hosgeldın canım benımde sag kalcamda bı yer takılıyor agrı yapıyor bana cok kılo aldım ondan heraldeuzun zamandır geçmişi okuyorum nihayeti buldumm. Ya sıcaklar berbat artık kocamı terk ettim salon benim meskenim gece bir ara kapattım klimayı nefes alamadığımı hissettim bu arada kalçamın sol yanı belime doğru ağrıyor normal mi kızlar arşşvdeyim yine telden sizlerleyim
evet canım aynen o dedıgınden ablam düz örmüştü 2 renkten mavı ve sarı cok kullandım onuoyy ne güzel bizde örgü bilen yok yaws o yüzden yaptırıcam dediğin gibi sıcak tutarlar birtane evde olması iyirengine karar veremedim pembe olsun istemiyorum olurya belki ilerde yine lazım olur unisex renk daha bir ideal
canım şu dut ipinden örüleni diyorsun sanırım ona bende niyetlendim azcık örülmesi kolay gibi geldi bide çabuk bitiyormuş tam benlikbakalım yapabilirsem onu kendim yapıcam
kızlarr nilt arkadaşımızda söylemiş bende kendi fikrimi sizlerle paylaşmak isterim
hediye de para limiti konulmuştu 20 TL benim için gerçekten sorun yok ama sonuç olarak hediye bu hediyenin ücretle sınırlandırıllmasını doğru bulmuyorum herkes gücüne göre beğendiği bir hediyeyi gönderse daha makbul olur bence fiyat sınırını kaldıralım ne dersiniz??
isteyen 10 tl lik isteyen 30 tllik alsın ama gücünce alsın..
ben de para konuşmayalım hediye sonuçta demiştim de orta bi rakam olsun denilmişti... yine herkese uyarım tabi...
bana da öyle geliyo
bu hafta tam 6,5 oluyoruz yaaaaa
şeker yuklemesı yaptıran arkadaşlar yukleme sonucunuz ne kaar zmanda cıkıyo şimdi dr dan randavu alıcamda sonuclarımla gırmek ıstıyorum randavuma
gecen kv nın yaklaşık 2 saat faln surmuştu sanırım bılgı verırsenız çok sevınırım
sorma canım bakalım ne olacak çarşambayı bekliyoruz meraklabeysal çok ama çok şaşırdım:44: bize 4 dr erkek dedi hatta bende gördüm pipiloşu ama buna rağmen şüphe ettim
hayırlısı olsun canım,doğduktan sonra öğrenmender iyidir diye düşünüyorum
quinny yada chicco ı move arasında kararsızım bebek arabası için
ahşap beşik
prima
chicco organik ürünler + sebamed karışık o konudada aklım
süperr fikir tam benlik elinize sağlık
her akşam ne yapıcam derdi oluyor bende, iyi olmuş canım
ya yaren teyzesi şaşırttı bizi doktor amcalar biri gördü ama diğeri şimdiye kadar emin olmadan hiçbirşey söylemedi ilk defa söledi ooy ooy karışığız yani :)beysalcım bugun merakla actım bebışın nasıldır falan dıe aaaaaaaaaa şok oldum resmen rabbım sağlıklı versın tabı ama bende mesela bıraz kızımın kızkardesı lsun dıe heves edıyodum ama erkek oldunu duydum eee ta 16 haftalıktı öle alıştımkı kız adönse bıraz bozulurum sankı
demek dr un görmedıgı şeyı dememış ama Alı bey nerden cıkarmış pıpıyı
ay bakalım carşamba ne cıkıcak meraktayım
benim 1 saatte çıktı tatlımşeker yuklemesı yaptıran arkadaşlar yukleme sonucunuz ne kaar zmanda cıkıyo şimdi dr dan randavu alıcamda sonuclarımla gırmek ıstıyorum randavuma
gecen kv nın yaklaşık 2 saat faln surmuştu sanırım bılgı verırsenız çok sevınırım
bencede alt limit saçma tatlım yani hediyenin büyüğü küçüğü pahalısı ucuzu olmaz gönlünden kopup gelen birşeydirkızlarr nilt arkadaşımızda söylemiş bende kendi fikrimi sizlerle paylaşmak isterim
hediye de para limiti konulmuştu 20 TL benim için gerçekten sorun yok ama sonuç olarak hediye bu hediyenin ücretle sınırlandırıllmasını doğru bulmuyorum herkes gücüne göre beğendiği bir hediyeyi gönderse daha makbul olur bence fiyat sınırını kaldıralım ne dersiniz??
