2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet gideli 15 gün oldu ama detaylı için randevu alacam birde geçenki kanamadan sorna kendi doktoruma hiç görünmedim o da bir görsün beni istiyorum gelişimini o takip ediyor bebişimin çünkü umarım detaylıyıda en kısa süreye verir hastanede görürürm bebişimi en ince ayrıntısına kadar

kocamanca bir günaydın güzel hamişler bebişleriniz nasıl bakalımmbana özet geçiverin bakalım ne var ne yok sanırım dr gidecek olanlar var benimde yarın 11:40 da randevum varsıpamı çok özledim bensabahtan tetenozun ikinci dozunu olacağım ordanda hastaneye geçiş yapacağımmm

hadi yaa yorganla mı yatıyorlarmış , ay bende geleyim seriinlerimm akşamları ince gecelikle yatıyorum bende, ama 2 akşamdır çok şükür biraz serinde rahatla uyuyoruzz
bencede tam gün al dinlenirsin kuzumm, bize yazmayı unutma ama merak ederizzz kızçemizii inş. bişiiicik çıkmazz

ay mavişli olan demi çok tatlı o yahuu gözlere bak maşallahh

hmm anladım kuzumm o yüzden göremiycen pipiloş belki poz verirdi

ya kuzum burdan bir iki arkadaş yaptırmış duydum, ama benden istemedi doktor bir dahaki gidişimde yapar belki :26:

Günaydın annelerin en güzelleri. inşallah iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. biraz yorgunum sadece

günaydın canım, ohh misafirleri atlatmışsın, ama çok yorucu oluyor değil mi? geçmiş olsun umarım hemen geçer.

günaydın canımmm ohhh bu akşam serin serin yatacakmışsın kızınla.inşallah bebişinin sağlığı geşlişimi çok iyidir, sende yarın mutlu mutlu gelirsin canım. bende özledim bebişimi

hayatbanagüzel alıntı yaptım ama olmamış, günaydın canım. geçmiş olsun atlattığına sevindim. kremlerini güle güle sür bebişine. ohhh tamamlanıyor eksiklikler :))

lavinya günaydın canım. inşallah bugün daha iyisin.

hoşgeldin gezenti anne adayı :) sen sıpanı özledin bizde seniiiii
evet yarın ben annesininbirtanesi sanırım birde lavinya doktora gidicek cumarteside aysun gidicek bakalım bebişlerimiz kendisini bize gösterip net bir fotto vericeklermi

burcum günaydın hoşgeldin nasılsın kuzucum kızçen nasıl

toplamda 7 kilo (

kız bu bebek beni gezdiriyor aslında ben ev kedisiydim ama:26:bu sene ne oldu bilmiyorum kızımın kısmeti galiba gezmelerimbende özledim sizleri canım aklım sizlerde kalıyor ama ne yapayım evde olamayınca sizlerle olamıyorumm:26:arkayı dörtlemişiz hastaneye gidebiliriz demek ki

günaydınnnn bebikimm nasılsın yahuu görüşemşiyozz çok yoğunsunn

seninde mi yarın hadiii özlem giderin kuzucuğunlaaa , iyi haberlerle gell

günaydınn canım benim hayırdır neden yorgunsunn ?

evet canım geçti çok şükürr , kremleri sütleri süreceğizzz bebelere ohh mis missss kokulu yavrularımm pamuk tenleri olacakk burcuuu öpmeye kıyamam kiiiiiiiiiiiii

özledikk seni kuzum bugün burda ol ya....

bulemsum benim bir önderim var hediye çekilişimiz için.. diyorum ki kim ne eksiği ihtiyacı kaldıysa belirlediğimiz fiyat ölçüsünde olanları yazsın ve onların içinden seçip alalım ki bir ihtiyacımız karşılanmış olsun.. ne dersin?
bir de ne zaman göndermeye başlayacağız ve ne zaman son?

