Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmiii.merhabalar kasım annişleri ve yavrucukları nasılsınız bakalım.biz sıcaklarla boğuşuyoruz.allahım daha sıcak olan yerlerdekilerede bizede yardım etsin.bir an önce yıllık iznimi alıp köyün serin ve yemyeşil ortamına atmak istiyorum kendimi.
benim halamla annem örecekler canım bence iyi olur sıcak tutar bebişii
bastakını begendım ben ama oglumda kullanmadım pek örgü battanıye bı tek ablam su ıgde seklınde ıpler var kadıfeden ondan örmüştü yumusacık onu kullandım
bu arada kızlar haftasonu kucuk ablama gıtmıstım kızceme cıcıler almıs dogumda verıcektım ama sımdı vereyım dayanamadım dedı cok mutlu oldum resmını cektım ama atamadım bılgısayara eklıycem ıns en yakın zamanda
günaydın canımm. sağolll :)
:):) yine kaçacak yerlerin varmış :)
evet menüler süper :)
söyle tabii... ben bizim müd. yard.na söyledim tamam dedi o da.
niye bağrıyo??
banyokaju naptın sen canım, günün bu saatinde banyo nerden aklına takıldı
evet bişi kalmadı :)
sen bugün susarsın yarın başlarsın
uzun zamandır geçmişi okuyorum nihayeti buldumm. Ya sıcaklar berbat artık kocamı terk ettim salon benim meskenim gece bir ara kapattım klimayı nefes alamadığımı hissettim bu arada kalçamın sol yanı belime doğru ağrıyor normal mi kızlar arşşvdeyim yine telden sizlerleyim
uzun zamandır geçmişi okuyorum nihayeti buldumm. Ya sıcaklar berbat artık kocamı terk ettim salon benim meskenim gece bir ara kapattım klimayı nefes alamadığımı hissettim bu arada kalçamın sol yanı belime doğru ağrıyor normal mi kızlar arşşvdeyim yine telden sizlerleyim
oyy ne güzel bizde örgü bilen yok yaws o yüzden yaptırıcam dediğin gibi sıcak tutarlar birtane evde olması iyirengine karar veremedim pembe olsun istemiyorum olurya belki ilerde yine lazım olur unisex renk daha bir ideal
canım şu dut ipinden örüleni diyorsun sanırım ona bende niyetlendim azcık örülmesi kolay gibi geldi bide çabuk bitiyormuş tam benlikbakalım yapabilirsem onu kendim yapıcam
Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
aynı şekilde benimde ağrılarım var canım, plasanta aşağıdaymış doktor buna bağladı...
Slm kızlarr biz geldikk çok sıcak hiç dayanamıyoruzzz sizler nasılsınız bakalım bu arada akşamları midem çok şişioo napmam gerek rahatlatmam için yürüyüş yapıyom bazen rahatlıyom ama eşim eriniyo :)
sanırım bu ağrılar artacak canım bu son dönemide ağrılarla geçireceğiz gibi görünüyorcanım benim de kalçamdan bacağıma doğru inen bi ağrı var.. oturup kalkarken hareket ederken baya ağrıyor.
Slm kızlarr biz geldikk çok sıcak hiç dayanamıyoruzzz sizler nasılsınız bakalım bu arada akşamları midem çok şişioo napmam gerek rahatlatmam için yürüyüş yapıyom bazen rahatlıyom ama eşim eriniyo :)
benim arkadaşım var aynı bölume baglıyız alanlar farklı ona nasıl bagırıyormuş kızın sinirleri zıpladı ben böyle bir yer görmedimdee böyle birsey yok diyerekten bagırıyormus azıcık psiko tipi var adamda bakısları çok sert
inşAllah burdakilerden buuyuk kazık yerdee aklı basına gelir kolay sanıyorlar burada çalışmayı
aamaa evet ben dayananmamki esrammmm
seninki ne zaaman tamamen donuyor istanbula
ben beyaz yaptırdım halaama annemede kırmızı, sarı yada tuuruncu tonlarında yaptırcam ben pembeden nefret ederim hele bebişleree hep pembe gıydırıyorlar ya sinir oluyorum
hoşbuldum canım aminnn.sabah kendi kendime diyorum şimdi oğlumla mis gibi yatıp vakit geçirmek varken işe gitmek zorundayım.oooffffgel gel gelllhoşgeldin canımm
bendee 15 gun rapor + 15 gun yıllık iznimi alıp doğum iznine çıkmak istiyorum bebişimmmAllahım ailelerimizle eşlerimizle evlatlarımızla hayırlı güzel gunler göstersin inşAllah
soldakini çok beğendim kuzum. benim de annemle teyzem bi tane yapıcaklar :) bi tane de hazrı alırım belkim.
hoşgeldin canım.. nerelerdesin sen ? merak ettim. kilo topicinde de hiç güncelleme yapmıyorsun. korktum bu kıza ne oldu diye.
Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: Bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
bilmiyorum canım henüz model beğendim annem yaptıracaktı bende netten sorucam nettende sipariş alıyorlar bakalım hangisi daha uygun fiyat söylerse ona yaptırıcam bende baştakini beğendim sanırım onu yaptırırımbaştakini çok begendim cnm kaça yapcak yaptıracan kişi :)
kızlarr nilt arkadaşımızda söylemiş bende kendi fikrimi sizlerle paylaşmak isterim
hediye de para limiti konulmuştu 20 TL benim için gerçekten sorun yok ama sonuç olarak hediye bu hediyenin ücretle sınırlandırıllmasını doğru bulmuyorum herkes gücüne göre beğendiği bir hediyeyi gönderse daha makbul olur bence fiyat sınırını kaldıralım ne dersiniz??
isteyen 10 tl lik isteyen 30 tllik alsın ama gücünce alsın..
sanırım bu ağrılar artacak canım bu son dönemide ağrılarla geçireceğiz gibi görünüyor
ayyy adama bakkkk
sen ayrılıyosun zaten yakın zamanda.. boşver sallama hiç... ne derse desin.
ben de pembeyi hiç sevmezdim ama elim hep pembelere gidiyor :):):):):) herşeysi pembe oldu nerdeyse
bi arkadaşımın babannesi kızıma beyaz elbise örmüş, o kadar güzel ki anlatamammm.... 2-3 aylıkken giyebilir :) iki tane de hırka örmüş, biri beyaz biri pembe :):)
biz de hafta sonu beyaz penye battaniye aldık bi tane . 3 tane de penye pijama aldık :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?