2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

soldakini çok beğendim kuzum. benim de annemle teyzem bi tane yapıcaklar :) bi tane de hazrı alırım belkim.

hoşgeldin canım.. nerelerdesin sen ? merak ettim. kilo topicinde de hiç güncelleme yapmıyorsun. korktum bu kıza ne oldu diye.

benim halamla annem örecekler canım bence iyi olur sıcak tutar bebişii

oyy ne güzel bizde örgü bilen yok yaws o yüzden yaptırıcam dediğin gibi sıcak tutarlar birtane evde olması iyi rengine karar veremedim pembe olsun istemiyorum olurya belki ilerde yine lazım olur unisex renk daha bir ideal

canım şu dut ipinden örüleni diyorsun sanırım ona bende niyetlendim azcık örülmesi kolay gibi geldi bide çabuk bitiyormuş tam benlik bakalım yapabilirsem onu kendim yapıcam

benim arkadaşım var aynı bölume baglıyız alanlar farklı ona nasıl bagırıyormuş kızın sinirleri zıpladı ben böyle bir yer görmedimdee böyle birsey yok diyerekten bagırıyormus azıcık psiko tipi var adamda bakısları çok sert

inşAllah burdakilerden buuyuk kazık yerdee aklı basına gelir kolay sanıyorlar burada çalışmayı

aamaa evet ben dayananmamki esrammmm

seninki ne zaaman tamamen donuyor istanbula

beysalcım bugun merakla actım bebışın nasıldır falan dıe aaaaaaaaaa şok oldum resmen rabbım sağlıklı versın tabı ama bende mesela bıraz kızımın kızkardesı lsun dıe heves edıyodum ama erkek oldunu duydum eee ta 16 haftalıktı öle alıştımkı kız adönse bıraz bozulurum sankı
demek dr un görmedıgı şeyı dememış ama Alı bey nerden cıkarmış pıpıyı
ay bakalım carşamba ne cıkıcak meraktayım

aynı şekilde benimde ağrılarım var canım, plasanta aşağıdaymış doktor buna bağladı...

canım benim de kalçamdan bacağıma doğru inen bi ağrı var.. oturup kalkarken hareket ederken baya ağrıyor.

ben beyaz yaptırdım halaama annemede kırmızı, sarı yada tuuruncu tonlarında yaptırcam ben pembeden nefret ederim hele bebişleree hep pembe gıydırıyorlar ya sinir oluyorum

şeker yuklemesı yaptıran arkadaşlar yukleme sonucunuz ne kaar zmanda cıkıyo şimdi dr dan randavu alıcamda sonuclarımla gırmek ıstıyorum randavuma
gecen kv nın yaklaşık 2 saat faln surmuştu sanırım bılgı verırsenız çok sevınırım

Slm kızlarr biz geldikk çok sıcak hiç dayanamıyoruzzz sizler nasılsınız bakalım bu arada akşamları midem çok şişioo napmam gerek rahatlatmam için yürüyüş yapıyom bazen rahatlıyom ama eşim eriniyo :)

aynı şekilde benimde ağrılarım var canım, plasanta aşağıdaymış doktor buna bağladı...

TATLIM SENINDEMI aşağıda benımde gecen ay gıttıgımde aşağıdaydı yanı cok aşagıda degılmış sezeryan dıkışleımın oldugu kısımdayış ama agrım fs-alan pek olmuyo ama uzun yolculugu yasakladı bakalım bu hafta kontrole gıdıcem ne durumda olucak buyudukce cıkabılır dedı

kızlarr nilt arkadaşımızda söylemiş bende kendi fikrimi sizlerle paylaşmak isterim

hediye de para limiti konulmuştu 20 TL benim için gerçekten sorun yok ama sonuç olarak hediye bu hediyenin ücretle sınırlandırıllmasını doğru bulmuyorum herkes gücüne göre beğendiği bir hediyeyi gönderse daha makbul olur bence fiyat sınırını kaldıralım ne dersiniz??

isteyen 10 tl lik isteyen 30 tllik alsın ama gücünce alsın..

canım aynı sorun bendede var yemekten sonra göbüşüm müthiş geriliyor omuzlarımı resmen eğiyor öne doğru bende yürüyüş yapamıyorum müthiş derecede ağır oldu vücudum kolumu kaldıramıyorum çevremdekilere göre kız çocuklarında vücur ağır olurmuş

canım benim de kalçamdan bacağıma doğru inen bi ağrı var.. oturup kalkarken hareket ederken baya ağrıyor.
sanırım bu ağrılar artacak canım bu son dönemide ağrılarla geçireceğiz gibi görünüyor

hoşgeldin canım hamd olsun aynıyızz çok sıcak

bende yurumelıyım ama kocişten hayır yok bugün en iyisi yarım saat yuruyeyim ben

ayyy adama bakkkk
sen ayrılıyosun zaten yakın zamanda.. boşver sallama hiç... ne derse desin.

ben beyaz yaptırdım halaama annemede kırmızı, sarı yada tuuruncu tonlarında yaptırcam ben pembeden nefret ederim hele bebişleree hep pembe gıydırıyorlar ya sinir oluyorum

ben de pembeyi hiç sevmezdim ama elim hep pembelere gidiyor :):):):):) herşeysi pembe oldu nerdeyse

bi arkadaşımın babannesi kızıma beyaz elbise örmüş, o kadar güzel ki anlatamammm.... 2-3 aylıkken giyebilir :) iki tane de hırka örmüş, biri beyaz biri pembe :):)

biz de hafta sonu beyaz penye battaniye aldık bi tane . 3 tane de penye pijama aldık :):)

hoşbuldum canım aminnn.sabah kendi kendime diyorum şimdi oğlumla mis gibi yatıp vakit geçirmek varken işe gitmek zorundayım.oooffff

hoşbuldum canım benim sende hoşgeldin.kilom benim 57 ama oraya yazmak hiç aklıma gelmedi valla.

ben de para konuşmayalım hediye sonuçta demiştim de orta bi rakam olsun denilmişti... yine herkese uyarım tabi...

sanırım bu ağrılar artacak canım bu son dönemide ağrılarla geçireceğiz gibi görünüyor

bana da öyle geliyo

bu hafta tam 6,5 oluyoruz yaaaaa

aynen bende onu düşünüyorum çok muatap olmuyorum sırff ustunluk kuracak diye hzırlanmış sistemde değişiklik yapmaya calısıyor yaa gıcık oldumm

ay onun minik elbisesini yesinlerr annesiii siz bitrmişsiniz alışverişi

darısı bizim basımızaa eylulde başlarız artık bizde annene teyze babişleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…