kadın geldiğinde yavrum oda yardım ediyor bana yorulmim diyee ama eminim bebekten sonra calısmayacagım için yardım etmeyecektir uyuss
canım hoşgeldin nasıl olalım konsuuyoruz öyleuzulme kuzum Allahım şifa versin düzelir inşAllah beslenmem nasıldı :26:
hoşgördük kuzum...iş yerindeki kadar çok kalamıyorum burda...annemle hasret gideriyoruzz...muhabbet ediyoruzzz
yok kuzum eşim yok yanımda, o evde kalıyorr ben annemlerdeyim...teravihi hatimli kılıyor eşim, merkezdeki camiyee gitmesi gerekiyor...ben ilçedeyimmrahat rahat takılıyorum annemlerleee
dua topiğine yazdım bebeğim...bide kızımın isim mevzusunu ekle teyzesii sen duana..unutmuşum yazmayıı
ohh mis gibi valla dinlen kuzumm hayat sana da güzel
iyi demişim demisağolsun annen hakadene cevabını vericen kuzum
yanii bencede kuzum aynı fikirdeyiz
evet cnm hemen emiyor kokusuda yok ben memnunum açıkçası :)
Vallahi iyi değildi yani az yiyordum çok meyve az yemek50:2 ayda 1,5 kilo almışım yalnızca şimdi verdiği diyet listesi iyi sayılır ama insanı strese sokuyor işte
ohh mis gibi valla dinlen kuzumm hayat sana da güzel
iyi demişim demisağolsun annen hakadene cevabını vericen kuzum
yanii bencede kuzum aynı fikirdeyiz
evet cnm hemen emiyor kokusuda yok ben memnunum açıkçası :)
gözüm korktu canımm benımde yuksek cıkabiilir dikkat etsem iyi olur dıcem ama nedense dıkkat edemiyorum yaaa
stres yapma burcu stres te teikliyo şekerin yüksek çıkmasını demişti...sen diyetine dikkat et...Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..
kadın geldiğinde eşin evde mi oluyo?kadın geldiğinde yavrum oda yardım ediyor bana yorulmim diyee ama eminim bebekten sonra calısmayacagım için yardım etmeyecektir uyuss
canım hoşgeldin nasıl olalım konsuuyoruz öyleuzulme kuzum Allahım şifa versin düzelir inşAllah beslenmem nasıldı :26:
Vallahi iyi değildi yani az yiyordum çok meyve az yemek50:2 ayda 1,5 kilo almışım yalnızca şimdi verdiği diyet listesi iyi sayılır ama insanı strese sokuyor işte
Kızlar nasılsınız, benim hala moralim bozuk açlık şekerim normal ama sabah tokluk 158, öğlen 148 çıktı düşer mi acaba bu yaa..
ne sevinicem yavrum yaa keşke çatlamasakk vucudum çok deforme oldu hamilelikte oluyrdaaa
ay kıyamam yaa dogru yaa telden konus vs unutmussundur
ben mustela kullanıyorum jel değil beyaz krem çok daha tatmin etti beni
göbekler ne durumda millet çok gerildi mi? rahatsız oluyor musunuz?
Korkma canım niye korktun ben hiç çıkmaz diyordum bende çıktı bence yapı meselesi bu tatlım ben çok stresli bir hatunum hele temmuz ayı berbat geçti görümcem hollanda dan geldi sinirimden hep ağladım ben ona yordum açıkçası..
ay canımsun iyi yapmışsın canımmm
özlenirsin azcık boşver
eklemem mi duamaa ekledim isim konusuda Rabbim kbul etsin kuzumm
kokuda kalmıyor hemen emiyor aynen canım bir ara dusundum bende işe yaramadıda ondan mı hemen kuruyor emiyor dedim :26: ben gunde 2 kez kullanıyorum 3 ayda 3 tüp bitirdim
sende var mı çatlak belirtisi vs ailede var mı yoksa korkma kuzum
ben mustela kullanıyorum jel değil beyaz krem çok daha tatmin etti beni
göbekler ne durumda millet çok gerildi mi? rahatsız oluyor musunuz?
