2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahh bir anlasam bebeğim napacağımı bilemedim şaştım kaldım valla

ah kuzum sorma bakalım merakla çarşambayı bekliyoruz

evet maşAllah baya yemişsiniz canım menuler yakıyor ama

akşam üstüne doğru söylerim şimdiden kabullenssin adam geleli tam 1 hafta oldu 5.gunde bagırıp cagırmaya başlamış

Artık kafa nasıl dalmışsa banko sistemini banyo sistemi diye okuyorum saatir..
Bizde de banko sistemi yok ofis sistemi var ama benim yanımdaki çocuk tutuyor ve su bile içemiyorum.. Kaçıyorum oraya buraya ancak öyle.. Ne yapalım öyle böyle geçicek 1 ay.. Bak 4 günü gitti bile

bence guzel dıycektım almıssın bıle sadece kumasından emın olamadım cok ınceyse dısarda zor olur dıye altına tekrar astar fılan ama evde gıyersın olmadı güle gül ekullan canım
canım basta oyle deıldım aslında bu ay hatta 15 gunde bırden aldım kıloyu anlamadım sanırım odemde var bıde ben bastan berı hamru ısı cok yıyorum yaa:18:catlagım yok su anda sukur oglumda da olmadı hıc ben mustela kullanıyorum canım ama benım karnım cok buyuk degıl yayvan ve yukarıda o yuzdne olabılrı yoksa cıldım cok ınce catlamaya musaıt yanı son dogana kadar catmaz dıyemıyorum o yzuden

ayrıca tesekkur ederız teyzos arada soylemesı zor mu ılk soylendıgınde anlasılması zor olur mu dıye gecırıyorum ıcımden ama vazgecemeıyorum bu ısımden bastan berı Serra dedım zaten aılede herkes bılıyor artık cok yıl oncesınden aklımda sevdıgım bı ısımdı bu duyar duymaz hosuma gıtmıstı farklı gelmsıtı enıstem ımam ona sormustum o da anlamıda guzel demıstı oyle yazmıstım aklıma bereketıyle gelır ıns kızım da

meyve yıyorum ama etle sütle hıc aram yok ya ancak ıs yerınde guzel yemek yıyorum onun harıcı hıc soylemeyım
elbıseyı keske buyuk alsaydın rahat olurdu canım daha 3 ayımız var doguma:26:

ay canım yaa benimkide öğrenmedi henüz sanırım bu gidişlede öğrenemeyecek bisüre

bu arada şeker yüklemesi ve tahlil sonuçlarımı doktor almış cumartesi aradı gayet iyi hiç bir sorun yok sadece hemoglobinin düşük kan hapını 2ye çıkar dedi...

maşallah canım sonuçların güzel çıkması motive ediyor insanı inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci yawss

ya bunu nıye takıyosun kafana ya doktora gıdıon keyfe gtmıyon ya ayrıca mudure sölemeyedebılırsın doktordan rapor alınca o gun ıcın işyerının bısı dememesı lazım yoksa ben calısmayalı kurallar mı degıstı yaw rapor adı ustunde doktora gttıgın gun ıcın verıyo doktorlar.o sınırlı degıldır o göruntusunun altınca sıcak bı kalbı vardır :))

sen ona dekı mudur bey ben hamıle oldugum ıcın ayda bıkac kere dıyetısyen saglık ocagı ve bebek ıcın kontrole gıtmem gerekıyor gıttıgım gunlerle ılgılı doktorlardan gereklı raporu alıcam zaten ama sızın de bılgınız olsun dersın:))

Burda gece hayatımıın gözler önüne serilmesini istemiyorum bebişim lütfen sessiz olunuz

evet kaju yerken kaju aklıma geldi

Gunaydın güzel anneler..
Ne çok yazan olmuş hızlıca bakıcam şimdi

günaydın canımm..
aman maşallah de :)

aynen alışılmadık isim ondan herhalde ama çok güzel

mustela kullanmadım ben lierac kullandım nette araştırdım hep onu önerdiler kullananların çatlağı olmamış vs vs ama benim göbeğin altından beyaz beyaz ilerliyor çok bir morluk kızarıklık yok genetik tamamen benim kuzenlerde annemlerde hep var

benimkide 1 aydır unuttu hep kociş yüzünden

kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti

kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiii.merhabalar kasım annişleri ve yavrucukları nasılsınız bakalım.biz sıcaklarla boğuşuyoruz.allahım daha sıcak olan yerlerdekilerede bizede yardım etsin.bir an önce yıllık iznimi alıp köyün serin ve yemyeşil ortamına atmak istiyorum kendimi.

bastakını begendım ben ama oglumda kullanmadım pek örgü battanıye bı tek ablam su ıgde seklınde ıpler var kadıfeden ondan örmüştü yumusacık onu kullandım
bu arada kızlar haftasonu kucuk ablama gıtmıstım kızceme cıcıler almıs dogumda verıcektım ama sımdı vereyım dayanamadım dedı cok mutlu oldum resmını cektım ama atamadım bılgısayara eklıycem ıns en yakın zamanda

günaydın esraacım geçmiş olsun, DİKKAT ET KUZUM

günaydın canımm. sağolll :)

bizim ofis malesef arşive sandalye su yicek bişiler koydum oraya kaçıyorum arada artık

:):) yine kaçacak yerlerin varmış :)

evet maşAllah baya yemişsiniz canım menuler yakıyor ama

akşam üstüne doğru söylerim şimdiden kabullenssin adam geleli tam 1 hafta oldu 5.gunde bagırıp cagırmaya başlamış

evet menüler süper :)
söyle tabii... ben bizim müd. yard.na söyledim tamam dedi o da.

niye bağrıyo??

banyo kaju naptın sen canım, günün bu saatinde banyo nerden aklına takıldı

evet bişi kalmadı :)

sen bugün susarsın yarın başlarsın

soldaki çok güzel bayıldım kuzum...

hoşgeldin canım.. hakkaten herkes sıcaktan bayılmış...

beysal çok ama çok şaşırdım:44: bize 4 dr erkek dedi hatta bende gördüm pipiloşu ama buna rağmen şüphe ettim
hayırlısı olsun canım,doğduktan sonra öğrenmender iyidir diye düşünüyorum

quinny yada chicco ı move arasında kararsızım bebek arabası için
ahşap beşik
prima
chicco organik ürünler + sebamed karışık o konudada aklım

süperr fikir tam benlik elinize sağlık
her akşam ne yapıcam derdi oluyor bende, iyi olmuş canım

gel gel gelll hoşgeldin canımm

bendee 15 gun rapor + 15 gun yıllık iznimi alıp doğum iznine çıkmak istiyorum bebişimmm Allahım ailelerimizle eşlerimizle evlatlarımızla hayırlı güzel gunler göstersin inşAllah

uzun zamandır geçmişi okuyorum nihayeti buldumm. Ya sıcaklar berbat artık kocamı terk ettim salon benim meskenim gece bir ara kapattım klimayı nefes alamadığımı hissettim bu arada kalçamın sol yanı belime doğru ağrıyor normal mi kızlar arşşvdeyim yine telden sizlerleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…