watsons diğer bebe mağazalrı vs bir çok yerde var kuzum bulursun
ç.kalede minik baby yi aradım hepsi için 25,9 fiyat çekti
bir tanede yine hassas ciltler için çanta varmış 59,9 mış toplam ama yenidoğan serileri pahalımış
unnodada daha ucuzz yani alayım bari
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/544061-kocalara-isveli-cilveli-dayak-58.html
kızlar bu hatunlar azmışşşesra ben sana didiydim böyle bir konu açalım rekor kırarız diyee millet erken davranıp açmış bilem :))))
geç kaldın aysunumcoşmuş millet ya
geç kaldın aysunumcoşmuş millet ya
he yaaa delirmişler bugün su rezervleri bitecek kızlar önlem alın ne kadar kap kacak varsa su doldurun
deli ya nerden buluyon bunları sen valla derdimi sıkıntımı unuttum çatlak ya.. yerim seni....
oyy seni güldürdüysem ne mutlu bana
ama öyle yalan mı millet hazırlanmışşş bugecee nüfus patlaması olacak
valla öyle olacak baksana...yarında biz patlatalım o zaman
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/544061-kocalara-isveli-cilveli-dayak-58.html
kızlar bu hatunlar azmışşşesra ben sana didiydim böyle bir konu açalım rekor kırarız diyee millet erken davranıp açmış bilem :))))
Ahahaha bunlar da benim taktiğimi uygulamışlar resmen kudurtma mesajları
10 da gelecek adam 5 te gelmişti hatırlarsanız
deli ya nerden buluyon bunları sen valla derdimi sıkıntımı unuttum çatlak ya.. yerim seni....
hakikaten iki göz attım hatunlar çıldırmış olmalı
adamların vay haline
birde diyorlarki gebeler çıksın canları çekmesin diyorlar sanki biz yapamıyoruzz
evet bu ara yapamıyoruz kabul kociş yüzünden
birde diyorlarki gebeler çıksın canları çekmesin diyorlar sanki biz yapamıyoruzz
evet bu ara yapamıyoruz kabul kociş yüzünden
haha yapaız kuzum yaparız her sarrtta
koçiş yuzunden derken tatlım korkummu
bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa
bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?