2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hayırlısı olsun gerçekente bi cinsiyeti kabullenince öbürüne alışması zor oluyor...sen yine erken öğrenmişssin ben oğlumda sezaryenden çıkana kadar kızım olacak zannediyordum sonra bi baktım megersem oğlum olmuşş...genel anesteziyle ounca doğlum anında da göremedim..hiç unutmuyorum o lohusalık doğum psikolojisiyle ben şimdi ne yaPACAĞIM BEnimi kızım olacaktı ben erkek bebeğe nasıl alısacağım diye ağlamıştım hastanedekilerde bana kızmıştı ...tabi şoku atlattıktan sonra kenidime gelince bende kızdım düşüncelerim için...şimdide diyorumki iyi ki oğlum olmuş...Allah hayırlısıın versin canım sağlıklı olsunda

BİZİMDE 21+2 DE 439 GRAMDI boyunu bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdındaki FL değerni 7 ile çarpınca boyunu veriyormuş canım o zaman ki değerimizle ben hesaplayınca boyu 21 cm çıkmıştı

hoşgeldın kuzumm bende cuma gunu gıttım 2.doz ıcın 29 gun olmus 30 gunden önce vurmuyomus olamadım geldım yarın olurum muhtemelenn gecms olsn

hoşbuldukkkk....sağol canım... inşallah sarsmaz....

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
beysal ilk sürprizi senin sıpa yaptı bakalım başka kimlerde değişiklik olucak

hadi hayırlısı olsun bakalım.... çarşamba kesin belli olur inşallahh.

bir iki gün takip edeyimde devam ediyorsa öyle yapıcam canım...

mustela, sebamed ya da bübchen

günaydın canım..dönüş yapmışsın ara verdikten sonrada işe adapte olmak baya zor oluyor...inş asın agrı yapmaz burada 2. olanlar genelde ağrı olmadıgını söylediler seninde olmaz inş.

gece geç gelince uyanmakta zorluk çektim... çok yoruldum bi de bu 10 günlük tatilde...
hemşire ağrı yaparsa buz koy dedi..

pierre cardin düşünüyoruz.

park yataklar hoşuma gitmiyor , ahşam beşik olucak sanırım....

prima.

sebamed.

valla baya çarptı... bi de pçok yoruldum.. eşime 10 günlük yemek yapmışımdır heralde :)

ayy maşallahhhh canım yaaa artık hızla kilo almaya başlıcak :)

kimin fikriydi bu ????

BİZİMDE 21+2 DE 439 GRAMDI boyunu bende hatırlamıyorum ama ultrason kağıdındaki FL değerni 7 ile çarpınca boyunu veriyormuş canım o zaman ki değerimizle ben hesaplayınca boyu 21 cm çıkmıştı

" FL" değeri taamamdır canım eve gidince çarpayım çıksın boyu

ay kocişim çok tatlı yaa " aşkım yaa bebek içeri nasıl sığıyor " diyorrr birde baktık ki benim sıpaa vajinanın tam üstündeee duruyorr kafası ordaymışş

babası gibi ters

Canım başa gelebilecek en kötü şey
Çokta yorar insanı... Evi komple ilaçlamanın dışında binayı komple ilaçlamak lazım başka türlü zor kurtulursun.. Camı açsan girer kapıdan girer.. Böcek bu durdurmak çok zor tabletler koy belki biraz durdurur

kargo parası bıde ek üzerine...

sırtına sert bi yastık koy sola yatarsın bu sayede..

balım kılo almamaya dikkat et o zaman

evet canım...38 olunca alıyor dr.
sorma canım bılıyorum dıkkat etmem lazım ama bu ay 3 kg aldım cok düzenli beslenemıyorum yaa
ucukta cok kötü yaa sıcakta gecmıs olsun canım dedıgın gıbı artık ıs yapmak zorluyor baya bende dün buzdolabını temzıledım ıc raflarını hep yıkadım baya yorulmusum
ayy ıns canım az kaldı gercekten de
anaam senın sıpanın boyle bısey yapacagı bellıydı zaten hep dıyordun ya kız derlerse fılan dıye benımde keısn deıldı ayrıntılıda netlestı canım ama bence kız bebişin

canım benım oglumdan kaldıgı ıcın pek bısey almıycam am agenede cevaplayım dedım
bebek bezi prıma
beşik ahşap olanlardan
bakım ürünleri henuz karar vermedım acıkcası büpchen olabılır:44:

benle bulemsununnn

napalım herkesi rahatsız etmeyelim topikte diyee orayı açtık bu sayede bende iyice öğrenicem yemek yapmayı inşAllah

canım sen sezeryanlısın yaa normal doğum yapamıyormusun

sezeryan mı daha zor normal mii:26:

aslında 3 sene aradan sonra yapılabiliyormuş ben 2004 de doğum yapmıştım ama acıkcası ben cesaret edemem o ıkınma anında dikişlerim açılır falan diye...zaten bir kere kestiler ikincide sezaryen olsun diye düşünüyorum ama bu konuyu daha hiç dr la konuşmadım belki o bişey olmaz rahat normal doğum yaparsın derse normal olabilir...ilkinde oğlum günü dolamsına rağmen dönmemişti hiç zaten kilosuda 4 100 gr dı onun için sezaryen olmuştum...belki kızımda abisi gibi olur..

maşAllah tontişmiş canım 4 kg üzeri sezeryan oluyor zaten ay biizmkiler nasıl olucak

ilaçlatacaz olmadı canım ya yapacak bişey kalmadı...

bittim canım ya... artık kim yapacaksa bizim işleri...

canım senden bendensin bende çok hızlı kilo alıyorum sende ilk gebelikte çatlak olusmusmuydu bende başladılar yine bir umutla hızlanmasınlar diye zeytinyağı ve lierac kreme devam ediyorum

canım " serra" ismine bayıldım kocişe diyorummm serra diyee adam ne desem beğenmiyor anlamı bolluk bereket refahlık ve ali imran süreisnde geçiyormuş kuran da bu anlamda ne guzellll

kızlar ürün olmazsa eğer kargo gönderi ücretini vipdükkan mı karşılıyo?

anam !! sürprize bak sennn
Ben bile şok oldum sizin şok olmanız normal Çarşamba gelmez şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…