2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım umarım azalır

bu arada bebeğinin kilosu nasıl?

iyi geceler...
aynen benimde öyle nefes darlığı çekiyorum
sıcağa ve bebeğin büyümesine bağlıyorum...:26:
iyi gecelr canım okadar bunaldımki konuyla ilgili bulduklarımı sizinlede paylaşayım.
dediğin gibi tek sebep sıcak ve rahim ve bebek büyümesi

Hamilelik döneminde nefes darlığı görülmesinin nedeni akciğerlerin hemen altındaki düz kas tabakasının büyüyen rahimin yaptığı baskı sonucu yukarıya doğru yükselmesidir Bu şikâyetin en şiddetli olduğu zaman gebeliğin 8 ayıdır Kendi rahatsızlığınız dışında, bebeğiniz ile ilgili endişelenmenize gerek yoktur Genişlemiş dolaşım ve solunum sistemleri sayesinde bebeğiniz yeterince oksijen almaktadır

Vücut şeklinizi düzeltmek, hem hamilelik sırasında hem de sonrasında daha iyi nefes alıp vermenizi sağlar Oturup kalkarken sırtınızın düzgün ve omuzlarınızın arkada olmasına dikkat edin Gebelikte yapılacak egzersizler nefes darlığını azaltmak bakımından da yararlı olabilir Nefes darlığı duyulduğu zaman, sırtüstü yatarak kolları yukarı kaldırıp dizleri bükmek suretiyle alınacak derin soluklar, solunumunuzu yavaş yavaş normal haline indirmede size çok yardımcı olabilir

Son düzenleme:

cnm 50 mg mıydı aclık normal cıkmış aslında toklugun referansı 165 ama 140 tan sonrasında 2.bı yukleme yapıyolar dr um öle demıştı
pekeal kagıdında referans aralıgı yazıyomu tatlım cıkan degerın karşısında

oooo cnm sen bendende cok alımışın ben 11.5 kg aldım gecen ay 1 ayda 7 kg almıştım drum elevıtı kestı bu ay sadece 1.5 kg aldım sen kullanıyomusun cnm elevıt o kg yapıyo bende oanyladım kendımde
doktor 3 kilo aldığımı gördüğü ay , demek okadar çok bulduki kilomu eleviti 1 gün al bir gün alma demişti. bende şimdi gün aşırı olıyorum , şuanki kilomu görse çok kızıcak zaten ne diycem bilmiyorum kesin banada kes diyebilir.acaba hiç içmesemmi :44:

sağol canım umarım azalır

bu arada bebeğinin kilosu nasıl?
bebeğin kilosu ayrıntılıya girdiğim hafta 23+6 da 580 gr. dı.ölçümlere göre bizimki 2 gün önde çıktı. yani 24+1 çıkmıştı. doktorum kilosu normal demişti.seninki nasıl.

ay benımkı sasırdı kaldı 1 ayda 7 kg ye dırek bıraktırdı yaz meyvelerınde vıtamın cok var dedı bol bol ye dedı ama gercekten ondanmış
şimdi sadec calsıyum ve kan surubu kulanıyorum sen kullanıyomusun tatlım onları
benımde bebişim perşembe 800 gr dı cnm bıze vesıkalık bıle verdı bkasan senın beiş cınsıyetı neydı

sırtüstü yatarak ayaklaraımı yükseltip kollarımı açıyorum bende rahatlıyorum demek doğruymuş
inşallah bu günleride atlatıcaz canım bebişlerimizi kucağımıza alınca unutucz bunları inşllh

75 gramlık test canım
referans değerlerini göremedim labaratuarı arayıp sordum çünkü
doktor iki ayda 6 kilo aldım diye yüksek çıkabileceğine ihtimal vermişti,bundan endişeleniyorum açıkçası:18:

sırtüstü yatarak ayaklaraımı yükseltip kollarımı açıyorum bende rahatlıyorum demek doğruymuş
inşallah bu günleride atlatıcaz canım bebişlerimizi kucağımıza alınca unutucz bunları inşllh

75 gramlık test canım
doktor iki ayda 6 kilo aldım diye yüksek çıkabileceğine ihtimal vermişti,bundan endişeleniyorum açıkçası:18:

ay benımkı sasırdı kaldı 1 ayda 7 kg ye dırek bıraktırdı yaz meyvelerınde vıtamın cok var dedı bol bol ye dedı ama gercekten ondanmış
şimdi sadec calsıyum ve kan surubu kulanıyorum sen kullanıyomusun tatlım onları
benımde bebişim perşembe 800 gr dı cnm bıze vesıkalık bıle verdı bkasan senın beiş cınsıyetı neydı
Eki Görüntüle 474958

75 gramlık test canım

Maşallah canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

oyy maşallah nasılda masum bir yüz.evet canım elevit çok kilo aldırıyor.kan hapı + magnezyum kullanıyorum. calsıyum vermedi bana ama ben günde 3 bardak süt içiyorum sen süt içmediğin içinmi verdi? ne kullanıyorsun markasıda calsıyum mu? biryede duymuştum vitamin olarak alınan calsıyumun daha çok etkisi varmış

canım bizim 938 grmmış dün baktı dr
yaren maşllh bebiş çok tatlı

yok ttalım ya bak ben 1 ayda 7 kg almıştım
cnm ac gıttım degılmı

yaa elevit kilo aldırıyormu
bende hep onu içiyorum kan hapıda var..
zaten tüp bebek tedavisinde bi dünya hormon ilaçları aldım iyice şiştim
65 le tedaviye başladım şimdi 75 oldum

yaa elevit kilo aldırıyormu
bende hep onu içiyorum kan hapıda var..
zaten tüp bebek tedavisinde bi dünya hormon ilaçları aldım iyice şiştim
65 le tedaviye başladım şimdi 75 oldum

cnm ben 1 ayda 7 kg alınca dr elevıtten dedı bıraktırdı ama gercekten bıraktım o ay 1.5 kg aldım
cnm demek bebişın beklenen bebek rabbım hekese nasıp etsın

canım bizim 938 grmmış dün baktı dr
yaren maşllh bebiş çok tatlı
maşallah canım. bundan sonra çok hızlı kilo alıyolarmış.

yaren2007 canım yazmayı unutmuşum benimkide erkek.

kızlar ben çıkıyorum yarın iş var uykumuz geldi hepinize iyi geceler, yarın gece görüşürüz.

cnm ben 2 bardak ıcmeye calışıyorum yoğurt falada ama yınede calsıyum daha etkılıymış 1 kg sute eşdeger içtıklerımde yanımma kar kalıyo
cal d vıta cnm adı kullandığım kalsıyuun kramp olayıda yaşamıyorum kızımda emzırme dönemındede devam etmıştım hatta
ay ARAS a dr da masum yuzlu dıo yaramazlık beklemeyın dıo ama bılemedım ne ollur yavrucazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…