ay canım inanmıyorummşansa bakk, benimde bir gün başıma geldi ama sadece çekemcede bir şeyden olmuştu temizledim geçmişti, senin ki geçmyor mu çok yorucu kuzum yaa, Allah kolaylık versin, neden geçmiyor ki :26:sıcaklardan mı çıktı kii, en kısa sürede geçer inş. kzum beter şeyler yaa
günaydın esraacım geçmiş olsun, DİKKAT ET KUZUM
ben demiştim sanadoktor erkekten emin konuşmamıştı çünküü, o yüzden ben hep kız dermiş demiştim kız bence o, ama ,işte alıştıktan sonra çıkması pek hoş değil oğlm oğlm diye sev kız olsun, yada tam tersi, zor oluyor insanaaa
hadi yaaaa, alıştırınca kendini zor tabi, nasıl görememişler oğlanın pipisini ultrasonda kuzum ?? ay öle deme Allah korusun işte insan o anlık birşeye kapılıyordur, bak şimdi iyiki oğlan olmuş diyorsun
ay canım inanmıyorummşansa bakk, benimde bir gün başıma geldi ama sadece çekemcede bir şeyden olmuştu temizledim geçmişti, senin ki geçmyor mu çok yorucu kuzum yaa, Allah kolaylık versin, neden geçmiyor ki :26:sıcaklardan mı çıktı kii, en kısa sürede geçer inş. kzum beter şeyler yaa
ben demiştim sanadoktor erkekten emin konuşmamıştı çünküü, o yüzden ben hep kız dermiş demiştim kız bence o, ama ,işte alıştıktan sonra çıkması pek hoş değil oğlm oğlm diye sev kız olsun, yada tam tersi, zor oluyor insanaaa
hadi yaaaa, alıştırınca kendini zor tabi, nasıl görememişler oğlanın pipisini ultrasonda kuzum ?? ay öle deme Allah korusun işte insan o anlık birşeye kapılıyordur, bak şimdi iyiki oğlan olmuş diyorsun
ahh bir anlasam bebeğim napacağımı bilemedim şaştım kaldım valla
oda boş olunca fırsatları değerlendir iç suyunu
en çok bu havalarda dikkat etmek gerekiyor sıvı alımına.
paylaştım :):) çok mu yemişiz yavvss yazınca gözüm korktu
iyi olnuş odada müslüman olmadığı :) gerçi sen yakında onu müslim yaparsın :)
canım idrar testini neden tekrar yaptırıyosun?? kaçırdım ben konuyu?
söyle tabii... rutin kontrollerim oluyo de.
canım önce bi doğum yapsaydık, kiloları verseydik te sonra öğrenseydik yavvsss... kilo alıyoruz zaten
neyse... yazdım ben de bişeyler :)
çok kötüüüüüüü
günaydın canımm.... gece çok sıcaktı da şuanda güzel esiyor yağmur bile yağabilir...
kızlar yaa iyi ki işyerinde banko sistemi yok ta oda oda yapmışlar... 3 kişiyiz... 1 kişi oruç tutuyor sadece. o da benden uzak oturuyor. rahat rahat yiyip içebiliyorum... ofis sistemi olan var mı aranızda???
bence guzel dıycektım almıssın bıle sadece kumasından emın olamadım cok ınceyse dısarda zor olur dıye altına tekrar astar fılan ama evde gıyersın olmadı güle gül ekullan canımkızlar şu elbiseyi alıyım mı*
kargo bedava 17 tl
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | MISS BY NJK | Miss By Njk Elbise
canım basta oyle deıldım aslında bu ay hatta 15 gunde bırden aldım kıloyu anlamadım sanırım odemde var bıde ben bastan berı hamru ısı cok yıyorum yaa:18:catlagım yok su anda sukur oglumda da olmadı hıc ben mustela kullanıyorum canım ama benım karnım cok buyuk degıl yayvan ve yukarıda o yuzdne olabılrı yoksa cıldım cok ınce catlamaya musaıt yanı son dogana kadar catmaz dıyemıyorum o yzudencanım senden bendensin bende çok hızlı kilo alıyorumsende ilk gebelikte çatlak olusmusmuydu bende başladılar yine bir umutla hızlanmasınlar diye zeytinyağı ve lierac kreme devam ediyorum
canım " serra" ismine bayıldım kocişe diyorummm serra diyee adam ne desem beğenmiyor anlamı bolluk bereket refahlık ve ali imran süreisnde geçiyormuş kuran da bu anlamda ne guzellll
canım proteinli ve sebze ağırlıklı beslen ödemin felan gider o zaman...şekeri azalt...ben meyve yemeyınce reçele bala saldırıyodum vucudun şeker ihtiyacı gitsin diye tekrar meyveye döndüm...
bende 42 beden gireceğimi düşünüyorum 1.72 boy ve 75 kıloyla giremem mi aceba?
anacımmm ona bakarsan yavrucaklar şimdiden öğreniyorlardır şeyi işte şeyi yaaa
bir burcununki bilmiyordurresranınki coşmuştur zaten
sahi burcu nerdee yaaaa burcuxxx aranıyorrr heee o doktora gidecekti bugünnn
[/B]
bu arada şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı doktor almış cumartesi aradı gayet iyi hiç bir sorun yok sadece hemoglobinin düşük kan hapını 2ye çıkar dedi...
bencede çok kötüüüü
yavrum beslenme listelerimizi paylaşırız
benim odada paula var sabah oruçtan konustuk ben tutamıyorum hamileyim dedim oda ben musluman değilim zaten dedi odada sorun yok yani bende yiyorumm içiyorum
ya kızlar yarın tekrar sağlık ocağına gideyim diyorum doktor sonuçlarımı verecek ve idrar testini tekrarlıcak bu yeni müdüre ne diyeyim ben ara ara sağlık ocagına ve diyetisyene gideceğimi söylemeliyim ama nasıl sinirli bir yapısı var adamınnn
anacımmm ona bakarsan yavrucaklar şimdiden öğreniyorlardır şeyi işte şeyi yaaa
bir burcununki bilmiyordurresranınki coşmuştur zaten
sahi burcu nerdee yaaaa burcuxxx aranıyorrr heee o doktora gidecekti bugünnn
ben mi hiçde bilemmmm
kaju yeken aklına mı geldi
Gunaydın güzel anneler..
