kızlar şu elbiseyi alıyım mı*
kargo bedava 17 tl
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MISS BY NJK | Miss By Njk Elbise
canım proteinli ve sebze ağırlıklı beslen ödemin felan gider o zaman...şekeri azalt...ben meyve yemeyınce reçele bala saldırıyodum vucudun şeker ihtiyacı gitsin diye tekrar meyveye döndüm...sorma canım bılıyorum dıkkat etmem lazım ama bu ay 3 kg aldımcok düzenli beslenemıyorum yaa
ucukta cok kötü yaa sıcakta gecmıs olsun canım dedıgın gıbı artık ıs yapmak zorluyor baya bende dün buzdolabını temzıledım ıc raflarını hep yıkadım baya yorulmusum
ayy ıns canım az kaldı gercekten de
anaam senın sıpanın boyle bısey yapacagı bellıydı zaten hep dıyordun ya kız derlerse fılan dıye benımde keısn deıldı ayrıntılıda netlestı canım ama bence kız bebişin
canım benım oglumdan kaldıgı ıcın pek bısey almıycam am agenede cevaplayım dedım
bebek bezi prıma
beşik ahşap olanlardan
bakım ürünleri henuz karar vermedım acıkcası büpchen olabılır:44:
bende 42 beden gireceğimi düşünüyorum 1.72 boy ve 75 kıloyla giremem mi aceba?bence güzel canım fiyatıda bayaa iyi 44-46 bedeni olsa ben alırdım süper
canım proteinli ve sebze ağırlıklı beslen ödemin felan gider o zaman...şekeri azalt...ben meyve yemeyınce reçele bala saldırıyodum vucudun şeker ihtiyacı gitsin diye tekrar meyveye döndüm...
bende 42 beden gireceğimi düşünüyorum 1.72 boy ve 75 kıloyla giremem mi aceba?
slm millet biz hala ayılamadık kızçemle "sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak" mışşşşgeçmişe bakamadım
beysal canım çok ilginç sizde biz gibi önce" paşam" diye sevip sonrada "ayyy prensesimm" olayına döneceksiniz sanırımhayırlısı neyse o olsun canım
benle bulemsununnn
napalım herkesi rahatsız etmeyelim topikte diyee orayı açtık bu sayede bende iyice öğrenicem yemek yapmayı inşAllah
slm millet biz hala ayılamadık kızçemle "sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak" mışşşşgeçmişe bakamadım
beysal canım çok ilginç sizde biz gibi önce" paşam" diye sevip sonrada "ayyy prensesimm" olayına döneceksiniz sanırımhayırlısı neyse o olsun canım
Ben bugün topiğe yetişemiyorum
anam bu ne enerjii
Esracım hoşgeldin bu arada
hoşgeldin şeekercimmm
kız ufacık bebeye erotik şarkılar öğretmeee
hoşgeldin şeekercimmm
kız ufacık bebeye erotik şarkılar öğretmeee
Ben bugün topiğe yetişemiyorum
anam bu ne enerjii
Esracım hoşgeldin bu arada
elbiseyi aldım gitti bakalım nasıl olacak
günaydın canımm.... gece çok sıcaktı da şuanda güzel esiyor yağmur bile yağabilir...
kızlar yaa iyi ki işyerinde banko sistemi yok ta oda oda yapmışlar... 3 kişiyiz... 1 kişi oruç tutuyor sadece. o da benden uzak oturuyor. rahat rahat yiyip içebiliyorum... ofis sistemi olan var mı aranızda???
canım önce bi doğum yapsaydık, kiloları verseydik te sonra öğrenseydik yavvsss... kilo alıyoruz zaten
neyse... yazdım ben de bişeyler :)
çok kötüüüüüüü
günaydın canımm.... gece çok sıcaktı da şuanda güzel esiyor yağmur bile yağabilir...
kızlar yaa iyi ki işyerinde banko sistemi yok ta oda oda yapmışlar... 3 kişiyiz... 1 kişi oruç tutuyor sadece. o da benden uzak oturuyor. rahat rahat yiyip içebiliyorum... ofis sistemi olan var mı aranızda???
