2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım proteinli ve sebze ağırlıklı beslen ödemin felan gider o zaman...şekeri azalt...ben meyve yemeyınce reçele bala saldırıyodum vucudun şeker ihtiyacı gitsin diye tekrar meyveye döndüm...

bence güzel canım fiyatıda bayaa iyi 44-46 bedeni olsa ben alırdım süper
bende 42 beden gireceğimi düşünüyorum 1.72 boy ve 75 kıloyla giremem mi aceba?

bilemiyorumki canım vücudunu en iyi sen bilirsin kemik yapın vs

slm millet biz hala ayılamadık kızçemle "sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak" mışşşş geçmişe bakamadım
beysal canım çok ilginç sizde biz gibi önce" paşam" diye sevip sonrada "ayyy prensesimm" olayına döneceksiniz sanırım hayırlısı neyse o olsun canım

hoşgeldin şeekercimmm

kız ufacık bebeye erotik şarkılar öğretmeee

Ben bugün topiğe yetişemiyorum
anam bu ne enerjii

Esracım hoşgeldin bu arada

elbiseyi aldım gitti bakalım nasıl olacak

benle bulemsununnn

napalım herkesi rahatsız etmeyelim topikte diyee orayı açtık bu sayede bende iyice öğrenicem yemek yapmayı inşAllah

canım önce bi doğum yapsaydık, kiloları verseydik te sonra öğrenseydik yavvsss... kilo alıyoruz zaten

neyse... yazdım ben de bişeyler :)

hahahahahahhahh şu resime bakınnn Eki Görüntüle 470320

çok kötüüüüüüü

günaydın canımm.... gece çok sıcaktı da şuanda güzel esiyor yağmur bile yağabilir...

kızlar yaa iyi ki işyerinde banko sistemi yok ta oda oda yapmışlar... 3 kişiyiz... 1 kişi oruç tutuyor sadece. o da benden uzak oturuyor. rahat rahat yiyip içebiliyorum... ofis sistemi olan var mı aranızda???

Son düzenleme:
hoşgeldin şeekercimmm

kız ufacık bebeye erotik şarkılar öğretmeee

ay ne art niyetlisin sennnnnnnnnnnnn

Ben bugün topiğe yetişemiyorum
anam bu ne enerjii

Esracım hoşgeldin bu arada

evet bugün çok hızlı ilerlemiş... geçmişi okumadım bilee :)

hoşbulduk fıstığımmm... kaju yerken aklıma geldin dün akşam

elbiseyi aldım gitti bakalım nasıl olacak

iyi olur canım :) hayırlı olsunnnn

Günaydın fıstığım bizde 3 kişiyiz oda da ve birtek ben tutmuyorum :26: bişey yemek değilde su içerken zorlanıyorum ya arkamı dönüyorum yada onlar odadan çıkıyor çok sıcak olunca, ozaman içiyorum

bencede çok kötüüüü

yavrum beslenme listelerimizi paylaşırız

benim odada paula var sabah oruçtan konustuk ben tutamıyorum hamileyim dedim oda ben musluman değilim zaten dedi odada sorun yok yani bende yiyorumm içiyorum

ya kızlar yarın tekrar sağlık ocağına gideyim diyorum doktor sonuçlarımı verecek ve idrar testini tekrarlıcak bu yeni müdüre ne diyeyim ben ara ara sağlık ocagına ve diyetisyene gideceğimi söylemeliyim ama nasıl sinirli bir yapısı var adamınnn

hoşbulduk bebekimm şimdiden öğrensin türkçenin nasıl çekmeli bir dil olduğunu nereye çekerse oraya gidecek

anacımmm ona bakarsan yavrucaklar şimdiden öğreniyorlardır şeyi işte şeyi yaaa

bir burcununki bilmiyordurr esranınki coşmuştur zaten

sahi burcu nerdee yaaaa burcuxxx aranıyorrr heee o doktora gidecekti bugünnn

ben mi hiçde bilemmmm

kaju yeken aklına mı geldi

oda boş olunca fırsatları değerlendir iç suyunu

en çok bu havalarda dikkat etmek gerekiyor sıvı alımına.

paylaştım :):) çok mu yemişiz yavvss yazınca gözüm korktu

iyi olnuş odada müslüman olmadığı :) gerçi sen yakında onu müslim yaparsın :)

canım idrar testini neden tekrar yaptırıyosun?? kaçırdım ben konuyu?

söyle tabii... rutin kontrollerim oluyo de.

bu arada şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı doktor almış cumartesi aradı gayet iyi hiç bir sorun yok sadece hemoglobinin düşük kan hapını 2ye çıkar dedi...

ay canım inanmıyorumm şansa bakk, benimde bir gün başıma geldi ama sadece çekemcede bir şeyden olmuştu temizledim geçmişti, senin ki geçmyor mu çok yorucu kuzum yaa, Allah kolaylık versin, neden geçmiyor ki :26:sıcaklardan mı çıktı kii, en kısa sürede geçer inş. kzum beter şeyler yaa

günaydın esraacım geçmiş olsun, DİKKAT ET KUZUM

ben demiştim sanadoktor erkekten emin konuşmamıştı çünküü, o yüzden ben hep kız dermiş demiştim kız bence o, ama ,işte alıştıktan sonra çıkması pek hoş değil oğlm oğlm diye sev kız olsun, yada tam tersi, zor oluyor insanaaa

hadi yaaaa, alıştırınca kendini zor tabi, nasıl görememişler oğlanın pipisini ultrasonda kuzum ?? ay öle deme Allah korusun işte insan o anlık birşeye kapılıyordur, bak şimdi iyiki oğlan olmuş diyorsun

anam !! sürprize bak sennn
Ben bile şok oldum sizin şok olmanız normal Çarşamba gelmez şimdi sana
sorma güzelim ya ama olsun sağlığından haber alayımda varsın doğumda öğreniyim :)

nasıl olacak bilmiyorum oğlum oğlum diyorum hala durduramıyorum kendimiş
bizim ofis malesef arşive sandalye su yicek bişiler koydum oraya kaçıyorum arada artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…