stres yapma burcu stres te teikliyo şekerin yüksek çıkmasını demişti...sen diyetine dikkat et...
kadın geldiğinde eşin evde mi oluyo?
canım bak iyi tarafına bak kontrol altındasın gerekli önlemlerin alınacak bebğinin sağlığı için ne gerekiliyosa yapılıyo önemli olan onun sağlığı değil mi?
biz anneyiz kuzularımız için sıkıntıları baştan göze aldık....hemen pes etmiycez...yeterki onlar sağlıklı olsun....böyle düşünmesek ALLAH bize anneliği veriri miydi?
sana ve senın nazarında kendı nefsime sesleniyorum....bende bazen canım sıkılıyo yaşananlar için ama sabır canım...sabır....
geçmiş olsun canım. inşallah düşer. sıkma kendini.
en çok istediğim şey kiloları verip eski 38 beden kıyafetlerimi giyebilmek :)
stres yapma burcu stres te teikliyo şekerin yüksek çıkmasını demişti...sen diyetine dikkat et...
kadın geldiğinde eşin evde mi oluyo?
canım bak iyi tarafına bak kontrol altındasın gerekli önlemlerin alınacak bebğinin sağlığı için ne gerekiliyosa yapılıyo önemli olan onun sağlığı değil mi?
biz anneyiz kuzularımız için sıkıntıları baştan göze aldık....hemen pes etmiycez...yeterki onlar sağlıklı olsun....böyle düşünmesek ALLAH bize anneliği veriri miydi?
sana ve senın nazarında kendı nefsime sesleniyorum....bende bazen canım sıkılıyo yaşananlar için ama sabır canım...sabır....
geçmiş olsun canım. inşallah düşer. sıkma kendini.
en çok istediğim şey kiloları verip eski 38 beden kıyafetlerimi giyebilmek :)
canım ben çok arastırdım lierac a daha iyi dediler çatlak pek olmuyor dediler ondan bunu aldım mustela hem braz daha pahalı aama işe yarayacagını bilsem onu alırım
cnım ben tatlı pek yemıyorum ama onun dısında iştahım baya acık böreğimide makarnamıda pastamıda yiyorum
Yaaa kızlar ben onu sürüyorum her gün bir kere, arada da bebe yağı sürüyom, henüz çatlak belirtim yok göbeğimde, ama daha önce iki basen bölgemde birer beyaz çatlak izi oluşmuştu ufak ben ilk kilo almaya başladığımda eskden fazlasıyla zayıftımdao zamandan kaldı öyle sanırım çatlamaya müsait annemde de var biraz çatlak ama ben babaya benziyom bilmiyom bakalım inş. çatlamaz göbek kısmında halen yok ve futbol topu gibi göbeğim var
Çok haklısın canım ama kızımda 1 hafta geriden geliyormuş bu aya besleyemem diye çok korkuyorum çünkü benim az beslenmemden dolayı olmuş..yinede kendimi telkin etmem lazım doğru söylüyorsun çoğu gitti azı kaldı 3 ay dayanacağım bebeğimin sağlığı için.
Saol canım.Dua edin çokkkk bana düşsün insülüne başlamasınlar..
Ama sen şimdiden kafaya takarsan yandık canım bak Burcu hep dedi kafaya takmayın diye takma sakın çıkarsa da önünde örnek ben varım en azından kolay geçer..
ben eşim yokken alıyorum..canım cumartesi musait oluyorum oda aynı şekilde evet evde oluyor zaten o kadınıda begenmıyorum daha iyisinide bulamıyorum kadın yaşlı ve biraz uyduruyor
bendee istiyorum ya of of canımm selülit kilo çatlak
canım geriden gelmesi senın dengesiz ve yanlış beslenmenden....Çok haklısın canım ama kızımda 1 hafta geriden geliyormuş bu aya besleyemem diye çok korkuyorum çünkü benim az beslenmemden dolayı olmuş..yinede kendimi telkin etmem lazım doğru söylüyorsun çoğu gitti azı kaldı 3 ay dayanacağım bebeğimin sağlığı için.
