Günaydın güzel anneler, geleli baya oldu ama anca yazmaya fırsat bulabildim.
Sabah doktordaydım güzel kızımı gördüm, çok mutlu oldum. doktor bebişin iyi olduğunu söyledi. 829 gr 33,6 cm miş.
az kilo aldığımı söyledi((( sonra bebeğe bakalım dedi, bebeğin gelişimi güzel olunca kilom hakkında başka bişi demedi.
suyumun iyi olduğunu 3 lt den az artık içmemen gerektiğini söyledi, şişliklerin akşamları ayağını uzatınca geçiyorsa sorun yok dedi. şeker sonucumda az önce çıkmış açlık 78, glikozlu 152 normal sanırım. çok şükür bunuda atlattık. doktoru ararım birazdan.
oruç tutan var mı kızlar??
ha bi de uzun yolculuğu kaçıncı haftadan itibaren yasaklıyolar??
selam güzel anneler...
geçen sene bel fıtığı başlangıcı vardı bende ilaçlarla tedavi oldum geçti ama ara ara ağrısı oluyordu geçiyordu.
3 gündür çok fenayım sağ bacağımdan girdi ağrı mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum sabah yataktan kalkamdım.
ağladım resmen ne yapıcam bu ağrılarla ben yaa
kramptan daha beter.
oğlumda huzursuz oldu yavrum ağlayınca nasıl kıpır kıpır oldu
bende bebegimin çantasını hazırladım kızlar ama ben benim çantamı hazırlamadım bitane gecelik aldım pamuktan iki gecelik koycam artı iç çamaşırı yelek fln koycam başka ne bıraksam
ayy canım ebnımde bugun aklımm sendeydi şeker yüklemesi ne yaptı diye...
canım 50 mg ise 140 ın üzeri tekrar yaptırmak gerekiyo diye biliyorum...100 mg istemedi mi dr. toksa direk 75 mg mı yaptı?
hadı ya bıde söledımde ölçmucekmısın dıe
ay bak şimdi kızdım da ne var 2 dakıka baksan dıı hanı sonucta benım dr uma gıddınce zaten yapıyo ama sonucta görevlerı zaten aile hakımızde cok sevımsız ama hemn sıtenın dıbınde değistırmek ıstemıyorum hanı ebbegın aşıları faln olucak dıe ama su anda en kızdım
bende oruç tutmuyorum ama haftasonları tutsam mı acaba diye düşünüyorum doktoruma hiç sormadım bu konuyu.32. haftadan sonra uzun yol yasak canım eylül gibi gidecegiz biz gene uzak yola duramıyoruz ya sabit kocamıda kendime benzettim umarım bişey olmaz.bu arada 37 haftalık dogurdu gecen arkadasım ben bavulumu 32. haftada hazır edeyim nolur nolmaz degilmi ani bişey olursa
kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim
valla canım konya az bir yol değil... 27-28 haftalık olunca daha bir ağırlaşıcaz ki ben şimdi bile eğilirken canım burnuma geliyor. Hele fazla oturunca veya ayakta kalınca hiç sorma.. O nedenle durumunu izah eder gitmezsin tatlım.. Ne yapıcaksın her zaman hamile kalmıyoruz.. Bir dahaki bayramlarda torununuzla geliriz dersin gönülleride hoş olur.. Naz yap biraz naz !! hiç naz yapamıyon yahu
bebeklerimizde artık ağlıyor tatlım.. Ağlayıp kendini ve bebeğini üzeceğine git doktora bir çözüm bulsunlar sana bence.. Hiç bekleme hatta
Sabah doktordaydım güzel kızımı gördüm, çok mutlu oldum. doktor bebişin iyi olduğunu söyledi. 829 gr 33,6 cm miş.
az kilo aldığımı söyledi((( sonra bebeğe bakalım dedi, bebeğin gelişimi güzel olunca kilom hakkında başka bişi demedi.
suyumun iyi olduğunu 3 lt den az artık içmemen gerektiğini söyledi, şişliklerin akşamları ayağını uzatınca geçiyorsa sorun yok dedi. şeker sonucumda az önce çıkmış açlık 78, glikozlu 152 normal sanırım. çok şükür bunuda atlattık. doktoru ararım birazdan.
saol bebem
canım en büüyk bedeni 42 idi olmazsa iade edicem..yada hedıye ederim bakalım kumaşı na göre...
kesınlıkle 1 numara..
at kuzum görek
chicconun bakım ürünleri iyi değil diyolar aklında bulunsun...
klasıkleşmil meviye pembe ama gerçekten ikiside çok yakışıyo...hangi model desen olursa olsun pembede daha bi güzel oluyo...gözün alışacak canım üzülme...
değiştir canım... hiç sinirlenme. bi form dolduruyosun hemen değiştiriyolar zaten.
evet hazır etmek gerekiyo 32. haftada.
ben bi künye beğeniyodum, onu alıcak gibime geliyo :)
valla bilmiyorum canım... inşallah doktor izin vermez... yoksa mecbur gitmek zorunda kalırım. eşime de gitmek istemiyorum diyemem
canım hoşgeldin... maşallahbebişler hızla büyümeye devam ediyo :) sen daha yeni gitmemiş miydin doktora? ben mi yanlış hatırlıyorum??
