2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bütün gün azimle burda olan hanımlara selamlar :))

18. haftada hafif hafif başlayan pıt pıtlar 19. haftadan itibaren öyle arttı ki, her an hissediyorum maaşallah bebeğimi.

yarın detaylı ultrasonumuz var, neyle karşılaşacağız, neler sorsam iyi olur doktora? tam olarak yapılan şeyler nedir? yardım bekliyorum sizden.

Son düzenleme:
ay Allah korusun canımmm bende cırcır olsam da tum bagırsaklarımı temızlesem yaaa ay iğrencimmm [SUB][/SUB]

Kız gitt delii

aman cır cır olma da normal yollarla temizlensin,hele dün kü halimi anlatsam gülmekten ölürdünüz.
annemlerdeydim ya,birden bastırdı tabi annemlerin wc alaturka annem nefret eder alafrangadan bize gelince bile diğer alaturkayı kullanır hanfendi

neyse oturdum anacım oturamıyorum artık göbekten,bi sağ bacağa yüklen bi sol bacağa yüklen,parmak uçlarımda çömelerek işlemimi yaptım kendikendime güldüm resmen wc de

:) ye bizi teyzesiiii pipiloşumla

ayy yemem miiiiiiiii bandıra bandıraaa yerim valla hele o pipiloşuuuuu

ye kız akşama kovala
pek küçük değildir belki benimki 1 sınıftan 2 sınıfa geçiş yapmış ilk okulda direk 2. sınıftan başlatmışlar zekalı diye sonrada hiç ara vermemiş okulları kazanırkn hemende bitirmiş üniyi en çüçük o muştu o zmanlar

ay canım geçmişler olsunn, ben de daha önce yemiştim ilk 3 ayımda ama yatış felan olmadı çok şükür Allah korusun kuzum nazara gelmiyem

bir an hayal ettim de garibiim yaa kıyamam sana bennnn

tarçın hoşgeldin canımm ne guzel maşAllahhh

akşam yiyemem kii misafirliğe gidicez benmli 83 lü

Allah sabır versin canım ne yüzsüz insanlarmış bunlar aman paranı kaptırma bunlara kuzum cocugunun rızkı var sonuçta.Artık birikim yapmalıyız cocukların egitimi icin birde onları mı düşünelim yavsss

seninkilerde tam dayaklık yaaa...nasıl sizden maddi anlamda faydalanmaya çalışırlar tam tersi onların sizee destek olması gerekirken, yaptıkları ayıp yaa...

bak bizimkilere yeri gelir kızarım ama hamdolsun bi gün daha benim paramı istemediler...biz eşimle zaten evimizi geçindiriyoruz..kirası-aidatı-elektriği-suyu-telefonu-mutfak masrafı...
hatta ben biliyorum kayınpederim toplu ödemelerinde falan destek çıkıyor eşimee:44:

kızlarrrr sahiiiiiiii size bişi soracağım

unnoda da b,r kampanya var arkadaşım çok memnunmuşş illa bana al diyor siz ne düşünüyorsunuz ?

http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpjME1RPT0=

Bübchen ile şu ana kadar birçok bebek büyüdü! Bübchen'in ilk adımları 1940'da bir eczacı olan Alman Ewald Hermes'in “oğlu Bübchen” için sakinleştirici çay karışımı hazırlaması ile başlar. Bübchen 1983’te Nestlé Deutschland AG’ye geçmiştir ve Bübchen çizgisine sadık kalınmış, hassas bebek cildinin gereksinmelerine uygun ürünler imal etmeye devam edilmiştir. Gün geçtikçe zenginleşen ürün çeşitliliği ile Bübchen ürünleri, bütün dünyada birçok anne tarafından takdir edilmekte ve güvenle kullanılmaktadır.

:) kimse kalmamışşşşşşş

bu markada çok güzel alman markası biliyorum bunu güzeldir düşünebilirsin hatta bende ekleyeyim düşünce listeme bunu aferin iyi ki aklıma getirdin bu markayı...

bu markada çok güzel alman markası biliyorum bunu güzeldir düşünebilirsin hatta bende ekleyeyim düşünce listeme bunu aferin iyi ki aklıma getirdin bu markayı...

evet alman markası, yenidoğan serisini alsam diyorum, ama sonra bundan bulabilirmiyim acaba :26: bu gün son gün unnoda da alım mi yaa

lavinaym bunların hepsini alsam mı 5 tane gereksiz var mı sence içinde

[h=1]12117768-Yeni Doğan Pişik Kremi-75 ml[/h] Sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

[h=1]12117765-Yeni Doğan Saç ve Vücut Şampuanı-150 ml[/h] Sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

[h=1]12117780-Yeni Doğan Bakım Yağı-150 ml[/h] Sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

[h=1]12117766-Yeni Doğan Bakım Kremi-75 ml[/h] Sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

[h=1]12117767-Yeni Doğan Bakım Sütü-100 ml[/h] Sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

ya canım her iki taraftan isteseler tamamda sadece bize böyle yapmaları beni sinir ediyorr artık birşey istediklerindee bbeebeğimiz var ancak geçiniyoruz diceemmm

ay canım ne desteğiii biz borç öderken adamlarr ev ev bakıp dolaştılar ev satın aldılar onuda geçtim takı bileziğimi tapu parası ettiler ki annemler bir kuruşuna dokunmadılar sinirden oturdum ağladım günlerceee

daha bir telefon acılıp da kızım canın bişi istiyor mu buradan demedilerr bizimkiler olsa şimdiye kaç koli yapmışlardı çok uyuz oluyorumm

benimki 80 li kuzucumm, 3 yaş

o zamaan gargara yap

olur yaparımmmm

Benim eniştem eczacıbaşında çalıştığı için hediye olarak getirecek bu setten bana nivea adda seti,oğluna da getirmişti güzel bi set,içinde herşey var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…