oruç tutan var mı kızlar??
ha bi de uzun yolculuğu kaçıncı haftadan itibaren yasaklıyolar??
selam güzel anneler...
geçen sene bel fıtığı başlangıcı vardı bende ilaçlarla tedavi oldum geçti ama ara ara ağrısı oluyordu geçiyordu.
3 gündür çok fenayım sağ bacağımdan girdi ağrı mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum sabah yataktan kalkamdım.
ağladım resmen ne yapıcam bu ağrılarla ben yaa
kramptan daha beter.
oğlumda huzursuz oldu yavrum ağlayınca nasıl kıpır kıpır oldu
Oruç tutan şimdilik rastlamadım canım.. Topikteki hemen hemen herkez tutmuyor gibi.. Benda dahil tabi
32 haftadan sonra sınırlama getiriliyor veya yasaklanıyor diye biliyorum canım ben
kızalr bışey sorcam ben 1 saat önce falan s.o na gıttım 2.doz aşşımı vurdurmak ıcın bu sefer farklı ebe vardı ıyı hoş cok guleryuzlude ne tansıyon ölçtu ne kg baktı nede kalp atışı dınledı geceen ay dığer ebe hepsını yapmıştı bu gece ay yapılmış bı dahakı ay dedı sızınkıler her ay yapıyomu yoksa 2 ayda bırmı
allah yardımcın olsun canım..
Doktora gittinmi ?
başka topiclerde tutanları gördüm canım.
ramazan bayramında konyaya gitmek istemiyorum da ondan sordum canım.27-28. haftalara denk geliyo
canım kendi hemşiren o bilgileri yazıyo... sabah ben de gittim. baktım benim hemşire yok, diğer hemşireye rica ettim aşımı yaptı. bilgilerimi de aldı bi kağıda yazdı... çizelgem diğer hemşirede çünkü... uğraşmamak için istememeiştir bilgilerini... biz de kalp atışlarını gördük, kilo ve tansiyonuma da baktı. dediğim gibi seninki uğraşmak istememiştir.
başka topiclerde tutanları gördüm canım.
ramazan bayramında konyaya gitmek istemiyorum da ondan sordum canım.27-28. haftalara denk geliyo
canım kendi hemşiren o bilgileri yazıyo... sabah ben de gittim. baktım benim hemşire yok, diğer hemşireye rica ettim aşımı yaptı. bilgilerimi de aldı bi kağıda yazdı... çizelgem diğer hemşirede çünkü... uğraşmamak için istememeiştir bilgilerini... biz de kalp atışlarını gördük, kilo ve tansiyonuma da baktı. dediğim gibi seninki uğraşmak istememiştir.
aminn canım saol.
doktorada gitmedim başlangıcı diye ilaç verip yolladılar şimdide ilaçta veremiycekler
offf napayım bilmiyorumki.hafiflemezse gitcem mecbur
bende oruç tutmuyorum ama haftasonları tutsam mı acaba diye düşünüyorum doktoruma hiç sormadım bu konuyu.32. haftadan sonra uzun yol yasak canım eylül gibi gidecegiz biz gene uzak yola duramıyoruz ya sabit kocamıda kendime benzettim umarım bişey olmaz.bu arada 37 haftalık dogurdu gecen arkadasım ben bavulumu 32. haftada hazır edeyim nolur nolmaz degilmi ani bişey olursa
kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim
bencede tatlım benım ablamda 34.haftada doğum yaptı bende ağustos sonu gıbı hazırlarım dursun ablamın hazırdı hemen alındı cıkıldı canta ama erken doğum olmaz ınşalla hıcbırımızın bı anda ruhsal anlamda kötu oluyo annelıge o sevınc yerıne buyuk endışelerle başlanıyo
bende bebegimin çantasını hazırladım kızlar ama ben benim çantamı hazırlamadım bitane gecelik aldım pamuktan iki gecelik koycam artı iç çamaşırı yelek fln koycam başka ne bıraksam
