hoşgeldin canım nasılsın demek sende şiştin öylemi aynı şişlikten benim de var ve ne kadar çok su içsemde geçmiyor
Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydikHal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
evet canım ya koşturmaktan benimde ayaklarımda yaralar çıktı, kılcal damarlar belirdi. çok ağırdılar şimdi daha az hareket ediyorum bu bile fazla geliyor. izne çıkmadan evvel halletmem gereken işler var canım , neyse az kaldı.
geçmiş olsun canım, inşallah ramazanda daha rahat edersin. ama yok bu defa iftara ağıralanacaklar var değil mi
geçmiş olsun canım, şişlik hepimizin derdi. sen ama fazla şişmişsin sanki. doktorun ne diyor bu duruma?
ebe ve dr çok su iç dediler bana şişliğin az olur dediler canım dediklerini tutuyorum ama ne faydaaa
ebe ve dr çok su iç dediler bana şişliğin az olur dediler canım dediklerini tutuyorum ama ne faydaaa
Günaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyorSıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????
Kuzum şeker yüklemesi iki kez mi yaptırıyorsun sen?? Benim doktorum sadece bir kez 75 mg lık yaptırmamı istedi. Bu arada ben medical parkta yaptırmayı düşünmüyorum çok uçuk fiyat söylüyorlar testlere, doktorum da dışardan yaptırabilirsin dedi. Sen nerde ne kadara yaptırıyorsun, önerebileceğin bir yer var mı?
fıstıklarım nasılsınız günaydınlar neerede bu millet nerede bu devlet bir kişi ben varım gözüküyor dün akşam bi sürü misafirim vardı neyseki atlattım ama sabah muhteşem karın ağrısı ve sonrasında cır cır la uyanmak pek hoş olmadı.....
günaydın kızlarrrrrrrrr, benim cırcırım geçtii herşeyi denedim çok şükür karın ağrım yok özellikle diğeride baya iyileşti (cır cır)
dün bebikimin kremlerini aldım bu gün eşimde bebek telsizi alacakk, bende alt açma bakacağım yavaş yavaş eksikleri tamamlamaya başladık hayırlısıı
günaydın canlarım...
kahvaltımızı yaptık kızımla..bi yandanda akşamki konuşmalarınızı okuduk...
bugun akşam anneannemize gidicez...bağ evinde serin serin uyuyacazz inşallahh kızçemle...veeeeeeeeee yarın büyük gün...şeker yüklemesi yapılacak ve kızımızı görücezz Allahın izniyle....öyle özledimki...öylee çok merak ediyorum ki...nasıl acab? kaç gr kaç cm oldu? babasınamı banamı benzediğiini görebilecekmiyizz? gibi gibi bin tane heyecan var içimde...
şişşkoomatiklerrr günaydınnnnnnnahanda böyle olduk hepimiz şiştikkk
nasılsınız bakalım cici müdürümle uzman gelcek bugün çok yoğunumm çoookkk Allah yardımcım olsunnnnsizi özlücem ama yaaa
beysalım geçmiş olsunn kıyamam sanaa üşütmüşsündür
hilalimmm yuppi buyük güne 1 gün kaldıııbüyümüştür annesi inşAllah sana benzeyecekk
kocamanca bir günaydın güzel hamişler bebişleriniz nasıl bakalımmbana özet geçiverin bakalım ne var ne yok sanırım dr gidecek olanlar var benimde yarın 11:40 da randevum var sıpamı çok özledim ben sabahtan tetenozun ikinci dozunu olacağım ordanda hastaneye geçiş yapacağımmm
Günaydın annelerin en güzelleri. inşallah iyisinizdir. biz iyiyiz çok şükür. biraz yorgunum sadece
günaydın kızlar
bunu daha öncede paylaşmıştım şimdi önemli bilgileri not ettiğim yere baktım tekrar aklıma geldi kızlar... bu ürüne de bakabilirsiniz...
