Kizlarrrrtr soklardayimisten geldim ustumu cikardim gecelik giydim uzanmistim bir kalktim sol gogsumden islaklik gelmiss cok sasirdim esimede gosterdim cok tuhaf sutum gelmiss tuhaf oldu icim ilk kez oluyo , sutyenime baktim oradada islaklik var, geceligimin gogus ucu yuvarlacik islandi oglumun sutu gelmeye mi basladi yani erken degil mi
kuzum bugun bende aynı şekilde şok yaşadım...ıslaklıgı hissetmedim ama süt gibi bişey gelmiş (gecemi geldi ne zaman geldiyse) kurumuş kalmış göğsümün ucundaa:44:
Kusim benim ki bildigin islaklik bilyeden buyuk bir daire geceligime akmiseskiden kuru olurdu oyle degil
benimde göğsümden 2-3 kere süt geldi canım hatta göğsüme elleyince elime bulaştı normalmiş merak etme ,Kizlarrrrtr soklardayimisten geldim ustumu cikardim gecelik giydim uzanmistim bir kalktim sol gogsumden islaklik gelmiss cok sasirdim esimede gosterdim cok tuhaf sutum gelmiss tuhaf oldu icim ilk kez oluyo , sutyenime baktim oradada islaklik var, geceligimin gogus ucu yuvarlacik islandi oglumun sutu gelmeye mi basladi yani erken degil mi
hayatımmm 8500 kişimiii hayyyy maşallahh...hayırlı iftarlar
geçmişe çok az göz atabildim hatunlar..okudugum 1-2 sayfada aldıgım haberler böyleydi...atladıgım varsa affola...
....sanal hayat biraaz şaşırtıyor tabikii annelerimizi
benimde göğsümden 2-3 kere süt geldi canım hatta göğsüme elleyince elime bulaştı normalmiş merak etme ,
ilk gelen süt çok faydalıymış bebeğe benim anlamadığım şimdi bu ilk sütse faydalı olan ksıım boşa gitmiş olmuyormu?
ooo sutu gelen kızlar maşalla sızlere rabbım doğumdan sonrada bol sutler versın evlatlarımıza kan olsun can olsun kg olsun
Kizlarrrrtr soklardayimisten geldim ustumu cikardim gecelik giydim uzanmistim bir kalktim sol gogsumden islaklik gelmiss cok sasirdim esimede gosterdim cok tuhaf sutum gelmiss tuhaf oldu icim ilk kez oluyo , sutyenime baktim oradada islaklik var, geceligimin gogus ucu yuvarlacik islandi oglumun sutu gelmeye mi basladi yani erken degil mi
canlarım ben çıkıyorum zehirlenmenin verdiği salaklık ve yorgunluk var hala üzerimde ben az biraz dinleneceğim allaha emanet olungörüşürz şekerlerrr
hamiellikte olaylara güzel açıdan bakmak lazım canım doğrusunu yapıyorsun...
burcu meyve yiyomusun....ben 6 tane kiraz yedimama bida yemiycem tutucam kendımıçünkü suyumda fazla benim....
marmara foruma gel kuzum beraber gezelim....ya da forum istanbula....
Canımmmmmmmmmm saol bitanem evet sanırım moralle ilgili düzelecek zamanla evet bol protein az meyve kuzumla gelicez bununda üstesinden...Doğru diyorsun üzmeyeyim kuzumu daha fazla dimi güzel teyzesi..
sorry bebeğimmmm
ay sinir oldum yinee malum kişiler almanya ziyareti yapmışlardı benim yanımdaki paula dahil çikolata dagıtmışlar bana gelmedi arkadasım getirince şok oldum bunlara hakkımı helal etmiyorum en azından hamile diyip getrebilirlerdii yazıklar olsunn..
hayatımmm 8500 kişimiii hayyyy maşallahh...hayırlı iftarlar olsun canım...
bulemsum geçmiş olsun bebeğim...dikkat et...
aysunum inşallahh görümcek gelip napmaz senin yanına kuzum, kendi kardeşin bile olsa evdeki yabancı karı koca hayatını etkileyebilir... görümcekin durumunu söyleme sakın...sen suçlu olursa kuzum:18:
esramm yarın için bol şans..güzel sonuçlarla gel bebeğim...
geçmişe çok az göz atabildim hatunlar..okudugum 1-2 sayfada aldıgım haberler böyleydi...atladıgım varsa affola...
kendinize ve sıpacıklarınızaa iyi bakınızz efenim...iyi haftasonları....
öpüldünüz...bugunki can-ı yürekten edilen dualar için Allah bi kere daha razı olsun canım dostlarım....anneme sizi anlattım...çok takdir etti...birbirimizi hiç görmeden bu derece güzel arkadaşlıklar kurdugumuz ve dualar ettiğimiz için ....sanal hayat biraaz şaşırtıyor tabikii annelerimizi
kuzum bugun bende aynı şekilde şok yaşadım...ıslaklıgı hissetmedim ama süt gibi bişey gelmiş (gecemi geldi ne zaman geldiyse) kurumuş kalmış göğsümün ucundaa:44:
sağol canım şimdi daha iyiyim fark etmeden oldu nasıl oldu anlamadım aklım sıra anneme iş yaptırmayacaktım:26:anaaa kafa yapmıştır o, neden böyle şeylerle oynamış ki, ay zehir solumuş boşuna
bulemsuu geçmiş olsun cnm dikkat et öyle şeylerden uzak dur
sen bir doğum yapsanda kemiklerin bir dinlense neden bu kadar çok çalışıyorsun anlamıyorum ki zatenGünaydın dün çok yoğundum yazamadım. çok yorgunum , gece uykum kaçtı, uyuyamadım, ayağım hala ağrıyor((
canım geçmiş olsun, iyi olmuşsundur inşallah. çok merak ettim seni.