isteyen 10 tl lik isteyen 30 tllik alsın ama gücünce alsın..
TATLIM SENINDEMI aşağıda benımde gecen ay gıttıgımde aşağıdaydı yanı cok aşagıda degılmış sezeryan dıkışleımın oldugu kısımdayış ama agrım fs-alan pek olmuyo ama uzun yolculugu yasakladı bakalım bu hafta kontrole gıdıcem ne durumda olucak buyudukce cıkabılır dedı
" FL" değeri taamamdır canım eve gidince çarpayım çıksın boyu
ay kocişim çok tatlı yaa " aşkım yaa bebek içeri nasıl sığıyor " diyorrr birde baktık ki benim sıpaa vajinanın tam üstündeee duruyorr kafası ordaymışş
babası gibi ters
bu kocişler ne kadan kıcık ya dil döke döke zor kaldırıyom :)) ama yürüyüş acaip iyi gelio tabi eve gelince yorgunluktan hemen yatıyorum
Bu arada benimde belimle kalca aramda aniden giren agrı kitleniyorum resmen ilk hamile oldugumdan beri ara ara çogunlukla çok hareketsiz kaldıgımda oluyo çok kötü agrıyo kramptan bile kötüü demek ki bi bende yokmuş bazen topallıyom o derece agrıyo
kuzum senın bebiştemı kafa ustu duruyo dr daha rahat taşırsın dedı ama bazen bı vuruyo kollarda ordaymış sankı şeyımden cıkıcak gıbı
evet büyüdükçe normalleşirmiş
benim önceki kontrolümde her şey normaldi bende tatle çıktım, aktarmalı yaptık hatta kaç kere yolculuk yaptım
yüzdüm gezdim 1 ay sonra geldim gittim kontrole
durum bu şekilde ilerlemiş... banada ağır işleri ve yorucu hareketleri yasakladı doktor
ama muhakkak yürüyüş yapmalısın dedi
öyle işte umarım bir sorun arz etmez bize bu durum
hoşgeldin canım hamd olsun aynıyızz çok sıcak
Bende yurumelıyım ama kocişten hayır yok bugün en iyisi yarım saat yuruyeyim ben
çok geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu okurken bile gerildimsormayın kızlar başıma gelene,...geçen hafta tatilden gelince pazar günü olduğu için işleri bu hafta sonuna attım... çamaşırları falan yıkayacam attım kanimaya valizleri kaldırdım dedim mutafağ geçeyim eksik ne varsa bakayım baktım minik minik ekin ve unda olan siyah böcekler var ya yerde onlardan var... neyse dedim alışverişten gelelim her yeri iyice sil süpür yapıcam zaten... neyse gittik geldik iftar yaptık eşim dedi ablamlara gidelim gece 2ye geliyordu döndüğümüzde ben de sahur için bişeyler hazırlayayım dedim tabakları bir çektim o böcekler tüm dolaplarımı sarmış başladım ağlamaya 3,30a kadar sildik silebildiğimizi ilaçladık yattık ama deliriyorum zaten titizim, huyluyum tiksineyim mi kaynağını bulamadım ona mı üzüleyim bilemedim... sabah bir kalktım kocaman bir uçuk ve işin kötü yanı tiksindikçe büyüdü hem ağlıyorum hem bu halimde dolapları indiriyiorum makinaya atıyorum herşeyi çamaşır suyuyla falan yıkadım yıkananları salonun masasına falan yaydım... dolaplarını içi kaynıyor hiç abartmıyorum kızlar 2 büyük çöp poeti erzak attımm... paketli makarnaların içini bile basmışlar... annem aradı sesimi duyunca kardeşimle hemen gelmişler biz iliyorum onlar geliyor her şeyi attıkk.. ilaç yaptık akşam 5 di bittiğinde eşimde evi sil süpür yaptı tuvaleti banyoyu falan iyice ovduk... biraz uyudum uyandım duş aldım iftar yaptık... tekrar dolaba bakayım dedim yine aynısı tekrar indir yıka tekrar sil... ama her seferinde hüngür hüngür ağlıyorum.. annem bu sizin evde değil komşudan borudan iniyor dedi... bezle tıkadık üzerine ilaç yaptık yatmadan yine her yeri ilaçladık sabah 8 de eşim mutfak dolaplarının altına birikenleri süpürüyordu napacağımı bilemiyorum öyle yoruldum ki mahvoldum kızlar bir de geçmiyor hangisine yanayım bilemedim...
