günaydınn bıdışş annesiiiay evet şişme bebekler gbiyiz
allah kolaylık versin, ayy desene akşam icrat olmadıgece 1 de gelmişsinzzzzz
bizim pipiloşlar kesin sökerr
anamm yarın sendemi gidiyon beysalım şekerim...3 kişi olduk şimdilikk yarın bebişini görecek olan...lavinyamm yaa söylee göstersinlerr sana pipiloşunuu hazır gitmişkennn
aysunda cumartesi gidiyormuş...yarın vuslat desenizeee
günaydınnn şişkommmm hamişim...allah kolaylık versin canım...ayyy inşallahh anacıgınaa benzeerr benim kızçeeebüyümüştürr teyzesii benim kuzum...1 ay olucakk görmeyeli...
merkezdee yanıyoruzz valla...annemlerin bağ evi ilçede ve ercieys dağına yakın..ohhhh püfürr püfürrrhatta kardeşim dediki gece biz yorganlaa yatıyoruzz abla...ohaaaa dedimm yaniii bende üstümdeki incecik geceliği bile çıkarıp atmak istiyorummm
yarın şeker yüklemesi yapılacak teyzesi yaaa, inşallah bişey çıkmazz:26: alabilirsme tam gün izin alcam.eve gidince yazarım size inşallahh
hee yaaa çin işi japon işi bişey...çekik gözlü oğlan nasıl tatlııkullanışlı olurmu bilemedim...
wayy yavrum çok geç dönmüşünüzz yaa...ahh ahh şimdi evde olmak vardı...öğlenlere kadar uyumakkk
günaydın canım benim doktorum üniversite hastanesinde prof canım muayenelere özel muayenehanesine gidiyorum, testlere para vermeyelim diye üniye yönlendiriyor. geçen gittiğimde detaylı muayenemi yaptı bu hafta içinde şeker yüklemeni yaptır beni ara ben alırım sonuçlarını dedi. o alır bakar beni arar...gerek görürse çağırır:) yarın doktoru görmeyeceğim yani... benden detaylı kan ve idrar testleri de istedi tekrardan bakalım dedi. sizlerden de istediler mi?
fıstıklarım nasılsınız günaydınlar neerede bu millet nerede bu devlet bir kişi ben varım gözüküyor dün akşam bi sürü misafirim vardı neyseki atlattım ama sabah muhteşem karın ağrısı ve sonrasında cır cır la uyanmak pek hoş olmadı.....
günaydın canlarım...
kahvaltımızı yaptık kızımla..bi yandanda akşamki konuşmalarınızı okuduk...
bugun akşam anneannemize gidicez...bağ evinde serin serin uyuyacazz inşallahh kızçemle...veeeeeeeeee yarın büyük gün...şeker yüklemesi yapılacak ve kızımızı görücezz Allahın izniyle....öyle özledimki...öylee çok merak ediyorum ki...nasıl acab? kaç gr kaç cm oldu? babasınamı banamı benzediğiini görebilecekmiyizz? gibi gibi bin tane heyecan var içimde...
kocamanca bir günaydın güzel hamişler bebişleriniz nasıl bakalımmbana özet geçiverin bakalım ne var ne yok sanırım dr gidecek olanlar var benimde yarın 11:40 da randevum var sıpamı çok özledim ben sabahtan tetenozun ikinci dozunu olacağım ordanda hastaneye geçiş yapacağımmm
günaydın canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam sana bennndoktora gittin mi muz ye bol boll baya kabız ediyor
günaydın kilolar mııı biz hiç kilo alırmıyız esra hilal yaren kajumoda neeee
ay canım şaka bir yaana alınıyor canını sıkma kaç kilo aldın ki dertlisin
kız bu bebek beni gezdiriyor aslında ben ev kedisiydim ama:26:bu sene ne oldu bilmiyorum kızımın kısmeti galiba gezmelerimhoşgeldin gezenti anne adayı :) sen sıpanı özledin bizde seniiiii
evet yarın ben annesininbirtanesi sanırım birde lavinya doktora gidicek cumarteside aysun gidicek bakalım bebişlerimiz kendisini bize gösterip net bir fotto vericeklermi
kocamanca bir günaydın güzel hamişler bebişleriniz nasıl bakalımmbana özet geçiverin bakalım ne var ne yok sanırım dr gidecek olanlar var benimde yarın 11:40 da randevum var sıpamı çok özledim ben sabahtan tetenozun ikinci dozunu olacağım ordanda hastaneye geçiş yapacağımmm
Günaydın annelerin en güzelleri. inşallah iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. biraz yorgunum sadece
günaydın canım, ohh misafirleri atlatmışsın, ama çok yorucu oluyor değil mi? geçmiş olsun umarım hemen geçer.
