2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam güzel anneler...

geçen sene bel fıtığı başlangıcı vardı bende ilaçlarla tedavi oldum geçti ama ara ara ağrısı oluyordu geçiyordu.
3 gündür çok fenayım sağ bacağımdan girdi ağrı mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum sabah yataktan kalkamdım.
ağladım resmen ne yapıcam bu ağrılarla ben yaa
kramptan daha beter.
oğlumda huzursuz oldu yavrum ağlayınca nasıl kıpır kıpır oldu

oruç tutan var mı kızlar??

ha bi de uzun yolculuğu kaçıncı haftadan itibaren yasaklıyolar??

Oruç tutan şimdilik rastlamadım canım.. Topikteki hemen hemen herkez tutmuyor gibi.. Benda dahil tabi
32 haftadan sonra sınırlama getiriliyor veya yasaklanıyor diye biliyorum canım ben

kızalr bışey sorcam ben 1 saat önce falan s.o na gıttım 2.doz aşşımı vurdurmak ıcın bu sefer farklı ebe vardı ıyı hoş cok guleryuzlude ne tansıyon ölçtu ne kg baktı nede kalp atışı dınledı geceen ay dığer ebe hepsını yapmıştı bu gece ay yapılmış bı dahakı ay dedı sızınkıler her ay yapıyomu yoksa 2 ayda bırmı

allah yardımcın olsun canım..
Doktora gittinmi ?

Oruç tutan şimdilik rastlamadım canım.. Topikteki hemen hemen herkez tutmuyor gibi.. Benda dahil tabi
32 haftadan sonra sınırlama getiriliyor veya yasaklanıyor diye biliyorum canım ben

başka topiclerde tutanları gördüm canım.
ramazan bayramında konyaya gitmek istemiyorum da ondan sordum canım. 27-28. haftalara denk geliyo

canım kendi hemşiren o bilgileri yazıyo... sabah ben de gittim. baktım benim hemşire yok, diğer hemşireye rica ettim aşımı yaptı. bilgilerimi de aldı bi kağıda yazdı... çizelgem diğer hemşirede çünkü... uğraşmamak için istememeiştir bilgilerini... biz de kalp atışlarını gördük, kilo ve tansiyonuma da baktı. dediğim gibi seninki uğraşmak istememiştir.

cnm sanırım tutan yok sahsen bende tutma tarfatarı dgılım
cnm bana yolculuk gecen ay yasaklandı ama benım plesanta aşagıda normal gebelıklerde 32.haftadan sonra dıe bılıyorum

hadı ya bıde söledımde ölçmucekmısın dıe
ay bak şimdi kızdım da ne var 2 dakıka baksan dıı hanı sonucta benım dr uma gıddınce zaten yapıyo ama sonucta görevlerı zaten aile hakımızde cok sevımsız ama hemn sıtenın dıbınde değistırmek ıstemıyorum hanı ebbegın aşıları faln olucak dıe ama su anda en kızdım

bende oruç tutmuyorum ama haftasonları tutsam mı acaba diye düşünüyorum doktoruma hiç sormadım bu konuyu.32. haftadan sonra uzun yol yasak canım eylül gibi gidecegiz biz gene uzak yola duramıyoruz ya sabit kocamıda kendime benzettim umarım bişey olmaz.bu arada 37 haftalık dogurdu gecen arkadasım ben bavulumu 32. haftada hazır edeyim nolur nolmaz degilmi ani bişey olursa

kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim

valla canım konya az bir yol değil... 27-28 haftalık olunca daha bir ağırlaşıcaz ki ben şimdi bile eğilirken canım burnuma geliyor. Hele fazla oturunca veya ayakta kalınca hiç sorma.. O nedenle durumunu izah eder gitmezsin tatlım.. Ne yapıcaksın her zaman hamile kalmıyoruz.. Bir dahaki bayramlarda torununuzla geliriz dersin gönülleride hoş olur.. Naz yap biraz naz !! hiç naz yapamıyon yahu

aminn canım saol.
doktorada gitmedim başlangıcı diye ilaç verip yolladılar şimdide ilaçta veremiycekler
offf napayım bilmiyorumki.hafiflemezse gitcem mecbur

bebeklerimizde artık ağlıyor tatlım.. Ağlayıp kendini ve bebeğini üzeceğine git doktora bir çözüm bulsunlar sana bence.. Hiç bekleme hatta

bencede tatlım benım ablamda 34.haftada doğum yaptı bende ağustos sonu gıbı hazırlarım dursun ablamın hazırdı hemen alındı cıkıldı canta ama erken doğum olmaz ınşalla hıcbırımızın bı anda ruhsal anlamda kötu oluyo annelıge o sevınc yerıne buyuk endışelerle başlanıyo

kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim

cnm kzımda benım eşim guzel bı kelepce almıştı bakalım bu sefer ne alıcak eşimi tanıdıgım kadarıyla eşit degerde bışey alır

bende bebegimin çantasını hazırladım kızlar ama ben benim çantamı hazırlamadım bitane gecelik aldım pamuktan iki gecelik koycam artı iç çamaşırı yelek fln koycam başka ne bıraksam

bende bebegimin çantasını hazırladım kızlar ama ben benim çantamı hazırlamadım bitane gecelik aldım pamuktan iki gecelik koycam artı iç çamaşırı yelek fln koycam başka ne bıraksam

oh cnm sen bayagı erken cısın ben gecelık tercıh etn-mıcam cnm pıjama takımıyla cok rahat etmıştım
aman bebege hazırlarkende bol bol koy cnm ben 3 4 takım koydumm annemler gulduler cok koydun dıe ama bebegım okadar kusmukluydukı 1 takımmılave bıle geldı
evden

Günaydın güzel anneler, geleli baya oldu ama anca yazmaya fırsat bulabildim.

Sabah doktordaydım güzel kızımı gördüm, çok mutlu oldum. doktor bebişin iyi olduğunu söyledi. 829 gr 33,6 cm miş.
az kilo aldığımı söyledi ((( sonra bebeğe bakalım dedi, bebeğin gelişimi güzel olunca kilom hakkında başka bişi demedi.

suyumun iyi olduğunu 3 lt den az artık içmemen gerektiğini söyledi, şişliklerin akşamları ayağını uzatınca geçiyorsa sorun yok dedi. şeker sonucumda az önce çıkmış açlık 78, glikozlu 152 normal sanırım. çok şükür bunuda atlattık. doktoru ararım birazdan.

saol bebem

canım en büüyk bedeni 42 idi olmazsa iade edicem..yada hedıye ederim bakalım kumaşı na göre...

kesınlıkle 1 numara..

at kuzum görek

chicconun bakım ürünleri iyi değil diyolar aklında bulunsun...

ben beyaz yaptırdım halaama annemede kırmızı, sarı yada tuuruncu tonlarında yaptırcam ben pembeden nefret ederim hele bebişleree hep pembe gıydırıyorlar ya sinir oluyorum

klasıkleşmil meviye pembe ama gerçekten ikiside çok yakışıyo...hangi model desen olursa olsun pembede daha bi güzel oluyo...gözün alışacak canım üzülme...

bende merak ediyorum düşünüpte bişiler alacakmı bakalım pek düşünceli deill o konularda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…