bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa
bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa
Canım bence eşinle konuş bu durumu çünkü bebek içerde acaip bi korunma altındaymış,kolay kolay Allahtan bişey olmadıkça hiç bir güç bebişe zarar vermezmiş cinsellik konusunda..
benim dr um abarttı doğuma kadar bile devam edebilirsiniz demişti
Canım bence eşinle konuş bu durumu çünkü bebek içerde acaip bi korunma altındaymış,kolay kolay Allahtan bişey olmadıkça hiç bir güç bebişe zarar vermezmiş cinsellik konusunda..
benim dr um abarttı doğuma kadar bile devam edebilirsiniz demişti
ay ben duyardı eskı kadınlar konuşurken banyodan doğuma giderlermış duşun
bize 8.ayda stop dedı
konusuyorum canım tamma diyor birdahakinde yine aynı zorlamıcam artık kendisi bilir napayım yaa kendisi kaybeder
senin doktorunda maşAllahı varmışş heee
konusuyorum canım tamma diyor birdahakinde yine aynı zorlamıcam artık kendisi bilir napayım yaa kendisi kaybeder
senin doktorunda maşAllahı varmışş heee
ay ben duyardı eskı kadınlar konuşurken banyodan doğuma giderlermış duşun
bize 8.ayda stop dedı
8.ay dogumdan 1 ay önceki 8. ay mı yoksammm hafta olarak 32. haafta mı
kızlarr ben bunları aldımm oğluşuma
hayatbanaguzell kullanıcısından alıntılavinaym bunların hepsini alsam mı 5 tane gereksiz var mı sence içinde
12117768-Yeni Doğan Pişik Kremi-75 ml
sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL
12117765-Yeni Doğan Saç ve Vücut Şampuanı-150 ml
sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL
12117780-Yeni Doğan Bakım Yağı-150 ml
sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL
12117767-Yeni Doğan Bakım Sütü-100 ml
sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL
yorumumuzu begenen nillt ve moonsoon a tesekkuler.....
o kadar yazdim upuzunn olarin disinda da bi slm veren necisin diyen olmamis ask olsun size yaniiii
kustukkkkk
ah cnm bebım tam bı topik muhapptının ustune gelmış ondan arkadaşalr yazaamamştır cnm ya ben nasıl gebeyım anlamadım kendımı ne hormonlar benı etkıledı nede bı bulantı vb bı akrnım buydu bıde bebışım kıpır kıpır cok pozıtıfım
ama benımde lohusalıgım ktu gecıyo kızımda paso herşeye ağlıydum o uykusuz gecelerde anlamıştım annecıgımın kıymetını
he bu arad elevıt kullanıyomusun benım 3 hafta oldu bırakalı o bıraz daha sınır sıstemını kuvvetlendırıyomuşş
tam da hormonlarin istilasi altindayken demisken hic olmadi bence bu yani ama nyseeeee ole olsun bakalimmm
her bunye de farkli sekilde tezahur ediyo tabiki canim herkes birebir ayni seyleri yasamayabilir..
pozitiflik anlaminda benimde bi sorunum yok zaten sadece duygusal hassasiyetim artti ..
ben zaten tipik balik burcuyum kolay aglayabilen bi tip olarak bu kez tek fark mutluluktan agliyorum
lohusalik konusunda henuz bi tecrubem yok benim bakalim nasip olursa onu da tadicaz ins
ben elevit degil de onun icerigyle benzer decavit kullaniyorum canimm
ama bence ilactan cok bunyeyle alakali bu durum
olsun ama bu da guzel...sonucta hamisken her anin ayri ayri tadini cikarmak lazim
cnm aslında senın durumun normal gebelıkte anneler bıraz dah hassas ouyo hattta ben ılk gebelıgımde öleydım
herşeye aglayasım gelıyodu zaten normal yapımda öleydı benım aglamaya egılımlı benım lohusaşlık sendromuda gectı sonra tamtersı bırı oldum adete sonrasında ağlancak yerde bıle aglayamayan bı tıp oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?