hoşbulduk bebekimm şimdiden öğrensin türkçenin nasıl çekmeli bir dil olduğunu nereye çekerse oraya gidecek
ben mi hiçde bilemmmmay ne art niyetlisin sennnnnnnnnnnnn
evet bugün çok hızlı ilerlemiş... geçmişi okumadım bilee :)
hoşbulduk fıstığımmm... kaju yerken aklıma geldin dün akşam
iyi olur canım :) hayırlı olsunnnn
Günaydın fıstığım bizde 3 kişiyiz oda da ve birtek ben tutmuyorum :26: bişey yemek değilde su içerken zorlanıyorum ya arkamı dönüyorum yada onlar odadan çıkıyor çok sıcak olunca, ozaman içiyorum
bencede çok kötüüüü
yavrum beslenme listelerimizi paylaşırız
benim odada paula var sabah oruçtan konustuk ben tutamıyorum hamileyim dedim oda ben musluman değilim zaten dedi odada sorun yok yani bende yiyorumm içiyorum
ya kızlar yarın tekrar sağlık ocağına gideyim diyorum doktor sonuçlarımı verecek ve idrar testini tekrarlıcak bu yeni müdüre ne diyeyim ben ara ara sağlık ocagına ve diyetisyene gideceğimi söylemeliyim ama nasıl sinirli bir yapısı var adamınnn
sormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
aysunum benimmm hoşbulduk canımmmm....
evet başlar akşama...
grip oldum ben yaaa... hapşırıyorum, burnumu çekip duruyorum... halsizlik var üstümde.. gece 2 de geldik eve... uyuyamadım da sıcaktan. allahtan babam bıraktı işyerine...
sen napıyosun kuşum?? bebeği görmüşsünüz yaaa...kaç kg boyu kaç???
evet canım geçti.. keşke evimde biraz daha kalabilseydim ama...
çok sıcak gerçektenn
hoşbulduk canımm.. evin mi böceklendi seninevin köşelerine çörek otu serp biraz...
günaydın Kasımın güzel anneleri
biz cuma doktor amcamıza gittik malum ben 2 doktorla takip ediyorum bebişimi 8 haziranda oğlum olacağını öğrenmiştim muaynanesine gittiğim doktor amcamızdan %90 dedi ve biz o günden beri oğluşumuzu sevdik ama bu sırada en başından beri gittiğim hastane deki doktor amcamız bize kordonun bacak arasında olduğunu hiç bir şekilde net birşey söyleyemiyeceğim yanıltmış olurum dedi ve cuma günü kontrolümüzde bize ilk kez cinsiyet söyledi tahmin ediyorsunuz dimi eveet dedi %90 küçük hanım bu dedi (diğer doktora gittiğimizden haberi yok ) biz eşimleşok olduk ben kızçem olmasını çok istiyordum ama oğluşum fikrine çok alışmışım şimdi çarşamba günü ayrıntılı ultrason olacak sanırsam orada belli olur muallakta bıraktı sıpam bizi
canım hayırlısı olsun gerçekente bi cinsiyeti kabullenince öbürüne alışması zor oluyor...sen yine erken öğrenmişssin ben oğlumda sezaryenden çıkana kadar kızım olacak zannediyordum sonra bi baktım megersem oğlum olmuşş...genel anesteziyle ounca doğlum anında da göremedim..hiç unutmuyorum o lohusalık doğum psikolojisiyle ben şimdi ne yaPACAĞIM BEnimi kızım olacaktı ben erkek bebeğe nasıl alısacağım diye ağlamıştım hastanedekilerde bana kızmıştı ...tabi şoku atlattıktan sonra kenidime gelince bende kızdım düşüncelerim için...şimdide diyorumki iyi ki oğlum olmuş...Allah hayırlısıın versin canım sağlıklı olsunda
sorma güzelim ya ama olsun sağlığından haber alayımda varsın doğumda öğreniyim :)anam !! sürprize bak sennn
Ben bile şok oldum sizin şok olmanız normalÇarşamba gelmez şimdi sana
nasıl olacak bilmiyorum oğlum oğlum diyorum hala durduramıyorum kendimişslm millet biz hala ayılamadık kızçemle "sıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak" mışşşşgeçmişe bakamadım
bizim ofis malesef arşive sandalye su yicek bişiler koydum oraya kaçıyorum arada artık
canım önce bi doğum yapsaydık, kiloları verseydik te sonra öğrenseydik yavvsss... kilo alıyoruz zaten
neyse... yazdım ben de bişeyler :)
çok kötüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?