bebeğim organları dışında foto cd vermedilerrrevet yaa eşimle öyle bir güldük kii birde baktım ki kociş beni izliyor
Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi
Günaydın kızlarrr
Biz geldik... Haftasonu evin ıvır zıvır işleriyle uğraştık çok yorulduk, ama deydi.. Mis gibi derli topluyuz artık
Sıcaklardan bahsetmişsiniz bende sabah uyandığımda fenalıklar geçiriyordum.. ayy eşim birde kapamış camları vs.. ölücem sandım.. Biraz rahatlasa artık şu hava
hayatcım hayırlısı olsun eviniz tatlım umarım tez zamanda alıp taşınırsınız.. Senin lavabo hikayen hala aklımda.. Şimdi daha zordur tatlım ya
yuzunu cok merak edıyorum arkadasımın bebısı cok guzel pozlar vvermıstı veletın sımdıden 10 tane vesıkalık fotosu var ınsallah bendede yakalayabılır doktor randevumda taa saat 3te yaw vakıt hıc gecmez:)
günydınnnn çiçeğimmmmmmmmay inş. olur kuzum yaaaa, valla hemen başlıycam evi paketlemeye aminnnnnnnnn
hmm anladım canım yok hazır yeme gülüm zaten, olsun o zman idare edicen artık çay niye demlenmiyor ama yaa sen sölesene uykunu açar, çaycı yapmıyorsa gelip döffelimmbu gün bir dövesim var zaten birilerini :)
aminnn cnm inş. olur, dayımız geliyor evet gitmişti bir iş için hani bir ajansta fotoğrfçılıkla uğraşıyordu ya o iş netleşmemiş bekledi bekledi döndü :) okul açılanakadar burada
günydın tatlımm, oy hadi bakalım yarın hasret giderirzsiniz
Ayy canım yerim onu ben ... Neden öyle pozunu çekmedi doktor ? Ya bazı doktorlar adamı hasta ediyor kaç defa bu bebek karnında duracakki sana resim vermeye üşenmiş
Neyse sağlıklı ya gerisi pek mühim değil
Sorma tatlım benide sıcaklar bitiriyor.. Ben sırt üstü yattığımda bebek tepki gösteriyor o nedenle hemen eski halimizi alıyoruz... Ben hamile yastığı aldım canım karnımı destekliyorum.. O zaman uykum pek kesintiye uğramıyor... Sende yoksa bir dene istersen
evet annem kocısı postaladım sıze koştum hemen özledım valla kaynatmayı:))
1 ay sonra daha belırgın olur saten benım de 24 haftamda bakılıyor bıraz daha belırgındr belkımm
Ayy canım yerim onu ben ... Neden öyle pozunu çekmedi doktor ? Ya bazı doktorlar adamı hasta ediyor kaç defa bu bebek karnında duracakki sana resim vermeye üşenmiş
Neyse sağlıklı ya gerisi pek mühim değil
Sorma tatlım benide sıcaklar bitiriyor.. Ben sırt üstü yattığımda bebek tepki gösteriyor o nedenle hemen eski halimizi alıyoruz... Ben hamile yastığı aldım canım karnımı destekliyorum.. O zaman uykum pek kesintiye uğramıyor... Sende yoksa bir dene istersen
sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...
canım bende hiç net göremedim kızımın yüzünü bir seferinde elleriyle yüzünü kapatöıştı bir seferde de sırtı bize dönüktü göremedik...bende eşime diyorum ki kızım görümlük istiyor galibayuzunu cok merak edıyorum arkadasımın bebısı cok guzel pozlar vvermıstı veletın sımdıden 10 tane vesıkalık fotosu var ınsallah bendede yakalayabılır doktor randevumda taa saat 3te yaw vakıt hıc gecmez:)
sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...
aaa öyle şey mi olur ya biz yeğenimizi görecektik,, bu detaylı ultrason vermesi gerekirdi boğ onları aysunum
günaydın hoşgeldin canım...
geçer geçer merak etme... :)
kendin özel eşyalarını paketle diğerini taşıma firmasına yaptır canım inan çok zor olur senin için bu halde...
off delirecem valla annemde bana 2-3 tane minik minik yastık dikti onları koyuyorum karnıma bacak arama sırtıma ama sıpa nerde rahat edeceğini bilmiyor...
aysunn kocayı boşamıyım kııı hepınızı bır ıdare ederım:))
kızlar ben gecen senenın kasım annelerı topıgıne baktımda yarısı ekımde doğurmus ekımın ılk haftası baslamıslar doğurmaya ben bu annemı nezaman getırtcem yanıma yaa
aaa öyle şey mi olur ya biz yeğenimizi görecektik,, bu detaylı ultrason vermesi gerekirdi boğ onları aysunum
kendin özel eşyalarını paketle diğerini taşıma firmasına yaptır canım inan çok zor olur senin için bu halde...