canım sabah verdim öğleden sonraya çıktı doktorum aldı ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi...
hoşbuldum canım aminnn.sabah kendi kendime diyorum şimdi oğlumla mis gibi yatıp vakit geçirmek varken işe gitmek zorundayım.oooffff
hoşbuldum canım benim sende hoşgeldin.kilom benim 57 ama oraya yazmak hiç aklıma gelmedi valla.
aynen bende onu düşünüyorum çok muatap olmuyorum sırff ustunluk kuracak diye hzırlanmış sistemde değişiklik yapmaya calısıyor yaa gıcık oldumm
ay onun minik elbisesini yesinlerr annesiii siz bitrmişsiniz alışverişi
darısı bizim basımızaa eylulde başlarız artık bizde annene teyze babişleee
canım elhamdulillah çalısıyoruz ama borcu olanlar var ev hanımı olanlar vs bence sınırlama kalksın herkes begendiği gönlunce güzel bişi alsın ama bu benim fikrrim herkes aynı dusunuyorsa bencede sorun olmaz
canlar ben kaçtım acil mideme bişey girmesi gerek yoksa bayılıcam bu sabah erken kahvaltı yapınca felakett acıktım rabbim niyetli olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun
canım benimde aşağıda ama sıkntı yok sadece ağrılar sancılar daha çok olabiliyor yorduğunda kendini bana 32. haftadan sorna %97 değişecek şekli dedi genelde öyle oluyormuş birde benim bebişim transvers duruş (yani yan duruyo) hiç dönmedi benim yavrucum başı ve ayakları hep aynı yerde kuzucum artık 32. haftadan sorna son haftaya kadar kontrolle bakılacak dönmesse sezeryan olucak hayhırlısı artık sağlıklı olsunda
evet canım çıkacak modda duruyor hanımefendi
bende arada agrı hissediyorum bir anlık sonra geçiyor sanırım o ara vuruyor benimkiii
sorma canım bakalım ne olacak çarşambayı bekliyoruz merakla
ya yaren teyzesi şaşırttı bizi doktor amcalar biri gördü ama diğeri şimdiye kadar emin olmadan hiçbirşey söylemedi ilk defa söledi ooy ooy karışığız yani :)
benim 1 saatte çıktı tatlım
bencede alt limit saçma tatlım yani hediyenin büyüğü küçüğü pahalısı ucuzu olmaz gönlünden kopup gelen birşeydir
canım benimde aşağıda ama sıkntı yok sadece ağrılar sancılar daha çok olabiliyor yorduğunda kendini bana 32. haftadan sorna %97 değişecek şekli dedi genelde öyle oluyormuş birde benim bebişim transvers duruş (yani yan duruyo) hiç dönmedi benim yavrucum başı ve ayakları hep aynı yerde kuzucum artık 32. haftadan sorna son haftaya kadar kontrolle bakılacak dönmesse sezeryan olucak hayhırlısı artık sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?