2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzum bugun bende aynı şekilde şok yaşadım...ıslaklıgı hissetmedim ama süt gibi bişey gelmiş (gecemi geldi ne zaman geldiyse) kurumuş kalmış göğsümün ucundaa:44:

benimde göğsümden 2-3 kere süt geldi canım hatta göğsüme elleyince elime bulaştı normalmiş merak etme ,

ilk gelen süt çok faydalıymış bebeğe benim anlamadığım şimdi bu ilk sütse faydalı olan ksıım boşa gitmiş olmuyormu?

ooo sutu gelen kızlar maşalla sızlere rabbım doğumdan sonrada bol sutler versın evlatlarımıza kan olsun can olsun kg olsun

Evet cnm allah kabul etsin cok kalabalikti, duanida okudum cnm yazmayi unuttum

Aaaa senindemi erken gelmis olmuyor mu yaa

ooo sutu gelen kızlar maşalla sızlere rabbım doğumdan sonrada bol sutler versın evlatlarımıza kan olsun can olsun kg olsun

Kızçelerrrr GÜNAYDINNN

Neden kimsecikler yooook:44:
ben şirkete geldim , aşkımla kahvaltımızı yaptık
işlerimi toparlamaya çalışıorum..
Geçmişi okuyamadım cook gevezeyiz yaw hemen dolmuş sayfalar

Hilalcim duanı okudum yazmayı unutmuşum, Allah kabul etsin canım..

Günaydın dün çok yoğundum yazamadım. çok yorgunum , gece uykum kaçtı, uyuyamadım, ayağım hala ağrıyor ((

canım normalmiş gelmesi, doktorum sormuştu var mı bişiler diye, hazırlıklı olmalıymışım, gelirse kurcalama dedi.

canlarım ben çıkıyorum zehirlenmenin verdiği salaklık ve yorgunluk var hala üzerimde ben az biraz dinleneceğim allaha emanet olun görüşürz şekerlerrr

canım geçmiş olsun, iyi olmuşsundur inşallah. çok merak ettim seni.

meyve menümden, kiraz, üzüm ve karpuzu çıkardım. emekte incir yeme dedi onuda yemiyorum. kayısı şeftali yiyorum.

Canımmmmmmmmmm saol bitanem evet sanırım moralle ilgili düzelecek zamanla evet bol protein az meyve kuzumla gelicez bununda üstesinden...Doğru diyorsun üzmeyeyim kuzumu daha fazla dimi güzel teyzesi..

üzme tabi annesi, düzelir elbet, sık görülen bir durummuş. moral en büyük ilaç.

nasıl bir yer orası ya, çok düşüncesizler, neyse kurtuluyorsun.

Allah sendende razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.

günaydın kızlar

sütler gelmeye başlamış maaşallah bende daha birşey yok 3 gün sonra 4. ayımı bitirip 5. aya gireceğim. yolun yarısına geldikk

günaydınnn nasılsınız bakalımmmmmm
anaaa kafa yapmıştır o, neden böyle şeylerle oynamış ki, ay zehir solumuş boşuna

bulemsuu geçmiş olsun cnm dikkat et öyle şeylerden uzak dur
sağol canım şimdi daha iyiyim fark etmeden oldu nasıl oldu anlamadım aklım sıra anneme iş yaptırmayacaktım:26:

Günaydın dün çok yoğundum yazamadım. çok yorgunum , gece uykum kaçtı, uyuyamadım, ayağım hala ağrıyor ((

canım geçmiş olsun, iyi olmuşsundur inşallah. çok merak ettim seni.
sen bir doğum yapsanda kemiklerin bir dinlense neden bu kadar çok çalışıyorsun anlamıyorum ki zateniki canınla çok yoruluyorsun
gece uykusuzluğu benimde var sıcaktan uyuyamıyorummter dersen su gibi oluyor şaçlarım falan içtiğim su terden çıkıyor vücuttan
şimdi daha iyiyim canım ama dün tam cuma saati boğuluyordum resmen öksürükten :26:rabbim caresiz bırakmasın

günaydın canım.