oh cnm sen bayagı erken cısın ben gecelık tercıh etn-mıcam cnm pıjama takımıyla cok rahat etmıştım
aman bebege hazırlarkende bol bol koy cnm ben 3 4 takım koydumm annemler gulduler cok koydun dıe ama bebegım okadar kusmukluydukı 1 takımmılave bıle geldı
evden
ewt cnm gecelik derken picama takımı işte :))) kendim için hazırlicam çantama şunları koycam
picama takımı
iç çamaşırı
hasta bezi
bide çarşaf yastık kılıfı
yelek yada şall kış olaca için
bebegim içinde şunları bıraktım
3 takım zıbın takımı
2 battaniye bir kalın bir ince
çorap
bez
pamuktan işlenmiş yüz felan silmeye yara bezler
anakucagı aldım içine alt açma die aldıgım çok yumşak inek görünümlü alt açmayı koydum çok güzel oldu
Bu arada ikin bebegim geliyor önceki bebegimde tecrübeliyim bebeginize zıbın takımını bol alın battaniyeyle :))
:44:
chicconun saç ve vücut şampuanını düşünüyorum canım , diğerlerini almam sanırım
çok geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu okurken bile gerildimgeçmedi mi hala ?
sağol ttalım benım o zman ben garantı olsun dıe 2.5 saat önceden alayım randavumu bıde erken de gıdemıyorum kızım 11.30 da servıse bınıyo aclıktan ölmessem ıyıdır
cnm bu arada böcek facıanın okudum offf ck caan sıkıcı ya bız kızımla bı kere kara faatma görduk yatak odama gırerken eşim gelene kadar kızmda bende odamıza gıdeedık salonda yattık sımdı durum nasıl boruyu kapatınca tatıl dönuşu cok kötu olmuş gercekten
kızlar kocalarınız ne hediye alacak doğumda çiçek ve çikolata dışında ben çoook orjinal bişi alda havam olsun dedim yazık stres oldu zor beğendiğimi biliyor garibim
olsun tatlım almasa bıle duşunsene bırbırımıze verılen en guzel hedıye
ayy canım ebnımde bugun aklımm sendeydi şeker yüklemesi ne yaptı diye...
canım 50 mg ise 140 ın üzeri tekrar yaptırmak gerekiyo diye biliyorum...100 mg istemedi mi dr. toksa direk 75 mg mı yaptı?
değiştir canım... hiç sinirlenme. bi form dolduruyosun hemen değiştiriyolar zaten.
canım hoşgeldin... maşallahbebişler hızla büyümeye devam ediyo :) sen daha yeni gitmemiş miydin doktora? ben mi yanlış hatırlıyorum??
başka topiclerde tutanları gördüm canım.
ramazan bayramında konyaya gitmek istemiyorum da ondan sordum canım.27-28. haftalara denk geliyo
canım kendi hemşiren o bilgileri yazıyo... sabah ben de gittim. baktım benim hemşire yok, diğer hemşireye rica ettim aşımı yaptı. bilgilerimi de aldı bi kağıda yazdı... çizelgem diğer hemşirede çünkü... uğraşmamak için istememeiştir bilgilerini... biz de kalp atışlarını gördük, kilo ve tansiyonuma da baktı. dediğim gibi seninki uğraşmak istememiştir.
140 geçince risk mi var demekmiş? doktor bana dönecekmiş 1-2 saate. bakalım ne dicek. bugün kü 50 mg diye biliyorum. eğer dediğin gibiyse 100 lik ister canım. bakalım hayırlısı.
canım sağol. evet büyümüş teyzesi. 1 ay 1 hafta önce gitmiştim en son :))) bayramdan sonra gitcem bir daha. yine 1 ay bekliycez
hahahahahha gideceksinnnn 4 haftayla sınırlamayı kaçırdınnnama ben yerinde olsam gitmem uzun yol kolay değil arabayla filan hiç çekilmez riske girmeye gerek yok
canım hoşgeldin gözün aydın pıtırcığın sağlıklıymışş
bende öğlenleri çok az yiyorum eve gidince coşuyorum sanırım nerden geliyorsa bu iştah yavrum senin yapın bu üzülme bebek iyi ya sen ona bak zaten seni diyet topiğine almıcazz birde nilti size gıcığızzz
hahahahahha gideceksinnnn 4 haftayla sınırlamayı kaçırdınnnama ben yerinde olsam gitmem uzun yol kolay değil arabayla filan hiç çekilmez riske girmeye gerek yok
bende öğlenleri çok az yiyorum eve gidince coşuyorum sanırım nerden geliyorsa bu iştah yavrum senin yapın bu üzülme bebek iyi ya sen ona bak zaten seni diyet topiğine almıcazz birde nilti size gıcığızzz
selam güzel anneler...
geçen sene bel fıtığı başlangıcı vardı bende ilaçlarla tedavi oldum geçti ama ara ara ağrısı oluyordu geçiyordu.
3 gündür çok fenayım sağ bacağımdan girdi ağrı mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum sabah yataktan kalkamdım.
ağladım resmen ne yapıcam bu ağrılarla ben yaa
kramptan daha beter.
oğlumda huzursuz oldu yavrum ağlayınca nasıl kıpır kıpır oldu
canım benimde aşağıda ama sıkntı yok sadece ağrılar sancılar daha çok olabiliyor yorduğunda kendini bana 32. haftadan sorna %97 değişecek şekli dedi genelde öyle oluyormuş birde benim bebişim transvers duruş (yani yan duruyo) hiç dönmedi benim yavrucum başı ve ayakları hep aynı yerde kuzucum artık 32. haftadan sorna son haftaya kadar kontrolle bakılacak dönmesse sezeryan olucak hayhırlısı artık sağlıklı olsunda
a cnm senındemı ıkıncı maşalla ılı normalmı sezeryanmı cnm he lısteye bıde terlık lazım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?