2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyor

Aynen tatlımm çok su içiyorum, tuzlu yeme diyorlar ki zaten tuzlu yemem ben hiç, ama yine de şişiyorum. Ayaklarında çatlaklar oluşmuş senin ya, aynen benim de ayağımın üstündeki kılcal damarlarım kırmızı kırmızı çatladı çok kötü oldular. Yaza denk gelmesinin olumsuzluklarını yaşıyoruz herhalde

Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydik Hal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?

Günaydın tatlımmm, akşamları istanbul çok güzel oluyor, hem serinliyor da, çok iyi yapmışsınız Bir iki ay sonra iyice ağırlaşıcaz hasret kalıcaz gezmelere, şimdiden tadını çıkarmak lazımmm

Tatlımm teşekkür ederimmm, doktora bişi soramadım daha malesef, ağustosun ikisine kadar izinli, ben de ancak üçünde gidebilcem. Tel.i de yok ama başka doktora gidicem böyle giderse

bana müsade kahvaltıyı ayarlayım artık birde duş alayım bugun çok sıcak

ebe ve dr çok su iç dediler bana şişliğin az olur dediler canım dediklerini tutuyorum ama ne faydaaa

tatlım su tüketimim (sadece su) günde 3lt. 'yi buluyor artık.. Limonata vs.. hariç bu.. ama yinede şişmeye başladım.. sol ayağım benim değil gibi duruyor

hoşgeldin cnaım valla benimde ayaklarım davul gibi çok fena ne yapacaz bilmiyorum ayaklarımı tanıyamıyorum ya böyle kalırlarsaa

canım şekeryüklemesi ve diğer testler için b12, demir... vs için 175 tl ödedik biz... ikinci şeker yüklemesini devlette yaptırmayı düşünüyorum ben de.
birincisi 50 mg lıktı canım. o yüksek çıkınca doktor 10 gnü sonra 100mg lık istedi.

günaydın canımm... ruyamda seni gördüm bennn şimdi hatırladımmm :):) böyle çıtı pıtı bişeydin :)
geçmiş olsun canımm...

günaydın canımm... çok şükür yaa geçmiş sevindim gerçekten :)
ahh biz de başlasak artık... eşim gelse de eminönünden bi günde alırız herşeyini inşallah :)

günaydın hilalimmm... inşallahh iyi haberlerle gelirsin bitanem. bugün şekerli hamurlu yiyeceklerden uzak dur canım...etkiler çünkü tahlil sonuçlarını.

günaydınnn meleğimm..
şişko sensin bi keremmm köye geldiğimden beri 700 gram vermişim
sen işlerinihallette canım boşver burayı... sensiz ken pek ilerlemiyor zaten :):):)

günaydın canım benimm. ben de haftaya gidicem tetenoz için. çok tırsıyorumm :18::18:

Günaydın annelerin en güzelleri. inşallah iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. biraz yorgunum sadece

günaydın canımm. çok yoruyosun kendini akşamada halin kalmıyor işte :26:

günaydın kızlar

günaydın canımm.

canım ben güvenemem yaa böyle ürünlere.. markası belli olsun, doğal da olsun tabi... bi de pişik önleyici sırf zeytinyağı kulanıcam bebeğime ben...teyzem öyle yaptı ne pişik ne bişey oldu bebekte...

canım uygun bize :)

günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsınnn?benimki de uyumuyor... babası da uyanıyor, tüm geceyi onun hareketlerine gülerek geçiriyoruz :):):)

Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydik Hal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?

günaydın canımmm.. ben de biraz fazla yürüyünce çok acıyo bacaklarım.... bu arada kilonu hiç güncellememişsin, gözümden kaçmadı :):):)

ohhh bitti sonunda :):):)

herkese kocamann günaydınlarrr...... dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... gezdirdi beni bol bol... o kadar iyi geldiki... sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)

az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. geldik:)
eşimin iki tane yeğeni geldi şimdi onlarla oturucaz:)

Canım anca okudum sen bayağı şişiyorsun demekki.. Doktorunu beklemeden başka doktora görünsen ? Bence daha iyi olur. Çünki bizde sadece ayakta sen omuzlardan falan bahsediyorsun :26::26:

esraa kuzum hoşgeldin çıtı pıtı benmi kilo topiğine bakmadın herhalde bu gidişle doğuma yuvarlayarak götürecekler beni

