2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sen beni öldürücen yaa :)
çok güzel vermişsin hakikaten.avatardaki sensen çok beğeniyorum bilesin

aaaaaaaaaaa beren saat hamilemiş mi
şok şok şok çok şaşırdım Kenan Doğuludan mı ki ay birlikte doğurcaz yanii, yalan haber olasın ?

ben şuan vichy 50 faktör kullanıyorumm canımm ama hamilelikte kullanımı hakkında bişey bilmiyorum.. onu sormam lazım sanıırm..

ben ayşenur yazıcıya danışıyorum bu konularda bir kaç ürün buldum bakalım ne diyecek, yoksa o öneriri bir şeyler ben de sizlerle paylaşırım :)

şöyleeee kalabalık olmayan sessiz sakin huzurlu deniz ben sen güneş yürüyüş tarzında denizi temiz olan bir tatil beldesi önerisi olan var mı??

sen beni öldürücen yaa :)
çok güzel vermişsin hakikaten.avatardaki sensen çok beğeniyorum bilesin

Yok ben değilim ama twitterda resmim var burda adet ya çok paylaşılmıyo nedense herşey bu arada ben meyveli soda içeceğim inş. Bir sakıncası yoktur

evet evet yüzüyoruz
ben yürüyüşü daha çok seviyorum rahatlıyorum hatta şimdiden akşam üzerleri yürüyorum.yürümeyede varım
ben ayşenur yazıcıya danışıyorum bu konularda bir kaç ürün buldum bakalım ne diyecek, yoksa o öneriri bir şeyler ben de sizlerle paylaşırım :)
canım yaa ,ayşenur yazıcı spiker değil miydi ?
Nazeninn bu arada hemşeriymişiz cnm :)) Bende Antalya dayım.Hangi doktora gittin memnun musun çok özel değilse merak ettim..
aa ne güzel .ben manavgattayım ama.doktorum side de.Hüseyin Bey.tabi bundan sonra onunla devam etmek istemiyorum o ayrı sen merkezdemisin ?

mrb kızlar nasılsınız?? biz iyiyiz çok şükür pazartesi günü kontrole gideceğiz kalp atışlarını duymak için.. inşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz... benim 2. bebişim olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım :)) evlat sevgisi herşeyden başka

canım yaa ,ayşenur yazıcı spiker değil miydi ?

onun asıl mesleği kozmetisyenlik kendi sitesi var girip inceleyebilirsin tatlım ve dermokozmetik ürünler ya da bitkisel karışımları da çok öneriyor ben hep ona danışarak alıyorum ve çok memnunum :)

Ayşenur Yazıcı

site adresini de verdim incelemek isteyenler buraya :)

şöyleeee kalabalık olmayan sessiz sakin huzurlu deniz ben sen güneş yürüyüş tarzında denizi temiz olan bir tatil beldesi önerisi olan var mı??

Anamur var ama yolu zıp zıp olmasa da çok zig zag çok kalabalık da değil yani denizde bodrum fln gibi turistler ve yağlar yok geneli yerli turist ve ucuz ve ankaralılar dolu ucuz ve sakin bir yer ama akşamları gezilecek barları falan var

evet evet yüzüyoruz

aa ne güzel .ben manavgattayım ama.doktorum side de.Hüseyin Bey.tabi bundan sonra onunla devam etmek istemiyorum o ayrı sen merkezdemisin ?

evet cnm ben merkezdeyim. Merkezde olsan tanışırdık da belki neyse gelirsen kısmetse görüşürüz inş :)

Yok kız ben değilim o bodurum ben twitterin varsa orda resmim var

Yok ben değilim ama twitterda resmim var burda adet ya çok paylaşılmıyo nedense herşey bu arada ben meyveli soda içeceğim inş. Bir sakıncası yoktur

ben twitter ve face kullanmıyorum . sahinus içme derim en azından sık içme sonuçta katkı maddeli.soda iyi değil ama maden suyu günde 2 tane içebiliriz.

ben bugün geldim doktordan kalp atışlarını duyduk.benimde ikinci ama evet evlat sevgisi bambaşka.Darısı başına hayırlısıyla duyarsınız inşallah sizde cnm :)

Ayvalığın karşısındaki Cunda adası suyuda tuzlu yüzmek kolay çok güzel bir yer geçen yaz oradaydım.
bu arada ünlü görüyorsun durmadan ünlüler kaçıyor oraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…