2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok ttalım öle değil aslında saklamak değil uzulsemde artık ağlayamıyorum
cnm dedıgın gıbı en önemlısı sağlık

fıstıklarım nasılsınız günaydınlar neerede bu millet nerede bu devlet bir kişi ben varım gözüküyor dün akşam bi sürü misafirim vardı neyseki atlattım ama sabah muhteşem karın ağrısı ve sonrasında cır cır la uyanmak pek hoş olmadı.....

günaydın kızlarrrrrrrrr , benim cırcırım geçtii herşeyi denedim çok şükür karın ağrım yok özellikle diğeride baya iyileşti (cır cır)

dün bebikimin kremlerini aldım bu gün eşimde bebek telsizi alacakk, bende alt açma bakacağım yavaş yavaş eksikleri tamamlamaya başladık hayırlısıı

günaydın canım, aa sende mi ? kıyamamm... karın ağrısı çok fena kuzum bak kahvenin içine liman damlat ve onu yut karın ağrını geçiriyor, dün alvinyam söyledi yaptım geçti doğrusu birde muz yedimm, onuda doktorum önerdi. geçmiş olsun kuzum

günaydın canlarım benim.... geçmişler olsun ikinize de:) öpüyoruz sizleri ve minikleriiiiiiiiiiiiiii

günaydın canlarım...

kahvaltımızı yaptık kızımla..bi yandanda akşamki konuşmalarınızı okuduk...

bugun akşam anneannemize gidicez...bağ evinde serin serin uyuyacazz inşallahh kızçemle...veeeeeeeeee yarın büyük gün...şeker yüklemesi yapılacak ve kızımızı görücezz Allahın izniyle....öyle özledimki...öylee çok merak ediyorum ki...nasıl acab? kaç gr kaç cm oldu? babasınamı banamı benzediğiini görebilecekmiyizz? gibi gibi bin tane heyecan var içimde...

günaydın hilalcim... git valla serin serin ne güzel olur.. benimde yarın şeker yüklemem var kuzum ama bebişimi görmemem daha çok var taaaa 4 ağustosta yarın foto eklersin miniğini bizde görürüz annesi:)

günaydın hilalcim... git valla serin serin ne güzel olur.. benimde yarın şeker yüklemem var kuzum ama bebişimi görmemem daha çok var taaaa 4 ağustosta yarın foto eklersin miniğini bizde görürüz annesi:)

eklerim inşalahh teyzesi...bu sefer umuyorum net bi foto yakalayabilir doktor amcamız...bizim cadı yerinde durmadıgından adam bi foto çekemiyorrki anacımm

kızlar bakın butikbebede ne buldum: bi ara feyste falan görmüştüm bu paylaşımı...sizce işe yararmı?

şişşkoomatiklerrr günaydınnnnnnn ahanda böyle olduk hepimiz şiştikkk

nasılsınız bakalım cici müdürümle uzman gelcek bugün çok yoğunumm çoookkk Allah yardımcım olsunnnn sizi özlücem ama yaaa

beysalım geçmiş olsunn kıyamam sanaa üşütmüşsündür

hilalimmm yuppi buyük güne 1 gün kaldııı büyümüştür annesi inşAllah sana benzeyecekk

günaydın yeşilim:):) özledik yaw ne zaman hep beraber olacaz şurda kaynatacaz ... gelin artık bırakın işleri

günaydın kuzum, ohh serin serin :) şeker yüklemesi yarın mıı hadi bakalım hayırlı habrlerle gel, yüzünüde gösterir inş. :)

lavinyam hoşgeldinn, seninde yarın mı güzel haberlerle gel kuzum, ama şeker yüklemesine gittiğimde benim bebeikimede bakmıştı seninkinede bakar ? :26:

ay bende görmüştüm faceden japon mu çin icadı mı ne :) değişikkk bilemedim :)

bende yarın doktora gidicem detaylı için randevu almaya çok heyecanlıyım inşallah en kısa süreye verir randevuyu ve yarında doktorum kuzumu gösterir inşallah

günaydınn bıdışş annesiii ay evet şişme bebekler gbiyiz

allah kolaylık versin, ayy desene akşam icrat olmadı gece 1 de gelmişsinzzzzz

bunu bende gördüm bebek uslu olur kafasından sökmezse işe yarar kuzum :)

bizim pipiloşlar kesin sökerr

bende yarın doktora gidicem detaylı için randevu almaya çok heyecanlıyım inşallah en kısa süreye verir randevuyu ve yarında doktorum kuzumu gösterir inşallah

oh ohh missss bizde cumartesi giidicez teyzoşlarr 3 tane radyolog var bizim doktor en özelini seçti ona gidicez diğerleri ücretsizmiş gideceğimiz muayane ucretli

günaydınnn şişkommmm hamişim...allah kolaylık versin canım...ayyy inşallahh anacıgınaa benzeerr benim kızçeee büyümüştürr teyzesii benim kuzum...1 ay olucakk görmeyeli...

merkezdee yanıyoruzz valla...annemlerin bağ evi ilçede ve ercieys dağına yakın..ohhhh püfürr püfürrr hatta kardeşim dediki gece biz yorganlaa yatıyoruzz abla...ohaaaa dedimm yaniii bende üstümdeki incecik geceliği bile çıkarıp atmak istiyorummm
yarın şeker yüklemesi yapılacak teyzesi yaaa, inşallah bişey çıkmazz:26: alabilirsme tam gün izin alcam.eve gidince yazarım size inşallahh

hee yaaa çin işi japon işi bişey...çekik gözlü oğlan nasıl tatlıı kullanışlı olurmu bilemedim...

ay çok uykusuzum yaaaa bazı nedenlerden dolayı saat 21.30 da misafirliğe gidebildik gece 1 de evdeydikkk :95:

wayy yavrum çok geç dönmüşünüzz yaa...ahh ahh şimdi evde olmak vardı...öğlenlere kadar uyumakkk

günaydın canım benim doktorum üniversite hastanesinde prof canım muayenelere özel muayenehanesine gidiyorum, testlere para vermeyelim diye üniye yönlendiriyor. geçen gittiğimde detaylı muayenemi yaptı bu hafta içinde şeker yüklemeni yaptır beni ara ben alırım sonuçlarını dedi. o alır bakar beni arar...gerek görürse çağırır:) yarın doktoru görmeyeceğim yani... benden detaylı kan ve idrar testleri de istedi tekrardan bakalım dedi. sizlerden de istediler mi?

anamm yarın sendemi gidiyon beysalım şekerim...3 kişi olduk şimdilikk yarın bebişini görecek olan...lavinyamm yaa söylee göstersinlerr sana pipiloşunuu hazır gitmişkennn
aysunda cumartesi gidiyormuş...yarın vuslat desenizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…