Bu forumu yıllardır takip ederim de hiç üye olup yazmayı düşünmedim, sizi de sıkı takip ediyorum Kasım anneleri çünkü ben de bir Kasım annesi olacağım inşallah.
Şuan 23 + 2 'deyim, artık dayanamıyorum alışverişe başladım, benimle aynı haftalarda olanlarla iletişiriz dedim:)
Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
cicişler biz geldik nasılsınız hatunlarr
hiloşum geçmişş olsun bende sağlık ocagında idrar testi yaptırmıştım lökosit pozitif çıkmıltı bana baktari var bol su iç dediler :26::26::26:
burcu iyi tatiller canım bol bol yüzz
bizde doktordaydık deaylıya girdik hamd olsun iyiyizama bize cd vermediler verilen fotolarda bacak kalp beyin fotoları güzel bişi yok yaniii
hiloşum geçmişş olsun bende sağlık ocagında idrar testi yaptırmıştım lökosit pozitif çıkmıltı bana baktari var bol su iç dediler :26::26::26:
bizde doktordaydık deaylıya girdik hamd olsun iyiyizama bize cd vermediler verilen fotolarda bacak kalp beyin fotoları güzel bişi yok yaniii
günaydınn canlarımm...
ne günaydını ayy saat olmuş 1
kızlar şeker yükleme sonucum çıkmış...
0.dakika:83
60.dakika:146.6
120.dakika:115.2 (doktora ulaşamadım, raporda 60.dk ve120.dk'nın referans değerleride yazmıyorr)
bide lökosit esteraz diye bişey (idrar analizinde) negatif olması gerekirken bende pozitif (+1) diye çıkmış...idrarda protein çıkması demekmiş bu...vucut atmaması gereken proteini idrarla atıyor demekmiş....bakalım doktor amca ne diycekk?
normal doğum yaparken mi olmuş canım çok üzücü...off sıkıcı bir gün annem babam balkonda semaver eşliğinde tavla oynuyor odalarda temizlilçiler var ben salonda hapisim...bebişin iştahı pek yok bugünlerde yan yatıncada tekmeliyor sıpiş . Ya temmuz annelerine baktım bebek doğum sırasında kalbi durmuş meğer bebek kakasını yemiş tüm organları kaka dolmuş ölmüş çok üzüldüm Allah sağlıklıca alsın bebelerini kucaklarına
bende park yatak isityorum ama henüz araştırmadım sen bi fikir edinirsen bizide aydınlat...acaba park yatak almayı düşünenler yada almış olanlar varmı, ben oda takımı yapamıcam sanırım park yatak alıcam o yüzden ama bir sürü marka bir sürü model var, araştırmış yada bu işten anlayan varsa lütfen yardım etsin bize. mesela hangi marka iyidir, hangi özellik mutlaka olsun gibi...
hoşgeldin canım...kuzularınla inş. hayırlı doğumlar olsun...dediğin gibi doğurup kucağımıza alana kadar bize rahat yok..Selam güzel anne adayları, ikiz annesini unutmadınız inşallah :))
iş yoğunluğundan yazıp takip edemiyorum ama özel bir yeri var bu sitenin hepiniz kalbimesiniz . hepinizi öpüyorum. benim kız oğlan eşit ağırlıktalar şu aralar 700 gr civarındalar. benimkiler ikiz olunca doğum da öne geliyormuş. Çok erken olmaz inşallah, ayrıca yine kalp durmasıyla ilgili bir şey yazmış bir arkadaşımız. yani doğuruncaya kadar rahat yok bize. çok üzüldüm bu habere. Artık korku ve stresten uzak günler görelim, Allah yardımcımız olsun, Herkese Hayırlı RAmazanlar diliyorum..
takıl canım buraya...aldıkalrını paylaş bizmle fikir olur....bi üst sayfada onun için ayrı topik var..Bu forumu yıllardır takip ederim de hiç üye olup yazmayı düşünmedim, sizi de sıkı takip ediyorum Kasım anneleri çünkü ben de bir Kasım annesi olacağım inşallah.
Şuan 23 + 2 'deyim, artık dayanamıyorum alışverişe başladım, benimle aynı haftalarda olanlarla iletişiriz dedim:)
Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
arkadaşlar 16 temmuzda bdt 17 temmuzda kontrole gittim 1 cm açıklık vardı eve geldim duş aldım sancılarım 10 dk.da 3 e füştü hasteneye gittim 2 cm olmuş sonra 5 cm açıldı ve bebeğimin kalp atışı birden düştü sezaryene aldılar suyumu açtılar resmen çamur aktı bebeğimin kakasını yemiş resmen her yeri kakaymış kakayla çıkmış bebeğimi kaybettim ciğerleri kaka doğmuş kızım öbür dünyada bizi beklio bize şefaatci olucak verende Allahım Alanda Allahım bi ara uzunca yazarım arkadaşlar bebeğimi Tokata defnettik demek ki Allahım bizi böle imtihan etti...
Temmuz annelerindennalıntı sakın normal olsun dr bizi mahsustan sezeryana almak için yalan söylüyor fln diye bebeğinizi riske atmayın normal olsun diye diretmeyin
günaydınn canlarımm...
ne günaydını ayy saat olmuş 1
kızlar şeker yükleme sonucum çıkmış...
0.dakika:83
60.dakika:146.6
120.dakika:115.2 (doktora ulaşamadım, raporda 60.dk ve120.dk'nın referans değerleride yazmıyorr)
bide lökosit esteraz diye bişey (idrar analizinde) negatif olması gerekirken bende pozitif (+1) diye çıkmış...idrarda protein çıkması demekmiş bu...vucut atmaması gereken proteini idrarla atıyor demekmiş....bakalım doktor amca ne diycekk?
Canlarrrr herkese mrb uzuuunca bu aradan sonra ben geldimmm. Bu ara tasindim yeni evime bu yuzden sizden uzak kaldim, nasilsiniz bakalimmm????
merhabalar kızlar...ben de uzun amandır yazamadım ...ankarada ayrıntılı ultasona gitmak istiyorum.en geç ne zaman gidebiliriz.babamız 24. haftanın ortasında gelecek.onun da görmesini çok istiyorum.ayrıntılı ultason için geç kalmış olur muyuz?bir de ankarada bunun için en iyi yer neresi bilen var mı??ne çok soru sordum :)))
günaydın kızlar bursalı bır arkadaşım vardı ahmet beye gıdıyodu bılgı almak ıstıyorum ucretler hakkında:))
kızlar park yatakla ılgılı sorular gelmıs ben oğluma park yatak aldım ılk etapta oda yapmayacagım ıcın uzun sure kullanıcam chıcconun Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com bu modelı. artık butun park yataklarda aynı özellıkler var tıtresım oyucak alt acma yerı v.s.
kızlar park yatakla ılgılı sorular gelmıs ben oğluma park yatak aldım ılk etapta oda yapmayacagım ıcın uzun sure kullanıcam chıcconun Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com bu modelı. artık butun park yataklarda aynı özellıkler var tıtresım oyucak alt acma yerı v.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?