2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benimmminş haberler iyi olur şekerim
benimesra doğduğunda vurunmuştum en son ebe ara çok olmuş sana sıfırdan yapmaya başlıyalım dozları dedi bana senin yakın zamandaysa gerek görmeyebilirler aşıyı:26:
kendini unutupda kosturursan tabi yorulursun canım benim azcık unut işleri ne kadar çok yorgunluk bebekte o kadar sıkıntı oluyor güzelim bak ben pzartesiden beri geziyorum yoruluyorum yüüzm elim ayağım acayip şişti hatta ayağımda şişten kaynaklanan çatlaklar olustu bıçak kesiği gibi nasıl acıyor kendimizi unutup iş yapıyoruz sonra yıpranan biz oluyoruz

ev kedisi olayım ben değil miramazanda daha sakin olur yaşamım galiba o zamn görün siz bende ki enerjiyievet yarın büyük gün sıpamı özledim seveyim bir dr amcası onu incelesin bende onu göreyim içim huzur dolsun inşşş
hepimizin bebişlerinden iyi haberler gelir inşşşş

bencede çıkar canım.. uygundur tarihler kuzum.. tabi ki zorlamayalım canım sadece ihtiyacı olan yazsın ordan tamamlarız faydamız olur diye dedim... :)
canım o zamn yeni başlık açmıyalım anneler tanısıyor başlığından konusalım hediyeleşme konusunu burdan kaynayabiliyorpazartesiden beri olan geçmişi okuyamadım nerde ne olmuş hiç haberim yok mesela

eski iş yerime gidiyorum kızlar inşallah moralimi bozmazlar pek iyi ayrılmamıştık neyse sonunda hem hisselerden kurtulcam hemde kalan maaşımı alcam galiba birde dua listesi devam ediyor mu ? bana da haber verin.Herkesin Ramazan'ı şerifi mübarek olsun :))...

Günaydın şekerlerrr Nasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyor Sıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????

tamam kuzum sen bugün kesin olarak ayarla herşeyi sonrada o balıkta konuşalım detaylarını bebeğim:)

hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyor

Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydik Hal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
hoşgeldin canım demek sende nöbet tutanlardansınn

Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydik Hal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?

evet canım ya koşturmaktan benimde ayaklarımda yaralar çıktı, kılcal damarlar belirdi. çok ağırdılar şimdi daha az hareket ediyorum bu bile fazla geliyor. izne çıkmadan evvel halletmem gereken işler var canım , neyse az kaldı.

geçmiş olsun canım, inşallah ramazanda daha rahat edersin. ama yok bu defa iftara ağıralanacaklar var değil mi

geçmiş olsun canım, şişlik hepimizin derdi. sen ama fazla şişmişsin sanki. doktorun ne diyor bu duruma?

günaydın canım, şişliklerden bende muzdaribim hem de ne şişlikler anlatamam offffffffffff....

hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyor

yok ya su içmekle falan alakası yok bence olacaksa oluyor kuzum.. bende balon gibiyim...

ohh ne iyi yapmışsın kuzum gez... şişkinlik dışında iyi sayılırım ama şişliklerim var kuzu ya

günaydın balım hoşgeldin..aynı şişlik bizdede var teyzesii ne yazıkki...terliklere bile sığamayacak ayaklarım yakında...arada uzatıyorum iş yerinde napayımm gören olursaada olsunn

hoşgeldinizz kajumm fıstıgım...ohhh gez bakemm...bizde iyiyizz hamdolsun...yarın doktoraa gidiyoruz heyecanlı ve mutlu ve bahtiyarızzz

hoşgeldin canım demek sende nöbet tutanlardansınn

Sormaa.. Gece boyu tekmeledi.. Sonra garip bir şekilde gecenin 3'ünde bahçeyi çocuklar talan etmeye kalkıştı ona da kalktık.. Korktuk hırsız diye uyku iyice gitti bizde
Hiç anlamıyorum bunlar nasıl anne baba gecenin o saati çocuk sokağa bırakılırmı ? aklım almadı vallahi

günaydın canım.canım bende şişmeye başladım malesef dün şişliklerden sakarlıktan bilemem ama mutfakta cam bir tane tencere kapağını elimde tutamadım kırdım ..elime ne alsam düşürüyorum...hatta mutfakta o kadar çok çok şeyi döküp saçtımki eşimde espri yapıyor hayırdır son durak filmini mi çekiyorsun mutfakta aksiyon bol diye dalga geçti
Allahım ya yanlış linki kopyalamışım düzelteyim onu
bende anlayamamıştım zaten canım
rnler - 99 Doal Bebek Bakm Serisi - bebek, bakm, doal, ampuan, ya, losyon, piik nleyici

sağol canım benim sanada geçmiş olsun bitirmen gereken işleri fazla yorulmadan bitir güzelim sıkıntıyı gene sen çekiyorsun bakyok ramazanda davet yapmayı düşünmüyorum kimseyede gitmeyide düşünmüyorum ama gene de belli olmaz:26:

demek ki çocuk daha gezecekmiş annesi sen bilememişsin
gecenin o saatinde sokağa çocuk salınırmı ya it var kopuk var cidden nasıl ana babamış onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…