GÜNAYDIN kuzucummm
Allahım hayırlı güzel huzurla imanla bereketle sağlıkla hayırlı sağlıklı evlatlarla oturacağımız bir yuva nasip etsin sanada bizleree de inşAllah aminnnn
günaydın anneler ve bebecikleri...
3 günlük aradan sonra iş başı yaptık bugun....ramazan sebebiyle herkeste bi halsizlik var kurumda...çay demlenmiyor..öğlen yemek çıkmıyor...sefer tasımı alıp yollara düşücemm gibi gözüküyorr...öğlen yiyeceğim şeyleride getirmem gerekecekk:44:
biraz önce kahvaltımızı yaptık kızımla...
herkeşlerr nasıl bakalım? haftasonlarınız iyi geçmiştir umarım...
günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçseehaftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:
günaydınn efendimmmm yine bir gııcıkk pazartesi sabahında sevgili dostlarıma günaydın demek ne kadar da muhteşemmmmmm
nasılsınız kuzularrrya danacıklarınız nasıllar efemmm
günaydın güzel hemşomhadi yaaa sen baya uğraşacaksın 1 ay desene
afiyetler olsunnn haftasonu minik kızımı gördük teyzesii yinee elleri ağzındaaydı doktor ne kadar uğraştıysa çıkaramadı ağzından
ağzındayken saydı parmaklarını baş aşağı duruyordu yaa ben duramam o nasıl duruyorsaaaa
siz nasılsınızz kızışınlaaa yesin onu teyzesi ham yapsın
günaydın canımmm hamd olsun sen nasılsun asıl ay kıyamam neden ağlıyorsun yaaa
kk da okumuştum hani hatırlarsanız sütaş reklamı vardı buzağ tek basına sokakklarda gezıyordu gunduz gece hamile bir kadın buzağ tek başına gezıyor dıye nasıl ağlıyormuş reklamı gördükçee bayaa gülmüştümm ama bu hormonlar bizi mahvediyor
günaydın kızlarnasıl geçti haftasonlarınız
slm canlarımm çok uykusuzummm ve bugün pazt. of of
haftasonu ev baktık eşimle çarşıdan sayılır, ev güzel eşyalarımıda alıyor fakat 3 katlı bir apartman sırıfr bina, birazda yüksek istiyor eğer anlaşılabilirse ben taşınalım diycem eşime, bir tanede teraslı dublex buldum fakat mahallesiini beğenmedim birde ekim ortası yetişir dedi adam,
haftasonu izmirden amcamlar geldi onlarla ramazan eğlenceleri gecelerinde oturdukk öyle geçti :)
bu arada bugün kardeşim gelecekk hatta gelmiş olması lazım
günaydın balım, aaa o kötü olmuş canım sana biraz eziyet olacak dışarıda yiyemiyormusun ?
günaydınn sıcaklardan aynı durumdayız terlemek çok kötü yaaa
günaydın kuzum maşallah kzunaay bu bebelerin eller hep yüzde :) cee eee yapacaklar bize :)
günaydın herkese
geceden hatta sabahtan beri sürekli bakıyorum unnado,butik bebe,vip dükkan....hiç bişey beğenemedim bebeğime....bende bi uyuzluk var galiba...nette normalde ucuz olur ürünler sanki çoğu ürünün fiyatı uçmuş...örneğin ben bimde amzirme önlüğünü 17 ye almamıştım nette hep 28 lıra mycey marka...benım aldıgım mınder ben 30 a aldım 50 lıra felan...bu ne tezatlık...