Hımm güncelliyim en yakın zamanda :) seninde gözünden bişey kaçmıyor yanii

günaydınn herkese

bu ay 4 kilo aldım ne diycem doktora bilmem :44:

kızlar şişlikten bahsetmişsiniz ;

benimde sadece sol ayağım şişiyor hele yorulunca dahada fazla iki ayağım birden şişiyor dinlenince geçiyor, ctesi ayrıntılıya giricem bebeğimi çok özledimm dua edin bana temiz çıksın sonucumm

Hımm güncelliyim en yakın zamanda :) seninde gözünden bişey kaçmıyor yanii

bende de çok şişlik var.ayaklarım fena.doktor test yaptı bi sorun var mı diye şükür bir şey çıkmadı ama şişlikler devam ediyor yorulunca daha da fena...ödemi önleyici yada atıcı karışımlar biliyor musun canım?

:))) belli olmaz mı ? ayol o kayınvalide (amanınnnn yüzü geldi gözümün önüne) o eltiler olduğu sürece iftara misafirin var canım :))) bende iftara almak istiyorumda oruç tutanı bulmak lazım

gitmende fayda var tabiki, tahlil yaptırsan bişi tespit ederler mi acaba? yoksa klasik hamilesin şişer misin der doktor. bilemedim ki

bana müsade kahvaltıyı ayarlayım artık birde duş alayım bugun çok sıcak

afiyet olsun yarasın kızlara.

tatlım su tüketimim (sadece su) günde 3lt. 'yi buluyor artık.. Limonata vs.. hariç bu.. ama yinede şişmeye başladım.. sol ayağım benim değil gibi duruyor

günaydın canım. evet bencede su tüketimi az tuz belki daha çok şişmesini engelliyor, tamamen engellemenin yolu olduğunu düşünmüyorum ((

günaydın canım, güzel vakit geçirmişsin akşam, rahatlamışsın sevindim canım. hadi dayan az kaldı, sen çok haklısında yapılacak pek birşey yok gibi (

günaydın canım, inşallah iyi çıkar sonuçların. kiloyu takma bence, gereksiz bişi yeme yeter, oda bünyeye bağlı, dikkat ettiği halde alan arkadaşlar var bide malum şişliklerde kiloya dahil oluyor ((

Kızlarrr benimde şişliklerim çokkk fazla.ödem önleyici karışımlar bilen var mı ????

öyle bir karışım duymadım, geçmiş olsun canım.

Hiç kendini sıkma canım hayırlısıyla bişey çıkmayacak bebeğinde.. Detaylı ultrason o kadar zevkli ki tadını çıkar

Ahh keşke öyle bir karışım olsa ama malesef tatlım bilmiyorum
Zaten hamileler çok bitkisel ürün kullanamıyor... Bazılarının zararları var bizlere

Kızlarrr benimde şişliklerim çokkk fazla.ödem önleyici karışımlar bilen var mı ????
CANIM BENDE KARIŞIM BİLMİYORUM AMA KARPUZ ÖDEM ATOYORMUŞ BEN ÇOK YİYİYORUM.

günaydın canım, inşallah iyi çıkar sonuçların. kiloyu takma bence, gereksiz bişi yeme yeter, oda bünyeye bağlı, dikkat ettiği halde alan arkadaşlar var bide malum şişliklerde kiloya dahil oluyor ((
çok sağol canım Aminn inşallah.evet canım bende öyle açıklıycam doktoruma şişlik onlar diycem

Hiç kendini sıkma canım hayırlısıyla bişey çıkmayacak bebeğinde.. Detaylı ultrason o kadar zevkli ki tadını çıkar
aminnn canım yaa vallahi rahatlıyorumm evet bir yandanda onu görmenin sevinci , sonrada sonuçla doktorumuza gidicez birde o bakar herhalde çünkü normal kontrol zamanımız , muayene ücreti verip giricem.

selam kızlar ancak gelebildim işyerinde bilgisayarları yeniliyolarda dün aksma verdım bugun yarım saat once fılan geldı
dün eşimle konustukta su yasayı o da görmüş dün askam hatta bı programda onu tartısmısslar sıze yetısır dıyo bakalım ıns yaa

inş canım bende dün duydum ve çok sevindim..süper bir doğum hediyesi olur bize yasanın çıkması

bencede Allahın izniyle yetişecek canım , başbakanlığa mail atanlardan biride benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…