Saol canım.Dua edin çokkkk bana düşsün insülüne başlamasınlar..
Ama sen şimdiden kafaya takarsan yandık canım bak Burcu hep dedi kafaya takmayın diye takma sakın çıkarsa da önünde örnek ben varım en azından kolay geçer..
ben eşim yokken alıyorum..
benımde kalçam kocaman oldu ya zaten büyüktü bide çatladı ohh...
canım geriden gelmesi senın dengesiz ve yanlış beslenmenden....
ye bakalım et,süt,yumurta balık sebze yemeği nasıl çocuk kilo almıyo????????....bunlar karbonhidratsız tüketildiğinde kılo aldırmaz ama bebeğin beslenir....hem ilerden gitmeside iyiye dalalet değil ki...benımkıde ılerden gidiyo...dr. şekerden mi diye şüpheleniyo...suyum fazla kilo alma diyo....kendine eziyet etme beterin beteri var...dengeli beslen sağlıklı beslen...
Yaaa kızlar ben onu sürüyorum her gün bir kere, arada da bebe yağı sürüyom, henüz çatlak belirtim yok göbeğimde, ama daha önce iki basen bölgemde birer beyaz çatlak izi oluşmuştu ufak ben ilk kilo almaya başladığımda eskden fazlasıyla zayıftımdao zamandan kaldı öyle sanırım çatlamaya müsait annemde de var biraz çatlak ama ben babaya benziyom bilmiyom bakalım inş. çatlamaz göbek kısmında halen yok ve futbol topu gibi göbeğim var
benim göbeğim gerim gerim gerginnnn özellikle yemekten sonra çok geriliyor ve kaşınmaya başladııı uffffffff
daha fazla büyüyünce neler olacak
benimde popitomun kenarlarında eskiden kalma çizgiler var eskiden bende daha zayıftım kilo aldığımda oldu herhalde
Canım ya düşer inşallah.. Sen moralini yüksek tut. Benimde 1 haftadır canım çok sıkkın.. Gece kabuslar görüyorum şimdi üzüntüden de olmuş olabilir diyorsun.. Bende de çıkar sanırım..Bakalım çarşamba günü yüklememiz var nasıl gidecek
ben eşim yokken alıyorum..
benımde kalçam kocaman oldu ya zaten büyüktü bide çatladı ohh...
canım geriden gelmesi senın dengesiz ve yanlış beslenmenden....
ye bakalım et,süt,yumurta balık sebze yemeği nasıl çocuk kilo almıyo????????....bunlar karbonhidratsız tüketildiğinde kılo aldırmaz ama bebeğin beslenir....hem ilerden gitmeside iyiye dalalet değil ki...benımkıde ılerden gidiyo...dr. şekerden mi diye şüpheleniyo...suyum fazla kilo alma diyo....kendine eziyet etme beterin beteri var...dengeli beslen sağlıklı beslen...
ayy ben ne su börekleri ne cevizli yağlı börekler yediydim yaaaaaa...şimdide bakıyorum sadece....canım ben çok arastırdım lierac a daha iyi dediler çatlak pek olmuyor dediler ondan bunu aldım mustela hem braz daha pahalı aama işe yarayacagını bilsem onu alırım
cnım ben tatlı pek yemıyorum ama onun dısında iştahım baya acık böreğimide makarnamıda pastamıda yiyorum
seninde mi başladı çatlaklar canımbenim popoda bacaklarda vardı bir eksik göbekti oda çatladı tam oldu
babaya bakma canım onlar çatlamıyorlar erkekler bizim gibi değil şekerim futbol topunu yesinler
genellikle 8.aydann itibaren baslıyormuş çatlaklar canım sarkma filan oluyor ya karın da onunla nasıl başa çıkıcaz birde bu kreme dogurduktan sonrada devam etsek bebeğe zararı olurmu süte karısması vs :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?