ay kıza da acıyorum unıversiteyi nereye kazanırsa oraya gelicez diyorlar bir adım yalnız bırakmıcaklarmışş bendee dedim rahat bırakın kızı korkmayın kurt kapmaz ben 4 yılda 2 ayrı şehirde okudum Allaha sukur bişi olmadı dedim o senin annen baaban biz gideriz dedi bana kaygana
kızın yemesine giymesine konusmasına oturmasına herseyine karısıyorr yaa zor valla
aysun eşin sinirlenebilir derken sana değil kardeşine sinirlenebilir demek istedim canım.. yoksa tabiki de inanır sana... böyle bir konuda yalan söyleyecek değilsin ki..
hee anladımm jeton köşeli sanırım
evet canımm yaa gerek yok ama işte umarım hata yapmaz oda :26:
ay bide seeneye sınava girecek baya basarılıdır kızımız umarım uludağı yazmaazzzz valla kayınvalidemler taşınırlar bursaya yada gorumcem sizde kalsın derler ben ne halt yerim ozaman:18::18::18:
az uz değil ki canım 5 yıl Allahım sen koruuu
canlarım ben çıkıyorum zehirlenmenin verdiği salaklık ve yorgunluk var hala üzerimde ben az biraz dinleneceğim allaha emanet olungörüşürz şekerlerrr
inş.bişey çıkmaz...haber et sonucu...hoşgeldin canımmmmmmm
nasılsınn????
ya evde olsa yapmazdım yemek falan ama kadın tüm gün bahçedeydi. ama yine de en azından sormasını beklerdim... neyse.... sayemde evin ahalisi güzel yemek yiyebildi yıllar sonra
hem de ne güzel olucak piknikk
off canım bişi istedi yaaaa
ben de yarın sabah 8 de hastaneye gidip şeker testimi yaptırıcam. inşallah bişi çıkmaz.
hoşbuldum canımmmşimdi iyiyim şükür çünkü öğlen zehirlenme tehlikesi atlattım annemin evde bulaqşık yıkıyordum cif kullandım baskaq bişey vardı onuda döktüm meğer kireç sökücüymüş ve cifde çamasır suyu etkiliymiş :26:ikisinin karışımından ortaya çıkan gaz ise beni mahvetti 1 saatte kendime ancak geldim boğazım hala acıyor
felaket tellalığı yapmayayım amaaaaaaaa bursa varken başka şehir yazdırmazlar şehir dışı olursa
ben de çıkıyorumm.. Kendinize cici bakınnn
Aeolun.....
öpüyoruz hepiniziii
kızlar size bişi sorucam biz kayseriye geçen gittiğimizde valizlerimizi yatak odasına koymak için gittiğimde görümcemin bilgisaayarı açıktı sadece bir kez baktım monitöre okadar buyuk yazısı vardı ki msn açıktı orada bir çocukla yazışmış çocuk buna ama ben seni çok seviyorum yazmış ben anında cıktım odadan görümcem biraz panikledi görmemiş gibi sarıldım öptüm ne eşime nede kayganaya bahsetmedim görümceyede bişi demedim aman iftira atıyor olurum diyee sesimi çıkarmadım ama yinede anlayıslı olsalardı paylasırdım tam kavak yelleri zamanları çünkü sizce dgru mu yaptım kimseye bahsetmeyerek :26:
söylememekle iyi yapmışsın sen kötü olursun bir şekilde sen kötü olursun yanii
canlarım ben çıkıyorum zehirlenmenin verdiği salaklık ve yorgunluk var hala üzerimde ben az biraz dinleneceğim allaha emanet olungörüşürz şekerlerrr
ne zehirlenmesi kızzNoldu iyimisinnnnn
benim kötü olacagım kesin canım bu kayganaylaa
kızıma iftira atıyorlar aa dostlar diye baslar
kireç çözücüyle camasır sulu cifi karıstırmış yanlıslık cıkan gazı solumuş canım umarım sorun olmaz
yetişinnnnnnn diye dizlerinide döver
ay şey vardı ya, yaprak dökümünde fikretin kaynanası onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?