2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Vallahi iyi değildi yani az yiyordum çok meyve az yemek50: 2 ayda 1,5 kilo almışım yalnızca şimdi verdiği diyet listesi iyi sayılır ama insanı strese sokuyor işte

ay canımsun iyi yapmışsın canımmm

özlenirsin azcık boşver

eklemem mi duamaa ekledim isim konusuda Rabbim kbul etsin kuzumm

kokuda kalmıyor hemen emiyor aynen canım bir ara dusundum bende işe yaramadıda ondan mı hemen kuruyor emiyor dedim :26: ben gunde 2 kez kullanıyorum 3 ayda 3 tüp bitirdim

sende var mı çatlak belirtisi vs ailede var mı yoksa korkma kuzum

Vallahi iyi değildi yani az yiyordum çok meyve az yemek50: 2 ayda 1,5 kilo almışım yalnızca şimdi verdiği diyet listesi iyi sayılır ama insanı strese sokuyor işte

gözüm korktu canımm benımde yuksek cıkabiilir dikkat etsem iyi olur dıcem ama nedense dıkkat edemiyorum yaaa

ben mustela kullanıyorum jel değil beyaz krem çok daha tatmin etti beni
göbekler ne durumda millet çok gerildi mi? rahatsız oluyor musunuz?

gözüm korktu canımm benımde yuksek cıkabiilir dikkat etsem iyi olur dıcem ama nedense dıkkat edemiyorum yaaa

Korkma canım niye korktun ben hiç çıkmaz diyordum bende çıktı bence yapı meselesi bu tatlım ben çok stresli bir hatunum hele temmuz ayı berbat geçti görümcem hollanda dan geldi sinirimden hep ağladım ben ona yordum açıkçası..

Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..
stres yapma burcu stres te teikliyo şekerin yüksek çıkmasını demişti...sen diyetine dikkat et...

kadın geldiğinde eşin evde mi oluyo?

canım bak iyi tarafına bak kontrol altındasın gerekli önlemlerin alınacak bebğinin sağlığı için ne gerekiliyosa yapılıyo önemli olan onun sağlığı değil mi?

biz anneyiz kuzularımız için sıkıntıları baştan göze aldık....hemen pes etmiycez...yeterki onlar sağlıklı olsun....böyle düşünmesek ALLAH bize anneliği veriri miydi?

sana ve senın nazarında kendı nefsime sesleniyorum....bende bazen canım sıkılıyo yaşananlar için ama sabır canım...sabır....

Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..

geçmiş olsun canım. inşallah düşer. sıkma kendini.

ne sevinicem yavrum yaa keşke çatlamasakk vucudum çok deforme oldu hamilelikte oluyrdaaa

ay kıyamam yaa dogru yaa telden konus vs unutmussundur

en çok istediğim şey kiloları verip eski 38 beden kıyafetlerimi giyebilmek :)

canım ben çok arastırdım lierac a daha iyi dediler çatlak pek olmuyor dediler ondan bunu aldım mustela hem braz daha pahalı aama işe yarayacagını bilsem onu alırım

cnım ben tatlı pek yemıyorum ama onun dısında iştahım baya acık böreğimide makarnamıda pastamıda yiyorum

Yaaa kızlar ben onu sürüyorum her gün bir kere, arada da bebe yağı sürüyom, henüz çatlak belirtim yok göbeğimde, ama daha önce iki basen bölgemde birer beyaz çatlak izi oluşmuştu ufak ben ilk kilo almaya başladığımda eskden fazlasıyla zayıftımda o zamandan kaldı öyle sanırım çatlamaya müsait annemde de var biraz çatlak ama ben babaya benziyom bilmiyom bakalım inş. çatlamaz göbek kısmında halen yok ve futbol topu gibi göbeğim var

canım cumartesi musait oluyorum oda aynı şekilde evet evde oluyor zaten o kadınıda begenmıyorum daha iyisinide bulamıyorum kadın yaşlı ve biraz uyduruyor

bendee istiyorum ya of of canımm selülit kilo çatlak

Çok haklısın canım ama kızımda 1 hafta geriden geliyormuş bu aya besleyemem diye çok korkuyorum çünkü benim az beslenmemden dolayı olmuş..yinede kendimi telkin etmem lazım doğru söylüyorsun çoğu gitti azı kaldı 3 ay dayanacağım bebeğimin sağlığı için.

