2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

affettim hehe

anaaaaaaa manyaklara bakkk ay ne uyuz szin orası kuzm günahh günahhh hamile bayana verilemz mi boğazlarında dursun inşallahhhhhhhhh :88:

millet nereye kayboldunuz yahuuuu tamam kaçmayın birdaha öyle cici fotolar paylaşmıcammm

yaaa kaçarlar öyle

ya yıldönümü ndeni ile patronla toplu foto çektilerde ondan oraya gittim

hoşgeldin kuşummmm iyiyiz sen nerdesin kayganan nasıllll

bugün dua gunun

eşinin hayırlı bir yerde guzel bir iş bulması ve hayırlı sağlıklı evladını dunyaya getirmen için dua ettm
hoşbuldum kuşum allah razı olsun canım bir kişinin tanımadığı bir kişi için gönülden ettiği dua kabul olurmuşdua eden dilleriniz dert görmesin inşşşş
kaynanam iyi gibide pazartesi anlatırım kaynanamı ben

hoşbuldum canımmmşimdi iyiyim şükür çünkü öğlen zehirlenme tehlikesi atlattımannemin evde bulaqşık yıkıyordum cif kullandım baskaq bişey vardı onuda döktüm meğer kireç sökücüymüş ve cifde çamasır suyu etkiliymiş :26:ikisinin karışımından ortaya çıkan gaz ise beni mahvetti 1 saatte kendime ancak geldim boğazım hala acıyor

canım bugunluk canın bişi çekmesin yarın teste gidecekmişsin hayırlı haberlerle gel kuzummm

tamam yapmicemm dedim kaçmayın

aa süperr hamiş göbüşee hatıra kalır

amin canım saol kabul olsun inşAllahh

bir sende bir bende kaygana lafları bitmezz cadolozların

ay canım geçmiş olsun dikkatli ol okumadan dökme kıyaamam sana bennn bebiş etkilenmemiştir inşAllah

amin canım saol kabul olsun inşAllahh

bir sende bir bende kaygana lafları bitmezz cadolozların
yok kız acınacak halini anlatacağım üzüldüm haline kızının olmadığına üzüldüm

ay canım geçmiş olsun dikkatli ol okumadan dökme kıyaamam sana bennn bebiş etkilenmemiştir inşAllah
inş etkilenmemiştir canım tam öğle saati oldu yavaş hareket ediyor kıpırtıları var değilse kafayı yerdim herhalde ona bişey mi oldu diye

ayy canım yaaaa geçmiş olsunn... inşallah bişi olmamıştır....

canım bugunluk canın bişi çekmesin yarın teste gidecekmişsin hayırlı haberlerle gel kuzummm

evet bugün çekmesin.. yarın çeksin :)

kızlar size bişi sorucam biz kayseriye geçen gittiğimizde valizlerimizi yatak odasına koymak için gittiğimde görümcemin bilgisaayarı açıktı sadece bir kez baktım monitöre okadar buyuk yazısı vardı ki msn açıktı orada bir çocukla yazışmış çocuk buna ama ben seni çok seviyorum yazmış ben anında cıktım odadan görümcem biraz panikledi görmemiş gibi sarıldım öptüm ne eşime nede kayganaya bahsetmedim görümceyede bişi demedim aman iftira atıyor olurum diyee sesimi çıkarmadım ama yinede anlayıslı olsalardı paylasırdım tam kavak yelleri zamanları çünkü sizce dgru mu yaptım kimseye bahsetmeyerek :26:

zaten bu olayddan sonra ne hikmetse görümcem beni faceten çıkardı kesin engeelledi bulamıyorum çünkü kullanmıyorum diyor yine o çocukla yazısmalarını gördum faceten

en iyisini yapmışsın kaynanan gibi birine bunu söyleseydin kötü olan sen olurdun görümcende sana cephe alırdı evin ayrı yolun sapa ne yaparsa yapsın görümceğin annesi sana karıştığı kadar ona karışsın sahip çıksın evladına

ayy evet hamişliğime denk geldi kırk yılın başı foto çektiler onda da futboll topu gibiyimm

hoşgeldinn cnmm

canım bahsetme kimseye.. eşin sinirlenebilir, annesi de pek anlayışla karşılamaz... sen ona yakın çevrenden örnekler anlat (uydur) biz öyle yapıyoruz.. mesela kardeşimin yanlış bişiler yaptığını seziyorum hemen diyorum "aslı yaaa biliyo musun, bilmem kimin kızı şöyle yapmış ta böyle olmuş" falan diye.... bence anlatma.

aynen canım keşke nerdeeee amaç ispiyonlamak değil ha yanlış anlaşılmasın canımcım ben iyiliği için benim annem annanem ablam herseyimi bilirdi

yok düşünmüyorum zaten eşim doğru söylediğime inanır beni 6 yıldır tanıyor hiç yalan söylemedim ona bilir herşeyimi pylaşırım onla ama kardeşine çıkışır ondan çekndim kızıda seviyorum yapayalnız dilinden anlayan yok biz gidince bana sarılıyor öpüyor canım ablam diyor saçlarını benim gbi toplamamı istiyor alışverişe benle çıkmak istiyor vs

aynen canım keşke nerdeeee amaç ispiyonlamak değil ha yanlış anlaşılmasın canımcım ben iyiliği için benim annem annanem ablam herseyimi bilirdi
senin iyi niyetinle yaptığın seyi sezecek kötülük yok kızımın en kötü zamanı yenge olarak onu kolluyor diyecek sahsiyet yok karsında bu yüzden senden uzak olsunlar medineye direk olsunlarrr

senin iyi niyetinle yaptığın seyi sezecek kötülük yok kızımın en kötü zamanı yenge olarak onu kolluyor diyecek sahsiyet yok karsında bu yüzden senden uzak olsunlar medineye direk olsunlarrr

doğru diyorsun canım en iyisi 3 maymunu oynamak beni faceten engellemiş görümcem kendisi bilir anladı benim sezdiğimi

anasına çekmemiş hiç

aysun eşin sinirlenebilir derken sana değil kardeşine sinirlenebilir demek istedim canım.. yoksa tabiki de inanır sana... böyle bir konuda yalan söyleyecek değilsin ki..

anasına çekmemiş hiç

ay kıza da acıyorum unıversiteyi nereye kazanırsa oraya gelicez diyorlar bir adım yalnız bırakmıcaklarmışş bendee dedim rahat bırakın kızı korkmayın kurt kapmaz ben 4 yılda 2 ayrı şehirde okudum Allaha sukur bişi olmadı dedim o senin annen baaban biz gideriz dedi bana kaygana

kızın yemesine giymesine konusmasına oturmasına herseyine karısıyorr yaa zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…