2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hosgeldın canım benımde sag kalcamda bı yer takılıyor agrı yapıyor bana cok kılo aldım ondan heraldebende klımada yok evden vantılator getırdık onla ıdare etmeye calsıyorum
evet canım aynen o dedıgınden ablam düz örmüştü 2 renkten mavı ve sarı cok kullandım onu

olur canım dedıgın gbı farketemz basta lımıt koycak mıyız dıye ben sormustum ama gercekten sormak ıcındı yanı baska topıkte gördüğüm ıcın herkes gönlünden ne koparsa onu göndersın 3-5 farketmez tabıkı

ben de para konuşmayalım hediye sonuçta demiştim de orta bi rakam olsun denilmişti... yine herkese uyarım tabi...

bana da öyle geliyo

bu hafta tam 6,5 oluyoruz yaaaaa

canım elhamdulillah çalısıyoruz ama borcu olanlar var ev hanımı olanlar vs bence sınırlama kalksın herkes begendiği gönlunce güzel bişi alsın ama bu benim fikrrim herkes aynı dusunuyorsa bencede sorun olmaz

canım sabah verdim öğleden sonraya çıktı doktorum aldı ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi...

sorma canım bakalım ne olacak çarşambayı bekliyoruz merakla

ya yaren teyzesi şaşırttı bizi doktor amcalar biri gördü ama diğeri şimdiye kadar emin olmadan hiçbirşey söylemedi ilk defa söledi ooy ooy karışığız yani :)

benim 1 saatte çıktı tatlım

bencede alt limit saçma tatlım yani hediyenin büyüğü küçüğü pahalısı ucuzu olmaz gönlünden kopup gelen birşeydir

evet büyüdükçe normalleşirmiş
benim önceki kontrolümde her şey normaldi bende tatle çıktım, aktarmalı yaptık hatta kaç kere yolculuk yaptım
yüzdüm gezdim 1 ay sonra geldim gittim kontrole
durum bu şekilde ilerlemiş... banada ağır işleri ve yorucu hareketleri yasakladı doktor
ama muhakkak yürüyüş yapmalısın dedi
öyle işte umarım bir sorun arz etmez bize bu durum

kuzum senın bebiştemı kafa ustu duruyo dr daha rahat taşırsın dedı ama bazen bı vuruyo kollarda ordaymış sankı şeyımden cıkıcak gıbı

cnm calsıyum kullanıyomusun hamılelıkte kramplar daha agrı hıssedılıyo cunku

canlar ben kaçtım acil mideme bişey girmesi gerek yoksa bayılıcam bu sabah erken kahvaltı yapınca felakett acıktım rabbim niyetli olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun

kuzum senın bebiştemı kafa ustu duruyo dr daha rahat taşırsın dedı ama bazen bı vuruyo kollarda ordaymış sankı şeyımden cıkıcak gıbı

evet canım çıkacak modda duruyor hanımefendi

bende arada agrı hissediyorum bir anlık sonra geçiyor sanırım o ara vuruyor benimkiii

tunaydinnn guzel annecikler............
cokk yorgunum ben buuuuuuu....ramazanin ilk gunu misafr agirlamak baya yordu beni
bi de yatili olunca ev esasli bi temizlik istiyo gidenlerin ardindan..
simdi ise nerden baslasam onu dusunuyorumm
hamile olunca insan hakikaten eskisi gbi olmuyomus hemen yoruluyorum bi yemek yapmakla bile
sirtimdan terler bosaliyo resmen...
bu arada cuma gunu gttim 4dultrasona ayy cok guzeldi yaa
hayatimda bitmesini istemedigim tek film kizimin goruntuleriydi diyebilirim
sagligi,uzuvlari yerindeymis cok sukur
elleri,ayaklari tam bi insan sureti almis oldugu gormek cok sasirtciydi
gormesem de orda oldugunu hissediyodum zaten ama gormek bambaskaymis
rabbim size de yasatsin ins en kisa zamanda............
kizin icerde cifte telli oynuyo dedi doktor amca
iki elini birden acmis nasil salliyodu anlatamam
oynak olucak kizimiz askim hazir ol dedim babamiza
o gce misafrler odalarina cekilince laptopu aldim kucagima
saatlerce izledim saat 3e gelmis haberim yok sonra sizmisim
goruntuleri kirptim eklicem bi ara ins.
sizler nasilsiniz bakalimmm?????