saol bebemay ne art niyetlisin sennnnnnnnnnnnn
evet bugün çok hızlı ilerlemiş... geçmişi okumadım bilee :)
hoşbulduk fıstığımmm... kaju yerken aklıma geldin dün akşam
iyi olur canım :) hayırlı olsunnnn
canım en büüyk bedeni 42 idi olmazsa iade edicem..yada hedıye ederim bakalım kumaşı na göre...bence guzel dıycektım almıssın bıle sadece kumasından emın olamadım cok ınceyse dısarda zor olur dıye altına tekrar astar fılan ama evde gıyersın olmadı güle gül ekullan canım
canım basta oyle deıldım aslında bu ay hatta 15 gunde bırden aldım kıloyu anlamadım sanırım odemde var bıde ben bastan berı hamru ısı cok yıyorum yaa:18:catlagım yok su anda sukur oglumda da olmadı hıc ben mustela kullanıyorum canım ama benım karnım cok buyuk degıl yayvan ve yukarıda o yuzdne olabılrı yoksa cıldım cok ınce catlamaya musaıt yanı son dogana kadar catmaz dıyemıyorum o yzuden
ayrıca tesekkur ederız teyzos arada soylemesı zor mu ılk soylendıgınde anlasılması zor olur mu dıye gecırıyorum ıcımden ama vazgecemeıyorum bu ısımden bastan berı Serra dedım zaten aılede herkes bılıyor artıkcok yıl oncesınden aklımda sevdıgım bı ısımdı bu duyar duymaz hosuma gıtmıstı farklı gelmsıtı enıstem ımam ona sormustum o da anlamıda guzel demıstı oyle yazmıstım aklıma bereketıyle gelır ıns kızım da
meyve yıyorum ama etle sütle hıc aram yok ya ancak ıs yerınde guzel yemek yıyorum onun harıcı hıc soylemeyım
elbıseyı keske buyuk alsaydın rahat olurdu canım daha 3 ayımız var doguma:26:
kesınlıkle 1 numara..Eki Görüntüle 470350 Eki Görüntüle 470352 kızlar örgüden bebek battaniyesi yaptırmayı düşünüyormusunuz ben bugün 2 model beğendim aşağıya ekliyorum bakın bakalım nasıllar acaba kullanışlı olurlarmı yawss:44::44::44: bi arkadaşım örgü baaniye çok işe yarıyor ben çok kullandım demişti
at kuzum görekbastakını begendım ben ama oglumda kullanmadım pek örgü battanıye bı tek ablam su ıgde seklınde ıpler var kadıfeden ondan örmüştü yumusacık onu kullandım
bu arada kızlar haftasonu kucuk ablama gıtmıstım kızceme cıcıler almıs dogumda verıcektım ama sımdı vereyım dayanamadım dedı cok mutlu oldum resmını cektım ama atamadım bılgısayara eklıycem ıns en yakın zamanda
chicconun bakım ürünleri iyi değil diyolar aklında bulunsun...beysal çok ama çok şaşırdım:44: bize 4 dr erkek dedi hatta bende gördüm pipiloşu ama buna rağmen şüphe ettim
hayırlısı olsun canım,doğduktan sonra öğrenmender iyidir diye düşünüyorum
quinny yada chicco ı move arasında kararsızım bebek arabası için
ahşap beşik
prima
chicco organik ürünler + sebamed karışık o konudada aklım
süperr fikir tam benlik elinize sağlık
her akşam ne yapıcam derdi oluyor bende, iyi olmuş canım
ben beyaz yaptırdım halaama annemede kırmızı, sarı yada tuuruncu tonlarında yaptırcam ben pembeden nefret ederim hele bebişleree hep pembe gıydırıyorlar ya sinir oluyorum
bende merak ediyorum düşünüpte bişiler alacakmı bakalım pek düşünceli deill o konularda :))
kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?