hamiellikte olaylara güzel açıdan bakmak lazım canım doğrusunu yapıyorsun...aysunnn
hem biz demedik mi bu bizim en güzel en özel zamanlarımız diye.... niye kendimizi bunlar için üzelim ki... 20 kilo alsak ta çatlasak ta bunları düşünmemek için kocaman bir bahanemiz var bizim. en mucizevi en güzel şeyi taşıyoruz karnımızda. bu güzel günleri doyasıya yaşamak varken iki çatlak için iki kilo için kendimizi hırpalamaya gerek var mı sence:)biraz daha zorlasan benden heidi olur ama heeeeeee
burcu meyve yiyomusun....ben 6 tane kiraz yedimama bida yemiycem tutucam kendımıçünkü suyumda fazla benim....emekcimmmmmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm
lütfen bozma moralini, bak ben ne yaptım kendime, uçuğum ağzıma kadar ilerledi(((((((( diyetle zamanla düzelecek, sende biliyorsun, bol proteinle bebişte büyüyecek, altından kalkarsın sen. kıyamam ben o kuzuya, şimdi annem üzülüyor diye üzülüyordur oda.
bilmiyorum ki hiç.... hava serin olsa eminönüne gitmek istiyordum ama annem oruçken ona zor gelebilir.
e-bebek mağazasına gidebilirim belki.
herkes oruç olunca kimse evden çıkmak istemiyo ki yaa.. tek başına da gezilmiyo :26:
zorlama
emekcimmmmmmmmmmm geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm
lütfen bozma moralini, bak ben ne yaptım kendime, uçuğum ağzıma kadar ilerledi(((((((( diyetle zamanla düzelecek, sende biliyorsun, bol proteinle bebişte büyüyecek, altından kalkarsın sen. kıyamam ben o kuzuya, şimdi annem üzülüyor diye üzülüyordur oda.
evet yaa oruç bizi bu şekilde etkiledi:))yanımıza arkadaş bulamıyoruz dışarı çıkamıyoruz hafta sonları((ama ben çok sıkıldım
aynen kuzum bende br kaç yere gitmek istiyorum ama yalnız sevmiyorum gezmeyi, herkesde oruçlu :26:
hamiellikte olaylara güzel açıdan bakmak lazım canım doğrusunu yapıyorsun..
kızlar ben çok yoruldum çıkacagım birazdan kenidinize iyi bakın hafta sonu canınızı hiç bişey takıp üzülmeyin neşeli mutlu hafta sonları size....
yarın dudağım uçuklarsa senden bilicemmm
marmara foruma gel kuzum beraber gezelim....ya da forum istanbula....
sorry bebeğimmmm
ay sinir oldum yinee malum kişiler almanya ziyareti yapmışlardı benim yanımdaki paula dahil çikolata dagıtmışlar bana gelmedi arkadasım getirince şok oldum bunlara hakkımı helal etmiyorum en azından hamile diyip getrebilirlerdii yazıklar olsunn..
evettt olabilir aslında :) ben de forum istanbula gitmeyi düşünüyorum :)
yuhh yaaaa ne terbiyesizler.. herkese dağıtmışlar sana mı gelmemiş sadece peki???
evet canımmm sadece bana gelmemişş...
paulanın düşün evine bırakmışlarrrr
Allaha havale ettimm ben isee onlaraa o sekreterde dahil memleketten şekerleme ayarlatmıştım herkesi sayarak yaptırdım dağıtamadım annanemlerde kaldı ama Allah biliyor eğer getirebilseydim o kız dahil dagıtacajtımmm
millet nereye kayboldunuz yahuuuu tamam kaçmayın birdaha öyle cici fotolar paylaşmıcammm
yuh yaaa bu kadar da düşüncesizlik olmaz ki....
boşver dağıtma kimseye bişey.
az önce eşim annesine gitti, arıyo ben geldim diye.. kaynvalidem ordan bağırıyo, selam söyle, gelsin de yemek pişirsin diye... ne diyo annen dedim duymamazlıktan gelip. eşimde annem selam söylüyo diyo
ahh ahh yine ben sana kaldım görüyo musun
Allah görsün ben çıkıp gidicem buradan zamanı gelince ama Yuce Rabbim onlarada burayı bırakmasınnn
biliyor delüüü esrasını tabi öyle diyeceekkkk
oldu gözlerim doldu deseydin bu kayganalar gelinleri walla hizmetçi temzlikçi olarak göruyorlar
evet bitanecik aşkitom benimmmmmmm yazışalım canımm
valla yaaaa kadına bakkk.... evde bütün günn otur otur sonra da esra gelsin yemek yapsın diye şakacıktan(!) laf söyleben bunların hepsini ondan biiiirr bir çıkarmaz mıyımmmmmmmmm...
dicem hamileydim hiç demediniz esra yemek yapıyosun ama miden bulanır mı, ayakta durabiliyo musun kızım.... gün de iki öğün bi de.. düşün artık.. ahh ahhh çekeceği var elimden de farkında değil.. çok koz verdi çokkk
tabiiiiii gel bakalım kürkçü dükkanına
sen napıyosun meleğim haftasonu?? yarın mı piknik yapıcaksınız?
tık tık ben geldimmmmmmmnasılsınız bakımmmm
tık tık ben geldimmmmmmmnasılsınız bakımmmm
hamilesin canım yaa yaptırmamalıydı benceeçok yanlış yaptı ölüm fermanını elleriyle imzalayıp sana sunduuuuu
canımsınnnnn
evet canım bu akşam pikniğe giideceğiz inşAllah iyi olucak benim için bunaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?