2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yazık kıza yaa.... ne kadar sıkarsan o kadar fire verir aslında. rahat bıraksalar halbuki...

aysun eşin sinirlenebilir derken sana değil kardeşine sinirlenebilir demek istedim canım.. yoksa tabiki de inanır sana... böyle bir konuda yalan söyleyecek değilsin ki..

hee anladımm jeton köşeli sanırım

evet canımm yaa gerek yok ama işte umarım hata yapmaz oda :26:

ay bide seeneye sınava girecek baya basarılıdır kızımız umarım uludağı yazmaazzzz valla kayınvalidemler taşınırlar bursaya yada gorumcem sizde kalsın derler ben ne halt yerim ozaman:18::18::18:

az uz değil ki canım 5 yıl Allahım sen koruuu

canlarım ben çıkıyorum zehirlenmenin verdiği salaklık ve yorgunluk var hala üzerimde ben az biraz dinleneceğim allaha emanet olun görüşürz şekerlerrr

felaket tellalığı yapmayayım amaaaaaaaa bursa varken başka şehir yazdırmazlar şehir dışı olursa

inş.bişey çıkmaz...haber et sonucu...

geçmiş olsun

felaket tellalığı yapmayayım amaaaaaaaa bursa varken başka şehir yazdırmazlar şehir dışı olursa

uludağ yada kayseriyi yazdırırlar sanırsam off yaa ben nee b...k yicem esraaaa :18: son 1 yılım kaldı eşimde bişi diyemez ki sonuçta kardeşiii ama olmaz ki kuşum ya 5 yıl yaa

kalması sorun değil özel hayat kalmaz yeri geliyor şortla yeri geliyor iç çamaşırıyla dolasıyoruz orası evimiz bizim kocamın dizine uzanıyorum öpuyorum bunları yapamayız rahat olamayız bu kez sinirler gerilir.

söylememekle iyi yapmışsın sen kötü olursun bir şekilde sen kötü olursun yanii

herkese hayırlı akşamlar iyi hafta sonları mutlu olun mutlu kalın sizleri seviyoruz

iyi akşamlar bu akşam şirketin tüm halka iftarı var toplam 8500 kişi doyurmayı planlıyor
ondan sonra aşuk maşuk eski gelenksel bayran şenliği olcakmış tasavvuf müziği felan ardında macunllar pamuk şekerleri dondurmalar onalr bunlar dağıtılacakmış

bizde oraya gideceğiz iizdiham olmaz inş. ,

hadii herkese iyi akşamlar..

Kizlarrrrtr soklardayim isten geldim ustumu cikardim gecelik giydim uzanmistim bir kalktim sol gogsumden islaklik gelmiss cok sasirdim esimede gosterdim cok tuhaf sutum gelmiss tuhaf oldu icim ilk kez oluyo , sutyenime baktim oradada islaklik var, geceligimin gogus ucu yuvarlacik islandi oglumun sutu gelmeye mi basladi yani erken degil mi

hayatımmm 8500 kişimiii hayyyy maşallahh...hayırlı iftarlar olsun canım...

bulemsum geçmiş olsun bebeğim...dikkat et...

aysunum inşallahh görümcek gelip napmaz senin yanına kuzum, kendi kardeşin bile olsa evdeki yabancı karı koca hayatını etkileyebilir... görümcekin durumunu söyleme sakın...sen suçlu olursa kuzum:18:

esramm yarın için bol şans..güzel sonuçlarla gel bebeğim...

geçmişe çok az göz atabildim hatunlar..okudugum 1-2 sayfada aldıgım haberler böyleydi...atladıgım varsa affola...

kendinize ve sıpacıklarınızaa iyi bakınızz efenim...iyi haftasonları....

öpüldünüz...bugunki can-ı yürekten edilen dualar için Allah bi kere daha razı olsun canım dostlarım....anneme sizi anlattım...çok takdir etti...birbirimizi hiç görmeden bu derece güzel arkadaşlıklar kurdugumuz ve dualar ettiğimiz için ....sanal hayat biraaz şaşırtıyor tabikii annelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…