2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aysunnn

hem biz demedik mi bu bizim en güzel en özel zamanlarımız diye.... niye kendimizi bunlar için üzelim ki... 20 kilo alsak ta çatlasak ta bunları düşünmemek için kocaman bir bahanemiz var bizim. en mucizevi en güzel şeyi taşıyoruz karnımızda. bu güzel günleri doyasıya yaşamak varken iki çatlak için iki kilo için kendimizi hırpalamaya gerek var mı sence :)

biraz daha zorlasan benden heidi olur ama heeeeeee

emekcimmmmmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm

lütfen bozma moralini, bak ben ne yaptım kendime, uçuğum ağzıma kadar ilerledi (((((((( diyetle zamanla düzelecek, sende biliyorsun, bol proteinle bebişte büyüyecek, altından kalkarsın sen. kıyamam ben o kuzuya, şimdi annem üzülüyor diye üzülüyordur oda.

Allahım sen koru bizi

aysunnnnnnnnnnnnnn niye koyuyorsun bunları

canımm kız kardeşim sıkıntı aslında. babam değil.. boşver hiç girmeyeyim bu konuya.

haftasonu ne yapıcaksınız kızlar???

hmm esracım bozma moralini girmeyelim kuzum

haftasonu buralardayım eşimde oruçlu şirketin 55. yıl etkinlikleri var akşama oraya gidicezz,

sen napıcnn

Son düzenleme:

evet onlar iyiki varlar kuzummmm

zorlayayım mıııı

hayatbanaguzelim gerçekler bunlarrr

aysun ne yaptın arkaadaşım ya korktum resmen rabbim korusun

hmm esracım bozma moralini girmeyelim kuzum

haftasonu buralardayım eşimde oruçlu şirketin 55. yıl etkinlikleri var akşama oraya gidicezz,

sen napıcnn

bilmiyorum ki hiç.... hava serin olsa eminönüne gitmek istiyordum ama annem oruçken ona zor gelebilir.
e-bebek mağazasına gidebilirim belki.
herkes oruç olunca kimse evden çıkmak istemiyo ki yaa.. tek başına da gezilmiyo :26:

evet onlar iyiki varlar kuzummmm

zorlayayım mıııı

hayatbanaguzelim gerçekler bunlarrr

zorlama

evet yaa oruç bizi bu şekilde etkiledi:))yanımıza arkadaş bulamıyoruz dışarı çıkamıyoruz hafta sonları((ama ben çok sıkıldım

aynen kuzum bende br kaç yere gitmek istiyorum ama yalnız sevmiyorum gezmeyi, herkesde oruçlu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…