sorry bebeğimmmm
ay sinir oldum yinee malum kişiler almanya ziyareti yapmışlardı benim yanımdaki paula dahil çikolata dagıtmışlar bana gelmedi arkadasım getirince şok oldum bunlara hakkımı helal etmiyorum en azından hamile diyip getrebilirlerdii yazıklar olsunn..
millet nereye kayboldunuz yahuuuu tamam kaçmayın birdaha öyle cici fotolar paylaşmıcammm
hoşbuldum kuşumhoşgeldin kuşummmm iyiyiz sen nerdesinkayganan nasıllll
bugün dua gunun
eşinin hayırlı bir yerde guzel bir iş bulması ve hayırlı sağlıklı evladını dunyaya getirmen için dua ettm
hoşbuldum canımmmhoşgeldin canımmmmmmm
nasılsınn????
ya evde olsa yapmazdım yemek falan ama kadın tüm gün bahçedeydi. ama yine de en azından sormasını beklerdim... neyse.... sayemde evin ahalisi güzel yemek yiyebildi yıllar sonra
hem de ne güzel olucak piknikk
off canım bişi istedi yaaaa
ben de yarın sabah 8 de hastaneye gidip şeker testimi yaptırıcam. inşallah bişi çıkmaz.
hoşgeldin canımmmmmmm
nasılsınn????
ya evde olsa yapmazdım yemek falan ama kadın tüm gün bahçedeydi. ama yine de en azından sormasını beklerdim... neyse.... sayemde evin ahalisi güzel yemek yiyebildi yıllar sonra
hem de ne güzel olucak piknikk
off canım bişi istedi yaaaa
ben de yarın sabah 8 de hastaneye gidip şeker testimi yaptırıcam. inşallah bişi çıkmaz.
affettimhehe
anaaaaaaa manyaklara bakkk ay ne uyuz szin orası kuzmgünahh günahhh hamile bayana verilemz mi boğazlarında dursun inşallahhhhhhhhh :88:
yaaa kaçarlar öyle
ya yıldönümü ndeni ile patronla toplu foto çektilerde ondan oraya gittim
hoşbuldum kuşumallah razı olsun canım bir kişinin tanımadığı bir kişi için gönülden ettiği dua kabul olurmuş dua eden dilleriniz dert görmesin inşşşş
kaynanam iyi gibide pazartesi anlatırım kaynanamı ben
hoşbuldum canımmmşimdi iyiyim şükür çünkü öğlen zehirlenme tehlikesi atlattım annemin evde bulaqşık yıkıyordum cif kullandım baskaq bişey vardı onuda döktüm meğer kireç sökücüymüş ve cifde çamasır suyu etkiliymiş :26:ikisinin karışımından ortaya çıkan gaz ise beni mahvetti 1 saatte kendime ancak geldim boğazım hala acıyor
yok kız acınacak halini anlatacağım üzüldüm haline kızının olmadığına üzüldümamin canım saol kabul olsun inşAllahh
bir sende bir bende kaygana lafları bitmezz cadolozların
inş etkilenmemiştir canım tam öğle saati oldu yavaş hareket ediyor kıpırtıları var değilse kafayı yerdim herhalde ona bişey mi oldu diyeay canım geçmiş olsun dikkatli ol okumadan dökme kıyaamam sana bennn bebiş etkilenmemiştir inşAllah
hoşbuldum canımmmşimdi iyiyim şükür çünkü öğlen zehirlenme tehlikesi atlattım annemin evde bulaqşık yıkıyordum cif kullandım baskaq bişey vardı onuda döktüm meğer kireç sökücüymüş ve cifde çamasır suyu etkiliymiş :26:ikisinin karışımından ortaya çıkan gaz ise beni mahvetti 1 saatte kendime ancak geldim boğazım hala acıyor
canım bugunluk canın bişi çekmesin yarın teste gidecekmişsin hayırlı haberlerle gel kuzummm
