ayy ben ne su börekleri ne cevizli yağlı börekler yediydim yaaaaaa...şimdide bakıyorum sadece....
canım benim göbekte yok olmaz dıye düşünüyorum...diğer doğumda da olmadı....bunda da sezeryan olacağı için olmaz diye düşünüyorum....inş. olmaz...bi arkadaşım da pahalı kremler kullanmış hep...doğumda çatlamış karnı çok kötü olmuştu....birazda yapısal...bende kalça çatlıyor...
Saol canım elimden geleni yapacağım düşecek gayret edersem.Ama moral önemli gerçekten stres yapma herkes de çıkacak diye birşey yokki canım kimisinde hiçç çıkmaz düşünme hiç bunları rahat git.
Evet et,balık,süt dedi doktorda zaten diyet hep et ağırlıklı inşallah yetişecek..Benimde suyum fazla şekerden o tatlım..
benim göbeğim gerim gerim gerginnnn özellikle yemekten sonra çok geriliyor ve kaşınmaya başladııı uffffffff
daha fazla büyüyünce neler olacak
benimde popitomun kenarlarında eskiden kalma çizgiler var eskiden bende daha zayıftım kilo aldığımda oldu herhalde
inşAllah catlamazsın canımm bnde bir kadın görmüştüm plajdaa okadar zayıf bir tane catlak selülit yok birde bebişi oglandı hani karın daha buyuk olur derler yaa hayran kaldım kadına yaa
ama aynı top gibi çok komikkk teyzoş
:18::18: aysunnn çok tırsıyom ne yalan diyim çatlasakta bari çok olmasın off
ayy benim göbekte oğlan ya kocaman diğeri kızdı belki bu kadar büyük değildi ....korkutma beni aysun.....karnım futbol topu gibi görünüyo zaten....bide üstten bakınca ben göremiyom çatlak var mı yok mu diye.....yoksa varda ben mi göremedim????????
esraaaaaaaaaa cnm babanla ilgili bir sıkıntımı var kaçırdım ben yaa
lavinyamm nerde ya :26:
bende tırsıyorum yaa göbeğin altında basladı 5.5 aylıkken 9 aylıkken acaba gönek deliğime kadar ulasırmı çatlaklar :18:
oy oyyyyy
acynelse birsey daha var onu kullanmıs kadının biri cildini soymus bayaa güya catlaklarda iyileşme olmuşş :26:
burda bir topikte gördüm çatlaklarımdan kurtuldum diye
kız o sivilce kremi diye biliyom ben...soyuyo yüzü....bende tırsıyorum yaa göbeğin altında basladı 5.5 aylıkken 9 aylıkken acaba gönek deliğime kadar ulasırmı çatlaklar :18:
oy oyyyyy
acynelse birsey daha var onu kullanmıs kadının biri cildini soymus bayaa güya catlaklarda iyileşme olmuşş :26:
burda bir topikte gördüm çatlaklarımdan kurtuldum diye
aynen cnm yaa, bana ikide bir ay ne büyük karnın gittikçe büyüyr felan diyorlar her seferinde yaa her gün hatta çok sinir oluyorum
kız o sivilce kremi diye biliyom ben...soyuyo yüzü....
ben seviyom karnımı büyüdükçe aynaya bakıp bakıp gülüyom...oğlum büyüyo diye....hamileliğin keyfini çıkarmak lazım ya.....
aysun napıyon sennnnn ayy bu paylaşılır mı ayyyyy çok kötü oldum bennn
sen niye hep en kötüsünü düşünüyosun, takma kafana artık şu çatlakları.. olucaksa olucak.yapabileceğimiz bişey var mı? kaldı ki sen kremlerini düzenli kullanıyosun... yapabilecek başka bişey var mı? yok. sıkma kendini artık. düşündükçe daha çok gözüne batar.
kızlarrr Allahım bizi böyle olmaktan korusun aminnnnnn:18::18::18::18::18:
Eki Görüntüle 473639 Eki Görüntüle 473640 Eki Görüntüle 473641 Eki Görüntüle 473642
ay bu ne ya yuh bunlar en kötü örnekler bu kadar olmaz herhalde
ay psikoloji bozdum biliyorum esram zaten çogu arkadasın ailesinde çatlak yok onlar korkmasın ben beysal ve kendim için paylastım
tamam yaa bşliyorum işte paylasıyorum içimdekileri tamam sustum
dukan diyet kitabını okusana diyeti yap demiyorum sakın....hamileyken ve emzirirken yapılmıyor çünkü....
ben doğumdan sonra yapmıştım o kitapta proteinin sebzenın ne kadar faydalı ve gerekli besinler olduğunu ve kilo yapmadığını okuyacaksın....ve karbonhidrat ve yağın vucutta depolanıp kiloya dönüştüğünü....günlük haytta yağı içercesine çok kullandığımı yaptığımız yanlışları göreceksin...
çok keyif olarak bi solukta okuduğum ve çok tatmin olduğum bi diyet kitabıdır....
bebeğimmm işte bunları çok düşünme diyorum ben de sana... inan ilerde sıkıntı olur. hadi şimdi kafana takıyosun. doğumdan sonra da izler kalır da kafana takarsan nolur biliyo musun? sen kafana taktıkça eşinin de beynine bu düşünceleri sokarsın, ya derse ki ay evet aysun çatlakların var diye... sonra kendine güvenini kaybedersin. kimse pürüzsüz cilde sahip değil... o gördüğün zayıf incecik kızların bile selüliti çatlağı,lekeleri olabiliyor... sen de biliyosun bunu. Allaha şükür seninki görünen, dikkat çekecek bi yerde de değil. sen suyunu iç, kremlerini kullan... gerisini düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?