2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canım, kötü olmuş yemek olmaması...

günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçsee haftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:

günaydın ben de hiç uyuyamıyorum sıcaktan...

günaydın balım.. nasılsın? sıcaklardan fenayım ben uyku falan yok artık

günaydın kızlar nasıl geçti haftasonlarınız

günaydın tatlım...

günaydın fıstığım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkk sevindim ev bulamana Allah gönlüne göre, hayırlısını versin inşallah...

bende bebe mağazalarıyla vipdukkanda indirime giren bebedor ürünlerine baktım kıyaslamak amacıyla fiyatlar da fark yok hatta bebe mağazaları daha uygun kızlar bilginiz olsun...

GÜNAYDINN HEMŞOM...aynen öyle olcakk kuzum, iş yerinin yakınlarında doğru dürüst bi lokanta falan yok...evde getircem mecburen..bugun sabah geç kaldıgım için, ekmek ve peynir attığım poşete, öğlende sabah kahvaltısı gibi olacak yemeğim anlıycan...markete gideyimde yogurt falan alayım barii

amanda hiloşş teyzesiiyesin o cimcimeyi..elleri ağzındaydı demek cadını..benim kızçemde bu sefer çok sakindi...anası aç ve susuz olunca bebemde napsınn kendinden geçmiştii

günaydın hayatım..hadi bakalım inşallahh gönlünüzee göre bi ev denk gelir canım..hakkınızda hayırlı ise olsun inşallah...
ohhhh dayınızdaa geliyorr demek...izmir'e gitmişti demi geçenlerde, tekrar dönüşmü var? yoksa tatil amaçlımı geliyorr?

kuzumm bizim kurum çevre yol üzerinde, yakınlarda lokanta falanda yok doğru dürüstt... hazır yemekde istemiyorum işin aslı...zaten doktor amcamız kızdı kilomuz fazla giidyor diyeee en iyisi evden getirmek...bakalım 1 ay nasıl geçecekk:44:

kızlarrr herkese gunaydınn hayırlı haftalar olsun sekerler

yarın bende oğluşumu görucem ayrıntılı usgmız var bakalımmm benımkı guzel pozlar verıcekmıı

ana minişini mi gördün sen? hani fotosu ya yerim onun parmaklarını ben yutarımmmm...

günaydın haticem gelmiş hoşgelmişşş

hamd olsun aynen canım sıcaklar uyutmuyor yinede hamdü senalar olsun Allaha sizler nasılsınız pipiloşunuzlaaa

canımcım yaaa markete gider hazır güzel bişiler alırsın annesi neden aç bırakıyorsun kuzunu boşver alıcaz napalım benim doktor artık bıraktı pes ettirdim adamı

kocişim zaten ye ye al nolucak modunda kaç kilo almışsın doktora göre

yarın bende oğluşumu görucem ayrıntılı usgmız var bakalımmm benımkı guzel pozlar verıcekmıı

günaydın canım inşallah görürüsün ayrıntılıda bebeişini.. bizimki uyuyordu ayrıntılıda yüzünü yakaladığımızda sonra uyandı esnedi falan.. sonraki muayenede göstermedi yüzünü ama...

Günaydın kızlarrr

Biz geldik... Haftasonu evin ıvır zıvır işleriyle uğraştık çok yorulduk, ama deydi.. Mis gibi derli topluyuz artık
Sıcaklardan bahsetmişsiniz bende sabah uyandığımda fenalıklar geçiriyordum.. ayy eşim birde kapamış camları vs.. ölücem sandım.. Biraz rahatlasa artık şu hava

hayatcım hayırlısı olsun eviniz tatlım umarım tez zamanda alıp taşınırsınız.. Senin lavabo hikayen hala aklımda.. Şimdi daha zordur tatlım ya

merwem günaydın sonunda kocişi gönderip bizi almışsın eveee ohh beeee

benimkinin öyle pozu yok şekercim yaaa doktor 1 ay sonra gelin dedi o zaman bayrama denk geliyor bayramdan sonra gideriz inşAllah

sıcak mahverdiyor ve ben artık karnımı taşımakta zorlanıyorum bitanem ya.. yan yatıyorum miniş durdurmuyor tepe tepe uyandırıyor... sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor ve bu minik büyüdüğü için eli ayağı kolu kayıyor herşeyi hissediyorum huylanıyorum... sıcakta uyutmuyor.... bir de başıma olmayan işler geldi hafta sonu sıkıntıdan uçuklar çıkardım anlayacağın hiç iyi değilim.... ama olmaya çalışıyorum...

günaydın güzel anneler :) nasılsınız ? ben sabah 5 ten beri uyanıgım ,sıcaktan uyuyamıyorum .şu sıcaklar bir geçsee haftasonu ciddi ciddi agladım çok sıcak diye ...:2:

aynı sorun bende de var sıcaktan uyuyamıyorum 5te bende uyanıktım.bı yatakodası bı salon neresı serınse atıyorum kendımı yerden yerlere:)) bıde göbegımde agır gelıo artık bı saga bı sola dönerken yawrucumda hırpalanıyo

yuzunu cok merak edıyorum arkadasımın bebısı cok guzel pozlar vvermıstı veletın sımdıden 10 tane vesıkalık fotosu var ınsallah bendede yakalayabılır doktor randevumda taa saat 3te yaw vakıt hıc gecmez:)

günydınnnn çiçeğimmmmmmmm ay inş. olur kuzum yaaaa, valla hemen başlıycam evi paketlemeye aminnnnnnnnn

hmm anladım canım yok hazır yeme gülüm zaten, olsun o zman idare edicen artık çay niye demlenmiyor ama yaa sen sölesene uykunu açar, çaycı yapmıyorsa gelip döffelimm bu gün bir dövesim var zaten birilerini :)

aminnn cnm inş. olur, dayımız geliyor evet gitmişti bir iş için hani bir ajansta fotoğrfçılıkla uğraşıyordu ya o iş netleşmemiş bekledi bekledi döndü :) okul açılanakadar burada

günydın tatlımm, oy hadi bakalım yarın hasret giderirzsiniz

benimkinin öyle pozu yok şekercim yaaa doktor 1 ay sonra gelin dedi o zaman bayrama denk geliyor bayramdan sonra gideriz inşAllah

Ayy canım yerim onu ben ... Neden öyle pozunu çekmedi doktor ? Ya bazı doktorlar adamı hasta ediyor kaç defa bu bebek karnında duracakki sana resim vermeye üşenmiş
Neyse sağlıklı ya gerisi pek mühim değil

Sorma tatlım benide sıcaklar bitiriyor.. Ben sırt üstü yattığımda bebek tepki gösteriyor o nedenle hemen eski halimizi alıyoruz... Ben hamile yastığı aldım canım karnımı destekliyorum.. O zaman uykum pek kesintiye uğramıyor... Sende yoksa bir dene istersen

evet annem kocısı postaladım sıze koştum hemen özledım valla kaynatmayı:))

1 ay sonra daha belırgın olur saten benım de 24 haftamda bakılıyor bıraz daha belırgındr belkımm

noldu kuzum ucuk cıkartcak kadar okdr sıkıntıya sokmayın kendınızı yaw

ay ınsallah yarın kaynanatöru de göturcem o da bı görsun heveslenıyo da bana dıyemıyo ben kendım teklıf ettım bu ay beraber gıdelım dıe:))

bu sıcaklarda tasınmakta sıkıntılı ya ınsallah hersey kolay ve carcabucak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…