en iyisini yapmışsın kaynanan gibi birine bunu söyleseydin kötü olan sen olurdun görümcende sana cephe alırdı evin ayrı yolun sapa ne yaparsa yapsın görümceğin annesi sana karıştığı kadar ona karışsın sahip çıksın evladınakızlar size bişi sorucam biz kayseriye geçen gittiğimizde valizlerimizi yatak odasına koymak için gittiğimde görümcemin bilgisaayarı açıktı sadece bir kez baktım monitöre okadar buyuk yazısı vardı ki msn açıktı orada bir çocukla yazışmış çocuk buna ama ben seni çok seviyorum yazmış ben anında cıktım odadan görümcem biraz panikledi görmemiş gibi sarıldım öptüm ne eşime nede kayganaya bahsetmedim görümceyede bişi demedim aman iftira atıyor olurum diyee sesimi çıkarmadım ama yinede anlayıslı olsalardı paylasırdım tam kavak yelleri zamanları çünkü sizce dgru mu yaptım kimseye bahsetmeyerek :26:
canım bugunluk canın bişi çekmesin yarın teste gidecekmişsin hayırlı haberlerle gel kuzummm
tamam yapmicemm dedim kaçmayın
aa süperr hamiş göbüşee hatıra kalır
amin canım saol kabul olsun inşAllahh
bir sende bir bende kaygana lafları bitmezz cadolozların
yok kız acınacak halini anlatacağım üzüldüm haline kızının olmadığına üzüldüm
inş etkilenmemiştir canım tam öğle saati oldu yavaş hareket ediyor kıpırtıları var değilse kafayı yerdim herhalde ona bişey mi oldu diye
kızlar size bişi sorucam biz kayseriye geçen gittiğimizde valizlerimizi yatak odasına koymak için gittiğimde görümcemin bilgisaayarı açıktı sadece bir kez baktım monitöre okadar buyuk yazısı vardı ki msn açıktı orada bir çocukla yazışmış çocuk buna ama ben seni çok seviyorum yazmış ben anında cıktım odadan görümcem biraz panikledi görmemiş gibi sarıldım öptüm ne eşime nede kayganaya bahsetmedim görümceyede bişi demedim aman iftira atıyor olurum diyee sesimi çıkarmadım ama yinede anlayıslı olsalardı paylasırdım tam kavak yelleri zamanları çünkü sizce dgru mu yaptım kimseye bahsetmeyerek :26:
en iyisini yapmışsın kaynanan gibi birine bunu söyleseydin kötü olan sen olurdun görümcende sana cephe alırdı evin ayrı yolun sapa ne yaparsa yapsın görümceğin annesi sana karıştığı kadar ona karışsın sahip çıksın evladına
canım bahsetme kimseye.. eşin sinirlenebilir, annesi de pek anlayışla karşılamaz... sen ona yakın çevrenden örnekler anlat (uydur) biz öyle yapıyoruz.. mesela kardeşimin yanlış bişiler yaptığını seziyorum hemen diyorum "aslı yaaa biliyo musun, bilmem kimin kızı şöyle yapmış ta böyle olmuş" falan diye.... bence anlatma.
senin iyi niyetinle yaptığın seyi sezecek kötülük yok kızımın en kötü zamanı yenge olarak onu kolluyor diyecek sahsiyet yok karsında bu yüzden senden uzak olsunlar medineye direk olsunlarrraynen canım keşke nerdeeee amaç ispiyonlamak değil ha yanlış anlaşılmasın canımcım ben iyiliği için benim annem annanem ablam herseyimi bilirdi
senin iyi niyetinle yaptığın seyi sezecek kötülük yok kızımın en kötü zamanı yenge olarak onu kolluyor diyecek sahsiyet yok karsında bu yüzden senden uzak olsunlar medineye direk olsunlarrr
yok düşünmüyorum zaten eşim doğru söylediğime inanır beni 6 yıldır tanıyor hiç yalan söylemedim ona bilir herşeyimi pylaşırım onla ama kardeşine çıkışır ondan çekndim kızıda seviyorum yapayalnız dilinden anlayan yok biz gidince bana sarılıyor öpüyor canım ablam diyor saçlarını benim gbi toplamamı istiyor alışverişe benle çıkmak istiyor vs
anasına çekmemiş hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?