yaaa ay iğrencimmm [SUB][/SUB]

burası teknolojik köy :)
bi de o olmasa hatta siz olmasanız ben patlardım heralde :)

güle güle kullan canım sağlıklı günlerde...

sağol canımm...

güle güle kullan canım...içini kuzunun cicileriii doldursunnn hayırlısıylaaaaaaaa

sağol hilalim.. baktım çok dşünüyorumalsam mı almasammı amann esra al gitsin dedim aldım valla :)inşallah güzel çıkar :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben sıcaktan mayımış durumdayım bu arada dün beni polisler cevirdi ehliyet ve ruhsat sordular bi baktım yok cantada diger cantamda kalmış dedim ama nasıl tırstım yaa ((adamlar acıdı masum bakışlarıma ve karnıma baktılar işimi falan sordular neyse ceza yazmadılar sizi sıcakta bekletmeyelim dediler bu da bana iyi bir ders oldu yaaa:))))

doktorum daha devam ederse serum takıcaz dedi su takviyesi bol su içmeyi unutma kuzummm

çüçüğümü yerim bennnnnn

ay kıyamam yaa esramm iyi yaparsın kuzum en azından kafana göre oturuyorsun geziyorsun onlar da güzel bişey

biz hem dışarı çıkarız hemde görümcem saolsunn kendisinin almaya kıyamadıgı herseyi aldırır abisinee ama sadece bizee diğer abiden istemek yokkk ne havuz gözlüğüü 60 lira verdirdi 2 yıl önce yaaa çok sinirrlendim ama sesim çıkmadı çok istiyorsan git ananla baban alsın dimiiii

ay ne bileyim şımarıklarla ugrasıyoruzzz

tel açılır kardeşin kursa gidecek para gönder
kardeşin kitap alacak para gönder
kardeşin bot alaacak para gönderr

daha en son gittiğimizde görümcemle kayınvalidem bizlerle tatile gitmek istiyorlarmışş bende hasan abimlerle gitsenize onlar fethiyeye gidiyorlar dedim yok biz sizinle gitmek istiyoruzz amaç belli yaa neyseee

daha bu yıl pek istemiyorlar ama eminim gittiğimizde isteyeceklerdir mütevazi olsalar tamam daa kendileri almazlar kıyamazlar paralarına bizden isterler nasıl mantık bu yaaa

bende ishal olmuştum 4. ayımda tahlillerimi görünce doktor ok oldu ama bende kusma vardı çok fazla normal değildi yani 3 gün serumlu yatış verdiler aman Allah kimseye yaşatmasın kollarım morarmıştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…