sormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...
sezeryanla doğum 15 gun erken mi oluyor :26:
ay canım geçmiş olsun çok üzüldümm çok hırpalamışsın kendini haklı olarak dedikleri gibi yukarıdan borudan geliyor olabilir ay kıyamam sana ben
günaydın kızlar....
gelebildik çok şükür.... işyerindeyim. sabah tetenozun 2. dozunu olduk... şimdilik acı yok. inşallah olmaz.
siz napıyosunuz...
günaydın kızlar....
gelebildik çok şükür.... işyerindeyim. sabah tetenozun 2. dozunu olduk... şimdilik acı yok. inşallah olmaz.
siz napıyosunuz...
gecmıs olsun canım ya cok yorucu olmus sana gercekten
bı anda mı oldu heryerı bu kadar sarmıs oncesınde yokmuydu acaba kıyıda köşede :26:
mutemelen bınadadır bencede komsular abı sorun degıls etek taraflı temızlemeyle olmaz
sezeryanda bellı olmuyokı tatlım anıden de olabılıyo zorunlu oalrak ama planlı sezeryansa onda gun verıyolar.
gecen saglık ocagında bı bebek gördum 24 gunlukmus daha 7 ay 23 gunluk dogmus ama ıyıydı masallah
günaydın kızlar....
siz napıyosunuz...
sormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
kargo parası bıde ek üzerine...günaydın canım, kötü olmuş yemek olmaması...
günaydın ben de hiç uyuyamıyorum sıcaktan...
günaydın balım.. nasılsın? sıcaklardan fenayım ben uyku falan yok artık
günaydın tatlım...
günaydın fıstığım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim ev bulamana Allah gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah...
bende bebe mağazalarıyla vipdukkanda indirime giren bebedor ürünlerine baktım kıyaslamak amacıyla fiyatlar da fark yok hatta bebe mağazaları daha uygun kızlar bilginiz olsun...
sırtına sert bi yastık koy sola yatarsın bu sayede..sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...
balım kılo almamaya dikkat et o zamangünaydınnnnhayırlı haftalar dilerim
nasılsınız kızlar valla sıcaklar cok fena bu hafta kavurucu sıcaklar olacak napcaz ya valilik tatil yapsa hamılelere onu beklıyom 4 gözle
sıcaktan uyuyamadım terden yapıs yapıs olsum gece bı de nefes alamadım cok yemıstım aksam
ayrıca sag kalcam batıyor bel fıtıgından dolayı eger zorlarsam kalıcam bılıyorum o yuzden dıkkat etmeye calsııyorum bakalım ısım zor valla topallamaya baslıycam sanırım oglumdakı gıbı
cok dert yandım ama napım yaa
evet canım...38 olunca alıyor dr.ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...
Kızlaaaarr doguma 99 gün kalmıs benımm yanı 2 hanelı sayılara gectımmm
ay okurken kasıntı tuttu ben okdr tıtız olmamama ragmen uyuz bı durum anlattıgın yaz oldugundan daha cabuk cıkıyo bu tur böcekler ve cabuk yayılıyo ınsallah bıran önce defolur gıderler evınızden yoksa ölurler detan maxii
günaydın kızlar....
siz napıyosunuz...
hoşgeldin esram gelmişşşşşş
geçmiş olsun canım akşama başlar acısı
nasılsınızzzz
hosgeldın canım bak sayılı gün gelip geçti bile
bızde napalım sıcaklarla ugrasıyoruz
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...
hadi yaa kıyamam ben ona Allah esirgesin tüm bebecikleri
ben sezeryandan daha çok korkuyorum desem inanırmısınız .? daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz almadım bayılıp bayılmadıgımıda bilemiyorum bir film izlemiştim " anestezi diye" adamı narkoz veriyorlar adam bayılmıyorr ve tum kesikleri hissediyordu
hem kucağıma almak istiyorum o anı doyasıya yasamak istiyorum Allahım nasip etsin hayırlısylaa sağlıcakla aminnn
hoşgeldin esram gelmişşşşşş
geçmiş olsun canım akşama başlar acısı
nasılsınızzzz
ewet canım eger palnlıysa ve bebek sağlıklıysa 38.haftada alıyorlar dr fazla bekletipde işi riske atmak istemiyorlar benimde sezaryen doğum tarihim 8 kasım ama büyük ihtimalle kurban bayramı öncesi yada hemen sonrasında 3o ekimde olurum gibi geliyoray evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...
canım eger böcekler gitmiyorsa bi ilaçlama firmasına ilçalatın bence hem nlar ilaçlayınce eve bir iki sene hiçbir haşere girmiyormuş..sinirlerin bozulmakta haklsın bu arada dikkat et ilaçtı çamasır suyuydu derken seni etkilemesinsormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
ewet zaman su gibi akıp geçiyor..inş yakın bir zamanda birbirimiz doğum haberlerinide alacağız...Kızlaaaarr doguma 99 gün kalmıs benımm yanı 2 hanelı sayılara gectımmm
bende girdim denize ama hiç enfeksiyon olmadı ..deniz temizse bence korkma bişey olmaz..hem denize girince ben ve kızım çok rahat hissetmiştik kendimizi...Selam canlarım nasılsınız?
Ya inanın 2 gün girmedim valla çok özlemişim sizi.