GÜNAYDINN HEMŞOM...aynen öyle olcakk kuzum, iş yerinin yakınlarında doğru dürüst bi lokanta falan yok...evde getircem mecburen..bugun sabah geç kaldıgım için, ekmek ve peynir attığım poşete, öğlende sabah kahvaltısı gibi olacak yemeğim anlıycan...markete gideyimde yogurt falan alayım bariigünaydın güzel hemşomhadi yaaa sen baya uğraşacaksın 1 ay desene
afiyetler olsunnn haftasonu minik kızımı gördük teyzesii yinee elleri ağzındaaydı doktor ne kadar uğraştıysa çıkaramadı ağzından
ağzındayken saydı parmaklarını baş aşağı duruyordu yaa ben duramam o nasıl duruyorsaaaa
slm canlarımm çok uykusuzummm ve bugün pazt. of of
haftasonu ev baktık eşimle çarşıdan sayılır, ev güzel eşyalarımıda alıyor fakat 3 katlı bir apartman sırıfr bina, birazda yüksek istiyor eğer anlaşılabilirse ben taşınalım diycem eşime, bir tanede teraslı dublex buldum fakat mahallesiini beğenmedim birde ekim ortası yetişir dedi adam,
haftasonu izmirden amcamlar geldi onlarla ramazan eğlenceleri gecelerinde oturdukk öyle geçti :)
bu arada bugün kardeşim gelecekk hatta gelmiş olması lazım
günaydın balım, aaa o kötü olmuş canım sana biraz eziyet olacak dışarıda yiyemiyormusun ?
günaydınn efendimmmm yine bir gııcıkk pazartesi sabahında sevgili dostlarıma günaydın demek ne kadar da muhteşemmmmmm
nasılsınız kuzularrrya danacıklarınız nasıllar efemmm
günaydın güzel hemşomhadi yaaa sen baya uğraşacaksın 1 ay desene
günaydın canımmm hamd olsun sen nasılsun asıl ay kıyamam neden ağlıyorsun yaaa
kk da okumuştum hani hatırlarsanız sütaş reklamı vardı buzağ tek basına sokakklarda gezıyordu gunduz gece hamile bir kadın buzağ tek başına gezıyor dıye nasıl ağlıyormuş reklamı gördükçee bayaa gülmüştümm ama bu hormonlar bizi mahvediyor
günaydın canım, kötü olmuş yemek olmaması...
günaydın ben de hiç uyuyamıyorum sıcaktan...
günaydın balım.. nasılsın? sıcaklardan fenayım ben uyku falan yok artık
günaydın tatlım...
günaydın fıstığım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim ev bulamana Allah gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah...
bende bebe mağazalarıyla vipdukkanda indirime giren bebedor ürünlerine baktım kıyaslamak amacıyla fiyatlar da fark yok hatta bebe mağazaları daha uygun kızlar bilginiz olsun...
GÜNAYDINN HEMŞOM...aynen öyle olcakk kuzum, iş yerinin yakınlarında doğru dürüst bi lokanta falan yok...evde getircem mecburen..bugun sabah geç kaldıgım için, ekmek ve peynir attığım poşete, öğlende sabah kahvaltısı gibi olacak yemeğim anlıycan...markete gideyimde yogurt falan alayım barii
amanda hiloşş teyzesiiyesin o cimcimeyi..elleri ağzındaydı demek cadını..benim kızçemde bu sefer çok sakindi...anası aç ve susuz olunca bebemde napsınn kendinden geçmiştii
günaydın hayatım..hadi bakalım inşallahh gönlünüzee göre bi ev denk gelir canım..hakkınızda hayırlı ise olsun inşallah...
ohhhh dayınızdaa geliyorr demek...izmir'e gitmişti demi geçenlerde, tekrar dönüşmü var? yoksa tatil amaçlımı geliyorr?
kuzumm bizim kurum çevre yol üzerinde, yakınlarda lokanta falanda yok doğru dürüstt... hazır yemekde istemiyorum işin aslı...zaten doktor amcamız kızdı kilomuz fazla giidyor diyeeeen iyisi evden getirmek...bakalım 1 ay nasıl geçecekk:44:
kızlarrr herkese gunaydınn hayırlı haftalar olsun sekerler
yarın bende oğluşumu görucem ayrıntılı usgmız var bakalımmm benımkı guzel pozlar verıcekmıı
ana minişini mi gördün sen? hani fotosu ya yerim onun parmaklarını ben yutarımmmm...
