merhaba
canım aç gidilmesi gerekiyor
ben gece 12den sonra birşey yemedim sabah erkendende gittim
dün yaptırdım yarın yorumlatıcam sonuçları inşallah iyidir...
arzum..
sudem....
canlarım...
seviyorum sizi...
ayağımı sürümüşümmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))
böcüğüm darısı diğerlerinin başına inş...
bende seni seviyom...
merhaba annişler..
çoğu kişi şeker yüklemesini yaptırdı sanırım..ben de bu hafta gitmeyi düşünüyorum nasipse..yüklemeye aç mı tok mu gittiniz acaba?
paşa nasıl paşa?
şekerim çıktı ya diyetteyim karbonhidrat almayınca sakınleşti garibim...
eskisi gibi canavarlaşamıyo...futbol oynamıyo artık....
50 mg 146 çıktı...tokluk....çarşamba 100 mg yapılacak...rüyalarıma giriyor artık şekerli gıdalar,hamur işleri....ve düşünüyorum ilerde çocuklarımız bizi düşüünecek mi annem şu sıkıntıları çekmiş diyecek mi????hadı ya cnm kaç çıktı aclıkmı toklukmu
50 mg 146 çıktı...tokluk....çarşamba 100 mg yapılacak...rüyalarıma giriyor artık şekerli gıdalar,hamur işleri....ve düşünüyorum ilerde çocuklarımız bizi düşüünecek mi annem şu sıkıntıları çekmiş diyecek mi????
ben anneme hiç demedim açıkçası....hemen üste çıakrdım doğurmasaydın o zaman bana mı sordun derdim....ama şimdi düşünüyorum çocuğum bana dese çok zoruma gider...
iyigeceler kızlar,
sıcaklardan çok bunaldımm
?
off ben fenayım bu aralar nefesim kesiliyor ,nefes almakta zorlanıyorum , acaba bebek büyüdükçe akciğerlere baskımı yapıyor ondanmı ? benimgibi olan varmı ? :44:
iyigeceler kızlar,
?
off ben fenayım bu aralar nefesim kesiliyor ,nefes almakta zorlanıyorum , acaba bebek büyüdükçe akciğerlere baskımı yapıyor ondanmı ? benimgibi olan varmı ? :44:
al bendende okadar!!! nefes alamıyorum astım krızıne girmiş gibiyim. benim hem gögüsler buyuk hemde bebek buyudukçe baskı yaptıgı içinmiş.oyle dedı doktorum.bol bol temiz hava almaya çalış demişti.ama alamıyorumki :44:
evet canım sıcak çok etken ama sanırım kiloda önemli ben çok kilo aldım . toplamda 14 kilocnm benım sıcaklardan ınna kı benım aglayasım gelıyodu 2 gun oldu klıma taktırdık normale döndum nefes almam normale döndu artık
aynen canım korkmaya başladım astım hastaları gibi hissediyorum bende kendimi .göbeğim çok büyüdü kiloda var.son aylarda ne yapıcaz canım yandık vallahi :44: yok canım nerde temiz hava evden işe işten eve git gel.eve gincede canım dışarı çıkmak istemiyor anlıycağın temiz hava almak zor.al bendende okadar!!! nefes alamıyorum astım krızıne girmiş gibiyim. benim hem gögüsler buyuk hemde bebek buyudukçe baskı yaptıgı içinmiş.oyle dedı doktorum.bol bol temiz hava almaya çalış demişti.ama alamıyorumki :44:
evet canım sıcak çok etken ama sanırım kiloda önemli ben çok kilo aldım . toplamda 14 kilonasıl oldu anlamadımm :44: karnımda çok büyüdü gören 7-8 aylık zannediyor, sanırım bununda etkisi var.
aynen canım korkmaya başladım astım hastaları gibi hissediyorum bende kendimi .göbeğim çok büyüdü kiloda var.son aylarda ne yapıcaz canım yandık vallahi :44: yok canım nerde temiz hava evden işe işten eve git gel.eve gincede canım dışarı çıkmak istemiyor anlıycağın temiz hava almak zor.
iyigeceler kızlar,
?
evet canım yemek yemek işkenceye dönüştü hem hava çok sıcak hemde yemekten sonra karın daha bir geriliyor hele birde esnerken dediğin gibi yırtılacak gibi oluyor.son aylarımızda Allah yardımcımız olsun.bende 10 kilo aldım şimdiden sonumu düşünemiyorum..
yemek yeyince nefes nefese kalıyorum karnım geriliyor sanırım yırıltcakkocaman oldu..
evet canım sıcak çok etken ama sanırım kiloda önemli ben çok kilo aldım . toplamda 14 kilonasıl oldu anlamadımm :44: karnımda çok büyüdü gören 7-8 aylık zannediyor, sanırım bununda etkisi var.
aynen canım korkmaya başladım astım hastaları gibi hissediyorum bende kendimi .göbeğim çok büyüdü kiloda var.son aylarda ne yapıcaz canım yandık vallahi :44: yok canım nerde temiz hava evden işe işten eve git gel.eve gincede canım dışarı çıkmak istemiyor anlıycağın temiz hava almak zor.
cnm aslında cok panık yapma ablamında aynı şekılde cıktı 100 mg de normal sınırdaydı sorun cıkması ay evet cnm ya cocuklarımız duşunucakmı ınna ben ve eşim yarenın doğdugu ılk hafta anladık annelerımız bızı ne sıkıntılarla buyutmuş derler ya anne olunca nalrsın bızımkıde o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?