off delirecem valla annemde bana 2-3 tane minik minik yastık dikti onları koyuyorum karnıma bacak arama sırtıma ama sıpa nerde rahat edeceğini bilmiyor...
noldu kuzum ucuk cıkartcak kadar okdr sıkıntıya sokmayın kendınızı yaw
Ata Demirer- Yandan Halimem ( Fasulye 7,5 Lira)
yandan halimem yandan seviyom seni candan seviyosan candan boşan gel kocandann
evet yaa off en minik bizizzz
hoşgeldin kuzummmm
evet yaa organlarının fotosu var
mide beyin böbrek bacak kafa pozları var
şekercim hayırlar olsun inşAllah canını ne sıktı benim güzel haticemi kim üzdü
canım bende hiç net göremedim kızımın yüzünü bir seferinde elleriyle yüzünü kapatöıştı bir seferde de sırtı bize dönüktü göremedik...bende eşime diyorum ki kızım görümlük istiyor galiba
bende öyle bazen yürürrken bile farkında olmadan elimle karnımı destekliyorum sonra farkına varınca çekidüzen veriyrm kendime..yan yatınca da rahat edemiyoruz benim kızımın kafası sol tarafımdA elleride sol alltta böyle olunca soluma yatınca rahatsız oluyor hissediyorum..bu arada canım sen niye dertlendinki hayırdır...
günaydınnnnhayırlı haftalar dilerim
nasılsınız kızlar valla sıcaklar cok fena bu hafta kavurucu sıcaklar olacak napcaz ya valilik tatil yapsa hamılelere onu beklıyom 4 gözle
sıcaktan uyuyamadım terden yapıs yapıs olsum gece bı de nefes alamadım cok yemıstım aksam
ayrıca sag kalcam batıyor bel fıtıgından dolayı eger zorlarsam kalıcam bılıyorum o yuzden dıkkat etmeye calsııyorum bakalım ısım zor valla topallamaya baslıycam sanırım oglumdakı gıbı
cok dert yandım ama napım yaa
ay evet yaaa hayırlısı olsun bakalım bizim minikler ne zaman gelecek hayırlı sağlıklı olsunlarda...
sezeryanla doğum 15 gun erken mi oluyor :26:
canım öyle minik yastıklar pek fayda etmiyor.. Ben yarım ay şeklinde hamile yastığı aldım onlar çok rahat.. Karnı birden yükseltmiyor.. Böylece bebişte ne olduğunu anlamıyor, kandırıyoruz yani onubirde bağlar geriliyor yastıksız yatınca onada iyi geliyor.. Tek derdinmiz wc kalıyor
Günaydın kızlarrr
Biz geldik... Haftasonu evin ıvır zıvır işleriyle uğraştık çok yorulduk, ama deydi.. Mis gibi derli topluyuz artık
Sıcaklardan bahsetmişsiniz bende sabah uyandığımda fenalıklar geçiriyordum.. ayy eşim birde kapamış camları vs.. ölücem sandım.. Biraz rahatlasa artık şu hava
hayatcım hayırlısı olsun eviniz tatlım umarım tez zamanda alıp taşınırsınız.. Senin lavabo hikayen hala aklımda.. Şimdi daha zordur tatlım ya
ay ınsallah yarın kaynanatöru de göturcem o da bı görsun heveslenıyo da bana dıyemıyo ben kendım teklıf ettım bu ay beraber gıdelım dıe:))
bu sıcaklarda tasınmakta sıkıntılı ya ınsallah hersey kolay ve carcabucak olur
kızlar ben gecen senenın kasım annelerı topıgıne baktımda yarısı ekımde doğurmus ekımın ılk haftası baslamıslar doğurmaya ben bu annemı nezaman getırtcem yanıma yaa
sormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
Selam canlarım nasılsınız?
Ya inanın 2 gün girmedim valla çok özlemişim sizi.
Buraya geldim geleli maaşallah bebişim çok huzurlu,çeşit çeşit şekillere sokuyo kendini,denizdeyken sipsivri oluyo karnım,havuza girmeye korkuyorum hiç girmedim enfeksiyon korkusundan,deniz çok temiz sürekli alt bikini de değiştiriyorum
bol bol yüzüyorum
inşallah sorunsuz bi şekilde dönerim.neyse kızlar öpüyorum sizi görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?