Kızçelerrrr GÜNAYDINNN
Neden kimsecikler yooook:44:
ben şirkete geldim , aşkımla kahvaltımızı yaptık
işlerimi toparlamaya çalışıorum..
Geçmişi okuyamadım cook gevezeyiz yaw hemen dolmuş sayfalar
Hilalcim duanı okudum yazmayı unutmuşum, Allah kabul etsin canım..
günaydınnn nasılsınız bakalımmmmmm
sağol canım şimdi daha iyiyim fark etmeden oldu nasıl oldu anlamadım aklım sıra anneme iş yaptırmayacaktım:26:
sen bir doğum yapsanda kemiklerin bir dinlense neden bu kadar çok çalışıyorsun anlamıyorum ki zateniki canınla çok yoruluyorsun
gece uykusuzluğu benimde var sıcaktan uyuyamıyorummter dersen su gibi oluyor şaçlarım falan içtiğim su terden çıkıyor vücuttan
şimdi daha iyiyim canım ama dün tam cuma saati boğuluyordum resmen öksürükten :26:rabbim caresiz bırakmasın
pazartesi büyük ihtimal gideceğim canım dr çünkü ağustosta dr izine çıkıyor ve 1 ay boyunca yokgünaydın canım.
iyi olduğuna sevindim, Allah korumuş canım seni, tehlikeli bişi atlatmışsın. bende klima yüzünden battaniye ile yatıyorum((
sıcak olmuyor ama üşüyorum bazen, diğer odada eşim yatırmıyor. bir ayağımın bileği varis doldu, çok ağrıtıyor, doktor normal geçecek dedi ama sanmıyorum geçsin.
aslında eskisi kadar hareket etmiyorum ama ağırlaştık daha çok yoruluyorum normalden. bugün çarşıya gitcez, eşime söylemicem ağırdığını yoksa götürmez.
sen p.tesi gidiyor musun doktora canım?
canım benim göğsümdede bi beyazlık var....sakın kurcalama...daha fazla süt gelmesin....süt kurcalamak erken doğuma yol açabilir....kendin ,eşin elllemeyin sakın....Kizlarrrrtr soklardayimisten geldim ustumu cikardim gecelik giydim uzanmistim bir kalktim sol gogsumden islaklik gelmiss cok sasirdim esimede gosterdim cok tuhaf sutum gelmiss tuhaf oldu icim ilk kez oluyo , sutyenime baktim oradada islaklik var, geceligimin gogus ucu yuvarlacik islandi oglumun sutu gelmeye mi basladi yani erken degil mi
canım muzda çok şekerli menunde varsa onuda çıkar...eşim bana meyve yedirmiyo ya...emekinin durumuna düşeceğim gibi hissediyorum...eşimde öyle düşünüyo...biraz kabullendım artık....diğer gebeliğimdede benzer bi rakam çıkmıştı çünkü....meyve menümden, kiraz, üzüm ve karpuzu çıkardım. emekte incir yeme dedi onuda yemiyorum. kayısı şeftali yiyorum.
Allah sendende razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
gelinnnn
worst of the kayınvalideyi seçelimmmm benimki açık ara birinci olur gibime geliyyyy 2. tabikidee bulmesummmunkiii :111::111::111::86::86::86:
hoşbuldum canımmmşimdi iyiyim şükür çünkü öğlen zehirlenme tehlikesi atlattım annemin evde bulaqşık yıkıyordum cif kullandım baskaq bişey vardı onuda döktüm meğer kireç sökücüymüş ve cifde çamasır suyu etkiliymiş :26:ikisinin karışımından ortaya çıkan gaz ise beni mahvetti 1 saatte kendime ancak geldim boğazım hala acıyor
günaydın canım.
iyi olduğuna sevindim, Allah korumuş canım seni, tehlikeli bişi atlatmışsın. bende klima yüzünden battaniye ile yatıyorum((
sıcak olmuyor ama üşüyorum bazen, diğer odada eşim yatırmıyor. bir ayağımın bileği varis doldu, çok ağrıtıyor, doktor normal geçecek dedi ama sanmıyorum geçsin.
aslında eskisi kadar hareket etmiyorum ama ağırlaştık daha çok yoruluyorum normalden. bugün çarşıya gitcez, eşime söylemicem ağırdığını yoksa götürmez.
çok güçlü bir adayım var kızlar şükredersiniz belki kendinizinkileree :))
kızlar karnının üstünde içerden iğne batıyomuş gibi hafif hafif acı çeken var mı?
bende ıkı kere oldu...netten baktım magnezyum eksikliğinden yazıyodu....
magnezyumu ıkı gunde bır alacaktım artık her gun almaya başladım...
günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?