Ne çok yazan olmuş hızlıca bakıcam şimdi
bence guzel dıycektım almıssın bıle sadece kumasından emın olamadım cok ınceyse dısarda zor olur dıye altına tekrar astar fılan ama evde gıyersın olmadı güle gül ekullan canım
canım basta oyle deıldım aslında bu ay hatta 15 gunde bırden aldım kıloyu anlamadım sanırım odemde var bıde ben bastan berı hamru ısı cok yıyorum yaa:18:catlagım yok su anda sukur oglumda da olmadı hıc ben mustela kullanıyorum canım ama benım karnım cok buyuk degıl yayvan ve yukarıda o yuzdne olabılrı yoksa cıldım cok ınce catlamaya musaıt yanı son dogana kadar catmaz dıyemıyorum o yzuden
ayrıca tesekkur ederız teyzos arada soylemesı zor mu ılk soylendıgınde anlasılması zor olur mu dıye gecırıyorum ıcımden ama vazgecemeıyorum bu ısımden bastan berı Serra dedım zaten aılede herkes bılıyor artıkcok yıl oncesınden aklımda sevdıgım bı ısımdı bu duyar duymaz hosuma gıtmıstı farklı gelmsıtı enıstem ımam ona sormustum o da anlamıda guzel demıstı oyle yazmıstım aklıma bereketıyle gelır ıns kızım da
meyve yıyorum ama etle sütle hıc aram yok ya ancak ıs yerınde guzel yemek yıyorum onun harıcı hıc soylemeyım
elbıseyı keske buyuk alsaydın rahat olurdu canım daha 3 ayımız var doguma:26:
ay canım yaa benimkide öğrenmedi henüz sanırım bu gidişlede öğrenemeyecek bisüre
maşallahcanım sonuçların güzel çıkması motive ediyor insanı inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci yawss
Burda gece hayatımıın gözler önüne serilmesini istemiyorum bebişimlütfen sessiz olunuz
evet kaju yerken kaju aklıma geldi
günaydın canımm..
aman maşallah de :)
Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
bizim ofis malesef arşive sandalye su yicek bişiler koydum oraya kaçıyorum arada artık
evet maşAllah baya yemişsiniz canım menuler yakıyor ama
akşam üstüne doğru söylerimşimdiden kabullenssin adam geleli tam 1 hafta oldu 5.gunde bagırıp cagırmaya başlamış
Artık kafa nasıl dalmışsa banko sistemini banyo sistemi diye okuyorum saatir..
Bizde de banko sistemi yok ofis sistemi var ama benim yanımdaki çocuk tutuyor ve su bile içemiyorum.. Kaçıyorum oraya buraya ancak öyle.. Ne yapalım öyle böyle geçicek 1 ay.. Bak 4 günü gitti bile
pekii sustummm
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiii.merhabalar kasım annişleri ve yavrucukları nasılsınız bakalım.biz sıcaklarla boğuşuyoruz.allahım daha sıcak olan yerlerdekilerede bizede yardım etsin.bir an önce yıllık iznimi alıp köyün serin ve yemyeşil ortamına atmak istiyorum kendimi.
günaydın Kasımın güzel anneleri
biz cuma doktor amcamıza gittik malum ben 2 doktorla takip ediyorum bebişimi 8 haziranda oğlum olacağını öğrenmiştim muaynanesine gittiğim doktor amcamızdan %90 dedi ve biz o günden beri oğluşumuzu sevdik ama bu sırada en başından beri gittiğim hastane deki doktor amcamız bize kordonun bacak arasında olduğunu hiç bir şekilde net birşey söyleyemiyeceğim yanıltmış olurum dedi ve cuma günü kontrolümüzde bize ilk kez cinsiyet söyledi tahmin ediyorsunuz dimi eveet dedi %90 küçük hanım bu dedi (diğer doktora gittiğimizden haberi yok ) biz eşimleşok olduk ben kızçem olmasını çok istiyordum ama oğluşum fikrine çok alışmışım şimdi çarşamba günü ayrıntılı ultrason olacak sanırsam orada belli olur muallakta bıraktı sıpam bizi
bebek alışverişi yapanlar veya yapmayı düşünenler...
1-bebek arabası ne marka alacaksınız?
2-bebek yatağı park yatak mı ahşap beşik mi olacak?
3.bebek bezi huggies mi prima mı olacak?
4. bakım ürünleri sebamed mi başka bişey mi?,,
cicişlerrr bakın yeni topik açtık
artık yemek menülerimizi, beslenme listelerimizi bu topikte paylaşabileceğizhem bu topik sayesinde yemek menulerimiz fikirlermizde artmış olacak inşAllah
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/544716-2012-kasim-anneleri-yemek-menuleri.html
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiii.merhabalar kasım annişleri ve yavrucukları nasılsınız bakalım.biz sıcaklarla boğuşuyoruz.allahım daha sıcak olan yerlerdekilerede bizede yardım etsin.bir an önce yıllık iznimi alıp köyün serin ve yemyeşil ortamına atmak istiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?