Saol canım.Dua edin çokkkk bana düşsün insülüne başlamasınlar..

Ama sen şimdiden kafaya takarsan yandık canım bak Burcu hep dedi kafaya takmayın diye takma sakın çıkarsa da önünde örnek ben varım en azından kolay geçer..

babaya bakma canım onlar çatlamıyorlar erkekler bizim gibi değil şekerim futbol topunu yesinler

genellikle 8.aydann itibaren baslıyormuş çatlaklar canım sarkma filan oluyor ya karın da onunla nasıl başa çıkıcaz birde bu kreme dogurduktan sonrada devam etsek bebeğe zararı olurmu süte karısması vs :26:

Canım ya düşer inşallah.. Sen moralini yüksek tut. Benimde 1 haftadır canım çok sıkkın.. Gece kabuslar görüyorum şimdi üzüntüden de olmuş olabilir diyorsun.. Bende de çıkar sanırım.. Bakalım çarşamba günü yüklememiz var nasıl gidecek

ben eşim yokken alıyorum..

benımde kalçam kocaman oldu ya zaten büyüktü bide çatladı ohh...

canım geriden gelmesi senın dengesiz ve yanlış beslenmenden....

ye bakalım et,süt,yumurta balık sebze yemeği nasıl çocuk kilo almıyo????????....bunlar karbonhidratsız tüketildiğinde kılo aldırmaz ama bebeğin beslenir....hem ilerden gitmeside iyiye dalalet değil ki...benımkıde ılerden gidiyo...dr. şekerden mi diye şüpheleniyo...suyum fazla kilo alma diyo....kendine eziyet etme beterin beteri var...dengeli beslen sağlıklı beslen...

seninde mi başladı çatlaklar canım benim popoda bacaklarda vardı bir eksik göbekti oda çatladı tam oldu

benim göbeğim gerim gerim gerginnnn özellikle yemekten sonra çok geriliyor ve kaşınmaya başladııı uffffffff
daha fazla büyüyünce neler olacak
benimde popitomun kenarlarında eskiden kalma çizgiler var eskiden bende daha zayıftım kilo aldığımda oldu herhalde

kaşınıyorsa dikkat et canım bende eşime geirliyorum çatlıcam diyordum 1 hafta once catladım birden oldu anlaamadım :26:ben önceden 56-58 kiloydum birden öss stresi vs derken ilaçlar vitaminler 22 kilo almıştım benim o çatlaklar o zamandan kalmaydı şimdi bacaklarımda az vardı kırmızılıklar var çatlamaya devam

Saol canım elimden geleni yapacağım düşecek gayret edersem.Ama moral önemli gerçekten stres yapma herkes de çıkacak diye birşey yokki canım kimisinde hiçç çıkmaz düşünme hiç bunları rahat git.

Evet et,balık,süt dedi doktorda zaten diyet hep et ağırlıklı inşallah yetişecek..Benimde suyum fazla şekerden o tatlım..

ayy ben ne su börekleri ne cevizli yağlı börekler yediydim yaaaaaa...şimdide bakıyorum sadece....

seninde mi başladı çatlaklar canım benim popoda bacaklarda vardı bir eksik göbekti oda çatladı tam oldu

canım benim göbekte yok olmaz dıye düşünüyorum...diğer doğumda da olmadı....bunda da sezeryan olacağı için olmaz diye düşünüyorum....inş. olmaz...bi arkadaşım da pahalı kremler kullanmış hep...doğumda çatlamış karnı çok kötü olmuştu....birazda yapısal...bende kalça çatlıyor...

ama aynı top gibi çok komikkk teyzoş

:18::18: aysunnn çok tırsıyom ne yalan diyim çatlasakta bari çok olmasın off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…