günaydın canımmm ohhh bu akşam serin serin yatacakmışsın kızınla.inşallah bebişinin sağlığı geşlişimi çok iyidir, sende yarın mutlu mutlu gelirsin canım. bende özledim bebişimi
hayatbanagüzel alıntı yaptım ama olmamış, günaydın canım. geçmiş olsun atlattığına sevindim. kremlerini güle güle sür bebişine. ohhh tamamlanıyor eksiklikler :))
lavinya günaydın canım. inşallah bugün daha iyisin.
hadi yaa yorganla mı yatıyorlarmış, ay bende geleyim seriinlerimm akşamları ince gecelikle yatıyorum bende, ama 2 akşamdır çok şükür biraz serinde rahatla uyuyoruzz
bencede tam gün al dinlenirsin kuzumm, bize yazmayı unutma ama merak ederizzz kızçemiziiinş. bişiiicik çıkmazz
ay mavişli olan demi çok tatlı o yahuugözlere bak maşallahh
hmm anladım kuzumm o yüzden göremiycenpipiloş belki poz verirdi
ya kuzum burdan bir iki arkadaş yaptırmış duydum, ama benden istemedi doktor bir dahaki gidişimde yapar belki :26:
Günaydın annelerin en güzelleri. inşallah iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. biraz yorgunum sadece
günaydın canım, ohh misafirleri atlatmışsın, ama çok yorucu oluyor değil mi? geçmiş olsun umarım hemen geçer.
günaydın canımmm ohhh bu akşam serin serin yatacakmışsın kızınla.inşallah bebişinin sağlığı geşlişimi çok iyidir, sende yarın mutlu mutlu gelirsin canım. bende özledim bebişimi
hayatbanagüzel alıntı yaptım ama olmamış, günaydın canım. geçmiş olsun atlattığına sevindim. kremlerini güle güle sür bebişine. ohhh tamamlanıyor eksiklikler :))
lavinya günaydın canım. inşallah bugün daha iyisin.
iyiyim şekerim şükür yoğunum demi kız ben diyorum ya siz benden rahatsınız diyegünaydınnnn bebikimmnasılsın yahuu görüşemşiyozz çok yoğunsunn
seninde mi yarın hadiii özlem giderin kuzucuğunlaaa , iyi haberlerle gell
şişşkoomatiklerrr günaydınnnnnnnahanda böyle olduk hepimiz şiştikkk
nasılsınız bakalım cici müdürümle uzman gelcek bugün çok yoğunumm çoookkk Allah yardımcım olsunnnnsizi özlücem ama yaaa
beysalım geçmiş olsunn kıyamam sanaa üşütmüşsündür
hilalimmm yuppi buyük güne 1 gün kaldıııbüyümüştür annesi inşAllah sana benzeyecekk
günaydınnn şişkommmm hamişim...allah kolaylık versin canım...ayyy inşallahh anacıgınaa benzeerr benim kızçeeebüyümüştürr teyzesii benim kuzum...1 ay olucakk görmeyeli...
merkezdee yanıyoruzz valla...annemlerin bağ evi ilçede ve ercieys dağına yakın..ohhhh püfürr püfürrrhatta kardeşim dediki gece biz yorganlaa yatıyoruzz abla...ohaaaa dedimm yaniii bende üstümdeki incecik geceliği bile çıkarıp atmak istiyorummm
yarın şeker yüklemesi yapılacak teyzesi yaaa, inşallah bişey çıkmazz:26: alabilirsme tam gün izin alcam.eve gidince yazarım size inşallahh
hee yaaa çin işi japon işi bişey...çekik gözlü oğlan nasıl tatlııkullanışlı olurmu bilemedim...
