canım benimmmohhh be seni gördük nihayet, özledim anacım kokunu sesini hoş sohpetini :))))))))))
ayyy hayırlısı ile güzel haberlerle gel arkadaşım, yarın baya arakadaşımız gidiyor ne heyecanlı. sizi beklemekle geçecek günümüz :))) iyiki hatırlattın bende doktor uygun görürse 2. dozumu olacam aslında 4. dozum bir karışıklık var, daha evvelden 2 doz olmuştum, sağlık ocağı doktorunuz karar versin dedi. soralım bakalım.
ahhh benim düşünceli arkadaşlarım, artık zor geliyor bana koşturmak(( akşamları yığılıp kalıyorum. hareketlerim kısıtlandı yoruluyorum, işte yoruyor yoğunum. idare ediyoruz sağolun canlarım.
ev kedisi olayım ben değil mievet inşallahh serin serin uyuyacazz kızımlaa...hemde anneannesinde kalmışş olucazz..yarında ordan gelicezz doktoraa
oyy özlenmezmii...senidne az kaldı kuzum az daha sabırr
ayyy ev kedisi haline geri dön de aramızdaaa ol şekerim..özletiyorsun kendini...yarın 4ledik arkayıı gidiyorukk doktoraaa hadi bakalım rasgeleee
canım o zamn yeni başlık açmıyalım anneler tanısıyor başlığından konusalım hediyeleşme konusunu burdan kaynayabiliyorbencede çıkar canım.. uygundur tarihler kuzum.. tabi ki zorlamayalım canım sadece ihtiyacı olan yazsın ordan tamamlarız faydamız olur diye dedim... :)
alt limit 20 tl canımmmkızlar limit nedir ben onu kaçırmışım da
bunu daha öncede paylaşmıştım şimdi önemli bilgileri not ettiğim yere baktım tekrar aklıma geldi kızlar... Bu ürüne de bakabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
ev kedisi olayım ben değil miramazanda daha sakin olur yaşamım galiba o zamn görün siz bende ki enerjiyi evet yarın büyük gün sıpamı özledim seveyim bir dr amcası onu incelesin bende onu göreyim içim huzur dolsun inşşş
hepimizin bebişlerinden iyi haberler gelir inşşşş
canım o zamn yeni başlık açmıyalım anneler tanısıyor başlığından konusalım hediyeleşme konusunu burdan kaynayabiliyorpazartesiden beri olan geçmişi okuyamadım nerde ne olmuş hiç haberim yok mesela
hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyorGünaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyorSıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????
hangi linke kuzuum
hoşgeldin canım demek sende nöbet tutanlardansınnBiz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydikHal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
canım benimmminş haberler iyi olur şekerim
benimesra doğduğunda vurunmuştum en son ebe ara çok olmuş sana sıfırdan yapmaya başlıyalım dozları dedi bana senin yakın zamandaysa gerek görmeyebilirler aşıyı:26:
kendini unutupda kosturursan tabi yorulursun canım benim azcık unut işleri ne kadar çok yorgunluk bebekte o kadar sıkıntı oluyor güzelim bak ben pzartesiden beri geziyorum yoruluyorum yüüzm elim ayağım acayip şişti hatta ayağımda şişten kaynaklanan çatlaklar olustu bıçak kesiği gibi nasıl acıyorkendimizi unutup iş yapıyoruz sonra yıpranan biz oluyoruz
Günaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyorSıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????
hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyor
Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydikHal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydikHal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
hoşgeldin canım demek sende nöbet tutanlardansınn
günaydın canım.canım bende şişmeye başladım malesef dün şişliklerden sakarlıktan bilemem ama mutfakta cam bir tane tencere kapağını elimde tutamadım kırdım ..elime ne alsam düşürüyorum...hatta mutfakta o kadar çok çok şeyi döküp saçtımki eşimde espri yapıyor hayırdır son durak filmini mi çekiyorsun mutfakta aksiyon bol diye dalga geçtiGünaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Allahım ya yanlış linki kopyalamışım düzelteyim onu
bende anlayamamıştım zaten canım
rnler - 99 Doal Bebek Bakm Serisi - bebek, bakm, doal, ampuan, ya, losyon, piik nleyici
sağol canım benim sanada geçmiş olsunevet canım ya koşturmaktan benimde ayaklarımda yaralar çıktı, kılcal damarlar belirdi. çok ağırdılar şimdi daha az hareket ediyorum bu bile fazla geliyor. izne çıkmadan evvel halletmem gereken işler var canım , neyse az kaldı.
geçmiş olsun canım, inşallah ramazanda daha rahat edersin. ama yok bu defa iftara ağıralanacaklar var değil mi
demek ki çocuk daha gezecekmiş annesi sen bilememişsinSormaa.. Gece boyu tekmeledi.. Sonra garip bir şekilde gecenin 3'ünde bahçeyi çocuklar talan etmeye kalkıştı ona da kalktık.. Korktuk hırsız diye uyku iyice gitti bizde
Hiç anlamıyorum bunlar nasıl anne baba gecenin o saati çocuk sokağa bırakılırmı ? aklım almadı vallahi
ebe ve dr çok su iç dediler bana şişliğin az olur dediler canım dediklerini tutuyorum ama ne faydaaayok ya su içmekle falan alakası yok bence olacaksa oluyor kuzum.. bende balon gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?