2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebeğim organları dışında foto cd vermedilerrr evet yaa eşimle öyle bir güldük kii birde baktım ki kociş beni izliyor

Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi

aaa öyle şey mi olur ya biz yeğenimizi görecektik,, bu detaylı ultrason vermesi gerekirdi boğ onları aysunum

günaydın hoşgeldin canım...

geçer geçer merak etme... :)

kendin özel eşyalarını paketle diğerini taşıma firmasına yaptır canım inan çok zor olur senin için bu halde...

off delirecem valla annemde bana 2-3 tane minik minik yastık dikti onları koyuyorum karnıma bacak arama sırtıma ama sıpa nerde rahat edeceğini bilmiyor...

evet annem kocısı postaladım sıze koştum hemen özledım valla kaynatmayı:))

1 ay sonra daha belırgın olur saten benım de 24 haftamda bakılıyor bıraz daha belırgındr belkımm

Ata Demirer- Yandan Halimem ( Fasulye 7,5 Lira)

yandan halimem yandan seviyom seni candan seviyosan candan boşan gel kocandann

evet yaa off en minik bizizzz

hoşgeldin kuzummmm

evet yaa organlarının fotosu var

mide beyin böbrek bacak kafa pozları var

şekercim hayırlar olsun inşAllah canını ne sıktı benim güzel haticemi kim üzdü

canım bende hiç net göremedim kızımın yüzünü bir seferinde elleriyle yüzünü kapatöıştı bir seferde de sırtı bize dönüktü göremedik...bende eşime diyorum ki kızım görümlük istiyor galiba

bende öyle bazen yürürrken bile farkında olmadan elimle karnımı destekliyorum sonra farkına varınca çekidüzen veriyrm kendime..yan yatınca da rahat edemiyoruz benim kızımın kafası sol tarafımdA elleride sol alltta böyle olunca soluma yatınca rahatsız oluyor hissediyorum..bu arada canım sen niye dertlendinki hayırdır...

benimde doğumum kasımın 29 ile 30 una geliyor bakalım ne olacak. yalnız bende cinsiyet belirsizliği var eşimin rahatsızlığından dolayı il il gezdik her ilde bi şey dediler hamileliğimin 22 haftasındayım. 16 haftadan beri 3 farklı doktor erkek dedi hatta biri ultrasyon fotosunu bile verdi, en son 20 haftalıkken mersinde osman nuri hoca kız dedi ve renkli ultrasyona girdik yalnız bebeğin arkası tamamen dönüktü nasıl anladı bilmiyorum. dayanamayıp başka bi doktora gittim 1 hafta sonra oda kız dedi velhasıl arapsaçı oldu bizim bebişin cinsiyeti. sağlıklı olsun diyorum ama insan yine merak ediyor ilk olamasına rağmen. bakalım artık kim ne derse desin inanmam doğumda belli olacak

hiç sorma bebişim yaaa sağlık olsunn artık 1.5 ay sonra alırızz

kızlar ben gecen senenın kasım annelerı topıgıne baktımda yarısı ekımde doğurmus ekımın ılk haftası baslamıslar doğurmaya ben bu annemı nezaman getırtcem yanıma yaa

günaydınnnnhayırlı haftalar dilerim

nasılsınız kızlar valla sıcaklar cok fena bu hafta kavurucu sıcaklar olacak napcaz ya valilik tatil yapsa hamılelere onu beklıyom 4 gözle
sıcaktan uyuyamadım terden yapıs yapıs olsum gece bı de nefes alamadım cok yemıstım aksam
ayrıca sag kalcam batıyor bel fıtıgından dolayı eger zorlarsam kalıcam bılıyorum o yuzden dıkkat etmeye calsııyorum bakalım ısım zor valla topallamaya baslıycam sanırım oglumdakı gıbı
cok dert yandım ama napım yaa

kızlar ben gecen senenın kasım annelerı topıgıne baktımda yarısı ekımde doğurmus ekımın ılk haftası baslamıslar doğurmaya ben bu annemı nezaman getırtcem yanıma yaa

ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...

sezeryanla doğum 15 gun erken mi oluyor :26:

canım öyle minik yastıklar pek fayda etmiyor.. Ben yarım ay şeklinde hamile yastığı aldım onlar çok rahat.. Karnı birden yükseltmiyor.. Böylece bebişte ne olduğunu anlamıyor, kandırıyoruz yani onu birde bağlar geriliyor yastıksız yatınca onada iyi geliyor.. Tek derdinmiz wc kalıyor

noldu kuzum ucuk cıkartcak kadar okdr sıkıntıya sokmayın kendınızı yaw

sormayın kızlar başıma gelene,... geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...

Selam canlarım nasılsınız?
Ya inanın 2 gün girmedim valla çok özlemişim sizi.
Buraya geldim geleli maaşallah bebişim çok huzurlu,çeşit çeşit şekillere sokuyo kendini,denizdeyken sipsivri oluyo karnım,havuza girmeye korkuyorum hiç girmedim enfeksiyon korkusundan,deniz çok temiz sürekli alt bikini de değiştiriyorum
bol bol yüzüyorum
inşallah sorunsuz bi şekilde dönerim.neyse kızlar öpüyorum sizi görüşmek üzere...

valla ya keşke öyle bir güzellik yapsalar ya off...

ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...

sezeryanla doğum 15 gun erken mi oluyor :26:

evet cnım 15 gün erken alıyorlar bebği...

ben de bakayım o zaman bugün...

günaydınn canımm, evett tatlım o hikaye var ve beter durumda, yolumuzdaki lağım borularını değiştirdi belediyemiz sağolsun taşlarıda dizmeden bıraktı, ve değiştirdğinden beri sürekli bir koku var farz oldu artık bulduğum ilk eve taşıncamm

noldu tatlım hafta sonu ? hayırdır

evet cnm sıkıntı olacak biraz ama yavaş yavaş taşınırız hammallarda var yardımcılar felan derken olur inş.

evet canım o tarz bişioler olacakk ay ben rağzıyım 5 günde taşınacağıma 10 günde taşınayyım ama taşınayım :)

ay ufaklığımda karnımda pek hareketli duş almaya bayılıyor hemen canlanıyor sıcaklardan bnalıyorlar bebikler

biz zaten kasım başı görünenler %90 ekimde doğuracağız gülüm

ay canım geçmiş olsun çok üzüldümm çok hırpalamışsın kendini haklı olarak dedikleri gibi yukarıdan borudan geliyor olabilir ay kıyamam sana ben

saolasın canım sıcaklarla ugrasıyoruz sen ne guzel yüzüp serinliyorusn demek ama dıkkat et cok sıcaklarda yüzme sabah ve aksamüstünü tercih et iyi tatıller

günaydın kızlar....

gelebildik çok şükür.... işyerindeyim. sabah tetenozun 2. dozunu olduk... şimdilik acı yok. inşallah olmaz.

siz napıyosunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…