yarın bende oğluşumu görucem ayrıntılı usgmız var bakalımmm benımkı guzel pozlar verıcekmıı
günaydın haticem gelmiş hoşgelmişşş
hamd olsun aynen canım sıcaklar uyutmuyor yinede hamdü senalar olsun Allaha sizler nasılsınız pipiloşunuzlaaa
canımcım yaaa markete gider hazır güzel bişiler alırsın annesi neden aç bırakıyorsun kuzunuboşver alıcaz napalım benim doktor artık bıraktı pes ettirdim adamı
kocişim zaten ye ye al nolucak modundakaç kilo almışsın doktora göre
günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçseehaftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:
günaydın canım inşallah görürüsün ayrıntılıda bebeişini.. bizimki uyuyordu ayrıntılıda yüzünü yakaladığımızda sonra uyandı esnedi falan.. sonraki muayenede göstermedi yüzünü ama...
günaydın canım, kötü olmuş yemek olmaması...
günaydın ben de hiç uyuyamıyorum sıcaktan...
günaydın balım.. nasılsın? sıcaklardan fenayım ben uyku falan yok artık
günaydın tatlım...
günaydın fıstığım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim ev bulamana Allah gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah...
bende bebe mağazalarıyla vipdukkanda indirime giren bebedor ürünlerine baktım kıyaslamak amacıyla fiyatlar da fark yok hatta bebe mağazaları daha uygun kızlar bilginiz olsun...
GÜNAYDINN HEMŞOM...aynen öyle olcakk kuzum, iş yerinin yakınlarında doğru dürüst bi lokanta falan yok...evde getircem mecburen..bugun sabah geç kaldıgım için, ekmek ve peynir attığım poşete, öğlende sabah kahvaltısı gibi olacak yemeğim anlıycan...markete gideyimde yogurt falan alayım barii
amanda hiloşş teyzesiiyesin o cimcimeyi..elleri ağzındaydı demek cadını..benim kızçemde bu sefer çok sakindi...anası aç ve susuz olunca bebemde napsınn kendinden geçmiştii
günaydın hayatım..hadi bakalım inşallahh gönlünüzee göre bi ev denk gelir canım..hakkınızda hayırlı ise olsun inşallah...
ohhhh dayınızdaa geliyorr demek...izmir'e gitmişti demi geçenlerde, tekrar dönüşmü var? yoksa tatil amaçlımı geliyorr?
kuzumm bizim kurum çevre yol üzerinde, yakınlarda lokanta falanda yok doğru dürüstt... hazır yemekde istemiyorum işin aslı...zaten doktor amcamız kızdı kilomuz fazla giidyor diyeeeen iyisi evden getirmek...bakalım 1 ay nasıl geçecekk:44:
merwem günaydın sonunda kocişi gönderip bizi almışsın eveeeohh beeee
benimkinin öyle pozu yok şekercim yaaa doktor 1 ay sonra gelin dedi o zaman bayrama denk geliyor bayramdan sonra gideriz inşAllah
sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...
merwem günaydın sonunda kocişi gönderip bizi almışsın eveeeohh beeee
benimkinin öyle pozu yok şekercim yaaa doktor 1 ay sonra gelin dedi o zaman bayrama denk geliyor bayramdan sonra gideriz inşAllah
sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...
günydınnnn çiçeğimmmmmmmmay inş. olur kuzum yaaaa, valla hemen başlıycam evi paketlemeye aminnnnnnnnn
hmm anladım canım yok hazır yeme gülüm zaten, olsun o zman idare edicen artık çay niye demlenmiyor ama yaa sen sölesene uykunu açar, çaycı yapmıyorsa gelip döffelimmbu gün bir dövesim var zaten birilerini :)
aminnn cnm inş. olur, dayımız geliyor evet gitmişti bir iş için hani bir ajansta fotoğrfçılıkla uğraşıyordu ya o iş netleşmemiş bekledi bekledi döndü :) okul açılanakadar burada
günydın tatlımm, oy hadi bakalım yarın hasret giderirzsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?