2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gecmıs olsun canım ya cok yorucu olmus sana gercekten
bı anda mı oldu heryerı bu kadar sarmıs oncesınde yokmuydu acaba kıyıda köşede :26:
mutemelen bınadadır bencede komsular abı sorun degıls etek taraflı temızlemeyle olmaz

ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...

sezeryanla doğum 15 gun erken mi oluyor :26:

sezeryanda bellı olmuyokı tatlım anıden de olabılıyo zorunlu oalrak ama planlı sezeryansa onda gun verıyolar.

gecen saglık ocagında bı bebek gördum 24 gunlukmus daha 7 ay 23 gunluk dogmus ama ıyıydı masallah

ay canım geçmiş olsun çok üzüldümm çok hırpalamışsın kendini haklı olarak dedikleri gibi yukarıdan borudan geliyor olabilir ay kıyamam sana ben

canım anlamadığım şey bu tahıl böceğidir boruda olması içinde komşulardan birinde tahıl olup bozulması gerek onların evinde yok mu acaba hiç kimse ses etmiyor... midem kalktı yemin ederim... evime gitmek istemiyorum...

günaydın kızlar....

gelebildik çok şükür.... işyerindeyim. sabah tetenozun 2. dozunu olduk... şimdilik acı yok. inşallah olmaz.

siz napıyosunuz...

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...

yoktu caım yeni temizlik yapıldı mutfak dolaplarını falan ben çok sık silerim tatile gittik geldik o ara olmuş... havasızlıktan sanıırm

hadi yaa kıyamam ben ona Allah esirgesin tüm bebecikleri

ben sezeryandan daha çok korkuyorum desem inanırmısınız .? daha önce hiç ameliyat olmadım narkoz almadım bayılıp bayılmadıgımıda bilemiyorum bir film izlemiştim " anestezi diye" adamı narkoz veriyorlar adam bayılmıyorr ve tum kesikleri hissediyordu

hem kucağıma almak istiyorum o anı doyasıya yasamak istiyorum Allahım nasip etsin hayırlısylaa sağlıcakla aminnn

günaydın kızlar....

gelebildik çok şükür.... işyerindeyim. sabah tetenozun 2. dozunu olduk... şimdilik acı yok. inşallah olmaz.

siz napıyosunuz...

hoşgeldin esram gelmişşşşşş

geçmiş olsun canım akşama başlar acısı
nasılsınızzzz

ay okurken kasıntı tuttu ben okdr tıtız olmamama ragmen uyuz bı durum anlattıgın yaz oldugundan daha cabuk cıkıyo bu tur böcekler ve cabuk yayılıyo ınsallah bıran önce defolur gıderler evınızden yoksa ölurler detan maxii

kargo parası bıde ek üzerine...

sırtına sert bi yastık koy sola yatarsın bu sayede..

balım kılo almamaya dikkat et o zaman

ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...

evet canım...38 olunca alıyor dr.

valla hepsini yaptım geçmiyor... olmadı babamın ekinlere kullandığı zehirden almayı düşünüyorum her yere ondan yapıp evden 2 gün kaçarım sonrada kadın alır temizletirim bunaldım ya dudağımda canımı acıtıyor, uyuyamıyorum bir de iş yaparken artık hakkaten zorlanıyorum...

günaydın kızlar....

siz napıyosunuz...

hoşgeldın kuzumm bende cuma gunu gıttım 2.doz ıcın 29 gun olmus 30 gunden önce vurmuyomus olamadım geldım yarın olurum muhtemelenn gecms olsn

hoşgeldin esram gelmişşşşşş

geçmiş olsun canım akşama başlar acısı
nasılsınızzzz

aysunum benimmm hoşbulduk canımmmm....
evet başlar akşama...

grip oldum ben yaaa... hapşırıyorum, burnumu çekip duruyorum... halsizlik var üstümde.. gece 2 de geldik eve... uyuyamadım da sıcaktan. allahtan babam bıraktı işyerine...

sen napıyosun kuşum?? bebeği görmüşsünüz yaaa... kaç kg boyu kaç???

hosgeldın canım bak sayılı gün gelip geçti bile
bızde napalım sıcaklarla ugrasıyoruz

evet canım geçti.. keşke evimde biraz daha kalabilseydim ama...
çok sıcak gerçektenn

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun...

hoşbulduk canımm.. evin mi böceklendi senin evin köşelerine çörek otu serp biraz...

kızlar tansiyonumu alçtüm sabah
94-48...

hemen düşük tansiyon sebeplerini araştırdım sizelde paylaşmak istedim benim durumumda olan varsa dikkat etsin...