rnler - 99 Doal Bebek Bakm Serisi - bebek, bakm, doal, ampuan, ya, losyon, piik nleyici
bende özledim valla bende özledim ama olamıyorum sizlerle:26:inş olabiliirm canım dünde işim yoktu ama çarsı işi çıktı anneme alınacak bir kaç esya vardı onları aldık akşamı ettik yemeği annemde yedik eve geç geldik sıcaktan uyuyamadım gece kalktım eşim yumurta kırmış onu yedik beraberyani dün hiç beklediğim gibi olmadı hele gece 4 de olan yemek hiç aklımda yoktu
canım çoğunuzun ilk bebeği bu yüzden eksik listeniz yok denebilir siz almasanız bile anne ve kayınvalideler yapıyorlar torun hevesiyle bişeylerama hani tanışma listemiz var ya çekilişle alakalı orda konusabiliriz eksiği olan söyleyebilir ben ağzımı açmıyacam çünkü bende eksik bitecek gibi değil ve gene gönderen kişi eksiği olanın eksiği neyse alabilir önerin hoş bir öneri ama eksiği alıp almamak gönderen kişiye kalmıştır zorlama yapmayız nede olsa gönülden geliyor bu hediye olayı zaten online olmayan bir kaç kişiyi çekilişten çıkaracağım ben bugun eğer burlarda olursam sayet:26:
sonracıma hediyeleri 19 ve 30 agustos tarihleri arasında yollayalım derim ben uygunmu sizler içinde acaba:26:
Günaydın şekerlerrrNasılsınız bakalımmm? Hamişlikle ve sıcaklarla aranız nasıl?
Bizim hiç iyi değil, ellerim ayaklarım hatta omuzlarım bile şiş, ve en kötüsü de elimle bir şeyi kavramaya çalıştığımda tam tutamıyorum elimdeki tüm eklemler ağrıyorSıcaktan kızçem de uyumuyor sürekli uyanık anacımm Sizlerde durumlar nasıl????
Biz geldik... Dün akşam bir gezdik bir gezdik sormayın.. Sonrada ayaklarımızın ağrısından gece nöbetteydikHal böyle olunca yorgunuz tabi azcık.. Sizler nasılsınız ?
Aynen tatlımm çok su içiyorum, tuzlu yeme diyorlar ki zaten tuzlu yemem ben hiç, ama yine de şişiyorum. Ayaklarında çatlaklar oluşmuş senin ya, aynen benim de ayağımın üstündeki kılcal damarlarım kırmızı kırmızı çatladı çok kötü oldular. Yaza denk gelmesinin olumsuzluklarını yaşıyoruz herhalde
Günaydın tatlımmm, akşamları istanbul çok güzel oluyor, hem serinliyor da, çok iyi yapmışsınızBir iki ay sonra iyice ağırlaşıcaz hasret kalıcaz gezmelere, şimdiden tadını çıkarmak lazımmm
Tatlımm teşekkür ederimmm, doktora bişi soramadım daha malesef, ağustosun ikisine kadar izinli, ben de ancak üçünde gidebilcem. Tel.i de yok ama başka doktora gidicem böyle giderse
canım şekeryüklemesi ve diğer testler için b12, demir... vs için 175 tl ödedik biz... ikinci şeker yüklemesini devlette yaptırmayı düşünüyorum ben de.
birincisi 50 mg lıktı canım. o yüksek çıkınca doktor 10 gnü sonra 100mg lık istedi.
günaydın canımm... ruyamda seni gördüm bennn şimdi hatırladımmm :):) böyle çıtı pıtı bişeydin :)
geçmiş olsun canımm...
günaydın canımm... çok şükür yaa geçmiş sevindim gerçekten :)
ahh biz de başlasak artık... eşim gelse de eminönünden bi günde alırız herşeyini inşallah :)
günaydın hilalimmm... inşallahh iyi haberlerle gelirsin bitanem. bugün şekerli hamurlu yiyeceklerden uzak dur canım...etkiler çünkü tahlil sonuçlarını.
günaydınnn meleğimm..
şişko sensin bi keremmmköye geldiğimden beri 700 gram vermişim
sen işlerinihallette canım boşver burayı... sensiz ken pek ilerlemiyor zaten :):):)
günaydın canım benimm. ben de haftaya gidicem tetenoz için. çok tırsıyorumm :18::18:
günaydın canımm. çok yoruyosun kendini akşamada halin kalmıyor işte :26:
günaydın canımm.
canım ben güvenemem yaa böyle ürünlere.. markası belli olsun, doğal da olsun tabi... bi de pişik önleyici sırf zeytinyağı kulanıcam bebeğime ben...teyzem öyle yaptı ne pişik ne bişey oldu bebekte...