canım benimde aşağıda ama sıkntı yok sadece ağrılar sancılar daha çok olabiliyor yorduğunda kendini bana 32. haftadan sorna %97 değişecek şekli dedi genelde öyle oluyormuş birde benim bebişim transvers duruş (yani yan duruyo) hiç dönmedi benim yavrucum başı ve ayakları hep aynı yerde kuzucum artık 32. haftadan sorna son haftaya kadar kontrolle bakılacak dönmesse sezeryan olucak hayhırlısı artık sağlıklı olsunda

hoşgeldin canım hamd olsun aynıyızz çok sıcak

Bende yurumelıyım ama kocişten hayır yok bugün en iyisi yarım saat yuruyeyim ben

bu kocişler ne kadan kıcık ya dil döke döke zor kaldırıyom :)) ama yürüyüş acaip iyi gelio tabi eve gelince yorgunluktan hemen yatıyorum

Bu arada benimde belimle kalca aramda aniden giren agrı kitleniyorum resmen ilk hamile oldugumdan beri ara ara çogunlukla çok hareketsiz kaldıgımda oluyo çok kötü agrıyo kramptan bile kötüü demek ki bi bende yokmuş bazen topallıyom o derece agrıyo

çok geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu okurken bile gerildim geçmedi mi hala ?

canım sabah verdim öğleden sonraya çıktı doktorum aldı ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum tahlillerimi...

sağol ttalım benım o zman ben garantı olsun dıe 2.5 saat önceden alayım randavumu bıde erken de gıdemıyorum kızım 11.30 da servıse bınıyo aclıktan ölmessem ıyıdır
cnm bu arada böcek facıanın okudum offf ck caan sıkıcı ya bız kızımla bı kere kara faatma görduk yatak odama gırerken eşim gelene kadar kızmda bende odamıza gıdeedık salonda yattık sımdı durum nasıl boruyu kapatınca tatıl dönuşu cok kötu olmuş gercekten

canım eklemek istersen buraya yaz lütfen : http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
burda kaybolur gider.

yeni geldi ya şimdiden otoritesini sağlamlaştırmaya çalışıyodur.
yok yaa daha bitirmedik, biraz biraz aldık işte... yenidoğan seti bulamıyorum yaa... ayıcıklı bebekli falan olmasın dümdüz beyaz oldun istiyorum, bulamıyorum onu da.

geçen sefer limit koymadık,, herkes memnun kaldı :)

canlar ben kaçtım acil mideme bişey girmesi gerek yoksa bayılıcam bu sabah erken kahvaltı yapınca felakett acıktım rabbim niyetli olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun

hadi git ye, afiyet olsunnnn :)

aminnnnn.. eşim ilk 2 gün çok zorlandı valla... ikinci gün dermanı kalmadı, tüm gün uyudu garibim.

evet canım sancılar daha fazla oluyormuş bu durumda.. bu süreyi sağlıklı geçiricez dikkat edicez artık, skntı olmamasına sevindm cnm

evet canım çıkacak modda duruyor hanımefendi

bende arada agrı hissediyorum bir anlık sonra geçiyor sanırım o ara vuruyor benimkiii

hah cadı kıız
sukur AĞRIMIZ OLMUYO cnm ya benım sadece 2 3 kere vajınal ağrı oldu okadar kısa surelıydı hemende korktum ablam da yaşamıştı bı kaç gun sonra erken doğum yaptı off yanlışlıkla doğurmaktan cok korkuyorum zaten:26::26:

cnm benım kıza ınansım geldı benım kızmda terstı ve göstermıyodu dr 7.aya kadar net bışey söleyemem dedı 7.ayda döndu kız deı yanı bıraz garantıcı ama oğlumda ı eger değişmezse 16 haftada kesın erkek dedı ben ınatla kordon olmasın dememe ragmen hıc yanılmadım emın olmadan sölemeem dedı
cnm 1 saatte cıtıysa ben d ona göre randavu layım gercı bı kere 40 dk erken gııtık dr aldı bızı aradn

cnm senınde mı plesanta aşagıda gecen bı kanaman olmuştu ya sanırım o sebeple oldu bana dr kesınlıkle uzunyok tavsıye etmemıştı gercı öle plan yoktu orası ayrıda kanama yaşayabılırsın demıştı samı bey ızın verdımı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…