2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ç.kalede minik baby yi aradım hepsi için 25,9 fiyat çekti

bir tanede yine hassas ciltler için çanta varmış 59,9 mış toplam ama yenidoğan serileri pahalımış

unnodada daha ucuzz yani alayım bari

cnm merhaba ben kzımda chıcco kullandım oğlumdada hıc duşunmeden alırım tavsıye ederım hem bı yerde ındırımdegördum 60 tl cıvarıydı cantasıyla
ATTACH=CONFIG]467267[/ATTACH]:

Son düzenleme:
bi kac gun yoktum kizlar nasilsiniz biz geldikkk
k.validem deydm gorumcem sehir disindan gelmisti
halamizi gormeye gttik geldik kizimla
her ne kadar o sirtini donse de bize ultrasonda halamiz cok mutlu oldu
evde patlayip duruyodum bende cok iyi geldi bize bu gezme tozma isleri
agirlasmadan evvel tadini cikarayim diyorum malum 3 ayim kaldi Allahin izniyle
gebelikte 6. ay bambaska bi surecmis ya dokunsalar agliyorum bu aralar
meger daha baslarda yasadigim duygusallk hic biseymis su gunlerin yaninda...
Allah annelerin kalbine merhamet duygusunu yerlestirirmis bu surecte oyle okudum..
hakikaten de oyleymis anladim..belgesel izlerken aglayabilen hamisleri simdi cok daha iyi anliyorum
o kadar cok ihtimallere siginirken buluyorum ki kendimi anlatamam mesela
otobuse binmek gbi basit bi eylemi yaparken bile baska bi boyuta geciyorum sanki
ya kaza yaparsa,ya bana bse olursa,ya olursem kizim napar, ya kizima bise olursa ben naparim.....vs...gbi
sorularla bogusuyorum farkinda olmadan.. annelik ne baska bi surecmis bole......................
daha once salt insan gozuyle kavradigim her olayi simdi bir de anne gozunden
gormek cok farkliymis..en cok annemi ozluyorum bu yuzden bu gunlerde.........
okudugum kadariyla ilerde bolca ihtiyacim olucak sefkat,merhamet,koruma icgudusu gbi
bazi programlarin yuklemesi gerceklesiyomus bu anlarda zihnime,kalbime.....
smdilik yolun basinda olan hamisler ilerki aylarda siz de tecrube etceksiniz tum bunlari....
sanirim beni en cok da kizimin tekmelerini en sertinden hissetmek bole dusunmeye sevk etti
hissedilebilirligi ile tamamen dogru orantiliymis hamileligin hassassiyeti....
uzun yazdim dmiii
napimm paylasmak istedim su an hormonlarin istilasi altindayim mazur gorun
bu aralar beni en iyi siz anlarsiniz
hepnizi opuyorum
hepinizi seviyorummmmm

bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa

aa bende duydum cnm bı kaç kışıden böle bı durum normal ahah bılsekı bebiş doğduktan sonra sen kaçacak yer arıcan o bıtkınlıkte o tempoda
dr bıze 8.aya kadar yeşil ışık yaktı kızımdada öleydı

bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa

aa bende duydum cnm bı kaç kışıden böle bı durum normal ahah bılsekı bebiş doğduktan sonra sen kaçacak yer arıcan o bıtkınlıkte o tempoda
dr bıze 8.aya kadar yeşil ışık yaktı kızımdada öleydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…