2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynıyız cnm ama ben sabredıyorum bayramdan sonra kızım için alşvrş yapcm

bende bugün detaylı ultrasondaydım banada cd vermediler.heryerini tek tek inceledi dr çok şükür sağlıklı.
ama oğlum çok sinirli bakıyodu.kaşlarını çatmış neye sinirlendiyse artık

ayrıntılıda banada cd vermemişlerdi bebeğimm...kuzunu gördün demek hadi gözün aydın...herbişisi iyi çıkmış kızzçemizinn

evet suyu artırmam lazım sanırım bitanem...

iyi haftasonları..pazartesi görüşürüzz allah izin verirsee...öptümmmmmmmmmmmmmmm

canım benim şekerin süper çıkmış bence pzrtesi benimde bakılacak korku içerisindeyim ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı idrar tahlilinde bence enfeksiyon var protein daha farklı diye biliyorum ben 1-2 lökositse de bence tedirgin olma idrarda tahlilinde ayrıca protein diye birşey var o negatif mi bakabildin mi hiç

normal doğum yaparken mi olmuş canım çok üzücü...

bende park yatak isityorum ama henüz araştırmadım sen bi fikir edinirsen bizide aydınlat...
hoşgeldin canım...kuzularınla inş. hayırlı doğumlar olsun...dediğin gibi doğurup kucağımıza alana kadar bize rahat yok..
takıl canım buraya...aldıkalrını paylaş bizmle fikir olur....bi üst sayfada onun için ayrı topik var..

günaydın kızlar bursalı bır arkadaşım vardı ahmet beye gıdıyodu bılgı almak ıstıyorum ucretler hakkında:))

Temmuz annelerindennalıntı sakın normal olsun dr bizi mahsustan sezeryana almak için yalan söylüyor fln diye bebeğinizi riske atmayın normal olsun diye diretmeyin

Temmuz annelerindennalıntı sakın normal olsun dr bizi mahsustan sezeryana almak için yalan söylüyor fln diye bebeğinizi riske atmayın normal olsun diye diretmeyin

zor biir imtihan Allah sabır versin Allah sag saalim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi saglıkla huzurla yaşasın cocuklarımız

Canlarrrr herkese mrb uzuuunca bu aradan sonra ben geldimmm. Bu ara tasindim yeni evime bu yuzden sizden uzak kaldim, nasilsiniz bakalimmm????

slm cnm çok sevindim detaylında sorun yokmuş, olsun sonra verirler verselerdi iyi olurdu ama ya açıp açıp bakardın

slm cnm ne güzel temiz çıkmış

merhabalar kızlar...ben de uzun amandır yazamadım ...ankarada ayrıntılı ultasona gitmak istiyorum.en geç ne zaman gidebiliriz.babamız 24. haftanın ortasında gelecek.onun da görmesini çok istiyorum.ayrıntılı ultason için geç kalmış olur muyuz?bir de ankarada bunun için en iyi yer neresi bilen var mı??ne çok soru sordum :)))

Selamün aleyküm kızlar bende izinden yeni geldim birsürü değişiklikler olmuş geçmişe göz atmaya çalışıyorum

inşallah anneler ve bebişler çok iyidir

merhaba bende daha ayrıntılı ultrasona giremedim. cuma günü doktoruma gittim bu haftadan sonrada girebilirsin dedi. bakalım randevu almaya çalışacağız
geç kalmış olunmuyormuş yani. zaten amaç iç organları taramak dedi dr

günaydın kızlar bursalı bır arkadaşım vardı ahmet beye gıdıyodu bılgı almak ıstıyorum ucretler hakkında:))

selam canımmm o benimmm

nasılsın şimdiye kadar başlamadın mı bir doktora

muayane ucreti 60 TL

testler vs hep özel oluyor ki geriye birtek şeker yuklemesi kaldı

doğum 1000-1500 TL

sezeryan 2000 TL civarı dıye aklımda kalmış ama emin değilim fiyatlar zamana göre değişiklik gösterebilirmiş

iyi pazarlar herkese..

aysun canım bebk yatağını ne alacaksın?

sabahtan beri arştırıyorum canım sıkıldı ya karar veremiyorum...

Arkadaşlar herkese merhaba.. öncelikle hepiniz hamileliği hayırlı olsun,Allah sağsalim kucağınıza almaya nasip etsin..
benimde kızım var şubat 2012 doğumlu.. hamileliğin her anının keyfini çıkarın çabuk geçiyor :)
şimdi ben buraya neden yazdım.. fatoşşş isimli bi arkadaş şubat 2012 anneleri bölümüne sepet beşik aradığını sıfırları pahalı olduğundan ikinci eli aradığını yazmış.. mesaj hakkım olmadığından buraya yamak zorunda kaldım.. eğer görürse ne ala :) bende kızıma karyola tarzı bi yatak alıcam elimde kalıcak.. linki burdan veriyorum. kendisi bakabilir beğenirse konuşuruz.. inşallah görür bu yazıyı :) AHŞAP SARAYLI BEŞİK ÜCRETSİZ KARGO + HEDİYELİ - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 94054124

neyse; ben burayı fazla meşgul etmiim. hepinize bulantısız,bel ağrısız,bol uykulu hamilelikler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…