wayy yavrum çok geç dönmüşünüzz yaa...ahh ahh şimdi evde olmak vardı...öğlenlere kadar uyumakkk
kız bu bebek beni gezdiriyor aslında ben ev kedisiydim ama:26:bu sene ne oldu bilmiyorum kızımın kısmeti galiba gezmelerimbende özledim sizleri canım aklım sizlerde kalıyor ama ne yapayım evde olamayınca sizlerle olamıyorumm:26:arkayı dörtlemişiz hastaneye gidebiliriz demek ki
günaydınnnn bebikimmnasılsın yahuu görüşemşiyozz çok yoğunsunn
seninde mi yarın hadiii özlem giderin kuzucuğunlaaa , iyi haberlerle gell
günaydınn canım benim hayırdır neden yorgunsunn ?
evet canım geçti çok şükürr, kremleri sütleri süreceğizzz bebelere ohh mis missss kokulu yavrularımm pamuk tenleri olacakk burcuuu öpmeye kıyamam kiiiiiiiiiiiii
burcuxxx neden yorgunsun sen çok mu çalışıyorsun yoksa
burcum günaydın hoşgeldin nasılsın kuzucum kızçen nasıl
günaydın kızlar
bende özledim valla bende özledim ama olamıyorum sizlerle:26:inş olabiliirm canım dünde işim yoktu ama çarsı işi çıktı anneme alınacak bir kaç esya vardı onları aldık akşamı ettik yemeği annemde yedik eve geç geldik sıcaktan uyuyamadım gece kalktım eşim yumurta kırmış onu yedik beraberözledikk seni kuzum bugün burda ol ya....
bulemsum benim bir önderim var hediye çekilişimiz için.. diyorum ki kim ne eksiği ihtiyacı kaldıysa belirlediğimiz fiyat ölçüsünde olanları yazsın ve onların içinden seçip alalım ki bir ihtiyacımız karşılanmış olsun.. ne dersin?
bir de ne zaman göndermeye başlayacağız ve ne zaman son?
evet inşallahh serin serin uyuyacazz kızımlaa...hemde anneannesinde kalmışş olucazz..yarında ordan gelicezz doktoraagünaydın canımmm ohhh bu akşam serin serin yatacakmışsın kızınla.inşallah bebişinin sağlığı geşlişimi çok iyidir, sende yarın mutlu mutlu gelirsin canım. bende özledim bebişimi
kız bu bebek beni gezdiriyor aslında ben ev kedisiydim ama:26:bu sene ne oldu bilmiyorum kızımın kısmeti galiba gezmelerimbende özledim sizleri canım aklım sizlerde kalıyor ama ne yapayım evde olamayınca sizlerle olamıyorumm:26:arkayı dörtlemişiz hastaneye gidebiliriz demek ki
bende özledim valla bende özledim ama olamıyorum sizlerle:26:inş olabiliirm canım dünde işim yoktu ama çarsı işi çıktı anneme alınacak bir kaç esya vardı onları aldık akşamı ettik yemeği annemde yedik eve geç geldik sıcaktan uyuyamadım gece kalktım eşim yumurta kırmış onu yedik beraberyani dün hiç beklediğim gibi olmadı hele gece 4 de olan yemek hiç aklımda yoktu
canım çoğunuzun ilk bebeği bu yüzden eksik listeniz yok denebilir siz almasanız bile anne ve kayınvalideler yapıyorlar torun hevesiyle bişeylerama hani tanışma listemiz var ya çekilişle alakalı orda konusabiliriz eksiği olan söyleyebilir ben ağzımı açmıyacam çünkü bende eksik bitecek gibi değil ve gene gönderen kişi eksiği olanın eksiği neyse alabilir önerin hoş bir öneri ama eksiği alıp almamak gönderen kişiye kalmıştır zorlama yapmayız nede olsa gönülden geliyor bu hediye olayı zaten online olmayan bir kaç kişiyi çekilişten çıkaracağım ben bugun eğer burlarda olursam sayet:26:
sonracıma hediyeleri 19 ve 30 agustos tarihleri arasında yollayalım derim ben uygunmu sizler içinde acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?