Buraya geldim geleli maaşallah bebişim çok huzurlu,çeşit çeşit şekillere sokuyo kendini,denizdeyken sipsivri oluyo karnım,havuza girmeye korkuyorum hiç girmedim enfeksiyon korkusundan,deniz çok temiz sürekli alt bikini de değiştiriyorum
bol bol yüzüyorum
inşallah sorunsuz bi şekilde dönerim.neyse kızlar öpüyorum sizi görüşmek üzere...
günaydın canım..dönüş yapmışsın ara verdikten sonrada işe adapte olmak baya zor oluyor...inş asın agrı yapmaz burada 2. olanlar genelde ağrı olmadıgını söylediler seninde olmaz inş.günaydın kızlar....
siz napıyosunuz...
günaydın Kasımın güzel anneleri
biz cuma doktor amcamıza gittik malum ben 2 doktorla takip ediyorum bebişimi 8 haziranda oğlum olacağını öğrenmiştim muaynanesine gittiğim doktor amcamızdan %90 dedi ve biz o günden beri oğluşumuzu sevdik ama bu sırada en başından beri gittiğim hastane deki doktor amcamız bize kordonun bacak arasında olduğunu hiç bir şekilde net birşey söyleyemiyeceğim yanıltmış olurum dedi ve cuma günü kontrolümüzde bize ilk kez cinsiyet söyledi tahmin ediyorsunuz dimi eveet dedi %90 küçük hanım bu dedi (diğer doktora gittiğimizden haberi yok ) biz eşimleşok olduk ben kızçem olmasını çok istiyordum ama oğluşum fikrine çok alışmışım şimdi çarşamba günü ayrıntılı ultrason olacak sanırsam orada belli olur muallakta bıraktı sıpam bizi
aysunum benimmm hoşbulduk canımmmm....
evet başlar akşama...
grip oldum ben yaaa... hapşırıyorum, burnumu çekip duruyorum... halsizlik var üstümde.. gece 2 de geldik eve... uyuyamadım da sıcaktan. allahtan babam bıraktı işyerine...
sen napıyosun kuşum?? bebeği görmüşsünüz yaaa...kaç kg boyu kaç???
evet canım geçti.. keşke evimde biraz daha kalabilseydim ama...
çok sıcak gerçektenn
hoşbulduk canımm.. evin mi böceklendi seninevin köşelerine çörek otu serp biraz...
biz cuma doktor amcamıza gittik malum ben 2 doktorla takip ediyorum bebişimi 8 haziranda oğlum olacağını öğrenmiştim muaynanesine gittiğim doktor amcamızdan %90 dedi ve biz o günden beri oğluşumuzu sevdik ama bu sırada en başından beri gittiğim hastane deki doktor amcamız bize kordonun bacak arasında olduğunu hiç bir şekilde net birşey söyleyemiyeceğim yanıltmış olurum dedi ve cuma günü kontrolümüzde bize ilk kez cinsiyet söyledi tahmin ediyorsunuz dimi eveet dedi %90 küçük hanım bu dedi (diğer doktora gittiğimizden haberi yok ) biz eşimleşok olduk ben kızçem olmasını çok istiyordum ama oğluşum fikrine çok alışmışım şimdi çarşamba günü ayrıntılı ultrason olacak sanırsam orada belli olur muallakta bıraktı sıpam bizi
ewet canım eger palnlıysa ve bebek sağlıklıysa 38.haftada alıyorlar dr fazla bekletipde işi riske atmak istemiyorlar benimde sezaryen doğum tarihim 8 kasım ama büyük ihtimalle kurban bayramı öncesi yada hemen sonrasında 3o ekimde olurum gibi geliyor
canım eger böcekler gitmiyorsa bi ilaçlama firmasına ilçalatın bence hem nlar ilaçlayınce eve bir iki sene hiçbir haşere girmiyormuş..sinirlerin bozulmakta haklsın bu arada dikkat et ilaçtı çamasır suyuydu derken seni etkilemesin
ewet zaman su gibi akıp geçiyor..inş yakın bir zamanda birbirimiz doğum haberlerinide alacağız...
bende girdim denize ama hiç enfeksiyon olmadı ..deniz temizse bence korkma bişey olmaz..hem denize girince ben ve kızım çok rahat hissetmiştik kendimizi...
günaydın canım..dönüş yapmışsın ara verdikten sonrada işe adapte olmak baya zor oluyor...inş asın agrı yapmaz burada 2. olanlar genelde ağrı olmadıgını söylediler seninde olmaz inş.
benımde ruyama gırmıstı kız bayılmıyodum anlıyodum kestıgını felan acıkcası normalden korkan ben sımdı normal olmak ıstıyorum 8 kat kesılıceme bı makas atıverırler o kesıyı dıkıgı de anlamıyomussun zaten uyusturdukları ıcın oh mıs
hanı bı ara normal dogumdan snra cınsel ılıskı nasıl olcak dıe takmstım ya sımdıde agdaya taktım dıkıse zararı olur mu acır mı acaba dıe
aysunum benimmm hoşbulduk canımmmm....
evet başlar akşama...
grip oldum ben yaaa... hapşırıyorum, burnumu çekip duruyorum... halsizlik var üstümde.. gece 2 de geldik eve... uyuyamadım da sıcaktan. allahtan babam bıraktı işyerine...
sen napıyosun kuşum?? bebeği görmüşsünüz yaaa...kaç kg boyu kaç???
evet canım geçti.. keşke evimde biraz daha kalabilseydim ama...
çok sıcak gerçektenn
hoşbulduk canımm.. evin mi böceklendi seninevin köşelerine çörek otu serp biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?