iyi olduğuna sevindim, Allah korumuş canım seni, tehlikeli bişi atlatmışsın. bende klima yüzünden battaniye ile yatıyorum ((
sıcak olmuyor ama üşüyorum bazen, diğer odada eşim yatırmıyor. bir ayağımın bileği varis doldu, çok ağrıtıyor, doktor normal geçecek dedi ama sanmıyorum geçsin.

aslında eskisi kadar hareket etmiyorum ama ağırlaştık daha çok yoruluyorum normalden. bugün çarşıya gitcez, eşime söylemicem ağırdığını yoksa götürmez.

sen p.tesi gidiyor musun doktora canım?

pazartesi büyük ihtimal gideceğim canım dr çünkü ağustosta dr izine çıkıyor ve 1 ay boyunca yok valla iş sorunu olmasaydı bir klimada ben taktıracamtım bu sıcaklarda yaşanmıyor şekerimmmvarisler geçer canım takılma o kadar ama bol bol dinlen elinden geldiğinden fazlasını yap
çarsıya mobilya için gidecektin değil mi gönlüne göre eşyalar bulursun inşşşş

günaydın ...

canım benim göğsümdede bi beyazlık var....sakın kurcalama...daha fazla süt gelmesin....süt kurcalamak erken doğuma yol açabilir....kendin ,eşin elllemeyin sakın....

meyve menümden, kiraz, üzüm ve karpuzu çıkardım. emekte incir yeme dedi onuda yemiyorum. kayısı şeftali yiyorum.
Allah sendende razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
canım muzda çok şekerli menunde varsa onuda çıkar...eşim bana meyve yedirmiyo ya...emekinin durumuna düşeceğim gibi hissediyorum...eşimde öyle düşünüyo...biraz kabullendım artık....diğer gebeliğimdede benzer bi rakam çıkmıştı çünkü....

ama işin güzel tarafı kilo vermeye başladım...800 gram gitti...76 dan 75 leri gördüm..yakında 74 u de göürürüm...75,3 muydum neydim bugün...kilolu olmayı sevmiyorum eşimde hiç istemiyo...hamilelikten değilde genel olarak kilolu halimi sevmiyo...

3 aY sabredicem yemiycem nefsime ağır geliyo ama katlanıcam Allahın izniyle....

pazardan her çeşit meyveden alıp evi meyveyle doldururdum bu seferde her çeşit sebzeden alıp her gün sebzem olsun evde diyorum...

semiz otu,
pazı,
ıspanak,
kabak,
patlıcan,
fasülye,
bezelye,

burcu birde san ne diycem havuç,bezelye ve patates te şeker oranı yüksek sebzeler..ben patates tüketimini minumuma indirdim....

kızlar karnının üstünde içerden iğne batıyomuş gibi hafif hafif acı çeken var mı?

bende ıkı kere oldu...netten baktım magnezyum eksikliğinden yazıyodu....

magnezyumu ıkı gunde bır alacaktım artık her gun almaya başladım...

Fatmacım cok gecmiş olsun !!
kendine cok dikkat et !! doktora gittin mi ?

yaseminim hiç bilmiom erken degil mi ama, kötü bi şey oldugunu sanmıyorum.
benimkiler kocaman kocaman oldular ama bi şey gelmedi henüz.
doktoruna telefon acıp sorsaydın ?

Burcu canım geçmiş olsun, benim annemde de varis var bende de olur mu diye cok korkuyorum ben.
neden kaynaklandı ? cok mu yoruyosun kendini sen
geçici bi durum demiş doktor, sen neden geçmez diyorsun ?

çok güçlü bir adayım var kızlar şükredersiniz belki kendinizinkileree :))

o kadar diosun yani
ben bu konuda ne kadar şanslıyım yaa

canım bende o degil de, akşam yemekten sonra şişlik oluyor ve karnım cok geriliyor.
iştahımda acıldı, yedikçe yiyesim gelio bu aralar özellikle akşam yemekleri.
magnezyumu ben hiç kullanmıyorum:44:

geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…