1-uzun süre ayakta kalmak( 2 saatlık gece uykuyla duruyorum)
2-yaz aylarına bağlı olarak sıvı alımının azlığı..
3-stres ve moral bozukluğuda tansiyonu düşürürmüş...

normale dönmesi için yatıp dinlnemek ,hamileler için sola yatmak,ılık veya soğuk düş,kahvaltıda tuz biber veya tuzlu çorba iyi gelirmiş..

defterime aldığım notlar bunlar...

sola yatmayı ihmal etmeyin canlar...4 aydan sonra sola yatmak çok önemli...

benımde ruyama gırmıstı kız bayılmıyodum anlıyodum kestıgını felan acıkcası normalden korkan ben sımdı normal olmak ıstıyorum 8 kat kesılıceme bı makas atıverırler o kesıyı dıkıgı de anlamıyomussun zaten uyusturdukları ıcın oh mıs

hanı bı ara normal dogumdan snra cınsel ılıskı nasıl olcak dıe takmstım ya sımdıde agdaya taktım dıkıse zararı olur mu acır mı acaba dıe

ewet canım eger palnlıysa ve bebek sağlıklıysa 38.haftada alıyorlar dr fazla bekletipde işi riske atmak istemiyorlar benimde sezaryen doğum tarihim 8 kasım ama büyük ihtimalle kurban bayramı öncesi yada hemen sonrasında 3o ekimde olurum gibi geliyor
canım eger böcekler gitmiyorsa bi ilaçlama firmasına ilçalatın bence hem nlar ilaçlayınce eve bir iki sene hiçbir haşere girmiyormuş..sinirlerin bozulmakta haklsın bu arada dikkat et ilaçtı çamasır suyuydu derken seni etkilemesin
Kızlaaaarr doguma 99 gün kalmıs benımm yanı 2 hanelı sayılara gectımmm
ewet zaman su gibi akıp geçiyor..inş yakın bir zamanda birbirimiz doğum haberlerinide alacağız...
bende girdim denize ama hiç enfeksiyon olmadı ..deniz temizse bence korkma bişey olmaz..hem denize girince ben ve kızım çok rahat hissetmiştik kendimizi...
günaydın kızlar....

siz napıyosunuz...
günaydın canım..dönüş yapmışsın ara verdikten sonrada işe adapte olmak baya zor oluyor...inş asın agrı yapmaz burada 2. olanlar genelde ağrı olmadıgını söylediler seninde olmaz inş.

günaydın Kasımın güzel anneleri
biz cuma doktor amcamıza gittik malum ben 2 doktorla takip ediyorum bebişimi 8 haziranda oğlum olacağını öğrenmiştim muaynanesine gittiğim doktor amcamızdan %90 dedi ve biz o günden beri oğluşumuzu sevdik ama bu sırada en başından beri gittiğim hastane deki doktor amcamız bize kordonun bacak arasında olduğunu hiç bir şekilde net birşey söyleyemiyeceğim yanıltmış olurum dedi ve cuma günü kontrolümüzde bize ilk kez cinsiyet söyledi tahmin ediyorsunuz dimi eveet dedi %90 küçük hanım bu dedi (diğer doktora gittiğimizden haberi yok ) biz eşimle şok olduk ben kızçem olmasını çok istiyordum ama oğluşum fikrine çok alışmışım şimdi çarşamba günü ayrıntılı ultrason olacak sanırsam orada belli olur muallakta bıraktı sıpam bizi

bebek alışverişi yapanlar veya yapmayı düşünenler...

1-bebek arabası ne marka alacaksınız?

2-bebek yatağı park yatak mı ahşap beşik mi olacak?

3.bebek bezi huggies mi prima mı olacak?

4. bakım ürünleri sebamed mi başka bişey mi?,,

bak ya sımdı benıde merak ettırdı sıpacıkk çarsamba olsunda hemen ögrenelım

evet kuzum ama bu tahıl böceği çörek otuna daha çok gelebilir diye korkuyorum bir araştırayım...
:26::26::26:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vay sıpa vayyyyyyyyyyy detaylıda çıkar artık çok merak ettim ha....

beysalımmm hoşgeldinnnnnn yavrumm şimdi kızın mı olucakkk hangisi doğru ben hep kız demiştim senin için ama hayırlısı yaramaz sıpaya bak sennn

heyecan dorukta çarşamba güününe az kaldı

canım sen sezeryanlısın yaa normal doğum yapamıyormusun

sezeryan mı daha zor normal mii:26:

canım bendee ilişki konusunu duşunuyorum orası hep geniş mi oluyor eskiye göre darlığı gidiyormu acaba :26:

ay canımmm hava değişimi çarpmıştır seni köy konya istanbul derken vurmuştur sana geçmiş olsun

boyunu hatırlamıyorum ama kg değil 452 gram geldi kuzucugummm doktor kilosu normalde devam ediyor çok iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…