canım uygun bize :)
günaydın canımm... iyiyiz sen nasılsınnn?benimki de uyumuyor... babası da uyanıyor, tüm geceyi onun hareketlerine gülerek geçiriyoruz :):):)
günaydın canımmm.. ben de biraz fazla yürüyünce çok acıyo bacaklarım.... bu arada kilonu hiç güncellememişsin, gözümden kaçmadı :):):)
ohhh bitti sonunda :):):)
herkese kocamann günaydınlarrr...... dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... gezdirdi beni bol bol... o kadar iyi geldiki... sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)
az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. geldik:)
eşimin iki tane yeğeni geldi şimdi onlarla oturucaz:)
Hımm güncelliyim en yakın zamanda :) seninde gözünden bişey kaçmıyor yanii
sağol canım benim sanada geçmiş olsunbitirmen gereken işleri fazla yorulmadan bitir güzelim sıkıntıyı gene sen çekiyorsun bak yok ramazanda davet yapmayı düşünmüyorum kimseyede gitmeyide düşünmüyorum ama gene de belli olmaz:26:
demek ki çocuk daha gezecekmiş annesi sen bilememişsin
gecenin o saatinde sokağa çocuk salınırmı ya it var kopuk var cidden nasıl ana babamış onlar
Aynen tatlımm çok su içiyorum, tuzlu yeme diyorlar ki zaten tuzlu yemem ben hiç, ama yine de şişiyorum. Ayaklarında çatlaklar oluşmuş senin ya, aynen benim de ayağımın üstündeki kılcal damarlarım kırmızı kırmızı çatladı çok kötü oldular. Yaza denk gelmesinin olumsuzluklarını yaşıyoruz herhalde
Tatlımm teşekkür ederimmm, doktora bişi soramadım daha malesef, ağustosun ikisine kadar izinli, ben de ancak üçünde gidebilcem. Tel.i de yok ama başka doktora gidicem böyle giderse
bana müsade kahvaltıyı ayarlayım artık birde duş alayım bugun çok sıcak
tatlım su tüketimim (sadece su) günde 3lt. 'yi buluyor artık.. Limonata vs.. hariç bu.. ama yinede şişmeye başladım.. sol ayağım benim değil gibi duruyor
herkese kocamann günaydınlarrr...... dün eşimle gece 11 demerkeze gittik, gezdik dondurma yedik, çay bahçesinde oturduk... gezdirdi beni bol bol... o kadar iyi geldiki... sudan çıkmış balık gibiydim, arabadan etrafı izleyişimi görseniz yazık 1 aydır evden çıkmıyo heralde dersiniz :)
az önce duşumuzu aldık, kahvaltımızı yaptık.. geldik:)
eşimin iki tane yeğeni geldi şimdi onlarla oturucaz:)
günaydınn herkese
bu ay 4 kilo aldım ne diycem doktora bilmem :44:
kızlar şişlikten bahsetmişsiniz ;
benimde sadece sol ayağım şişiyor hele yorulunca dahada fazla iki ayağım birden şişiyor dinlenince geçiyor, ctesi ayrıntılıya giricem bebeğimi çok özledimm dua edin bana temiz çıksın sonucumm
Kızlarrr benimde şişliklerim çokkk fazla.ödem önleyici karışımlar bilen var mı ????
günaydınn herkese
bu ay 4 kilo aldım ne diycem doktora bilmem :44:
kızlar şişlikten bahsetmişsiniz ;
benimde sadece sol ayağım şişiyor hele yorulunca dahada fazla iki ayağım birden şişiyor dinlenince geçiyor, ctesi ayrıntılıya giricem bebeğimi çok özledimm dua edin bana temiz çıksın sonucumm
bende de çok şişlik var.ayaklarım fena.doktor test yaptı bi sorun var mı diye şükür bir şey çıkmadı ama şişlikler devam ediyor yorulunca daha da fena...ödemi önleyici yada atıcı karışımlar biliyor musun canım?
CANIM BENDE KARIŞIM BİLMİYORUM AMA KARPUZ ÖDEM ATOYORMUŞ BEN ÇOK YİYİYORUM.Kızlarrr benimde şişliklerim çokkk fazla.ödem önleyici karışımlar bilen var mı ????
çok sağol canım Aminn inşallah.evet canım bende öyle açıklıycam doktoruma şişlik onlar diycemgünaydın canım, inşallah iyi çıkar sonuçların. kiloyu takma bence, gereksiz bişi yeme yeter, oda bünyeye bağlı, dikkat ettiği halde alan arkadaşlar var bide malum şişliklerde kiloya dahil oluyor((
Hiç kendini sıkma canım hayırlısıyla bişey çıkmayacak bebeğinde.. Detaylı ultrason o kadar zevkli ki tadını çıkar
selam kızlar ancak gelebildim işyerinde bilgisayarları yeniliyolarda dün aksma verdım bugun yarım saat once fılan geldı
dün eşimle konustukta su yasayı o da görmüş dün askam hatta bı programda onu tartısmısslar sıze yetısır dıyo bakalım ıns yaa
bencede Allahın izniyle yetişecek canım , başbakanlığa mail atanlardan biride benim.selam kızlar ancak gelebildim işyerinde bilgisayarları yeniliyolarda dün aksma verdım bugun yarım saat once fılan geldı
dün eşimle konustukta su yasayı o da görmüş dün askam hatta bı programda onu tartısmısslar sıze yetısır dıyo bakalım ıns yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?