canım bende o degil de, akşam yemekten sonra şişlik oluyor ve karnım cok geriliyor.
iştahımda acıldı, yedikçe yiyesim gelio bu aralar özellikle akşam yemekleri.
magnezyumu ben hiç kullanmıyorum:44:
sabah kalktığında bacaklarında kasılma olmuyo mu? kramp gibi....muz,hurma vs. yiyosan doğal yolla magnezyum aldığın için ihtiyaç hissetmiyorsundur...
selam kızlar;
bende çok fenayım sıcaklar fena vurdu beni birde çalşıyorum .inanın erken doğurcam böle giderse.oturdum yerde ter akıor her yerimden:) napcam bilmmiyorum unutmadım sizi bir kaç gündğür yazamadım ama unutmadım da .ne alemde herkes iyilermi.ben alışverişş yapmadım hiç bebişime.sizler başladınızmı.ayrıca bu cuma şeker yüklemesi yapılcak bana inşallah kötü bişi çıkmaz.ayrıca oğluşumuda göreceğim.bakalım büyümüşmü.artık vuruşlarıda farkediliyor artık.opüyorum herkesi terli terli böğğğğğ iğrencim dimi:))
selam cicişlerr naısılısınzziyi haftasonları çok sıcak yaaa
mrb canlar nasılsınız ben şükür iyiyim uzun zamandır giremedim sorunlar vardı eşimle çok şükür dün akşam güzel bi iftar yemeğiyle barıştık Allah kimsenim ağzının tadını bozmasın kötü günler umarım geride kalmıştır geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir kuzucuklarda iyidir
Amin canım, tekrarlanmaz inşallah bir daha
inşallah canım rabbim kimseye yaşatmasın
kızlar karnının üstünde içerden iğne batıyomuş gibi hafif hafif acı çeken var mı?
bende ıkı kere oldu...netten baktım magnezyum eksikliğinden yazıyodu....
magnezyumu ıkı gunde bır alacaktım artık her gun almaya başladım...
canım işte o kasılma magnezyum eksikliğinin habercisi...ilaç içmiyosan hurmayı muzu ihmal etme...tekrarlarsa dr.una sor.oluodu ama bu aralar olmuyor.
gece yatınca, sabah uyanınca sadece sol bacagımda kasılmalar oluodu.
tatildeyken cok olmuştu, 10 gündür hiç bi şey yok
muzu cok severim ben, cokta yerim. meyve cok yiyorum aklına ne gelirse..
Allah korusun erken doğumdan canım...aklına bile getirme...selam kızlar;
bende çok fenayım sıcaklar fena vurdu beni birde çalşıyorum .inanın erken doğurcam böle giderse.oturdum yerde ter akıor her yerimden:) napcam bilmmiyorum unutmadım sizi bir kaç gündğür yazamadım ama unutmadım da .ne alemde herkes iyilermi.ben alışverişş yapmadım hiç bebişime.sizler başladınızmı.ayrıca bu cuma şeker yüklemesi yapılcak bana inşallah kötü bişi çıkmaz.ayrıca oğluşumuda göreceğim.bakalım büyümüşmü.artık vuruşlarıda farkediliyor artık.opüyorum herkesi terli terli böğğğğğ iğrencim dimi:))
günlük 1 devam edicem tekrarlarsa dr. la görüşürümcnm o dert bendede var magnezyumu gunde üçe kadar alabılıyosun sakıncası yok agrın oldumu toksan hemen al faydasını hemen gosterıyo benımde hareket ederken pozısyon degıstırırken falan batıyo içerden bişiler
esraaaaaa.....arzuuuuuuuu...
şeker yüklemelerinizin sonuçları ne çıktı çok merak ediyorum giriyorum çıkıyorum haber etmemişsiniz....inşallah güzel çıkmıştır...
herkese iyi pazarlar...
kızlar benim 3 aydan sonra başladıydı baya da yırtıldıaaaa soyulmuş mu :44: sakıncalı bişi olmasında insan herşeyide kullanamıyor, cilt bu bişi olacak diye
kızlar benim 3 aydan sonra başladıydı baya da yırtıldıBenim kendi annemde de böyle yapı meselesi sanırım benım iç karnımda dar sürekli dışa büyüyo napim yağ krem herşey sürüyom ama nasip genede yırtıldı Allah beterınden korusun benım bir kaç gündür karnım çok gerilip sertleşiyo dr a sorduk sürekli, düzenli mi dedi değil şükür ama korkuyom ya Allah erken doğumdan korusun...Akşamda misafir vardı kramplar ağrılar dahada kimseyi çağırmam doguma kadar ders old ....Plesantamız yükselmiş oğluşumuzda sağlıklıymış kilosuda iyi maşallah bunlarda güzel haberler :))
merhaba annişler..
çoğu kişi şeker yüklemesini yaptırdı sanırım..ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum nasipse..yüklemeye aç mı tok mu gittiniz acaba?
Canım ben öğrenemedim doktor dogum olduğu için erken çıkmış pztye kaldı yani
Esrarını iyimiz mamaları götürmeye baslamis
esraaaaaa.....arzuuuuuuuu...
şeker yüklemelerinizin sonuçları ne çıktı çok merak ediyorum giriyorum çıkıyorum haber etmemişsiniz....inşallah güzel çıkmıştır...
herkese iyi pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?