benimki istedi kan oranlarına, idrar yolu enfewksiyonlarına bakalım artık yaklaşıyor dedi... iyi de oldu kansızlık var gibi hissediyorum bir baksın bakalım..
sağlık ocağında da yaptırabilirsin canım bunu aklında olsun :)

günaydın canım.. iyiyim ayaklarım ilk günkü kadar olmasada şiş
1,5 kilo aşağı çetim ayaklarım inince

günaydınnnn bebikimm nasılsın yahuu görüşemşiyozz çok yoğunsunn

seninde mi yarın hadiii özlem giderin kuzucuğunlaaa , iyi haberlerle gell
iyiyim şekerim şükür yoğunum demi kız ben diyorum ya siz benden rahatsınız diyeevde kalamıyorum anacımmmevvet yarın bebişimi görecem ay oldu görmedim çok özledim hasret gidereyim sıpamla babasıda gelebilir yarın merak ediyor sıpayı

ohhh be seni gördük nihayet, özledim anacım kokunu sesini hoş sohpetini :))))))))))

ayyy hayırlısı ile güzel haberlerle gel arkadaşım, yarın baya arakadaşımız gidiyor ne heyecanlı. sizi beklemekle geçecek günümüz :))) iyiki hatırlattın bende doktor uygun görürse 2. dozumu olacam aslında 4. dozum bir karışıklık var, daha evvelden 2 doz olmuştum, sağlık ocağı doktorunuz karar versin dedi. soralım bakalım.

günaydın canım kolay gelsin sana. sen halledersin.

bende battaniye ile yatıyorum (((((

:))))))))))

burcuxxx neden yorgunsun sen çok mu çalışıyorsun yoksa

burcum günaydın hoşgeldin nasılsın kuzucum kızçen nasıl

ahhh benim düşünceli arkadaşlarım, artık zor geliyor bana koşturmak (( akşamları yığılıp kalıyorum. hareketlerim kısıtlandı yoruluyorum, işte yoruyor yoğunum. idare ediyoruz sağolun canlarım.

bende özledim valla bende özledim ama olamıyorum sizlerle:26:inş olabiliirm canım dünde işim yoktu ama çarsı işi çıktı anneme alınacak bir kaç esya vardı onları aldık akşamı ettik yemeği annemde yedik eve geç geldik sıcaktan uyuyamadım gece kalktım eşim yumurta kırmış onu yedik beraberyani dün hiç beklediğim gibi olmadı hele gece 4 de olan yemek hiç aklımda yoktu
canım çoğunuzun ilk bebeği bu yüzden eksik listeniz yok denebilir siz almasanız bile anne ve kayınvalideler yapıyorlar torun hevesiyle bişeylerama hani tanışma listemiz var ya çekilişle alakalı orda konusabiliriz eksiği olan söyleyebilir ben ağzımı açmıyacam çünkü bende eksik bitecek gibi değil ve gene gönderen kişi eksiği olanın eksiği neyse alabilir önerin hoş bir öneri ama eksiği alıp almamak gönderen kişiye kalmıştır zorlama yapmayız nede olsa gönülden geliyor bu hediye olayızaten online olmayan bir kaç kişiyi çekilişten çıkaracağım ben bugun eğer burlarda olursam sayet:26:
sonracıma hediyeleri 19 ve 30 agustos tarihleri arasında yollayalım derim ben uygunmu sizler içinde acaba:26:

günaydın canımmm ohhh bu akşam serin serin yatacakmışsın kızınla.inşallah bebişinin sağlığı geşlişimi çok iyidir, sende yarın mutlu mutlu gelirsin canım. bende özledim bebişimi
evet inşallahh serin serin uyuyacazz kızımlaa...hemde anneannesinde kalmışş olucazz..yarında ordan gelicezz doktoraa
oyy özlenmezmii...senidne az kaldı kuzum az daha sabırr

ayyy ev kedisi haline geri dön de aramızdaaa ol şekerim..özletiyorsun kendini...yarın 4ledik arkayıı gidiyorukk doktoraaa hadi bakalım rasgeleee

bencede çıkar canım.. uygundur tarihler kuzum.. tabi ki zorlamayalım canım sadece ihtiyacı olan yazsın ordan tamamlarız faydamız olur diye dedim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…