2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy canım ebnımde bugun aklımm sendeydi şeker yüklemesi ne yaptı diye...

canım 50 mg ise 140 ın üzeri tekrar yaptırmak gerekiyo diye biliyorum...100 mg istemedi mi dr. toksa direk 75 mg mı yaptı?

oruç tutan var mı kızlar??

ha bi de uzun yolculuğu kaçıncı haftadan itibaren yasaklıyolar??

bende tutmuyorum canı...ama tutanları duyuyorum bende.benden 3 hafta önde giden hamiş arkadaşım var o tutuyormuş mesela:26:

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine

bende bebegimin çantasını hazırladım kızlar ama ben benim çantamı hazırlamadım bitane gecelik aldım pamuktan iki gecelik koycam artı iç çamaşırı yelek fln koycam başka ne bıraksam

çanta hazırlığı derken neer hazırladın canım? bende yavaş yavş başlıcamda...

canım 50 mg ise 140 ın üzeri tekrar yaptırmak gerekiyo diye biliyorum...100 mg istemedi mi dr. toksa direk 75 mg mı yaptı?

cnm benım kaç sene gectı unutmuşum 140 ustu ıse yenıden dımı dr a gıtmeden ben hemen teşhısı koyarım bıkaç dkkada olsa önce öğrenmem lazım

değiştir canım... hiç sinirlenme. bi form dolduruyosun hemen değiştiriyolar zaten.

evet hazır etmek gerekiyo 32. haftada.

kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim

ben bi künye beğeniyodum, onu alıcak gibime geliyo :)

valla bilmiyorum canım... inşallah doktor izin vermez... yoksa mecbur gitmek zorunda kalırım. eşime de gitmek istemiyorum diyemem

canım hoşgeldin... maşallah bebişler hızla büyümeye devam ediyo :) sen daha yeni gitmemiş miydin doktora? ben mi yanlış hatırlıyorum??

chicconun saç ve vücut şampuanını düşünüyorum canım , diğerlerini almam sanırım

cnm degıştırmek kolaymış aslında ama benım ebem ıyı normalde şimdi bebegın aşıları falan olucakya eşim olmadıgı zmandan rahat gıdebıleyım ıstıyorum hemen sıtenın dıbınde zaten aile hakımı ıle pek ılgım olmuyo bı rahatsızlık olsa dr olarak onları tercıh etmıyoruz

ewt cnm gecelik derken picama takımı işte :))) kendim için hazırlicam çantama şunları koycam

picama takımı
iç çamaşırı
hasta bezi
bide çarşaf yastık kılıfı
yelek yada şall kış olaca için

bebegim içinde şunları bıraktım

3 takım zıbın takımı
2 battaniye bir kalın bir ince
çorap
bez
pamuktan işlenmiş yüz felan silmeye yara bezler
anakucagı aldım içine alt açma die aldıgım çok yumşak inek görünümlü alt açmayı koydum çok güzel oldu

Bu arada ikin bebegim geliyor önceki bebegimde tecrübeliyim bebeginize zıbın takımını bol alın battaniyeyle :))
:44:

a cnm senındemı ıkıncı maşalla ılı normalmı sezeryanmı cnm he lısteye bıde terlık lazım cnm

chicconun saç ve vücut şampuanını düşünüyorum canım , diğerlerini almam sanırım

cnm bende chıcconun setını almıştım kzımda cok emnun kaldım oğlumada alıcam ama yağınıda almanı önerırım cunku derı pul pul dökulebılıyo ben cok kullandım her banyo sonrası

çok geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu okurken bile gerildim geçmedi mi hala ?

yok canım akşam göreceğiz durumu

canımakşam göreceği,m durumu... aslında sabah erkenden gitsen iyi olur yok mu kızına bakacak birisi?

kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim

belirsiz o an ki para durumumuza bağlı malum hastane masraflarımız yüklü

oyy kuzuma maşallah kocaman olmuş annesi... şeker sonuçlarınla ilgili bilgi ver bize merak ettim...

olsun tatlım almasa bıle duşunsene bırbırımıze verılen en guzel hedıye

ewt cnm o anda hediye bile gelmiyo aklınad ayinede olsa kötüde olmaz iyi hava olur yani :)) bir tek gül alsa yeter sonuçta ben dünyanın en güzel hediyesini ve duygusunu yaşatıcam rabbiminde izniyle

burcu hoşgeldın cnm cok zevındım herşeyın yolunda olmasına maşalla sende az kg alıp bebışı sağlıkla gelışenlerdensın

140 geçince risk mi var demekmiş? doktor bana dönecekmiş 1-2 saate. bakalım ne dicek. bugün kü 50 mg diye biliyorum. eğer dediğin gibiyse 100 lik ister canım. bakalım hayırlısı.

canım sağol. evet büyümüş teyzesi. 1 ay 1 hafta önce gitmiştim en son :))) bayramdan sonra gitcem bir daha. yine 1 ay bekliycez

hahahahahha gideceksinnnn 4 haftayla sınırlamayı kaçırdınnn ama ben yerinde olsam gitmem uzun yol kolay değil arabayla filan hiç çekilmez riske girmeye gerek yok

canım hoşgeldin gözün aydın pıtırcığın sağlıklıymışş

bende öğlenleri çok az yiyorum eve gidince coşuyorum sanırım nerden geliyorsa bu iştah yavrum senin yapın bu üzülme bebek iyi ya sen ona bak zaten seni diyet topiğine almıcazz birde nilti size gıcığızzz

sanki yeni gttin diye hatırlıyorum, karıştırdım demek ki :) ben de hemen randevumu aldım hastaneden 17 Ağustosa :)

gitme demek kolay, eşim mırın kırın eder, zaten kurbana gidemicez falan der. ama ben yine de şansımı denicem :) sanmıyorum ama

esram ben de moonsunıma katılıyorum hiç çıkma valla benim ayaklar bir şişti eziyet oluyor insana boşver kuzum riske atma kendini...

kızlarrrrrr ne çok konuşuyorsunuz bu gün :) pazt. kimsenin iş yapmak canı istemiyor anlaşılan

öğle yemeğine gitmeden önce bizo oğluşumla kabahat işledikk istifra ettik yaa kan hapım mide bulantısı yapıyor elevitide ardından yutuyorum ondan mı anlamış deilim, öğln zor yemek yedim

ay canm geçmiş olsn banda çok sık kramp giriyor
ve boyun fıtığım var

aaa bak şu velede, tatlm sağlıklı olsunda hiç farketmez sezeryan mezeryan

hah bende gıcıgım cnm sendenım yanı ay perşembe kontrol var bakalım dr da kaç kg almış cıkıcam evd baskulde 3 kg ye yaklaşık gözukuyo gecen aykı 7 kg den sonra ıyı geldı eger benım sapıtık baskul doğru gösterıyosa 13 kg almış olcam toplamda cn sen 3.sıradaydım yazmısın 1.sırada olan vatandaş ben olabılırmıyımkı
sen kaç kg alduın toplamda

a cnm senındemı ıkıncı maşalla ılı normalmı sezeryanmı cnm he lısteye bıde terlık lazım cnm

hah bide terlik iyi oldu hatırlattın :))

ewt cnm ilkim sezeryan benim erken dogumm oldu hatta ondada tam çantamı hazırladım öbür hafta dogum olduu

32 haftalık dogum yaptım ölümlerden döndüm yüksek tansiyondan bundada bişi çıkmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…