2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa

aa bende duydum cnm bı kaç kışıden böle bı durum normal ahah bılsekı bebiş doğduktan sonra sen kaçacak yer arıcan o bıtkınlıkte o tempoda
dr bıze 8.aya kadar yeşil ışık yaktı kızımdada öleydı

herkese hayırlı akşamlar fıstıklar yerleşmemiş evime misafirler gelecek bu akşam yorgunluk var

güle güle şekerciklerimmm lavinyam dinlen bol bol kafanı boşalt

beysalım kıyamam sanaa kolay gelsin bebeğimmm

bebekten korkuyor sanırım bişi olursa diyee neyse zorlaya zorlaya 4.5 ayoda bitircez inşAllah sonra o beni zorlucakk intikamım acı olacak aammaaa

Canım bence eşinle konuş bu durumu çünkü bebek içerde acaip bi korunma altındaymış,kolay kolay Allahtan bişey olmadıkça hiç bir güç bebişe zarar vermezmiş cinsellik konusunda..

benim dr um abarttı doğuma kadar bile devam edebilirsiniz demişti

konusuyorum canım tamma diyor birdahakinde yine aynı zorlamıcam artık kendisi bilir napayım yaa kendisi kaybeder

senin doktorunda maşAllahı varmışş heee

ay ben duyardı eskı kadınlar konuşurken banyodan doğuma giderlermış duşun
bize 8.ayda stop dedı

kızlarr ben bunları aldımm oğluşuma

hayatbanaguzell kullanıcısından alıntı
lavinaym bunların hepsini alsam mı 5 tane gereksiz var mı sence içinde

12117768-Yeni Doğan Pişik Kremi-75 ml

sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

12117765-Yeni Doğan Saç ve Vücut Şampuanı-150 ml

sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

12117780-Yeni Doğan Bakım Yağı-150 ml

sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

12117767-Yeni Doğan Bakım Sütü-100 ml

sağlık ve Bakım Ürünleri
19.50 TL

konusuyorum canım tamma diyor birdahakinde yine aynı zorlamıcam artık kendisi bilir napayım yaa kendisi kaybeder

cnm doğru dıyon sonucta nasıl bızım bı annelık ıcgudumuz varsa eşindede bablık ıcgudusu var oda bı erden duymuştur etkılenmıştır

çok hassas demek ki eşin o konuda,benim çatlak eşim de diyo ki :"oğlum da öğrensin" sus deli deli konuşma diyorum
sorma bazıları suyu geldiği zaman bile yaparlarmış ki açılma daha kolay olsun kaslar çalışsın diye..

ay ben duyardı eskı kadınlar konuşurken banyodan doğuma giderlermış duşun
bize 8.ayda stop dedı

doğrudur canım inanırım.benim kuzenim de son aya kadar devam etmiş..

Güle güle kullanın tatlım oğluşunla

Kızlar bizde çıktık hadi iyi akşamlarrr öpüldünüzzz

yorumumuzu begenen nillt ve moonsoon a tesekkuler.....
o kadar yazdim upuzunn olarin disinda da bi slm veren necisin diyen olmamis ask olsun size yaniiii
kustukkkkk

yorumumuzu begenen nillt ve moonsoon a tesekkuler.....
o kadar yazdim upuzunn olarin disinda da bi slm veren necisin diyen olmamis ask olsun size yaniiii
kustukkkkk

ah cnm bebım tam bı topik muhapptının ustune gelmış ondan arkadaşalr yazaamamştır cnm ya ben nasıl gebeyım anlamadım kendımı ne hormonlar benı etkıledı nede bı bulantı vb bı akrnım buydu bıde bebışım kıpır kıpır cok pozıtıfım
ama benımde lohusalıgım ktu gecıyo kızımda paso herşeye ağlıydum o uykusuz gecelerde anlamıştım annecıgımın kıymetını
he bu arad elevıt kullanıyomusun benım 3 hafta oldu bırakalı o bıraz daha sınır sıstemını kuvvetlendırıyomuşş

tam da hormonlarin istilasi altindayken demisken hic olmadi bence bu yani ama nyseeeee ole olsun bakalimmm
her bunye de farkli sekilde tezahur ediyo tabiki canim herkes birebir ayni seyleri yasamayabilir..
pozitiflik anlaminda benimde bi sorunum yok zaten sadece duygusal hassasiyetim artti ..
ben zaten tipik balik burcuyum kolay aglayabilen bi tip olarak bu kez tek fark mutluluktan agliyorum
lohusalik konusunda henuz bi tecrubem yok benim bakalim nasip olursa onu da tadicaz ins
ben elevit degil de onun icerigyle benzer decavit kullaniyorum canimm
ama bence ilactan cok bunyeyle alakali bu durum
olsun ama bu da guzel...sonucta hamisken her anin ayri ayri tadini cikarmak lazim

cnm aslında senın durumun normal gebelıkte anneler bıraz dah hassas ouyo hattta ben ılk gebelıgımde öleydım
herşeye aglayasım gelıyodu zaten normal yapımda öleydı benım aglamaya egılımlı benım lohusaşlık sendromuda gectı sonra tamtersı bırı oldum adete sonrasında ağlancak yerde bıle aglayamayan bı tıp oldum

himmm.. senin durumun farkli olmus biraz ama dedim ya her bunye farkli sonucta
demek ki sen duygularini yasamak yerine saklamaya yonelmissin..
ama bunlar kucuk ayrintilar sonucta onemli olan basinda da sonunda da
saglimizi kaybetmemek gerisi hallolur zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…